Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 44947 Прегледи
*

elle

• 32
Хорар
« -: Февруари 08, 2010, 09:20:38 am »
Здравейте, искам отново да помоля за мнение по 2 въпроса:
1. Ще ме съкратят ли от работа?
2. Кога ще забременея?
Моля ако някой реши да се отзове да ми пише, ще изпратя данните си в лично съобщение.
Предварително благодаря!

*

Nebesna

Re:Хорар
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2010, 09:38:27 am »
Ти май не знаеш какво е хорар. за хорара не са нужни лични данни, а само мястото и часът на задаване на въпроса.

*

elle

• 32
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2010, 09:41:13 am »
Знам какво е хорар, но знам, че за по голяма точност на отговора е  добре да се види и наталната карта...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2010, 09:41:20 am »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elle

• 32
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2010, 09:47:45 am »
Всеки може да се настрои "на нож", аз не виждам смисъл в това. Моля, който желае да си даде мнението по зададените въпроси. Който не желае просто да подмине темата.

*

missKapriz

« Отговор #5 -: Февруари 08, 2010, 09:55:08 am »
Освен линка,който ти е дала Дияна,препратка към тема ,където се задават хорарни въпроси,има поне още три подобни из архива-няма нужда от нова тема.
Втория ти въпрос изисква подробно разглеждане,както и сама казваш на личната ти карта,което си е къртовски труд и много отговорна задача,така,че едва ли някой тук ще ти отговори.Ако искаш отговор на първия,моля премести го в другата тема,и още по-добре ще е да качиш карта на въпроса. :blink:

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Февруари 08, 2010, 10:09:29 am »
Всеки може да се настрои "на нож", аз не виждам смисъл в това. Моля, който желае да си даде мнението по зададените въпроси. Който не желае просто да подмине темата.

Ти пак не каза кое е мястото на заване на въпроса.

*

elle

• 32
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2010, 10:35:39 am »
За съжаление не мога да си инст. астропрограма / поради ред причини/, за да постна карта.

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Февруари 08, 2010, 11:10:49 am »
За съжаление не мога да си инст. астропрограма / поради ред причини/, за да постна карта.

Ето ти една астропрограма: www.astro.com/

И пак не каза къде е мястото на задаване на въпроса.

*

elle

• 32
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2010, 11:16:11 am »
Пловдив, извинения!

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Февруари 08, 2010, 12:03:14 pm »
Картата е построена по системата на Кох, оставила съм само СХОДЯЩИТЕ АСПЕКТИ И ПЛАНЕТИТЕ ОТ СЕПТЕНЕРА.

И по двата въпроса отговорът е "ДА". Ще забремеенеш съвсем скоро, ако и не си бременна вече. Да кажеш непременно какво е станало.

*

elle

• 32
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2010, 12:08:43 pm »
т.е. ще ме съкратят от работа?... :( Благодаря за отговора!

*

missKapriz

« Отговор #12 -: Февруари 08, 2010, 03:29:20 pm »
Цитат
т.е. ще ме съкратят от работа?
Небесна,защо смяташ така-ако не те затруднява ще напишеш ли кое те води до това заключение.Аз  стигнах до отговор-НЕ,няма да я съкратят :rolleyes:

Тя-Марс
Работата-Меркурий
10 дом-Сатурн
2 дом-Венера

Мрас е в 4,Сатурн в 6-страхува се да не остане у дома.У10 е в 6,в секстил с Марс-разходящ,явно че е имало и по-спокойни времена в службата,но сякаш и сега не е застрашена .Предстои съвпад Слънце/сигниф на шефа/с Венера-У2.Освен това Луната ще направи секстил последователно със Слънцето и Венера.Слънцето е в заточение във Водолей,но съвпада с Фортуната,а то символизира и питащата.Малко объркано май се получи,но аз мисля че няма да я съкратят в близките 3-4 месеца поне..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Февруари 08, 2010, 04:06:28 pm »
Мис Каприз, защо приемаш Слънцето за сигнификатор на питащата?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #14 -: Февруари 08, 2010, 04:09:26 pm »
Цитат
Тя-Марс

Цитат
Предстои съвпад Слънце/сигниф на шефа/с Венера-У2.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Февруари 08, 2010, 04:14:51 pm »
Слънцето е в заточение във Водолей,но съвпада с Фортуната,а то символизира и питащата.

Да, това го видях, но ето това ме зачуди ... исках да разбера логиката й.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Февруари 08, 2010, 04:19:52 pm »
Иначе и аз съм по-склонна да мисля, че няма да я съкратят. В случая се ориентирам само по предстоящите аспекти на Луната за развитието на ситуацията.
Има много какво да се види по тази карта, но за да не се объркам в отговора не задълбах в другите сигнификатори, защото според мен има нещо неясно или оплетено на работното място, от което сякаш зависи какво предстои. 

*

missKapriz

« Отговор #17 -: Февруари 08, 2010, 04:33:44 pm »
Цитат
Мис Каприз, защо приемаш Слънцето за сигнификатор на питащата?
Слънцето е класически сигнификатор на питащия ,показващ неговите жизнени и творчески сили,мечтите му и доколко ще ги реализира:blink:Но го гледам само като допълнителен фактор,допълващ другите показатели в картата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Февруари 08, 2010, 04:38:01 pm »
Предположих, но викам да съм сигурна. :blink:  Принципно все пропускам класическите да ги поглеждам, а си права, че не е излишно.   

*

elle

• 32
« Отговор #19 -: Февруари 08, 2010, 04:46:35 pm »
Объркано в работата - не точно. Уж бяхме приключили със съкращенията, но сега се чува, че ще има нова вълна. А следващата от отдела мисля, че съм аз. Та затова се притесних. Пък като се има предвид и другият ми въпрос, че планирам бременност...Колкото до работата, има практика да се местят хора от нашата в други/свързани /фирми, което е добре, но не знам вече могат ли и те да поемат още персонал.
« Последна редакция: Февруари 09, 2010, 08:53:21 am от elle »