Здравей Гост

Кой е новият Месия

• 9 Отговора
  • 3113 Прегледи

*

DDDDD

• 11
Re:Кой е новият Месия
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2010, 01:02:54 am »
Вярвате ли че някой друг (външен човек)ще дойде,ще ни хване за ръчичка и ще ни спаси?

*

supersonic

« Отговор #2 -: Февруари 14, 2010, 07:50:48 am »
Вярвате ли че някой друг (външен човек)ще дойде,ще ни хване за ръчичка и ще ни спаси?

Може би това е реторичен въпрос, но аз се пак да отговоря: Не, не вярвам в това!  :P

*

Иво

• 35
  • Познанието се добива лесно за разлика от мъдроста
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2010, 08:02:47 am »

Е няма да те хванат за ръката и да те спасят,но да пробудят духовното в теб, виж това го могат. ;)И защо тогава идват на Земята ДУХОВНИТЕ УЧИТЕЛИ според теб?За големи хонорари и командировки ли? ;D ;D
...И как да разбера кой съм аз?И дали наистина съм аз?И накрая ако се окаже,че аз не съм аз,а някой друг?Егати и системата!!!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2010, 08:22:46 am »
абе честно казано с тоа Мун много афиф ми са вижда тая работа  :(  не ми се вярва. някак с положението на планетата в момента /визирам нивото на хората/ е просто безмислено да се пръкне нов месия. достатъчно Духовни Учители работят от по-високото ниво с хората за да има някой като изкупителна жертва отново. а и тоа Мун не беше оня с много сватби наведнъж - туй си е ебаси гнусната секта  :-X

абе с една дума не ми се вярва да има нов Исус и туй то  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

DDDDD

• 11
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2010, 10:24:52 pm »

Е няма да те хванат за ръката и да те спасят,но да пробудят духовното в теб, виж това го могат. ;)И защо тогава идват на Земята ДУХОВНИТЕ УЧИТЕЛИ според теб?За големи хонорари и командировки ли? ;D ;D

Мислите ли че винаги трябва да следваме разни гурута,учители и т.н. вмести да се вземем в ръце?

*

kamena

• 21
  • Аз виждам!!!
« Отговор #6 -: Май 29, 2010, 10:53:59 pm »
никой не знае все още кой е.но докато 4акаме можем да потърсим в себе си Господ.Само той знае какво,къде и как.Вси4ко останало,което гледаме и 4уваме е една реклама.
Когато виждаш,4е нямаш изход-погледни НАГОРЕ!!!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #7 -: Юни 04, 2010, 04:05:18 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:28:18 pm от kris »

*

kamena

• 21
  • Аз виждам!!!
« Отговор #8 -: Юни 25, 2010, 05:45:25 pm »
Така е Kris,не случайно Христос ни казва да ги изпробваме.Да не ги слушаме,а да гледаме какво вършат.
Когато виждаш,4е нямаш изход-погледни НАГОРЕ!!!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #9 -: Юни 25, 2010, 06:26:11 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:39:53 pm от kris »