Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45185 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар
« Отговор #380 -: Февруари 15, 2011, 12:51:06 am »
Меркурий/самата ти,както и У10-кариерата ти,позициите ти в бизнеса/ е много добре поставен ,в късметлийския градус на Водолей,и нощен дом на Меркурий,в собствен фас/демек силен!Предстои му съвпад с Марс-Управител на договорите в картата ти.Но Марс е изгорен-някакво слабо звено ли има в договора,нещо недосъгласувано,непълно...
И пак имаш нещо в ръкава си ;)имаш някакъв неизигран коз,може би разчиташ на нечия авторитетна подкрепа...Ако някой ти е обещал нещо подобно,ще си спази обещанието.Въобще нещата ще се дивжат по план,но ме притеснява,че съвсем в посления момент може да възникне непредвиден проблем-по-скоро технически,да ти спре химикалката примерно ;DПошегувах се,но съм сериозна де-нещо ще те стресне май.Дано не отложите още веднъж,че и това може да означава квадрата Луна/Уран
Жалко,Марая,явно се сбъдна баш това.
А би ли казала,съвсем нямаше среща или само сделка нямаше.И в последния момент ли се отложи?
Ох,вместо да се цитирам в нов пост,аз си поправих стария.Но,Марая,въпроса е този-в последния момент ли се отложи срещата

*

missKapriz

« Отговор #381 -: Февруари 15, 2011, 12:56:05 am »
Хорарите са виш пилотаж за мен в астрологията. Определено не е за всеки да ги чете. И се възхищавам на всички, които упорито работят над тях. Във форума се задават доста хорари и то конкретно за взаимоотношенията. Ако се дава редовна обратна връзка е чудесно, защото по тоя начин занимаващите се с хорарната астрология ще могат да напредват още по-вече.
Забелязала съм, че при всички има някакъв акцент. При мен например е Сатурн и връзката му с Луна. Сатурн често е в 7 дом или е в тригон с Луна. Не знам на какво се дължи това.  :-\
Виж ти-все съм си мислила,че са най-лесни от цялата астрология и даже понякога съм недоволствала от себе си,че не взема да науча дирекциите примерно.Но хорарите ми харесват с това,че или познаваш или се проваляш с гръм и трясък ;D
Няма или/или,ако и т.н.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #382 -: Февруари 15, 2011, 01:06:14 am »
Абе как да не работят хорарите, майтап си правите, няма такова нещо. Но е вярно, че за едно и също не е нужно да се задават постоянно въпроси, например вчерашния на Марая беше излишен, защото по предния още си показа всичко, че днес подпис на сделка няма да има. Както и Солар е посочила - вече беше даден отговор. Просто нищо по-различно няма да покаже.   

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4032.msg202203.html#msg202203

Също така е важно как се пита, но по-важно какво се отпечатва на картата, единственото лошо е, че с въпроса си могат да бъдат подведени тези, които се опитват да анализират, ако не е много точно формулиран и няма яснота за ситуацията.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #383 -: Февруари 15, 2011, 01:07:02 am »
Меркурий/самата ти,както и У10-кариерата ти,позициите ти в бизнеса/ е много добре поставен ,в късметлийския градус на Водолей,и нощен дом на Меркурий,в собствен фас/демек силен!Предстои му съвпад с Марс-Управител на договорите в картата ти.Но Марс е изгорен-някакво слабо звено ли има в договора,нещо недосъгласувано,непълно...
И пак имаш нещо в ръкава си ;)имаш някакъв неизигран коз,може би разчиташ на нечия авторитетна подкрепа...Ако някой ти е обещал нещо подобно,ще си спази обещанието.Въобще нещата ще се дивжат по план,но ме притеснява,че съвсем в посления момент може да възникне непредвиден проблем-по-скоро технически,да ти спре химикалката примерно ;DПошегувах се,но съм сериозна де-нещо ще те стресне май.Дано не отложите още веднъж,че и това може да означава квадрата Луна/Уран
Жалко,Марая,явно се сбъдна баш това.
А би ли казала,съвсем нямаше среща или само сделка нямаше.И в последния момент ли се отложи?
Ох,вместо да се цитирам в нов пост,аз си поправих стария.Но,Марая,въпроса е този-в последния момент ли се отложи срещата

Не бе слънце.... :blink: , сега като си връщам лентата назад, онова скапано мекотело адвоката..........Още тогава ми каза , че няма да успее в рамките на няколко дни....Пуска ми съобщения , не може да говори...,от къде да го знам дали не му е пълна устата с нещо друго....Лелееее.бясна съм...,ако искаш ми вярвай...просто съм бясна!!!!! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #384 -: Февруари 15, 2011, 12:25:19 pm »
Не знам дали това беше темата - но по хорара, дето бях пуснала "Бременна ли е сестрата?" - отговорът си е твърдо не - преди няколко дни си й дойде цикълът по график. :mellow:

тъкмо се канех да те питам..съжалявам Прия..щом си задава такива въпроси явно вече е узряла за идеята, дано скоро да има положителен отговор на подобен хорар и две чертички на теста /нали две бяха за ДА/?? :blink:

Имам чувство, че в хорарите повече се отпечатват личните чувства, желания, аспирации, нежели реалната развръзка. Вие на какво мнение сте? :-\

дават и реалната развръзка много често..отделен е въпроса че много хорари са напълно излишни, отговора е ясен и без тях, особено на тези за взаимоотношенията..на някои хора явно им е доста трудно да разберат, че за да изпитат нещо ново трябва първо да променят нещо в себе си, за да може новото им 'аз' да изпита новите неща, иначе зациклянето ще продължи неопределено дълго време..но всеки си има карма за изживяване..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #385 -: Февруари 15, 2011, 03:08:52 pm »
Цитат
отделен е въпроса че много хорари са напълно излишни, отговора е ясен и без тях, особено на тези за взаимоотношенията..
Ей тия най-не ги харесвам.Не защото ги смятам за безмислени,а защото съм забелязала,че се задават някакси първосигнално-не винаги питащия е дълбоко развълнуван от питането си,по-скоро от любопитство сякаш се задават.А и във въпроси от типа "Ще имам ли връзка с...?" всеки май влага различно понятие във "връзка".Скоро позната на моя позната я помолила да отговоря на такъв въпрос.Като я попитах на какво се надява,какво има предвид под връзка тя ми каза следното-ще съм доволна да не ме сложат при друг шофьор!/разносна търговия/Шах и мат!Н :-X
На нея и се струва връзка,да седи до него в буса... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #386 -: Февруари 15, 2011, 06:17:00 pm »
На нея и се струва връзка,да седи до него в буса... ;D

Ами точно това имах предвид, че със задаването на въпроса си питащия често може да подведе, ако отговарящия не е наясно със ситуацията. Не винаги може да разбереш категорично какво му се върти в главата на човек като пита "ма ще се видим ли"-че те може и случайна среща да имат, "ма ще се чуем ли", въобще на хора, които не могат сами да се определят какво искат е най-трудно да се отговори точно и после се чудим защо на хорарите нещо им има. Няма им, на хората им има. Винаги, когато са зададени с насочена и концентрирана енергия и се знае каква е желаната цел, картите са кристално ясни. И да се повторя - ясни са картите и, когато не се накъсва една тема нон стоп с непрекъснати въпроси, тогава започва оплитането и вероятността от неправилно тълкуване. Астрологията не дава да се шмекерува и подобни експерименти, та било и с цел любопитство, не водят до нищо съществено като резултат. Вижън, много правилно подчертава също, че причината е преди всичко по-дълбока, когато се гони мечтания отговор особено при въпроси за взаимоотношения, а то не пречи да се пита, но всеки детайл подсказва или поне намеква къде стоим да го наречем символично, хорара идва само като потвърждение на нещата, които знаем добре, но може би не искаме и не е дошъл момента да се изправим срещу тях очи в очи.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #387 -: Февруари 16, 2011, 10:28:03 pm »
Мъж в кома.
От 3 месеца е с температура без установена доиагноза.Сега е в реанимация,защото е припаднал и е в кома.Съпругата му пита какъв ще е изхода.
Преномерирала съм картата,така,че той е в 1 дом

« Отговор #388 -: Февруари 16, 2011, 11:41:32 pm »
Би трябвало резултатът да е положителен, т.е. мъжът да се оправи, защото управителят на 9-тия дом Венера (4-ти от 6-ти - краят на заболяването) ще направи секстил с неговия управител Уран. Наличието на ретрограден Сатурн в 9-тия му дом обаче забавя лечението, а предстоящият квадрат на Венера със Сатурн със сигурност не помага. Луната ще направи секстил с У12 Сатурн - мисля, че скоро ще излезе от кома, но след това го чакат още премеждия - на Луната й престоят доста опозиции. Не съм лекар, но продължителна висока температура - би трябвало да се помисли за всичко от инфекциозна мононуклеоза до някоя тропическа треска (ако е напускал страната), паранеопластичен синдром или нещо автоимунно. Аз залагам на моното - по-скоро трудно се диагностицира, но се лекува... За сигнификатор на болестта коя планета бихте погледнали? Луната не дава много информация, току-що е сменила знака. Иначе Нептун в 1-ви дом си отговаря на диагноза - неизвестна, може би по-точно неизвестна инфекция.

*

Марая

• 28287
« Отговор #389 -: Февруари 16, 2011, 11:59:58 pm »
17:56
Б-с
Финализирана ли ще бъде другата седмица сделката с Х?

Ще получа ли в петък онова , което очаквам?

Два въпроса в един хорар.... ;D Или сложните карти....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #390 -: Февруари 17, 2011, 12:04:14 am »
Мирабела,аз си помислих,че е някакво отравяне или алергия-заради Луната на К6 и Нептун в 1.
И ми се струва,че ще има някакво подобрение,ще успеят да сложат диагноза/някакво медицинско светило предполагам ще се включи или лекар-чужденец/ след около 2 седмици някъде,но в крайна сметка последния аспект на Луната е 180 с Уран,което никак не е добре.

*

Марая

• 28287
« Отговор #391 -: Февруари 17, 2011, 12:07:40 am »
Мирабела,аз си помислих,че е някакво отравяне или алергия-заради Луната на К6 и Нептун в 1.
И ми се струва,че ще има някакво подобрение,ще успеят да сложат диагноза/някакво медицинско светило предполагам ще се включи или лекар-чужденец/ след около 2 седмици някъде,но в крайна сметка последния аспект на Луната е 180 с Уран,което никак не е добре.

Солар, имаш ли му данните? :(

« Отговор #392 -: Февруари 17, 2011, 12:16:52 am »
Марая, ако гледаме сделката ти по 3-ти дом (макар че си мисля, че ако е в писмен вид, би трябвало да е по 9-ти), то У3 Венера ще направи секстил с управителя на 4-ти от 3-ти дом Уран, т.е. сделката върви към финализиране. Но преди това Венера ще има квадрат със Сатурн, а и на Луната й предстоят повече негативни, отколкото положителни аспекти. Значи по-скоро може се наложи да се мине през затруднения преди да се стигне до желания финал. Ранният градус на АС и на Луната показват, че има още път да се извърви по този въпрос. Твоят управител Меркурий и управителят на отсрещната страна Нептун имат апликиращ съвпад - още едно потвърждение, че в крайна сметка ще имате шанс да направите сделката. Интересно, че непосредствено преди да съвпадне с Нептун, Меркурий ще направи съвпад с Марс, твой У9. Това може да е някакъв договор в писмен вид, който ти ще представиш на отрещната страна (или тя на теб), или някакъв чуждестранен съдружник, който да се намеси. Не знам. Загадка. :wub:... Интересно е и че Луната ще направи опозиция и с теб, и с него - сякаш и двамата няма да сте напълно доволни от развоя на събитията. Ако сделката е Луната, все едно и двамата я отхвърляте на този етап. Де да знам. Извинявай. Просто си разсъждавам на глас.
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 12:20:55 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #393 -: Февруари 17, 2011, 12:23:32 am »
Mersi Mirabela :wub: ;D

*

missKapriz

« Отговор #394 -: Февруари 17, 2011, 12:31:27 am »
Понякога ранният градус на Асц показва,че ще се случи нещо и въпроса няма да е актуален.Може да се отложи срещата по някаква причина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #395 -: Февруари 17, 2011, 01:01:43 am »
Понякога ранният градус на Асц показва,че ще се случи нещо и въпроса няма да е актуален.Може да се отложи срещата по някаква причина.

Мерси! :wub:
Аз вече отложих едно пътуване....,днес... ;D :P

*

missKapriz

« Отговор #396 -: Февруари 17, 2011, 01:07:15 am »
след като зададе хорара ли гхо отложи?

*

Марая

• 28287
« Отговор #397 -: Февруари 17, 2011, 01:09:17 am »
след като зададе хорара ли гхо отложи?

Да....,трябваше да пътувам до С-я , но ме домързя...и реших , че който иска да ме види ще дойде и така... :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #398 -: Февруари 17, 2011, 01:13:25 am »
Значи ранният асц е сработил-но сделката ми се вижда под въпрос за тази седмица
ти си мислиш,че адвоката на Х.те върти нещо,но още на предния хорар,а сега и на този ,излиза,че и Х.не е цвете за мирисане.Не,че е нещо необичайно в бизнеса,но мисля,че адвоката е само прикритие

*

Марая

• 28287
« Отговор #399 -: Февруари 17, 2011, 01:17:35 am »
Значи ранният асц е сработил-но сделката ми се вижда под въпрос за тази седмица
ти си мислиш,че адвоката на Х.те върти нещо,но още на предния хорар,а сега и на този ,излиза,че и Х.не е цвете за мирисане.Не,че е нещо необичайно в бизнеса,но мисля,че адвоката е само прикритие

Говоря за другата седмица , мож би неправилно се изказах... :unsure:
Адвоката ми се обади и ме помоли за вторник... :-\ , аз съм заета два дни 23 и 24....и му го заявих...Остава четвъртък и петък...,като възможни дни другата седмица.... ;D
Дано се финализира...,макар , че на мен ми се иска в момента да не стигам до края.... ;D