Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88653 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:транзитите на нептун
« Отговор #100 -: Август 09, 2010, 09:20:16 am »

След разпада на съединението отказах напълно алкохола и цигарите (не че съм била кой знае каква пияндурница, въпреки наталната квадратура на светилата с Нептун, не), но спрях напълно да пия.

м да - потвърждавам: при преминаване на Нептун през АС спрях алкохола и месото. цигарите ги отказах при влизането на Сатурн във везни и пак ги пропуших като се върна в дева. сега като влезе пак у везни почти ги спрях... казвам почти щото например 2-3 дни не помирисвам цигара, а на 4я ден мога да изпафкам и 1 кутия. после пак мога 3-4 дни да не пуша и после пак... бе играя си ма вътрешно знам, че много скоро просто ще ги спра окончателно... ма ми е интересно защо пък през девата ги пафкам, а у везните ги спирам  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #101 -: Август 09, 2010, 10:13:07 am »
Защо не?Имам някакви наблюдения и особено в натал в женска карта нептун към Слънце и Луна.Имам две познати с такива карти и особено при едната съм се чудила как върти по трима мъже при положение че е грозноватчка и пълничка а тя има такова излъчване едно меко едно мъгляво.Аз че съм жена  я усещам като привличане .Първата асоциация каято ми влиза в главата е за тримата глупаци които стояли на върха на планината и гледали един голям и пухкав облак под тях и се чудели дали това е памук или не е.Та накрая решили че е памук и скочили :blink: :blink:

питах те ,защото ми беше интересно като интерпретация.Аз не бих се сетила за промяна във външния вид според посочените аспекти :blink:
в натала на грозноватичкия пухкав облак ;D как са поставени Слънце и Луна.Нептуна е в секстил към тях,така ли да разбирам?
Нептуна и е в 5-ти и прави квадрат с Луна опозиция със Слънце тригони към Марс и Юпи и секстила към Плутон.Образуват се две конфигурации  в които участва Нептуна:голям правоъгълник и тао квадрат със светилата. общо взето картата на големия пухкав облак е интересна:първо защото в нея няма земя и тези домове са незаети и защото на два пъти и се случва да си хване сериозно гадже и те да умират.жалко че още не съм се научила да пускам карти за да я видите :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #102 -: Август 09, 2010, 10:26:38 am »

. След разпада на съединението отказах напълно алкохола и цигарите (не че съм била кой знае каква пияндурница, въпреки наталната квадратура на светилата с Нептун, не), но спрях напълно да пия.
[/quote]
Интересно!Моя мъж има точен съвпад на СЛВ с Марс във Водолей и когато Нептуна е направил съвпад с тях отказа цигарите от 2 кутии на ден .Нептуна упр.К12 а Овена е интерсептиран в дома.По това време му бяха изписани от психиатър успокоителни за 3 месеца и след като мина този период ги спря от раз.Не че след една -две години не почна да пие :(В този период Нептуна му е правил секстил и тригон със светилата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Август 09, 2010, 10:39:19 am »
Уран в 7ми е по бракуването.

Верно ли го мислиш, щото брат ми точно по време на транзит на Уран в 7 дом реши да сключи брак.  ;D Доста нестандартен подход за него, като се има предвид, че беше просто за съвместно съжителство, против официализиране на отношенията.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #104 -: Август 09, 2010, 11:15:35 am »
Нептуна и е в 5-ти и прави квадрат с Луна опозиция със Слънце тригони към Марс и Юпи и секстила към Плутон.
в нея няма земя и тези домове са незаети и защото на два пъти и се случва да си хване сериозно гадже и те да умират.
чела съм ,че при определени акценти на Плутон /в зависимост как е поставен/ на човек се налага да се трансформира посредством загуба на любимия.
Интересно за липсата на даден елемент-аз пък нямам огън,но като че ли съм все в центъра на събитията,винаги има какво да се случи,промени..
струва ми се,че човек е най-ощетен,когато няма земя в радикса.. :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #105 -: Август 09, 2010, 11:27:52 am »

дрън дрън ярини  :tongue2: :tongue2: :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #106 -: Август 09, 2010, 11:30:38 am »

дрън дрън ярини  :tongue2: :tongue2: :tongue2:
я н' са плези  ;D кай ся как го чувстваш  :P..може и правилната тема да ти намеря.че тук не е мястото за такива приказки  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #107 -: Август 09, 2010, 02:06:42 pm »
Крис , за смятам , че * овладяването* на Нептун е трудна и сложна задача.
За да бъде факт , преди това следва да са  *овладяни* енергиите на Сатурн , Уран. А имайки впредвид степента на техните предизвикателства , за много от индивидите това е мисия невъзможна. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #108 -: Август 09, 2010, 02:23:23 pm »
По отношение на Нептун смятам ,че водните домове са неговото комфортно място , както и водните знаци.
Мисля ,че от огнените добре се чувства в Стрелец. Струва ми се труден във везни , макар ,че някои школи го определят като висшата октава на Венера. Трудно би могло да бъде и положението му в овена....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #109 -: Август 09, 2010, 03:34:48 pm »
Слънце/IC Стрелец

на 10 год тр.Нептун /упр.Дсц./  е бил върху Слънцето, сменихме местоживеене, училище, приятели до тогава живеехме в къща, и за пръв път живеех в блок и то на 4 етаж, много странно се чувствах в началото ....имах усещането,че съм изгубена, беше ми адски самотно докато опознах децата в този огромен блок, гледах ги от балкона, играеха си долу, а аз не смеех да сляза, сега ми е смешно, но реално тогава... :o живеех дълго време с мечтата, че пак ще си се върна в къщата в Лозенец, а родителите ми ще се съберат, докато не я бутнаха за да построят Японският ... :(

на 20 год - тр.Уран /упр.6/ застана над Слънцето и ме ожени, година след това родих синът си, сменихме три къщи, при свекър и свекърва, при баща ми и накрая при майка ми, която се разболя сериозно и трябваше да я гледам :(

на 35 год. -при съвпад на  тр.Плутон/Слънце почина баща ми :'(

та така всички тежкари ми се изредиха на Слънцето, на Луната, на Венерката и то със съвпади
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #110 -: Август 09, 2010, 06:53:47 pm »
   Напълно се присъединявам към казаното от Небесна, при мен това се случи когато Нептун транзитираше през Луната ми СЛВ и МС, после взех че се събудих, но сега отново се връща към МС - то явно за да ми даде време окончателно да се отърся от всякакви други илюзии...
   И картата, която ще постна, тук важи това, което Стреличка е казала - смяна на дом, бит.....разбирания за света. Тамън бях завършила с отличие средното си образование и си мечтаех да студентствам, имах си планове за 10 години напред....Но всичките ми мечти бяха разбити на пух и прах....Целият ми живот тръгна в съвсем друго, никога неподозирано русло.
   Поствам карта с деня на транзитите, когато бяхме изселени....

*

holanda

« Отговор #111 -: Август 09, 2010, 07:01:56 pm »
   Напълно се присъединявам към казаното от Небесна, при мен това се случи когато Нептун транзитираше през СЛВ
това ме интересува как ти се е отразило  ;),в момента преживявам същото в 5 дом...говорите за илюзии,но когато са намесени Лунните възли,мисля,че значението се променя..или поизменя..

« Отговор #112 -: Август 09, 2010, 07:10:30 pm »
Дейзи при теб Слънцето , У4,
моето Слънце е на К4
и двете Слънца са в квадратури от Плутон/Уран
и виж при тр.Нептун - едни и същи неща са се случили

« Отговор #113 -: Август 10, 2010, 01:05:01 am »
  Напълно се присъединявам към казаното от Небесна, при мен това се случи когато Нептун транзитираше през СЛВ
това ме интересува как ти се е отразило  ;),в момента преживявам същото в 5 дом...говорите за илюзии,но когато са намесени Лунните възли,мисля,че значението се променя..или поизменя..

Значи изследвах, кога Нептун е направил съвпада със СЛВ- 2008 - точно тогава почнах да работя с една моя несподелена любов от преди 7-8 години, появи се в живота ми отново точно по време на моята раздяла с голямата ми любов...Мечтаех си едно време с това гадже, че ако бъдем заедно и работим - може много да постигнем, може и да се задомим - ей такива ми ти работи, пък и се появи като спасителна кукичка...Но беше пълен крах...Нептун тръгнал ретро, това сега го виждам, но съм имала и възврат на възлите...и от раз без скандал без кавги, една сутрин след като не се прибра, а цяла нощ беше с друга - прибрах си багажа и си тръгнах.  След няколко месеца подновихме приятелството си, но интимнистта ми с него пострада, тук вече и Хирон и Нептун бяха на СЛВ. Имаше няква надеждичка, следващата година в началото на сезона отидох уж да сондирам, но вече не се вързах да работя с него. Отново при съвпада му - аз не обичам скандали, пак скъсахме. Поредното разочарование. Интересно, сега забелязвам как Нептун е танцувал постоянно, ту ретро, ту директен...Точно след скъсването ни, срещам голямата ми любов случайно....при точен съвпад - СЛВ на 24.22 моя и тр.Нептун 24.19 - толкова ме е подмаил този Нептун, че чак сина ми коментира, че съм фантазьорка.
   В момента съм им отрязала квитанциите, единия още не знае, а другия не може да го приеме насериозно...Но Нептун пак е тръгнал ретро, но този път няма да докосне СЛВ, а ще стигне МС-то - та за това казвам, че окончателно ще се разделя с всякакви мои илюзии за любови - поне не с тия двамата. Значи Нептунчо ми е предоставил достатъчно възможности да се уверя, че всичко е било само в моята глава - илюзия.
« Последна редакция: Август 10, 2010, 01:11:15 am от daisyline »

*

Vision

• 3523
« Отговор #114 -: Август 10, 2010, 06:13:04 am »
това ме интересува как ти се е отразило  ;),в момента преживявам същото в 5 дом...говорите за илюзии,но когато са намесени Лунните възли,мисля,че значението се променя..или поизменя..

Значи изследвах, кога Нептун е направил съвпада със СЛВ- 2008 - точно тогава почнах да работя с една моя несподелена любов от преди 7-8 години, появи се в живота ми отново точно по време на моята раздяла с голямата ми любов...Мечтаех си едно време с това гадже, че ако бъдем заедно и работим - може много да постигнем, може и да се задомим - ей такива ми ти работи, пък и се появи като спасителна кукичка...Но беше пълен крах...Нептун тръгнал ретро, това сега го виждам, но съм имала и възврат на възлите...и от раз без скандал без кавги, една сутрин след като не се прибра, а цяла нощ беше с друга - прибрах си багажа и си тръгнах.  След няколко месеца подновихме приятелството си, но интимнистта ми с него пострада, тук вече и Хирон и Нептун бяха на СЛВ. Имаше няква надеждичка, следващата година в началото на сезона отидох уж да сондирам, но вече не се вързах да работя с него. Отново при съвпада му - аз не обичам скандали, пак скъсахме. Поредното разочарование. Интересно, сега забелязвам как Нептун е танцувал постоянно, ту ретро, ту директен...Точно след скъсването ни, срещам голямата ми любов случайно....при точен съвпад - СЛВ на 24.22 моя и тр.Нептун 24.19 - толкова ме е подмаил този Нептун, че чак сина ми коментира, че съм фантазьорка.
   В момента съм им отрязала квитанциите, единия още не знае, а другия не може да го приеме насериозно...Но Нептун пак е тръгнал ретро, но този път няма да докосне СЛВ, а ще стигне МС-то - та за това казвам, че окончателно ще се разделя с всякакви мои илюзии за любови - поне не с тия двамата. Значи Нептунчо ми е предоставил достатъчно възможности да се уверя, че всичко е било само в моята глава - илюзия.

Браво!!!...откога чакам да ги видя тези думи написани от Теб!! :clap:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #115 -: Август 10, 2010, 07:06:57 am »
И какво се оказа Нептун в транзит те вкарва в некакъв филм, без да се усетиш, много е опитен признавам му го и ти си живееш в заблуди, мечти, илюзии и копнежи, докато не се разкара, т.е до края на филма не знаеш,че си главният герой- жертва на скрита камера, чак на финалните надписи ти просветва, егати бъркоча, пардон живота :o :mellow:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #116 -: Август 10, 2010, 08:57:01 am »
на темата нептун, илюзии, болести, проблеми  и отлаганич може роман да се пише особено откакто е барабар с хирон, но идиличното, безпрекословното вярване  и докосване до друг човек  идва също с него.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #117 -: Август 10, 2010, 09:07:00 am »

Браво!!!...откога чакам да ги видя тези думи написани от Теб!! :clap:
[/quote
Дейзи аз като гледам и дирекционния Нептун ти е минал 2008 през Слънцето.
А иначе и аз се радвам че си свалила розовите очила,че с този Юпи(упр 7) в съвпад с Венера и Нептун сигурно абсолютно всички партньорства са ти белязани от нереалистичви представи и прекалено идеализиране

*

abroad

« Отговор #118 -: Август 10, 2010, 09:26:27 am »
не искам да се хваля, че имам склонност към автоуроки, но нямам оплаквания от съвпади на тр. и дир. Нептун, напротив ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #119 -: Август 10, 2010, 09:36:47 am »
не искам да се хваля, че имам склонност към автоуроки, но нямам оплаквания от съвпади на тр. и дир. Нептун, напротив ;D

;D ;D ;D

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.