Здравей Гост

ПЕВЦИ

• 99 Отговора
  • 13300 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: ПЕВЦИ
« Отговор #40 -: Декември 15, 2011, 05:37:59 am »
Знаеш ли Анабел, тези дни си въртя Джони Кеш ..харесвам му блендата

е значи сме в ритъм  :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Декември 24, 2011, 07:13:47 pm »
Козирогата Венера.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Декември 24, 2011, 07:28:21 pm »
Е че каква да е  :P

Сигурно и за това я харесвам толкова,ама тя си е невероятна певица така или иначе.

Въобще ние хубавиците и хубавците имаме козирогати венери... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Декември 24, 2011, 07:35:44 pm »
Don't act foolish (на Ali) определено ми харесва - http://vbox7.com/play:03e7bc8d2b.

« Отговор #44 -: Декември 25, 2011, 10:02:04 am »
Тази песен я знам,но хич не бях обърнал внимание,че е на Али  ;D

Хубавите хора имат хубави Венери хахаха ама при нас хубостта идва от Венера в аспект с АСЦто (тригон и секстил-хубави аспектчета )  :-[
А Козирога умее просто не само да я запазва с времето,но да и придава все по-интересни нюанси ммммм хахахахаа

въх ,как се класирах със секстил,ма моята е в заточение горканка
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #45 -: Декември 25, 2011, 10:15:18 am »
Интересно ми е дали имам бъдеще за певческа кариера  :72: . Хах, като малка пеех много, бях често на сцена, но с времето се затворих доста и в момента избягвам всякаква публичност, но главно заради външния си вид, а вътрешно имам някакво усещане  сякаш съм родена за сцена  :-\  :confuse3:

Често ми казват, че имам секси глас  :unsure: и много бих искала да се занимавам с дублаж, особено на анимации, обичам да работя с гласа си.  :rolleyes: . Интересува ме дали се вижда нещо подобно в картата ми.  :blink:

http://prikachi.com/images/140/4183140l.jpg
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Декември 25, 2011, 01:31:34 pm »
Професионално в сферата на сценичното изкуство и певческата кариера би имала по-голям шанс да се реализираш при час на раждане не по-късен от 4.58. Откъде имаш информация за часа си на раждане, записан ли е точно?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #47 -: Декември 25, 2011, 02:38:38 pm »
Било е голям стрес за майка ми, понеже 2 дни се е мъчила с мен, хах, много пъти съм я питала и казва, че съм родена след 5 часа сутринта, но не е сигурна за минутите, но пък е сигурно, че е преди 5:30, затова съм дала условно 5:16  :-[ ...Явно ще се задоволим само с любовните песни на ушенце :Р, пък за професионалното развитие съм много неориентирана, уча Книгоиздаване , но не знам какви възможности ще имам да се реализирам в това...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Декември 25, 2011, 02:47:26 pm »
...пък за професионалното развитие съм много неориентирана, уча Книгоиздаване , но не знам какви възможности ще имам да се реализирам в това...

С тази специалност би могла да работиш в хуманитарната сфера, в някое издателство.
Може и в някоя медия - имаш силно влияние на Меркурий и Юпитер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Декември 25, 2011, 02:57:21 pm »
Тази песен я знам,но хич не бях обърнал внимание,че е на Али  ;D

Хубавите хора имат хубави Венери хахаха ама при нас хубостта идва от Венера в аспект с АСЦто (тригон и секстил-хубави аспектчета )  :-[
А Козирога умее просто не само да я запазва с времето,но да и придава все по-интересни нюанси ммммм хахахахаа

Май...като се говори за "годините"...трябва да се каже..,че младоликите имат Венера в аспект към АСЦ....

« Отговор #50 -: Декември 25, 2011, 03:00:05 pm »
Силното влияние на Меркурий, Юпитер (а също и на Сатурн) e също подходящо и за реализация в научните и преподавателските среди. За час на раждане между 5 и 5:30 Меркурий е управител на АС и MC, в съвпад с AC - добра позиция за професионлна реализиция чрез лично излъчване, контакти с хора, търговска дийност, посредничество. В секстил (макар и широк) с управителя на 2-ри дом Венера - професия, свързана с творчески талант.
« Последна редакция: Декември 25, 2011, 03:19:47 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Декември 25, 2011, 03:45:55 pm »
За певческите данни търсим Венера..,за публиката и признанието Луна....

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #52 -: Декември 25, 2011, 03:54:10 pm »
Mirabella, Lillie, благодаря за отговорите. Наистина си мечтая да работя нещо, свързано с творчество, обожавам да създавам различни неща, а сега чета за СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ ВЪВ ВОДОЛЕЙ и всичко, което пише, се отнася за мен, ама всичкоо  :unsure:. Та пише, че за работа в радио и телевизия имам вътрешно присъщ талант  :-[ , а миналата година водих няколко предавания в студентското радио и наистина ми допадаше. Ще почета още за тоя северен възел, че ми стана много интересно. :>>

*

abroad

• 2187
« Отговор #53 -: Февруари 12, 2012, 08:17:04 am »
Уитни Хюстън почина на 48

Много я харесвах.

*

AH

• 2201
« Отговор #54 -: Февруари 12, 2012, 08:42:57 am »
опозиция на дир.Сатурн към У8

« Отговор #55 -: Февруари 12, 2012, 09:18:02 am »
тр.Плутон каре Марс
тр.марс напред -назад върху нат.Плутон
тр.опозиция Сатурн/Юпитер е по 2-8

« Отговор #56 -: Февруари 12, 2012, 09:25:43 am »
"Уитни Хюстън влезе в Книгата за рекордите на Гинес като изпълнителка с най-много награди и премии – 411, като сред тях са 6 премии "Грами", 2 "Еми", 23 награди American Music Awards и 16 награди Billboard Music Awards."

това на съвпада на У МС с У5  ,  Юпитер/ Луна  ли се дължи

*

Grace

• 2257
« Отговор #57 -: Февруари 12, 2012, 09:41:21 am »
Прогресивна Луна съвпад натален ЮЛВ
Дирекционни възли - точен съвпад ЮЛВ - Асц, СЛВ- ДСЦ

ужасно е, толкова млада ! една от най-любимите ми певици ! много, много съжалявам !

В натала - У Асц - Нептун - в 8-ми дом и квадрат У8 - Венера и Слънце в 6-и. Не е предпоставка за дълъг живот;
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 09:50:51 am от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Февруари 12, 2012, 10:45:55 am »
А стига, бе!  :o
направо съм потресена.
Мир и покой на Душата и.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #59 -: Февруари 12, 2012, 10:50:11 am »
Една от любимите ми певици.Не мога да повярвам.
Тъкмо и търсех картата в дейтбанк, а вие тук сте ме изпреварили.
Да почива в мир!