Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45078 Прегледи
Re:Хорар
« Отговор #220 -: Февруари 04, 2011, 09:23:45 pm »
И аз имам въпрос,понеже имам някои новости,та въпроса ми е "До края на януари,началото на февруари ще имам ли любовна връзка с (назовавам го по име)?",смисъл дали ще започнем такава връзка  :rolleyes:

Този хорар изглежда мноого обещаващ! ;) Бих заложила на ДА.

Не знам до кога се брой началото на февруари,може и малко да избързвам,но и тук да кажа,че няма резултат,смисъл няма връзка  :-\ :(

« Отговор #221 -: Февруари 05, 2011, 04:08:37 am »
И аз имам въпрос,понеже имам някои новости,та въпроса ми е "До края на януари,началото на февруари ще имам ли любовна връзка с (назовавам го по име)?",смисъл дали ще започнем такава връзка  :rolleyes:

Не знам до кога се брой началото на февруари,може и малко да избързвам,но и тук да кажа,че няма резултат,смисъл няма връзка  :-\ :(

Е ми при апликиращ секстил на Луната към Сатурна - двата обекта на питането не знам какъв друг отговор може да има. :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #222 -: Февруари 05, 2011, 04:11:03 am »

Не знам до кога се брой началото на февруари,може и малко да избързвам,но и тук да кажа,че няма резултат,смисъл няма връзка  :-\ :(

Е ми при апликиращ секстил на Луната към Сатурна - двата обекта на питането не знам какъв друг отговор може да има. :rolleyes:

Благодаря ти,Аурора!  :wub: Знам,че ти си го интерпретирала добре,но явно нещо съдбата се дърпа,знам ли...Има още време де,тя надеждата умира последна.Ако има резултат,ще кажа,но засега не виждам да изгрее слънцето  ;D какво да се прави.

*

Divna

• 2478
« Отговор #223 -: Февруари 05, 2011, 04:21:49 am »
Момичета, имам един въпрос, който гласи: Ще започна ли скоро сериозна любовна връзка?

Кой дом се гледа за такъв тип връзки? 5ти дом или 7ми?

Благодаря ви предварително!  :58:

ПП: Сложих картата по Кох, че бях я сложила по Пласидус по невнимание.  :blink:
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 04:56:32 am от Divna »

« Отговор #224 -: Февруари 05, 2011, 04:23:10 am »
Може би защото управителите на 5-тите домове нямаха сходящ аспект. Освен това У5 на Ласт Кис е екзалтиран, а У5 на момчето е в заточение ( но пък е в нейния 5-ти дом). Но сега след като знаем резултата, е много лесно да се умува. ;D

« Отговор #225 -: Февруари 05, 2011, 04:25:23 am »
Момичета, имам един въпрос, който гласи: Ще започна ли скоро сериозна любовна връзка?

Кой дом се гледа за такъв тип връзки? 5ти дом или 7ми?

Благодаря ви предварително!  :58:

Divna,ти не започна ли?
Извинявам се за въпроса,ама нали преди някоя седмица в една друга тема ти честитих,та затова....

Може би защото управителите на 5-тите домове нямаха сходящ аспект. Освен това У5 на Ласт Кис е екзалтиран, а У5 на момчето е в заточение ( но пък е в нейния 5-ти дом). Но сега след като знаем резултата, е много лесно да се умува. ;D

Мирабела,какво имаш напредвид,че моя управител е екзалтиран,а неговия в заточение-че аз имам повече надежди и желание ли?

*

Divna

• 2478
« Отговор #226 -: Февруари 05, 2011, 04:30:02 am »
Целувчица, сигурно не четеш много често.  ;D

Сериозна връзка не съм имала от миналата година.  ;) Опитахме се с един младеж, ама не се получи. Нещо се уплаши и замина в чужбина да размишлява.  ;D

« Отговор #227 -: Февруари 05, 2011, 04:30:37 am »
Дивна, по интуиция отговарям, ако позволиш, мисля, че "да" с мъж сл. знак или Ас - водолей!
Късмет от сърце ти желая :blink:

« Отговор #228 -: Февруари 05, 2011, 04:32:42 am »
Целувчица, сигурно не четеш много често.  ;D

Сериозна връзка не съм имала от миналата година.  ;) Опитахме се с един младеж, ама не се получи. Нещо се уплаши и замина в чужбина да размишлява.  ;D

Може,не мога да ги огрея всички теми,какво да се прави  ;D
Ами остави го да си размишлява,щом толкова се нуждае от това...все ще дойде точния човек.Пожелавам ти го!  :kissd:

*

Divna

• 2478
« Отговор #229 -: Февруари 05, 2011, 04:36:53 am »
Дивна, по интуиция отговарям, ако позволиш, мисля, че "да" с мъж сл. знак или Ас - водолей!
Късмет от сърце ти желая :blink:

Позволявам и по интуиция.  ;) ;D

Интересен е отговорът ти, защото мъжа, който замина в чужбина да размишлява е със Слънце във Водолей. Той докато мисли обаче, взех че и аз размислих и реших, че даже и да ми се обади не желая да имам повече отношения с него. Уморила съм се от непридвидими ситуации. С бившия ги живях цели 3 години.  :-[ Не ми се отразяват добре.

« Отговор #230 -: Февруари 05, 2011, 04:38:08 am »
Ласт Кис, мисля, че това може да се тълкува, че твоите чувства са по-силни. Но това си е моя интепретация. Недей да вярваш... Неговите чувства (Венера) са под твое управление. Това пък може да значи, че неговите чувства по някакъв начин зависят от твоите, например че харесва, че ти го харесваш. Извинявай, не съм астролог. :blink:

« Отговор #231 -: Февруари 05, 2011, 05:02:48 am »
Ласт Кис, мисля, че това може да се тълкува, че твоите чувства са по-силни. Но това си е моя интепретация. Недей да вярваш... Неговите чувства (Венера) са под твое управление. Това пък може да значи, че неговите чувства по някакъв начин зависят от твоите, например че харесва, че ти го харесваш. Извинявай, не съм астролог. :blink:

Не се притеснявай,Мирабелла!Благодаря ти!Да,и аз мисля,че му харесва,че го харесвам...може би по някакъв начин гали егото му...макар,че ми е казвал,че не е за мен и разни подобни.Много съм вироглава,искам да си изживея чувствата с него,ама нещо не става  :'(

*

Divna

• 2478
« Отговор #232 -: Февруари 05, 2011, 05:24:05 am »
По моя хорар няма ли желаещи да пробват?  :blink:

Всъщност, кой дом се гледа за сериозни любовни взаимоотношения? Знае ли някой?

« Отговор #233 -: Февруари 05, 2011, 05:47:05 am »
Дивна, мисля, че за сериозна връзка повечето хорарни астролози гледат 7-ми дом, но има и такива, които гледат 5-ти за любов, секс и връзки. Не виждам ясен отговор и затова не исках да пиша.
Ти си Луната, евентуалната връзка е Сатурн (виж колко буквално, нали питаш за сериозна връзка). Луната и Сатурн имат сходящ аспект, но не е мажорен - квинкокс е. Ако го тълкуваме както при наталната астрология, това може да означава, че ти и потенциалният партньор ще трябва да се напасвате един към друг. Но квинкоксът не дава отговор "Да". Някои го смятат за негативен аспект, други за неутрален. В хорарната рядко го използват. Вторият ти управител Слънцето (гледам и него, защото Лъвът заема повече градуси от 1-вия дом в сравнение с Рак) има апликиращ тригон към Сатурн, което дава отговор "Да". Ако гледаме връзката по 5-тия ти дом, Луната има сходящ секстил с Плутон, т.е. от тази гледна точка е "да". Но като цяло съм раздвоена. Извинявай.

*

Divna

• 2478
« Отговор #234 -: Февруари 05, 2011, 06:10:36 am »
Благодаря, Мирабела!
Не пречи да се упражняваме, а ако има някакъв резултат, то той може само да помогне за в бъдеще.
Хорара и за мен е объркан.
Квинконсът не се ли води като кармичен аспект?

« Отговор #235 -: Февруари 05, 2011, 06:16:54 am »
Моля за помощ
хорар -04.02.2011-23.40 часа Съжалявам не зная как да кача картата.
Става въпрос за ипотекиран имот и проблеми с банката

« Отговор #236 -: Февруари 05, 2011, 06:18:21 am »
Моля за помощ
хорар -04.02.2011-23.40 часа Съжалявам не зная как да кача картата.
Става въпрос за ипотекиран имот и проблеми с банката

Липсва град или местото,където се задава въпроса.
Липсва и въпроса всъщност  :-\ освен за какво става на въпрос,мисля.

« Отговор #237 -: Февруари 05, 2011, 06:22:47 am »
Извинете много съм притеснена -става въпрос дали ще си запазим къщата .Мястото е Разлог

« Отговор #238 -: Февруари 05, 2011, 06:24:50 am »
Качвам картата на хорара на Мегивер

« Отговор #239 -: Февруари 05, 2011, 06:45:31 am »
Всъщност въпроса е зададен на 03.02.2011г 22.11 часа.простете за разсеяността.Според мен картата не е радикална вие какво мислите-асц и сигнификатора са на изгорения път-луната в последен градус