Здравей Гост

ПЕВЦИ

• 99 Отговора
  • 13282 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
ПЕВЦИ
« -: Февруари 10, 2010, 10:28:47 am »
Тъй като пишем накъсано в различни теми за любими певци и отделно за данни които дават успех в това поприще,качества и т.н.,реших да си имаме една такава тема специално и само  за тях (може да преместим и някои стари постове тук където сме тълкували някои карти).Да не се смесват с композитори и артисти,но разбира се ако някой е 2,3 или 5 в едно-още по-добре !  ;D  И ще ги разглеждаме само като професионалисти,а не като личен живот.

Ето го и Марк Антъни,без известен час,но то повечето информация за музикалните данни се извлича от планетните позиции и аспектите им  ;)

Приятният тембър тук си личи от съвпада Венера/Меркурий,където Венера е на трон. Венера тук дава и известно обаяние.
Луната е на трон,което го прави много емоционален,наред с Марса в Лъв-експресивен и с голям заряд емоционална,творческа енергия.
Стелиума в Дева го прави както харизматичен (защото не е точно красавец)-предимно заради Уран и Юпитер,така и с голямо влияние върху масата,колективното-Плутон,а за голям успех над масата се иска предимно силна Луна,Юпитер и Плутон.Девата му дава професионализмът,доказано е че повечето професионални музикани и певци имат акцентирана Дева или възли там.
Прави впечатление че диспозитора на стелиума-на слънчевата му изява е във Везни и то в съвпад с Венера.Което го насочва към изкуството,към това да докосва другите с творчеството си (Слънце).
Има голяма издържливост и е стабилен-тригон Сатурн/Марс,голямо желание да се докаже тъй като са в огнени знаци.
Как ли се проявява опозицията на Сатурн към ключовите Мерк/Венера?  :rolleyes:  
На първо място това е стремеж да създаде там стабилна структура,да постигне перфектност (това го търси и Девата в него),да остави нещо трайно след себе си.Нищо чудно че толкова много години е на сцена и се надгражда.

Едит: Марк си има и едни хубави секстили към Нептун от стелиума,което много завишава възможностите му в тази сфера.Както и целият му магнетизъм.Когато един изпълнител има акцент едновременно на Венера и Нептун,нещата стават доста красиви.

Мисля,че Фреди Меркюри беше със същото разпределение на Слънце-в Дева и Мерк/Венера във Везни.

Може да допълвате,кое как ви прави впечатление и как го тълкувате  :blink:

« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 10:41:00 am от Синухе »

*

Anakin

Re:ПЕВЦИ
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2010, 10:45:39 am »
Ще може ли да разгледате картата на най-великия оперен певец Лучано Павароти? Ето картата му:

« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 11:51:12 am от Anakin »

*

abroad

« Отговор #2 -: Февруари 10, 2010, 08:45:01 pm »
Изключително талантлива и с магнетичено-мелодичен глас, и също толкова не-въздействаща на живо...Това заради съвпада на Слънце със Сатурн ли е, или неаспектираното от друго Слънце :-\

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2010, 09:18:52 pm »
Изключително талантлива и с магнетичено-мелодичен глас, и също толкова не-въздействаща на живо...Това заради съвпада на Слънце със Сатурн ли е, или неаспектираното от друго Слънце :-\
Аз не съм я гледала на живо, но за мен е силно въздействаща. Тя и Уитни Хюстън са ми любимките.  :P А часът истински ли е?

*

abroad

« Отговор #4 -: Февруари 10, 2010, 09:23:46 pm »
Аз не съм я гледала на живо, но за мен е силно въздействаща. Тя и Уитни Хюстън са ми любимките.  :P А часът истински ли е?

Нямам представа...Изведох данните от астро.ком от Astro-Databank charts, доколкото може да се вярва на източника им :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Февруари 11, 2010, 05:58:42 am »
Картата на един от любимите ми изпълнители. По-късно ще се опитам да напиша нещо по нея.
Поздрав с една брилянтна негова песен.

Нептун в Гокленова зона, съвпад с куспида на 4 дом, съвпад с Луна в знака Везни /диспозитор на съвпада Венера/, която е в секстил с Плутон в 1 дом /личната изява/ т.е /въздействие ала Плутон на другите чрез лунния принцип в комбинация с Нептун и Венера - изкуство. СЛВ в Риби. Асц в Лъв - желание да блести. Като се има предвид че Нептун и Луна са в съвпад в знака Везни, разбираемо е че стила на Стинг като самостоятелен изпълнител е по-скоро лиричен и мелодичен.
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 11:32:26 am от Asol »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2010, 10:52:35 am »
Като се има предвид, че Телеца се свързва с гърлото, не случайно певиците с най-мощни гласове са с Марс в Телец или с друга планета в Телец. Изключение от тази тенденция прави Уитни Хюстън, но пък тя има друг мощен аспект - съвпад Меркурий/Плутон и Уран,което й дава уникалност. Със Слънце и Венера в Лъв,в тригон с Луната и Юпитер тя е родена кралица. Обожавам я,к'во да правиш - Луна в Овен.  ;D Селин Дион и тя същата,милата - Луна в Овен и Марс в Телец.  ;D А кажете, че е случайна симпатията ми към тях.  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Февруари 11, 2010, 11:20:36 am »
Аз също спадам към певците (но не можах да направя кариера) ;D ;D ;D
АС лъв,венера,марс и луна телец.

Просто за статистиката :mellow:

*

Asol

• 4140
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2010, 11:42:23 am »
Ищар - комбинация от финес, стил, чар и изключителен и красив глас ...пък и много интелигентна

За съжаление картата е с непознат час на раждане. Любимка ми е  :blink:
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 12:08:10 pm от Asol »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2010, 11:49:33 am »
Аз също спадам към певците (но не можах да направя кариера) ;D ;D ;D
АС лъв,венера,марс и луна телец.

Просто за статистиката :mellow:

Щом е за статистиката, нека кажа и аз - Слънце,Меркурий и Венера на МЦ, Марс в Телец. Аз не спирах да пея и това беше детската ми мечта. В гимназията бях тръгнала да участвам в един конкурс за млади изпълнители. Казваше се "Тромбата на Вили" /мир на душата му на Вили Казасян/. Но голяма роля изигра една моя братовчедка и не ме пуснаха да участвам. Не ми се говори на тема роднини,че ...... Вече не могат да ми влияят.  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2010, 02:22:46 pm »
Andrea Bocelli
(с час на раждане)

José CARRERAS
(с час на раждане)

Julio IGLESIAS
(с час на раждане)

Klaus MEINE
(непознат час на раждане)

« Последна редакция: Февруари 20, 2010, 11:12:13 am от Asol »

*

Veselin

« Отговор #11 -: Февруари 23, 2010, 10:38:59 am »
Какво ще кажете за най-великият композитор и изпълнител на електронна музика за всички времена, Човекът-оркестър Жан Мишел Жар?

Born: August 24, 1948, 4:00 AM
in: Lyon (France)
Sun:  0°51 Virgo
Moon: 18°53 Aries
Ascendant:  9°10 Léo
Midheaven:  23°55 Aries
Chinese Astrology:  Earth Rat
Numerology:  Birthpath 9

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Февруари 24, 2010, 04:46:17 pm »
Синухе, би ми било интересно да разбера как би тълкувал картата на Андреа Бочели ?  Разбира се това важи в пълна сила и за останалото астро войнство  :P , за всеки който прояви желание ... ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2011, 06:43:59 pm »
БИОНСЕ

Няма информация за час, поставен е в 12 в повечето сайтове, тъй като е неизвестен рождения.

Из разни дискусии по нейната визия се споменава като вероятен Асц Лъв или някой от кардиналните. Но лесно може да се сбърка с този стелиум във Везни, с огнен Марс, който сигурно е някъде по ъглите, а може и огнен да е изгряващия знак, което подчертава нейното запомнящо се присъствие на сцената и енергията, която кипи. В същото време нотка на загадъчност и страст - Луна в Скорпион с Уран, Венера съвпад с Плутон.

Инфо за нея в astro-databank      

* С Destiny's Child две награди "Грами" - 21-ви февруари 2001.

* Соловият й албум "Dangerously In Love" е издаден на 22-ри юни 2003 година.

* С 16 награди "Грами" - 13 като солов изпълнител и три като член на Destiny's Child.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tanina80

« Отговор #14 -: Февруари 23, 2011, 08:26:03 pm »
Марк Антъни и аз много го харесвам / харесвах ... и сега като се загледах ... то Слънцето му и половината други работи в Дева  ;D. Тия Деви значи ми влизат яко под кожата. И Дженифър Лопес (жена му) също харесвам, ама малко ми е чудно как въобще се взеха  :-\ - външно не бих ги определа като двойка, но явно се разбират, щом толкова деца си родиха ... И Павароти ми беше любимец ..., и Хулио Иглесиас ... и много много певци. Певците са готини хора - така те докосват, без думи ... , а само с глас, тембър, емоция ...

От БГ изпълнителките - Ивана и Малина  :blink: (огин и жупел са и двете  ;D, само дето втората огъня повече го дава на игра, отколкото на пеене, но пак си е и тя номер 1  :blink:) Райна и Константин ми бяха готини, но се разделиха. Миро и Галя също ме кефеха като двойка - но и те се разделиха.

Мен в момента много ме кефи Риана. Ама като кажа много - значи мноооогооо  ;D Само незнам дали ще й изнамеря картата - 20 февруари 1988, но часа ...
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 08:38:41 pm от tanina80 »

« Отговор #15 -: Февруари 23, 2011, 08:30:15 pm »
Карта на Beyoncé с час
http://www.astrotheme.fr/portraits/m4b7MKr6WY6e.htm

Карта на Rihanna, но без час
http://www.astrotheme.fr/portraits/V272GfHVLfe2.htm

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Февруари 23, 2011, 08:32:57 pm »
Карта на Beyoncé с час

Не е сигурно, че това е часа, на повечето места е поставен този, защото е неизвестен. Това вече е уточнено по-горе.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tanina80

« Отговор #17 -: Февруари 23, 2011, 08:36:15 pm »
Карта на Beyoncé с час

Карта на Rihanna, но без час
http://www.astrotheme.fr/portraits/V272GfHVLfe2.htm

Мерси  :wub: А и картата е интересна с тези кръгчета... Самата програма е направена готино, отсява всяка планета и транзитите й поотделно ...  :-\

Бионсе е любима на един близък човек, но мен лично не ме кефи, много навътре ги взима нещата  ;) Пуши, пие, реве ..., особено там в една песен от миналата есен  :rolf:(римичка) ... пък няма смисъл, толкова да се самоизмъчва, можеше малко по-весело да го дава примерно ... (пак спам  :-[)

« Отговор #18 -: Февруари 23, 2011, 08:44:01 pm »
Цитат
Пуши, пие, реве ..., особено там в една песен от миналата есен   ... пък няма смисъл, толкова да се самоизмъчва, можеше малко по-весело да го дава примерно

хаха права си Танина  ;D

Цитат
Не е сигурно, че това е часа, на повечето места е поставен този, защото е неизвестен. Това вече е уточнено по-горе

Може и да си права, но в този сайт, когато часът е неизвестен, след датата пише unknown / inconnue ( можеш да видиш в картата на Риана
Née le :  20 février 1988 à 12h00 (inconnue)
à : Saint Michael (Barbade)
Soleil : 1°14' Poissons
Lune : 13°01' Bélier
Astrologie Chinoise :  Dragon de Terre
Numérologie :  chemin de vie 3
Taille :  Rihanna mesure 1m75 (5' 9")

При Бийонсе си е даден часа и респективно Асц

*

tanina80

« Отговор #19 -: Февруари 23, 2011, 08:55:42 pm »
Абе какво да й гледам картата, то ... си го пише в интернет - късмет си има и това е....

"Риана
Рождена дата: 20.02.1988

Истинското й име е Робин (Тва не е ли някво мъжко име  :57:) Риана Фенти. Родена е на 20 февруари 1988 година в Барбадос. Иторията й е сравнима с тази на Пепеляшка. Робин расте като средностатистическо момиче, което обича да пее пред приятели. Преди да бъде открита от продуцента Ивън Роджърс, тя дори не си дава сметка какви данни има. Роджърс проявява завидна далновидност. Забелязва я, докато пребивава на Карибите през 2003. Знаменателният момент преобръща съдбата на обикновеното момиче. Големият продуцент съзира в нея набор от уникални качества и я представя на мастодонтите в музикалния бизнес. Силно впечатлен от тогава едва 16-годишната певица, небезизвестният рапър и изпълнителен директор на Def Jam - Jay Z, без колебание подписва с нея договор за 6-7 албума. Риана споделя: “Час преди да се срещна с великия Jay Z, стоях ,треперейки в лобито, давайки си сметка, че за първи път ще срещна толкова известна личност, която освен всичко, е и шеф на една от най-влиятелните музикални компании.”.
Оттогава насам красивата и талантлива карибска принцеса върви само нагоре."

Мен май ме кефи, първо заради СТР-КЗР съвпадите (и при мен са засегнати тези знаци) и второ заради огнените Луна и Венера в Овен (обичам огнените знаци, може би заради Луната СТР) и трето - Слънце в Риби (най-чувствения и женски знак  ;)) Между другото повечето и планети са в крайни градуси - 1-2-29-28... Родена си е за това явно.