Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45033 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар
« Отговор #160 -: Ноември 28, 2010, 11:54:50 pm »
елфидка,в такива въпроси съм забелязала,че ранния асц често е факт,когато имота все още не е обявен за продан или когато продавачите не са точно решени каква да е цената или някакви други неизяснености от подобен род.Макар,че като гледам тригона Луна/Плутон в 7 може и да е имало потенциален купувач,поне заинтересован.
Но когато става въпрос за бъдещо събитие ранния асц не прави картата нерадикална според моя скромен все още опит

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Ноември 28, 2010, 11:56:55 pm »

Касае се за парцел във Софийска вилна зона. Но като гледам сега предлагането е повече от търсенето.

Не знам как са ви вилните зони в София, но на пръв поглед звучи примамливо.
Но си права, в момента предлагането е повече от платежоспособното търсене, може и в това да е проблемът. А и сега, по време на финансова криза, на клиентите масово се внушава, че това е най-добрият момент да направят изгодна инвестиция, т.е. да купуват на занижена цена, ако може и на безценица.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #162 -: Ноември 28, 2010, 11:58:22 pm »
Ми ще видим какво ще стане, божа работа. дано да имам късмет.  :-\
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #163 -: Ноември 29, 2010, 12:19:07 am »
Последните аспекти на Луната са опозиция с Уран и Юпитер в 10-ти дом (цената) и квадрат с Меркурий (имота). Може би няма да ти предложат изгодна цена. Имай предвид, че не съм профисионален астролог. :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #164 -: Ноември 29, 2010, 12:31:28 am »
Последните аспекти на Луната са опозиция с Уран и Юпитер в 10-ти дом (цената) и квадрат с Меркурий (имота). Може би няма да ти предложат изгодна цена. Имай предвид, че не съм профисионален астролог. :blink:

Ми незнам , ще видим...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #165 -: Ноември 29, 2010, 12:38:25 am »
Имам още един хорар.
Въпроса е ще продам ли скоро един имот ?
Ще имам ли скоро сделка ?

Ти ли си собственик на имота, ..сама ли го продаваш или чрез посредник?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #166 -: Ноември 30, 2010, 12:26:39 am »
Имам още един хорар.

Аз съм собственик на имота и го продавам без посредник.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #167 -: Декември 01, 2010, 03:51:24 am »
22:47мин.
Бургас
30.11.

Ще реша ли проблемите си с Х?

« Последна редакция: Декември 01, 2010, 03:56:02 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #168 -: Декември 01, 2010, 03:54:57 am »
Имам още един хорар.

Аз съм собственик на имота и го продавам без посредник.

chansa ti ste go imas okolo januari i fewruari sa imota si, waprosa dali ste ti haresa.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #169 -: Декември 01, 2010, 09:35:01 pm »
Когато се прави хорар,касаещ намиране и евентуално започване на нова работа,а въпросът е зададен от мен за партньор,гледаме 7 като представящ партньора и шести от седми за работата ли?

*

missKapriz

« Отговор #170 -: Декември 02, 2010, 04:53:22 pm »
Mims,ако той има работа в момента и търси втора-гледам 11 от 7,иначе-както сама казваш-6 от 7

« Отговор #171 -: Декември 02, 2010, 07:28:09 pm »
Ще ви помоля за малко помощ!!!
Надявам се,че може да задада такъв хорарен въпрос - Ще излезе ли скоро М. от тази душевна дупка/депресия,в която се намира?
Въпроса не го задавам аз,аз просто направих картата,въпроса е зададен от майката на момчето.Моля ви,помогнете,нещата наистина са зле,вчера се изнесе от тях.  :(
Качвам картата по Плацидус и по Кох,на кой както му е по-удобно.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #172 -: Декември 02, 2010, 08:59:31 pm »
Надявам се,че може да задада такъв хорарен въпрос - Ще излезе ли скоро М. от тази душевна дупка/депресия,в която се намира?
Въпроса не го задавам аз,аз просто направих картата,въпроса е зададен от майката на момчето.Моля ви,помогнете,нещата наистина са зле,вчера се изнесе от тях.  :(

Мисля, че само със задаване на хорарен въпрос нЕма да стане. Това е душевно състояние и се искат подробности и причините за това състояние. Човека, за когото се пита, е представен от Слънцето в Стрелец, което е в сходящ секстил със Сатурн - който основно се свързва с депресиите. Обаче, Слънцето е в съвпад с Антарес, а това е доста негативна звезда. Освен това е в сходящ квадрат с Юпитер и Уран. Има си някакви причини в семейството, в личните отношения, които ние няма като как да ги знаем и гадаем. Трябва си анализ на рождения хороскоп, за да се видят нещата по-обстойно. И Луната е без курс, управляваща 6 дом /негов 12/ и след смяната на знака ще бъде в падение, което може да промени и влоши нещата, но няма как да съм сигурна по голия хорар.

« Отговор #173 -: Декември 02, 2010, 09:11:55 pm »

Мисля, че само със задаване на хорарен въпрос нЕма да стане. Това е душевно състояние и се искат подробности и причините за това състояние. Човека, за когото се пита, е представен от Слънцето в Стрелец, което е в сходящ секстил със Сатурн - който основно се свързва с депресиите. Обаче, Слънцето е в съвпад с Антарес, а това е доста негативна звезда. Освен това е в сходящ квадрат с Юпитер и Уран. Има си някакви причини в семейството, в личните отношения, които ние няма като как да ги знаем и гадаем. Трябва си анализ на рождения хороскоп, за да се видят нещата по-обстойно. И Луната е без курс, управляваща 6 дом /негов 12/ и след смяната на знака ще бъде в падение, което може да промени и влоши нещата, но няма как да съм сигурна по голия хорар.

Благодаря,Скарлет!
Ами мисля,че това душевно състояние го държи от доста време,просто явно последно време е обмислял някакви дадени вариянти и просто се изнесе от тях.Има проблеми с родителите си,някакво неразбирателство,истина е,че и те не са му обръщали достатъчно внимание,а те го обвиняват,че е безотговорен,мързелив,бяга от задълженията си,не иска да учи,по цял ден спи и играе на компютърни игри.Казал им е,че ги мрази и в следващия живот би предпочел да бъде животно,за да не трябва да прави нищо.Това е информацията,която имам.
Наталната му карта съм я качила в темата за натални карти-практикум,но ако искаш ще я кача и тук.

*

Feia

« Отговор #174 -: Декември 31, 2010, 06:27:08 pm »
Имам хорарен въпрос: Подходящо ли е за мен да се запиша от началото на новата година на обучение по психологическа астрология?

*

Feia

« Отговор #175 -: Декември 31, 2010, 06:28:18 pm »
Офффффффффф, Сатурн е в 7-ми дом. Май не може да се отговори.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #176 -: Декември 31, 2010, 06:29:08 pm »
Със Сатурн в 7-ми дом на хорара....,трудно може да се даде отговор на въпроса ти....
Знам , че такива карти не се гледат....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #177 -: Декември 31, 2010, 08:07:20 pm »
не иска да учи,по цял ден спи и играе на компютърни игри.Казал им е,че ги мрази и в следващия живот би предпочел да бъде животно,за да не трябва да прави нищо.Наталната му карта съм я качила в темата за натални карти-практикум,но ако искаш ще я кача и тук.

То само със секстили и тригони работи ли се?! А опозицията на меланхоличната Луната в Риби с Юпитер само подчертава това. Според мен този човек ще се движи по линията на най-малко съпротивление и едва ли ще прави, когато и да било в живота си, някакви усилия.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #178 -: Декември 31, 2010, 08:42:12 pm »
не иска да учи,по цял ден спи и играе на компютърни игри.Казал им е,че ги мрази и в следващия живот би предпочел да бъде животно,за да не трябва да прави нищо.Наталната му карта съм я качила в темата за натални карти-практикум,но ако искаш ще я кача и тук.

То само със секстили и тригони работи ли се?! А опозицията на меланхоличната Луната в Риби с Юпитер само подчертава това. Според мен този човек ще се движи по линията на най-малко съпротивление и едва ли ще прави, когато и да било в живота си, някакви усилия.

Ами тя майка му изучи вместо него,едвам-едвам завърши 10ти клас и после отиде да учи някакъв занаят,поправка на коли,нещо като механик мисля,общо са 2 години,пак майка му учи и пише,чертае вместо него,третия срок го скъсаха със сумати предмети,септември като се яви май му бяха останали 2 и се предполагаше,че ще повтаря,обаче даскалите го пуснаха по милост.То бяха обещания,че ще учи,ще завървши и тая година бяга от часове.Майка му казва,че той няма нито цели,нито мечти,само на компютъра и за приятелката си мисли/макар че тя е в Б-я/ и такам.Не знам до къде ще я докара,някаква професия вижда ли се в натала му или ...?

*

holanda

« Отговор #179 -: Декември 31, 2010, 09:01:21 pm »
 няма нито цели,нито мечти,само на компютъра и за приятелката си мисли/макар че тя е в Б-я/ и такам.Не знам до къде ще я докара,някаква професия вижда ли се в натала му или ...?

те Луните в Риби са така...губят цялото си време в мечти и нереални проекти.Ако го питаш какво иска да постигне в живота,как се вижда,ще ти обрисува най-подробно мечтания образ,но като го питаш докъде е стигнал и как мисли да го направи-нищо не знае и гледа влюбено  :blink:.
И са много романтични,..идеализират тази,към която изпитват чувства и и прощават всичко дори тогава,когато е добре за нея да я укорят.
Сега момчето влага цялото си същество в мисли за приятелката си и положението едва ли ще се промени ,докато не се развият нещата там.. :-\

за професия-първоначално човек би казал комуникации,движение,графичен дизаин..обаче като го видиш този силен Нептун ,които сключва приятно-замъгляващи съзнанието секстилчета с емоционалните Луна и Плутон,направо не се сещам какво да пиша за него.Ако има талант може да пропише сълзливи разкази..засега любовните проблеми ще го бутат надолу и няма да може да се справя с тях,но след време малко по малко ще привикне към енергиите и няма да губи себе си толкова лесно.
Тази ,неговата конфигурация Хвърчило ли се казваше?
Мисля,че все още си крета на Нептунските енергии (заради Рибешката Луна и водния акцент ) и това му пречи да развие потенциала в ученето,кариерата (Мерк на другия край,който е У6 дом)

« Последна редакция: Декември 31, 2010, 09:24:16 pm от жълтолилава »