Марая, ако гледаме сделката ти по 3-ти дом (макар че си мисля, че ако е в писмен вид, би трябвало да е по 9-ти), то У3 Венера ще направи секстил с управителя на 4-ти от 3-ти дом Уран, т.е. сделката върви към финализиране. Но преди това Венера ще има квадрат със Сатурн, а и на Луната й предстоят повече негативни, отколкото положителни аспекти. Значи по-скоро може се наложи да се мине през затруднения преди да се стигне до желания финал. Ранният градус на АС и на Луната показват, че има още път да се извърви по този въпрос. Твоят управител Меркурий и управителят на отсрещната страна Нептун имат апликиращ съвпад - още едно потвърждение, че в крайна сметка ще имате шанс да направите сделката. Интересно, че непосредствено преди да съвпадне с Нептун, Меркурий ще направи съвпад с Марс, твой У9. Това може да е някакъв договор в писмен вид, който ти ще представиш на отрещната страна (или тя на теб), или някакъв чуждестранен съдружник, който да се намеси. Не знам. Загадка. :wub:... Интересно е и че Луната ще направи опозиция и с теб, и с него - сякаш и двамата няма да сте напълно доволни от развоя на събитията. Ако сделката е Луната, все едно и двамата я отхвърляте на този етап. Де да знам. Извинявай. Просто си разсъждавам на глас.