Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45200 Прегледи
Re:Хорар
« Отговор #140 -: Ноември 28, 2010, 02:06:58 am »
Дивна е представена от Сатурн във Везни екзалтация с управител Венера на трон но и предстои да смени знака и дома.Единственият предстоящ аспект на Сатурн е секстила със Слънцето у8 от първи на Дивна пристои и според мен важна трансформация и промяна а и както е споменала Мирабела с този претъпкан 12-ти дом и СЛВ там има нужда да се оттегли и усамоти.Слънцето е в 11-ти дом на Дивна което отново ме навежда на мисълта че има нужда от промяна напускайки форума.Хирон е в 3-ти от 7-ми някаква болка при общуването.Лъчът на надеждата може би са крие в предстоящите положителни аспекти на Луната съуправител на въпроса тригон със Марс у11 от картата и Меркуий (отговорен за общуването).Според мен отговора клони повече към Да ще се върне!
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Ноември 28, 2010, 02:29:29 am »
Ще се върне ли Дивна във форума? :'( :'( :'(

И аз се надявам.  :-[

Хорарът по Кох ли е или по Плацидус?
Имай предвид, че тук хорари, които не са по Кох, не се гледат.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Ноември 28, 2010, 02:32:46 am »
Ще се върне ли Дивна във форума? :'( :'( :'(

И аз се надявам.  :-[

Тези по КОХ си ги слагам 20см...под пъпа , а по плацидус 15....и ми дреме за класици и за аналитици....
ПРОСТО НЕ МИ ПУКА!!!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Ноември 28, 2010, 02:34:46 am »
koh , е в АМЕРИКА....тук е БУЛГАРИСТАН ТАБАК СЕСТРО..... :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Ноември 28, 2010, 02:42:56 am »
сестро ;D

Kaji bratko..................... ;D ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #145 -: Ноември 28, 2010, 02:54:22 am »

Хорари по Плацидус предимно аз не гледам, не че "не се гледат"..... Кой както намери за добре, така си ги гледа и мисля, че сарказмите няма да помогнат с нищо. А че тук е Булгаристан, е ясно. Дивна ще се върне по мое мнение, но не веднага. Ще има забавяне във времето и промяна в желанията и ценностите. Като се има предвид, че и Венера ще премине в Скорпион....силно е разочарована. Аз не съм влизала скоро и нямам идея кой я е обидил с нещо, но това е по-скоро практика тук, отколкото изключение. Булгаристан....какво да правиш? 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Ноември 28, 2010, 03:35:18 am »
Според мен след известно време на размисъл ще се върне при нас, макар че в момента изглежда твърдо решена да ни напусне.
Не знам в хорара на Марая по кой дом да търсим Дивна - по 7ми или по 11ти. Ако са по-близки приятелки, може и да е по 11ти, но тъй като въпросът малко или много засяга всички ни, може и по 7ми да е, не знам.
Ако приемем Венера за сигнификатор за Дивна, бих предположила, че решението й не е моментна хрумка и зад него стоят други фактори, допринесли за оттеглянето й.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #147 -: Ноември 28, 2010, 09:06:03 pm »
Пускам един хорар за обсъждане - въщност изчезване на пари.
Сложих ги в чантата в Сряда и после нямам спомен.....никакъв.
Много неприятно  :(

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #148 -: Ноември 28, 2010, 10:14:08 pm »
Намерих ги  ;D ;D ;D
Голям съм заплес  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #149 -: Ноември 28, 2010, 10:16:55 pm »
С Венера в 7 дом сигнификатор на парите и въпроса, може и да са откраднати :(, а може и съпругът ти да ги е преместил.

*

Uran

• 6041
« Отговор #150 -: Ноември 28, 2010, 10:17:31 pm »
 ;D

« Отговор #151 -: Ноември 28, 2010, 10:17:43 pm »
Когато търсиш нещо и обърнеш цялата къща, за да го намериш, обикновено е в дамската ти чанта  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #152 -: Ноември 28, 2010, 10:24:49 pm »
Когато търсиш нещо и обърнеш цялата къща, за да го намериш, обикновено е в дамската ти чанта  ;D
Намерих ги в джоба на якето  :rolleyes:
Въобще не помня да съм ги местила от чантата, но явно съм го направила...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

missKapriz

« Отговор #153 -: Ноември 28, 2010, 10:46:09 pm »
И на мен ми изглеждаха откраднати ,но заради Сатурн на Дсц се въздържах от коменнтар-и ето,че Сатурн действително е объркал картата

*

elfidka

• 3129
« Отговор #154 -: Ноември 28, 2010, 10:58:10 pm »
Момичета , сега забелязвам че аз всъщност ги намерих, когато Луната е станала на 3 градуса
и е направила със СЛВ...Интересно. ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #155 -: Ноември 28, 2010, 11:28:20 pm »
Имам още един хорар.
Въпроса е ще продам ли скоро един имот ?
Ще имам ли скоро сделка ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Ноември 28, 2010, 11:30:59 pm »
Мисля, че предстоят доста промени преди да се сключи сделка и да се подпишат съответните документи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #157 -: Ноември 28, 2010, 11:31:53 pm »
Мисля, че предстоят доста промени преди да се сключи сделка и да се подпишат съответните документи.

Мен градуса на Ац не ми ареса .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Ноември 28, 2010, 11:45:04 pm »
АС е съвсем в началото на знака, но картата си е радикална - управителят на АС е близо до ИЦ (имотът).
Първият сходящ аспект на Луната е квадрат със Слънцето (ако гледаме септенера), У3 - може да изникне някаква пречка при документалното оформление на сделката, нещо свързано с документация.
Предполагам, че 7 дом и Сатурн представят купувача. Плутон не е основен сигнификатор, но позицията му в 7 дом го прави един от сигнификаторите. Луната ще направи съвсем скоро тригон с Плутон, т.е. може би интерес първоначално няма да липсва, но според мен позицията на Плутон тук може да загатва и за наличието на тарикатски/спекулативни мотиви у заинтересованото лице. Следващият аспект е квадрат със Слънцето, за който вече споменах. След него се включват Марс, Юпитер/Уран и Меркурий. Според мен има вероятност ситуацията с този имот да се развива бързо, да не се бавят и протакат нещата (да не липсва интерес - екзалтирал управител на 7 дом), но нещо в по-нататъшното й развитие да не удовлетвори очакванията ти или да възникнат някакви спънки. Ако 11 дом и респ. неговият управител Марс представят посредника, може да има някакво разминаване в интересите или да мине известно време, докато тези интереси се синхронизират, т.е. да се потърси някакъв приемлив за всички вариант.
Но всъщност и самият имот е представен от слаба есенциално планета - Меркурий в заточение. Какъв е имотът? Предполагам, че не е нещо, което се продава като топъл хляб, или...?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #159 -: Ноември 28, 2010, 11:53:27 pm »
Благодаря ти Лили за вниманието.
Касае се за парцел във Софийска вилна зона. Но като гледам сега предлагането е повече от търсенето.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева