Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88418 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:транзитите на нептун
« Отговор #180 -: Декември 18, 2010, 05:54:51 am »
Доби , тук съм писала много за Нептун... :blink:
Определено го изследвам от няколко години , защото е много важен за мен... :blink:

Sa men Neptuna e nai wazen w osastestwawane na meztite, kakto i dali e kradez ili swetez w horoskopa, poneze Neptun moge i dwete.  :25: :29:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Декември 18, 2010, 06:06:47 am »
Определено го изследвам от няколко години , защото е много важен за мен... :blink:

Sa men Neptuna e nai wazen w osastestwawane na meztite, kakto i dali e kradez ili swetez w horoskopa, poneze Neptun moge i dwete.  :25: :29:

За крадец приемам Меркурий , а в съвпад с Нептун си е факир , майсторски клас бих му дала... ;D Разбира се , че зависи и от други фактори в картата... :blink:
По отношение на мечтите си абсолютно прав....Какъв коментар би направил за съвпада на Луна с Нептун? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #182 -: Декември 18, 2010, 06:16:23 am »

Sa men Neptuna e nai wazen w osastestwawane na meztite, kakto i dali e kradez ili swetez w horoskopa, poneze Neptun moge i dwete.  :25: :29:

За крадец приемам Меркурий , а в съвпад с Нептун си е факир , майсторски клас бих му дала... ;D Разбира се , че зависи и от други фактори в картата... :blink:
По отношение на мечтите си абсолютно прав....Какъв коментар би направил за съвпада на Луна с Нептун? :blink:

Luna Neptun e strah da si israsi zuwstwata i da se grizi sa negowoto blagopoluzie, bih kasal na kratko.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #183 -: Декември 18, 2010, 06:20:26 am »
а когато транзитния нептун се приближава км ИЦ и 4 дом, какво се очаква? Задължително ли има лъжи и изневери?

« Отговор #184 -: Декември 18, 2010, 06:22:48 am »
Ще споделите ли нещо за тр. Нептун в 12 дом?
Много сънувам, често и непознати хора...  :unsure: ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #185 -: Декември 18, 2010, 06:25:37 am »
а когато транзитния нептун се приближава км ИЦ и 4 дом, какво се очаква? Задължително ли има лъжи и изневери?

Parwo w profesiata kojato praktikuwas gubi snazenieto si, i e samo wapros na wreme da e napusnes, ili kakto kaswa Neptuna da se spasis ot besnazitelnata profesia. wasmozno e i da ima intrigi tam, kakto w profesiata, taka i z doma si, ako ziwees snakoi. :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Декември 18, 2010, 06:29:54 am »
Много сънувам, често и непознати хора... 
:unsure: ;D

Имам си го в натала и това е един друг свят в който живея... ;DГоляма част от нещата които сънувам ги има и в реалния свят , сънувам нещо , което не съм подозирала , че го има и изведнъж това нещо го намирам....
При мен е за цял живот , а да не коментирам , че в момента Нептун транзитира в 3-ти /9-ти натален , в резултат на което сънищата са много интензивни , наситени , с духовни послания....
Използвай сънищата и се радвай , че ги имаш.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #187 -: Декември 18, 2010, 06:31:13 am »
защо професията?
нали 4 дом са корените, бащиното огнище, семейството.
обаче винаги съм се чудила семейството, което ние създаваме като пораснем по 4 или 7 дом се гледа?

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Декември 18, 2010, 06:35:15 am »

Sa men Neptuna e nai wazen w osastestwawane na meztite, kakto i dali e kradez ili swetez w horoskopa, poneze Neptun moge i dwete.  :25: :29:

Luna Neptun e strah da si israsi zuwstwata i da se grizi sa negowoto blagopoluzie, bih kasal na kratko.

Мерси Доби , в смисъл да се грижи за благополучието го е страх или се грижи за него...Не вдянах- извини ме... :blink: ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #189 -: Декември 18, 2010, 06:35:26 am »
защо професията?
нали 4 дом са корените, бащиното огнище, семейството.
обаче винаги съм се чудила семейството, което ние създаваме като пораснем по 4 или 7 дом се гледа?

Sastoto mi pises ze Neptun se priblisawa kam IC i MC, satowa deistwa podsasnatelno w profesiata ti. Kato e w 4 dom deistwa i w 110 dom - profesiata ti. :wink2: As taka go talkuwam.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #190 -: Декември 18, 2010, 06:38:35 am »
да, ясно!

аз намерих това по въпроса:

Нептун - МС: освобождаване от кариеристичния импулс; загуба на обществено положение, пренасочване към по-нептунови области. Докато човек е млад, аспектът може да се изтълкува като загуба на родител или баба.

Нептун - ИС:
объркване относно ролята в семейство. Преместване от дома по начин, който води до загуба на семейство, роднини или близки приятели, т.е. преместване в друга страна, преместване от град в село или обратното. Също събитията засягащи ролята на бабата в семейство.

« Отговор #191 -: Декември 18, 2010, 06:42:35 am »
Много сънувам, често и непознати хора... 
:unsure: ;D

Имам си го в натала и това е един друг свят в който живея... ;DГоляма част от нещата които сънувам ги има и в реалния свят , сънувам нещо , което не съм подозирала , че го има и изведнъж това нещо го намирам....
При мен е за цял живот , а да не коментирам , че в момента Нептун транзитира в 3-ти /9-ти натален , в резултат на което сънищата са много интензивни , наситени , с духовни послания....
Използвай сънищата и се радвай , че ги имаш.... :blink:

Благодаря за отговора :blink:
Голяма част от сънищата, които сънувах през последната 1.5 г. ми се сбъднаха, за жалост все лоши неща...

*

Divna

• 2478
« Отговор #192 -: Декември 18, 2010, 06:46:57 am »
Рая, транзита на Нептун често води до сълзи в дома който преминава.
Вярно е, че можеш да загубиш корените си, може да живееш в страната си и да не я чувстваш твоя, може и да си в друга страна и пак да не я чувстваш твоя. В един момент не знаеш кой е дома ти и къде е дома ти. При тоя транзит емигрирах и се разведох и смених много квартири и плаках... Не забравяй, че Луна е мунданния управител на 4ти дом. Тук се изисква работа и осъзнаване по 4 дом и Луна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #193 -: Декември 18, 2010, 06:58:06 am »
За съжаление отдавна загубих корените си и тази загуба и усещане за дълбокия разрив между роднините ми се усеща точно по празниците.  :'(
затова казвам, че всичко което ме задържа тук ще го взема със себе си, ако замина там.
да, в момента емиграцията ми е основна тема, но няма да насилвам нещата, каквото стане.

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Декември 18, 2010, 07:33:52 am »
За съжаление отдавна загубих корените си и тази загуба и усещане за дълбокия разрив между роднините ми се усеща точно по празниците.  :'(
затова казвам, че всичко което ме задържа тук ще го взема със себе си, ако замина там.
да, в момента емиграцията ми е основна тема, но няма да насилвам нещата, каквото стане.

Ще заминеш! :blink: :wub: Споко..., а урока с роднините е вече усвоен....
По малко ти гледам хороскопа , щото гледам още пет карти...,но има предпоставки за емиграция... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Януари 10, 2011, 02:33:34 am »
Бойлера е в приземния етаж , близо в мазето- Плутон , бойлера е по Уран....
ТР.Луна е в риби в точна опозиция с Плутон и Уран и тригон Нептун упр. на ИЦ....
В бойлера някакви връзки /меки/ са се скъсали , връзката е Хирон , имам го в риби....
Наводнението е факт.....
Та не работят ли висшите планети? :rolleyes: :-\

« Отговор #196 -: Януари 10, 2011, 03:30:00 am »
Какво бихте казали за транзитен Нептун в съвпад с натално Слънце в 1-ви дом? Нептун е У2, Слънце - У7, в натала са в секстил.

*

Марая

• 28287
« Отговор #197 -: Януари 10, 2011, 03:32:36 am »
Какво бихте казали за транзитен Нептун в съвпад с натално Слънце в 1-ви дом? Нептун е У2, Слънце - У7, в натала са в секстил.

Добър транзит! Направи си транзитна решетка и ще разбереш повече... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #198 -: Януари 10, 2011, 03:47:42 am »

Нептун върху Слънце носи често всеобща слабост, внушаемост, а по някога дори събиране на вода в клетките. Ако имам данните може да се уточни, с какво по точно е свързан този аспект. :wink2:

« Отговор #199 -: Януари 10, 2011, 03:50:59 am »
Благодаря ви, Марая и Доби. :blink: