Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45072 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Хорар
« Отговор #320 -: Февруари 10, 2011, 01:50:32 am »
Divna,и аз не разбирам много от хорари,но нали се упражнявам,та ще опитам,но не ми се връзвай много...вие може и да сте го казали горе,но аз да се изкажа  ;D

Ако приема за твой управител Плутон,а за упр. на въпроса Венера,двата управителя са в 8ми дом(явява се твой 3ти дом-ще има комуникация,може би срещата,за която говориш) и правят съвпад,което според мен е ДА.
Ако вземем Марс като съ-управител твой,той прави полуквадрат с Венера,което може би да значи,че може и да има някаква трудност,знам ли.
Луната е в 12ти дом(твой 7ми дом-да го тълкуваме като партньорите,в случея бизнес или работодател може би),но в 1ви на въпроса,та Луната прави тригон с Плутон,макар че не знам как да видя какъв аспект й предстои.Но по това мисля,че отговора е ДА.

П.П Не ми се връзвай много,все още съм начинаеща.  :wub: Дано се получи!

Благодаря, Целувчица!  :58:

*

Divna

• 2478
« Отговор #321 -: Февруари 10, 2011, 01:52:13 am »
За съжаление моя отговор на хорара на Дивна е НЕ.Луната ще направи квадратр както с меркурий,така и с У11-Нептун.После ще си допълня поста.

Мале, как се разочаровах!  :'(

Благодаря, Солар!  :58:

*

missKapriz

« Отговор #322 -: Февруари 10, 2011, 01:57:36 am »
Прия,не слънцето,а луната е у6 на детето ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #323 -: Февруари 10, 2011, 01:58:19 am »
Момичета, на Луната не й ли предстои последния аспект преди да напусне знака секстил с У10 (Водолей)? Това не помага ли? Или твърдо гледаме втората работа и Нептун?

*

Uran

• 6041
« Отговор #324 -: Февруари 10, 2011, 01:59:54 am »
По хорара на Дивна: Да. (Разчитам на секстила На Луна с Уран и Юпитер)

*

Divna

• 2478
« Отговор #325 -: Февруари 10, 2011, 02:06:29 am »
По хорара на Дивна: Да. (Разчитам на секстила На Луна с Уран и Юпитер)

И аз се моля той да помогне.  :25:

Благодаря, Уран!  :58:

*

missKapriz

« Отговор #326 -: Февруари 10, 2011, 02:31:17 am »
Луната няма да направи сектил с Юпитер,но този с уран не е за подценяване,доколкото Уран е в 11 дом.Дано проработи,макар,че повечето аспекти са против.Но ще следя с интерес-имала съм няколко хорара,където последния аспект на Луната е сектил с Уран и винаги нещата са се случвалиу в последния момент,но никога не е било удовлетворяващо за кверента.
Дано всичко е ок!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #327 -: Февруари 10, 2011, 03:40:21 am »
priya, благодаря ти за включването.....
утре ще има резултати и диагноза.....
дано каквото е имало да си е отишло...
ще ви пиша утре...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #328 -: Февруари 10, 2011, 09:56:57 pm »
Мацки , имам спе6ен въпрос.....

17:35
09.02.2011
Дълбока

Ще имам ли сделка в другата седмица с Х?
 :wub: :wub: Много благодаря !

Не мога да ка4а карта в момента...Помогнете , ако оби4ате.... :wub:

Качвам карта с вчерашния си въпрос ;D , видях , че Солар е тук...., ОЧАКВАМ ВКЮЧВАНЕ НА СЪНРЕЙН ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #329 -: Февруари 10, 2011, 11:31:06 pm »

17:35
09.02.2011
Дълбока

ехаа, любимо местенце ..  :P

---

И аз да се запиша след Марая. >> Ще ми е полезна ли астрологична консултация с .. Еди Кой Си ?!

// С ретрограден Сатурн сигнификатор на астролога, май няма да ми е много полезена консултацията, ама все пак и вие кажете, моля ?!   :rolleyes:

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

missKapriz

« Отговор #330 -: Февруари 10, 2011, 11:57:06 pm »
Марая,мисля,че среща ще има,уговорки някакви,но дали точно на тази среща ще стане сделката и дали ще стигнете до консенсос,не съм категорична.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #331 -: Февруари 11, 2011, 12:11:35 am »
Качвам карта с вчерашния си въпрос ;D

Така зададен въпроса показва и потвърждава съществуваща уговорка за сделка, не би следвало да имаш поводи за притеснение относно самата сделка, но може и да се забави леко формализирането й, тъй като У на У та К на К :P, а всъщност мисълта ми е относно предстоящата квадратура на Луната с Меркурий и Марс, които са свързани с документите, като от негова страна може да изскочат някакви спънки до изчистването им.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #332 -: Февруари 11, 2011, 12:18:45 am »
// С ретрограден Сатурн сигнификатор на астролога, май няма да ми е много полезена консултацията, ама все пак и вие кажете, моля ?!   :rolleyes:

Сякаш не е момента, противоречива е картата. Вие вече виждали ли сте се, някакъв контакт между вас имало ли е?
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 12:47:45 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #333 -: Февруари 11, 2011, 12:41:10 am »
Не сме се виждали, но се чухме по телефона. Един общ познат решил, че за мен ще е много полезно да се запозня с този астролог. Аз докато се усетя, той се беше вече свързал с него, обясни му набързо, че сме били 'от една кръвна група' и ми бутна телефона в ръцете, да сме си говорели.   :o  По аспектите на луната се вижда колко много обичам да си говоря с непознати .. астролози ..  :rolleyes: :P  Мерси, sunrain!  :wub:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

missKapriz

« Отговор #334 -: Февруари 11, 2011, 01:19:04 am »
Гал,уран-ест сигниф на астролозите,е в твоя 9 дом-мирогледа.Очакваш да научиш нещо от него,да се обогатиш ментално :blink:Слънцето/т.е.ти/ще съвпадне с У9 и диспозитор на Уран-Нептун,след 7 градуса,които ми се струват седем дни .Съвпада ще се случи в мистичния 8 дом-човека да не се окаже повече езотерик,отколкото астролог?
Луната ще направи квадрат с теб/Слънцето/-няма да имаш очакваните резултати.Но пък какво ще загубиш?!иди,хем ще видим дали правилно чета хорара ;D

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #335 -: Февруари 11, 2011, 01:58:24 am »
Да, така е. Определено са ми големи очакванията.  :P

Цитат
Съвпада ще се случи в мистичния 8 дом-човека да не се окаже повече езотерик,отколкото астролог?

Точно такъв е! Ей, браво! ;) Аз на класически астролог никога не бих отишла, щот предварително знам какво ше ми каже.  :P

Цитат
Луната ще направи квадрат с теб/Слънцето/-няма да имаш очакваните резултати.

Ох, не обичам да се разочаровам .. :/ Енергията, която излъчвам после е много неприятна, и за мен и за другите.   :( :-[ 
Мм, ще го мисля,  имам още 7 дни за размисъл, нали така..  :blink:  Благодаря много, Solar!  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #336 -: Февруари 12, 2011, 02:16:33 am »
Марая,мисля,че среща ще има,уговорки някакви,но дали точно на тази среща ще стане сделката и дали ще стигнете до консенсос,не съм категорична.

Сега те видях! Много благодаря! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #337 -: Февруари 12, 2011, 02:22:58 am »
Да се допълня -мисля,че в голяма степен ще си доволна,но ако е нужно да бъде подписан договор май няма да е на тази среща.

*

holanda

« Отговор #338 -: Февруари 12, 2011, 02:41:48 am »
да пусна аз едно хорарче,че утре ще се изсветлявам сериозно,заради цвета,който ми избраха фризьорките,а не ми харесва (преди няколко месеца сменях цвят,после ходех /с нежелание/ само за корени,но нещо вече не мога да се понасям).

Въпроса е : Ще успея ли да докарам желания цвят без много покушения над косата)

Незнам дали това може да се види чрез хорар,аз поне не мога да определея сигнификаторите на въпроса.. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #339 -: Февруари 12, 2011, 02:47:34 am »
Мисля , че в последния момент ще си промениш решението! :P ;D :wub: