Здравей Гост

YouTube ..

• 129 Отговора
  • 29352 Прегледи
*

supersonic

Re:YouTube ..
« Отговор #40 -: Февруари 13, 2010, 04:11:22 pm »

Свами Айенгар е с няколко нива над майсторите. Ръководи най-добрата школа в момента.

бреей .. не съм го знаела това .. но то си личи, че е на много високо ниво човека ..  :rolleyes:

Цитат
Добре би било да пуснем отделна тема за него.

ами действай!   :08:

« Отговор #41 -: Февруари 19, 2010, 10:49:20 am »

*

tool

« Отговор #42 -: Май 11, 2010, 07:13:06 am »
Цялата поредица Raising Eden е много интересна,обхванати са много теми  :blink:

.. с бг субтитри : http://www.youtube.com/results?search_query=Raising+Eden+bg&aq=f

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #43 -: Юли 20, 2010, 10:51:03 pm »

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #44 -: Юли 21, 2010, 11:16:17 pm »
 ;D ;D ;D Ако това което видях е ангел на живо то аз съм принцесата на Уелс

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #45 -: Юли 22, 2010, 12:18:33 am »
Ето още  ;D

Angel on Kabaa in Meca

*

tool

« Отговор #46 -: Юли 22, 2010, 08:58:28 pm »

*

Vision

• 3523
« Отговор #47 -: Юли 24, 2010, 07:46:38 am »
днес който иска, може да снима живота си и да го изпрати в тубата да правят филм.. ;D

Филминг дей..ехаа..Ридли Скот може да види какво имате в джобовете, давайте смело.. ;D ;D ;D

остават 15 часа..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #48 -: Юли 24, 2010, 08:41:59 am »
днес който иска, може да снима живота си и да го изпрати в тубата да правят филм.. ;D

Филминг дей..ехаа..Ридли Скот може да види какво имате в джобовете, давайте смело.. ;D ;D ;D

остават 15 часа..

ако имате време, прочетете коментарите надолу..много е вдъхновяващо толкова хора по целия свят да са обединени от една идея.. :blink:

*

tool

« Отговор #49 -: Юли 26, 2010, 04:31:24 am »

ако имате време, прочетете коментарите надолу..много е вдъхновяващо толкова хора по целия свят да са обединени от една идея.. :blink:

аай, че хубава идея наистина ..  ще следя развитието .. ..

//

аз нема да участвам, де  ..  :P   последно време блокирам всички фотоапарати и камери около мен ..  :( не смея да се доближа до никаква техника вече  ..  мъжа ми вика, че и на него непрекъснато му пускам ток .. ужас, не знам ко ми става ..  :'(   сигурно е по линия на тр уран в 4-ти дом ..

*

Vision

• 3523
« Отговор #50 -: Юли 26, 2010, 06:14:24 am »
аай, че хубава идея наистина ..  ще следя развитието .. ..

//

аз нема да участвам, де  ..  :P   последно време блокирам всички фотоапарати и камери около мен ..  :( не смея да се доближа до никаква техника вече  ..  мъжа ми вика, че и на него непрекъснато му пускам ток .. ужас, не знам ко ми става ..  :'(   сигурно е по линия на тр уран в 4-ти дом ..

в теб ми беше надеждата да ни ''отсрамиш'' и после да се хвалим, като видим твои кадри във филма..сега вече всичко свърши, денят за филмиране мина.. :blink: :'(

*

tool

« Отговор #51 -: Юли 26, 2010, 08:03:27 pm »
12 dimensions of consciousness

//

в теб ми беше надеждата да ни ''отсрамиш'' и после да се хвалим, като видим твои кадри във филма..сега вече всичко свърши, денят за филмиране мина.. :blink: :'(

ахахаа .. леле . .ама ти сериозно ли ?!   ;D аве аз излиам супер смешно на снимки и видео .. по-добре че изтървахме срока, реакцията на зрителите след мойто появяване достойно щеше да се конкурира със : Skype Laughter Chain     ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #52 -: Юли 26, 2010, 09:31:20 pm »
ахахаа .. леле . .ама ти сериозно ли ?!   ;D аве аз излиам супер смешно на снимки и видео .. по-добре че изтървахме срока, реакцията на зрителите след мойто появяване достойно щеше да се конкурира със : Skype Laughter Chain     ;D

не знам защо, но си мисля, че ти се отдава да снимаш, а не да се фръцкаш пред камерата..трябваше да заснемеш нещо.. :P

*

tool

« Отговор #53 -: Юли 27, 2010, 07:05:33 am »

The Mystical Lord`s Prayer

//

не знам защо, но си мисля, че ти се отдава да снимаш, а не да се фръцкаш пред камерата..трябваше да заснемеш нещо.. :P

Да, правилно се ме усетила - венерата ми в овен хич не обича да се фръцка ..  :-[  A mожеше и да снимам нещо, да ..  ама аз докато разбера какво, къде и все изпускам сроковете ..  :-[  Eй, например вчера разбрах, че аура камера е гостувала във варна преди седмица .. ама аз като съм заспала мара  ..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Юли 27, 2010, 09:26:39 am »
Гал, ако чуеш за следващ път, свиркай, и аз незнаех, че е имало такова нещо.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #55 -: Юли 27, 2010, 10:14:21 am »
вижте това би трябвало да са снимки от аура камерата....

http://bg-bg.facebook.com/notes/aura-camera/indigo-licnostite-sa-sred-nas-/283474262369

дали са истински...?

и мен ме дояда, че съм изтървала... :angry:

*

tool

« Отговор #56 -: Юли 27, 2010, 10:55:44 pm »
The Tree of Life

StarWheels

//

Гал, ако чуеш за следващ път, свиркай, и аз незнаех, че е имало такова нещо.

да, непременно ..  ;)  макар че аз след няколко дни се забивам в дън горите тилилейски и най-рано след 3 месеца ще се върна .. таман да ми се избистри цвета на аурата и отивам за снимка ..  ;D

вижте това би трябвало да са снимки от аура камерата....

http://bg-bg.facebook.com/notes/aura-camera/indigo-licnostite-sa-sred-nas-/283474262369

дали са истински...?

да, и аз тфа се чудя ..  :-\  ама като си видя снимката ще разбера ..   :mellow:   :P

*

tool

« Отговор #57 -: Юли 29, 2010, 08:50:38 pm »

*

Vision

• 3523
« Отговор #58 -: Юли 30, 2010, 04:52:48 am »

макар че аз след няколко дни се забивам в дън горите тилилейски и най-рано след 3 месеца ще се върна .. таман да ми се избистри цвета на аурата и отивам за снимка ..  ;D

няма ли да имаш нет в горите??..... :(

*

tool

« Отговор #59 -: Юли 30, 2010, 07:29:46 am »
TIME OF THE SIXTH SUN 10min TRAILER

няма ли да имаш нет в горите??..... :(

ох, надявам се да имам .. но това ще зависи от покритието на мобилния оператор и пресечеността на терена .. 

//

аз не мога без нет и от няколко години съм с интернет пристрастяване, дето шефа вика, че било измислено понятие ..  ;D