Здравей Гост

случва ли ви се?

• 47 Отговора
  • 13801 Прегледи
*

лилид

случва ли ви се?
« Отговор #40 -: Април 11, 2005, 05:01:08 pm »
Цитат
при толкова много Сатурн-асистенти - самия Сатурн, Слънце, Асцедент, Юпитер и Меркурий все в знака на Сатурн... и какъв ли бяс нявгашен имат да укротяват вкупом в опозе на марсчето ми в някакъв си рак :lol:
:blink: чета напоследък тук там за Юнона, рекох да видя имам ли и аз такова чудо и къде ми е :blink:
 и какво гледам - Юноната ми и тя (или е той :huh: ) козирожка моля ви се, и тя във фронта срещу крехкото ми марсче...що ли ще рече пък това...отгоре на всичко...и точно сега опозиционирана от транзита на сатурн в седми  :unsure:  

*

АН

случва ли ви се?
« Отговор #41 -: Април 11, 2005, 05:31:50 pm »
Цитат
Цитат
при толкова много Сатурн-асистенти - самия Сатурн, Слънце, Асцедент, Юпитер и Меркурий все в знака на Сатурн... и какъв ли бяс нявгашен имат да укротяват вкупом в опозе на марсчето ми в някакъв си рак :lol:
:blink: чета напоследък тук там за Юнона, рекох да видя имам ли и аз такова чудо и къде ми е :blink:
 и какво гледам - Юноната ми и тя (или е той :huh: ) козирожка моля ви се, и тя във фронта срещу крехкото ми марсче...що ли ще рече пък това...отгоре на всичко...и точно сега опозиционирана от транзита на сатурн в седми  :unsure:
те много планети срещу крехкото ти Марсче  :)  

и звучи тоя Сатурн сега при теб, звучи така, че направо няма какво да изправим срещу него :) - ето ти една поговорка като за Юпитер: "На добър син наследство не му трябва, на лош - съвсем." - в смисъл че с каквото разполагаме, него и използваме :) - който го може, го може :)  

*

лилид

случва ли ви се?
« Отговор #42 -: Април 11, 2005, 06:11:25 pm »
Цитат
направо няма какво да изправим срещу него :)
и в пряк и в преносен смисъл - няма  :lol:

това нещо в мене, дето може да се отдръпва и да гледа баталията отстрани, наблюдава с интерес как ще се развие мача Сатурн срещу Сатурнианци...
пък после ще си гледка следващия кръг от първенствата по седми дом, ха-ха ако има там кой с кого да играе :D

но ако се върна пак на темата за свободната воля и има ли я, или я няма - едно е сигурно, скука няма  :D

*

АН

случва ли ви се?
« Отговор #43 -: Април 13, 2005, 08:24:03 am »
Цитат
Цитат
направо няма какво да изправим срещу него :)
и в пряк и в преносен смисъл - няма  :lol:

това нещо в мене, дето може да се отдръпва и да гледа баталията отстрани, наблюдава с интерес как ще се развие мача Сатурн срещу Сатурнианци...
пък после ще си гледка следващия кръг от първенствата по седми дом, ха-ха ако има там кой с кого да играе :D

но ако се върна пак на темата за свободната воля и има ли я, или я няма - едно е сигурно, скука няма  :D
тук звучиш едновременно войнствено и миролюбиво :D

ето една фраза като за Марс:" Най-добрият войн е тоя, който може да превръща враговете в приятели" :D  

*

лилид

случва ли ви се?
« Отговор #44 -: Април 13, 2005, 12:03:41 pm »
Цитат
една фраза като за Марс:" Най-добрият войн е тоя, който може да превръща враговете в приятели" :D
още:
"И сам воинът е воин", енергията му поиска ли да се срещне с енергия - и когато е сам срещу другите, и когато е сам срещу себе си  :D  

*

АН

случва ли ви се?
« Отговор #45 -: Април 14, 2005, 02:06:05 pm »
и сам срещу себе си и сам срещу другите :D

за да стане "срещу" трябва да решим, че се включваме в конфликта :D  

*

лилид

случва ли ви се?
« Отговор #46 -: Април 14, 2005, 03:02:46 pm »
Цитат
за да стане "срещу" трябва да решим, че се включваме в конфликта :D
и още:

Вместо конфликт бих казала взаимообмен (може да е конфликтен, а може и да не е, а може да е ту такъв ту онакъв  :D )...
За взаимообмен ще са нужни поне две същности...или ще са други отвън, или ще са някакви в себе си...
Да решим дали се включваме - е, сега пак опряхме до въпроса има ли/няма ли свободна воля...май щем не щем - включваме се  :D ... иначе замръзваме в непродуктивна кристализация, и значи - не ставаме за воини  :lol:  

*

АН

случва ли ви се?
« Отговор #47 -: Април 15, 2005, 01:45:15 pm »
:D свободната воля и избор срещу предопределеността и закономерността - взаимното им обуславяне и от там парадокса - подчинението на закона е свобода - свободата да кажеш:"да бъде твоята воля, а не моята" :D