Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45071 Прегледи
Re:Хорар
« Отговор #240 -: Февруари 05, 2011, 06:49:20 am »
Сменям картата

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #241 -: Февруари 05, 2011, 09:29:30 pm »
15:23
София
05.02.2011

Ще финализирам ли сделката с Х , в следващите 10 дни?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #242 -: Февруари 05, 2011, 09:36:33 pm »
Тая Луна без курс много ме озадачава. Тя е и твоят сигнификатор.

У3ти Мерка и У7ми Сатурн регрограден са в апликиращ тригон, но някак ти не се вписваш в това. Не бих казала, че е категорично не, но не знам как да тълкувам безучастието на Луната. Сделката сама ли ще я подисваш или чрез пълномощник? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Тъкмо сега ще видим как се тълкува на практика ретроградния сигнификатор. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #243 -: Февруари 05, 2011, 09:44:41 pm »
Тая Луна без курс много ме озадачава. Тя е и твоят сигнификатор.

У3ти Мерка и У7ми Сатурн регрограден са в апликиращ тригон, но някак ти не се вписваш в това. Не бих казала, че е категорично не, но не знам как да тълкувам безучастието на Луната. Сделката сама ли ще я подисваш или чрез пълномощник? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Тъкмо сега ще видим как се тълкува на практика ретроградния сигнификатор. ;)

Слънчо , що без курс? :rolleyes:

Сделката по принцип той иска да я направи в рамките на вторник , сряда другата седмица....
Ще я подписвам сама... ;D

П.П. Предстои съвпад с УраН , ТРИГОН С асц И СЕКСТИЛ С дсц.... :rolleyes: :wub:
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 09:49:26 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #244 -: Февруари 05, 2011, 10:17:21 pm »

Аз се оглеждам за аспекти с вътрешните планети, но като няма такива и с външните ги приветствам  ;D. Уран не е сигнификатор в този хорар и е външна. Както и да е - вижда се, че У3ти и У7ми са в апликиращ тригон. Пак опираме до това, че другият вероятно е по-заинтересован или настоятелен. Успех. :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #245 -: Февруари 05, 2011, 10:23:31 pm »

Аз се оглеждам за аспекти с вътрешните планети, но като няма такива и с външните ги приветствам  ;D. Уран не е сигнификатор в този хорар и е външна. Както и да е - вижда се, че У3ти и У7ми са в апликиращ тригон. Пак опираме до това, че другият вероятно е по-заинтересован или настоятелен. Успех. :wub:
:wub: , мерси...Това е онзи хорар за една среща...., която дълго беше отлагана във времето... ;D Въпроса беше тогава само да се срещна...Сега интереса от негова страна е по-голям :P ;D....
Дано стане сделката , принципно човека се оказа мъж с главно М.... ;D , за съжаление обаче свестните мъже са или "бракувани" или заети....
Договорките са изпълнени м/у нас , от понеделник имат думата адвокатите... ;D

Сънрейн , ти беше много права! Сърдечно ти благодаря! :wub:

Е , пак съм пантелей ...... ;D ;D , човека е човек когато е на път.... :P ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #246 -: Февруари 05, 2011, 11:15:37 pm »
Момичета, дайте идея кой дом се гледа за сериозна любовна връзка? 5 или 7?

Благодаря ви!

*

Марая

• 28287
« Отговор #247 -: Февруари 06, 2011, 12:40:49 am »

Благодаря ви!

За любов търся 5-ти /1-ти , 2-ри/8-ми...
За узаконяване 7-ми... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #248 -: Февруари 06, 2011, 01:08:36 am »
Всъщност въпроса е зададен на 03.02.2011г 22.11 часа.простете за разсеяността.Според мен картата не е радикална вие какво мислите-асц и сигнификатора са на изгорения път-луната в последен градус

Чия собственост е ипотекирания имот? Ако е твой се гледа 4-ти дом, ако е собственост на друг, се гледа друг дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #249 -: Февруари 06, 2011, 01:10:16 am »

Благодаря ви!

За любов търся 5-ти /1-ти , 2-ри/8-ми...
За узаконяване 7-ми... :blink:

Благодаря, Марая!

И аз си мисля, че 8 дом дава по-дълбоки любовни взаимоотношения. 7 дом са партньорите, с които вече живеем. Но не знам в хорарната какво се гледа.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #250 -: Февруари 06, 2011, 01:14:42 am »

Благодаря ви!

Сериозна или не, щом става дума за любов (романтични отношения) се гледа 5-ти дом. Ако връзката вече е легализирана, се гледа 7-ми. Аз гледам по 8-ми дом, когато се пита за любовник/любовница или сексуални отношения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #251 -: Февруари 06, 2011, 01:27:32 am »
Blagodarq, Stella!

*

Stella

• 7765
« Отговор #252 -: Февруари 06, 2011, 01:32:48 am »

*

Divna

• 2478
« Отговор #253 -: Февруари 06, 2011, 01:41:02 am »
Стела, в такъв случай, отговорът на въпроса ми на стр. 12 е Да.  ;D Управителят на 5 дом /Плутон/ е в секстил с Луна.
Ооо, мисля, че секстилите в хорарната не значат кой знае колко? Отново ударих на камък май. :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #254 -: Февруари 06, 2011, 01:44:42 am »
Стела, в такъв случай, отговорът на въпроса ми на стр. 12 е Да.  ;D Управителят на 5 дом /Плутон/ е в секстил с Луна.
Ооо, мисля, че секстилите в хорарната не значат кой знае колко? Отново ударих на камък май. :-[

Как да не значат много. Гледат се всички мажорни аспекти. чакай ще погледна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #255 -: Февруари 06, 2011, 01:59:56 am »
Момичета, имам един въпрос, който гласи: Ще започна ли скоро сериозна любовна връзка?

Кой дом се гледа за такъв тип връзки? 5ти дом или 7ми?

Благодаря ви предварително!  :58:

ПП: Сложих картата по Кох, че бях я сложила по Пласидус по невнимание.  :blink:

Ще започнеш сексуална връзка - Луната ти е в 8-ми дом и прави сходящ съвпад с У8 - Уран....Но те нещата винаги с това започват. За сериозна връзка (между партньори) мисля, че ще почакаш, защото е нужно да предприемеш първо някои промени. Изхождам от това, че аспектът между Луната и Сатурн е куинсконс,  а и Сатурн е ретрограден. Този Сатурн също има да разчиства нещо старо.

*

Divna

• 2478
« Отговор #256 -: Февруари 06, 2011, 02:04:00 am »
Момичета, имам един въпрос, който гласи: Ще започна ли скоро сериозна любовна връзка?

Кой дом се гледа за такъв тип връзки? 5ти дом или 7ми?

Благодаря ви предварително!  :58:

ПП: Сложих картата по Кох, че бях я сложила по Пласидус по невнимание.  :blink:

Ще започнеш сексуална връзка - Луната ти е в 8-ми дом и прави сходящ съвпад с У8 - Уран....Но те нещата винаги с това започват. За сериозна връзка (между партньори) мисля, че ще почакаш, защото е нужно да предприемеш първо някои промени. Изхождам от това, че аспектът между Луната и Сатурн е куинсконс,  а и Сатурн е ретрограден. Този Сатурн също има да разчиства нещо старо.
Благодаря, Стела! :58:
Как се броеше, за да се изчисли периода?

« Отговор #257 -: Февруари 06, 2011, 02:10:25 am »
Всъщност въпроса е зададен на 03.02.2011г 22.11 часа.простете за разсеяността.Според мен картата не е радикална вие какво мислите-асц и сигнификатора са на изгорения път-Моля ви кажете си мнението

« Отговор #258 -: Февруари 06, 2011, 02:13:48 am »
Сменям картата

Меги,картата за 3ти февруари съм ти я качила и не виждам защо да е нерадикална,ти по какво съдиш?

Ац-то е на 7ми градус,Сатурн е в 1ви дом,Луната има курс...  :-\ какво й е нерадикалното?

*

Stella

• 7765
« Отговор #259 -: Февруари 06, 2011, 02:19:02 am »
Всъщност въпроса е зададен на 03.02.2011г 22.11 часа.простете за разсеяността.Според мен картата не е радикална вие какво мислите-асц и сигнификатора са на изгорения път-Моля ви кажете си мнението

Аз попитах на кого на името се води жилището.