Две поредни нощи сънувам извънземни.
В първият ми сън ги видях, а във втория само ги усещах, като че по телепатичен път ми говореха.
В първия сън бяхме около 10-15 човека в едно помещение. Всичките знаехме, че трябва да стоим там и да чакаме извънземните. Знаехме, че те пристигат за да ни убият.
Чуваха се стъпки и когато вратата се отвори видях висока, едра и силна фигура. Без да казва нищо извънземното се приближи до един човек, хвана му ръката и я уви така все едно увива хавлиена кърпа. След което метна човека през рамо и излезе. Веднага след него влезе друго извънземно. По същия начин то се упъти мълчейки към един от нас и повтори същото движение на ръката. Интересното беше, че всички се страхувахме, но бяхме като хипнотизирани. И когато убиваха никой не извика, нито дума, нито стон, все едно няма болка. Всичко ставаше за секунди. Аз се събудих и не можах да сънувам смъртта си. Но видях очите на извънземното, което трябваше да ме убие. Абсолютно хипнотизиране, гледах и бях като парализирана.
Във вторият сън сънувах, че идват и убиват дъщеря ми, но не намирах труп, тялото й липсваше, затова помислих че е отвлечена. Бяха унищожили една част от сградата, в която се намираше тя. Намерих й само палтото. Тогава започнах да викам. Задавах им въпроси, а те ми отговаряха. Казаха ми, че няма да видя повече дъщеря си, но не ми казаха дали тя е жива или мъртва. Събудих се, защото си беше един страшен кошмар.
Не знам какво означават и двата съня. Факт е че бяха като истински.