Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88418 Прегледи
*

holanda

Re:транзитите на нептун
« Отговор #160 -: Ноември 15, 2010, 05:37:21 am »
на мен още ми е над натален СЛВ в 5 дом..не пия много и чакам любофта  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Ноември 15, 2010, 06:11:55 am »
При мен този Нептун, такива поразии ми направи, минавайки през 7 и 8 ми, че нема ви разправям. В момента е в 9-ти, който също ми е във Водолей. Там са ми три дома. Честно да ви кажа, само измислени истории. Явно на него ми се дължат глупостите къде ми дойдоха на главата. Не ми се влиза в детайли, че ми става зле като погледна назад. На всичкото отгоре ми квадратира Меркурий, Венера, Юпитер, Уран и какво ли не още...Само празни работи и измислени герои...Преди това всичко беше не 6, ами 6+...,живеех в рая... :angry:
Само да вметна, че ми донесе гадже, което започна много жестоко да прекалява с алкохола и го зарязах точно по този повод и друг, който пътува с корабите. Нептунски истории...

Сега не ми се мисли, като ми премине през Луната, може и аз да започна да чувам някакви сигнали...Ужаааааааас.

Чакам го в риби...Ура , ще отнесе вуте.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Ноември 15, 2010, 06:22:47 am »
На мен като ми се възкачи връз Марса на ИЦ, да не вземе някой да отплава завинаги? Или това ще съм аз - в "прекрасное далëко".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Ноември 15, 2010, 06:27:18 am »
На мен като ми се възкачи връз Марса на ИЦ, да не вземе някой да отплава завинаги? Или това ще съм аз - в "прекрасное далëко".  ;D

А , ааа , на теб марса ти упр. стелиума в овен и асц-то...5-ти дом...Лилиии , да не станеш монголка! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Ноември 15, 2010, 06:48:44 am »

НЕПТУН! :wub: :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Ноември 15, 2010, 07:07:08 am »
И това е Нептун  ;D

На него дължим не само заблудите, а и мечтите си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Ноември 15, 2010, 07:16:05 am »
И това е Нептун  ;D

На него дължим не само заблудите, а и мечтите си.

НЕ МОГАТ ОХЛЮВИТЕ ДА ПРОСТЯТ НА ПТИЦИТЕ , ЧЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ!

;D ;D НЕПТУН! СЪНИЩА , КРАСОТА , ОБЛАЦИ И БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ ЛИЛИ...., НО ДАЛИ Е ВСИЧКО...ДАЛИ Е ВСИЧКО ПЪТУВАНЕТО КЪМ СЕБЕ СИ!????? ТОВА Е НЕПТУН НА ТРИГОН НАТ. Ю/ДУ/ПИТЕР ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #167 -: Ноември 15, 2010, 01:52:52 pm »
на мен сега нептун ми е в точен тригон с уран и се чувствам ... мн приятно  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Ноември 15, 2010, 09:20:52 pm »
на мен сега нептун ми е в точен тригон с уран и се чувствам ... мн приятно  :mellow:

Наред с тригоните ми квадратира АСЦ/ДСЦ , да ви кажа , не е много лесно...
Не бива да се подценява тази планета , особено ,ако е управител на кардиналните оси или е в Гокленова зона.... в натала:blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Ноември 15, 2010, 11:28:17 pm »
Taka, така.. аз го чакам да го видя след 5-6 години кЪф ще го извади като отиде на IC, при все, че IC е Риби, а Нептун седи във втория дом, може би ще се охарча за жилище, или ще ме мамят в дома и ще давам много пари за домашен алкохол. ;D ;D

Крис , на теб Нептун ти упр. Слънце и наред с това и кардинална ос....Така , че неговите събития неминуемо ще бележат различни етапи от живота ти...
При мен също е сходна ситуацията , защото управлява ИЦ ....Осъзнавам голяма част от транзитите и мисля , че това е основната задача на астролога и астрологията...Но всичко е наистина с времето си.... :blink:

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #170 -: Ноември 16, 2010, 06:34:34 pm »
Докато ми е транзитирал Нептун през дсц и изобщо през 7ми бях тотално заблудена по отношение на другите. Бях платонично влюбена и вярна на човек, дето идея нямаше, че в главата ми имахме някаква връзка  ;D. Междувременно го играех майка Тереза, даже ме наричаха така по едно време  :rolleyes:. Бях също така в компания с доста нептуниански характер така да се каже. Хубаво, че природата ми е нептунска, та някак минах леко и без последствия през този период.
Пресни наблюдения върху приятелка с този транзит - пак заблуждения по отношение на другите...сякаш е в друга реалност някаква.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Ноември 19, 2010, 11:50:33 pm »
Нептун прави аспект с картата на форума - сигурна съм преди да съм я видяла.... ;D ;D

« Отговор #172 -: Ноември 20, 2010, 12:50:04 am »
   Какво имаше форумът във Водолей на 26 градуса....на мен ми прави съвпад с МС и СЛВ-то.  ;D и съм нептунясала тотално.

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Ноември 20, 2010, 12:54:56 am »
   Какво имаше форумът във Водолей на 26 градуса....на мен ми прави съвпад с МС и СЛВ-то.  ;D и съм нептунясала тотално.

Сега ще потърся картата...., но не е шега нептун и не бива да го подценяваме...-никога! ;D :wub:

« Отговор #174 -: Ноември 20, 2010, 02:03:23 am »
  Много дълго ме държа този Нептун, та се чудя когато вече се отдалечи от чувстителните ми точки - дали ще изплувам от този облак и нептунови пари. Напоследък се чудя, защо толкова ми влияе, макар че по натал не е толкова силен в картата ми. Освен ако приема за вярна информацията за вторите асцеденти, имаше такава тема. Та го отчетох че този втори асц съвпада с наталния ми Нептун  :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #175 -: Ноември 20, 2010, 02:09:20 am »

;D ;D НЕПТУН! СЪНИЩА , КРАСОТА , ОБЛАЦИ И БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ ЛИЛИ...., НО ДАЛИ Е ВСИЧКО...ДАЛИ Е ВСИЧКО ПЪТУВАНЕТО КЪМ СЕБЕ СИ!????? ТОВА Е НЕПТУН НА ТРИГОН НАТ. Ю/ДУ/ПИТЕР ;D ;D

Някои си го имаме по рождение тригончето, при това точен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #176 -: Ноември 20, 2010, 02:18:07 am »

Нищо няма на 26 водолей.

Уран на форума е на 29 Водолей в точен секстил със Слънце на 29 Овен. На 26-тия гр. няма нищо, а и Нептун се движи ретро и не се приближава към Уран и е твърде бавна планета, за да окаже влияние този аспект именно сега и то при ретро-, раздалечаващо движение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Ноември 20, 2010, 02:19:29 am »

Някои си го имаме по рождение тригончето, при това точен.

Познавам двама- ;D ;D с този тригон....
Вуте и Ти.....
Вуте го ползва на макс и е в няколко свята..., за теб не вярвам , че живееш извън реалността...Визирам квадратурата на Марс... ;D ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Ноември 26, 2010, 10:47:12 pm »
Това Нептун да знаете от мен , не може да бъде овладян преди уранова опозиция...
Цял ден го мисля.... :rolleyes:....
Тези дни ще ви подаря нещо за него... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Декември 18, 2010, 05:44:11 am »
Доби , тук съм писала много за Нептун... :blink:
Определено го изследвам от няколко години , защото е много важен за мен... :blink: