Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88548 Прегледи
Re:транзитите на нептун
« Отговор #280 -: Февруари 03, 2011, 03:39:10 am »
Сега точно за втори път тр.Нептун ми минава над Сатурна,
той е 6 и упр.на Мерка ми,с който са в секстил по натал,
та не мога да се концентрирам,
не мога да чета дълго време,
не помня дълго информацията,
нещо ми я трие от твърдият диск, македонската глава
още докато постъпва, тръгвам нанякъде и се чудя за какво
бели петна
това е само подготовка
тр.Нептун кацнал на Дсц , и като У7 ,
първо ще направи каре към У12 Слънцето /К4, едновременно с тригон към Венера,
по натал  имам полусекстил Слънце/Венера
след това ще е в опозе към У8 - Марс,
ако издържа ще се включи и опозето с У6 Уран и накрая опозе  У3 Плутон, през 2 градуса са нацвъкани
защото най-големият кошмар за Плутон/Асц. Дева е на Дсц да акустира
Нептун с транзитни номера и то не какъв да е , а на трон- ужас
да дойде някой водолеещ и да размива най-голямата сила за Плутон- контрола
заедно с опозето с Плутон, ще тригонира нат. У11 Луна/Нептун и със секстил ще активира У4  Юпитер
та ще ме дави бавно и напоително .....в какво ще видя като ме залее първата вълна

това вече ми се случи през 2010 с транзита на Юпитер през 7 дом,а преди него и Уран през 7 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #281 -: Февруари 03, 2011, 03:45:46 am »
Стреличке, абе опущи го тоя контрол бе - не ти трябва  ;D  започни да се учиш да се носиш по течението - по-лесно е, а току виж си получила просветление  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Инти

• 2068
« Отговор #282 -: Февруари 03, 2011, 03:55:12 am »
Инти, здравей, добре дошла отново!  ;D

Мерси!

Свалиха ми ембаргото  ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #283 -: Февруари 03, 2011, 03:59:35 am »
Сигурно някои смятат секстилите за слаба ракия при транзитите, обаче тази година точно Нептун ми показа обратно. Само с един секстил на тр. Нептун спрямо натална Венера хванах 4 РИБКИ. Е, верно че имам натален съвпад на Нептун и Венера, сигурно за това при мен работи толкова силно и секстила, при това Венера ми е на К7.

Запознах се с музиканти, с духовни личности, абе всичките са АНГЕЛЧЕТА. Вселената ми ги изпрати ;D

*

holanda

« Отговор #284 -: Февруари 03, 2011, 04:20:30 am »
Сигурно някои смятат секстилите за слаба ракия при транзитите, обаче тази година точно Нептун ми показа обратно. Само с един секстил на тр. Нептун спрямо натална Венера хванах 4 РИБКИ.

и аз така.С натален секстил Венера-Нептун u транз.Нептун на 100 градуса от нат.Венера хващах все Нептунско-ориентирани хорица (музиканти,дизайнери,Рибоци,алкохолици,наркомани  ;D)...

« Отговор #285 -: Февруари 03, 2011, 04:26:33 am »
Стреличке, абе опущи го тоя контрол бе - не ти трябва  ;D  започни да се учиш да се носиш по течението - по-лесно е, а току виж си получила просветление  ;D ;D ;D

съвпадъка Луна / Нептун се грижи за по течението, ма скука в тоя посока

та за равновесие Марс Асц/Уран /Плуто ме пускат срещу , да не губя форма,образ и звук :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #286 -: Февруари 03, 2011, 04:27:02 am »

Запознах се с музиканти, с духовни личности, абе всичките са АНГЕЛЧЕТА. Вселената ми ги изпрати ;D

ангелчета с бутилчици в ръчичките  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Инти

• 2068
« Отговор #287 -: Февруари 03, 2011, 04:29:23 am »
Да, ама гледат три домашни кучета и се грижат за още сумати улични котки и кучета.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #288 -: Февруари 03, 2011, 04:33:10 am »
Да, ама гледат три домашни кучета и се грижат за още сумати улични котки и кучета.  ;)

хахааааааааа ма ти за тях ли пишеш бе хахахааааааааааааа  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #289 -: Февруари 03, 2011, 05:04:17 pm »
Сигурно някои смятат секстилите за слаба ракия при транзитите, обаче тази година точно Нептун ми показа обратно. Само с един секстил на тр. Нептун спрямо натална Венера хванах 4 РИБКИ. Е, верно че имам натален съвпад на Нептун и Венера, сигурно за това при мен работи толкова силно и секстила, при това Венера ми е на К7.

При точен секстил на тр. Нептун към нат. Венера в 5 дом (по натал са в тригон) и при мен имаше такива моменти. Рибки нямаше, де. Нито нептунови типове. Но по това време имаше виртуален флирт, който не завърши с нищо  ;D, само чат - Нептун не е планета, която материализира. Нептун ни вдъхновява да търсим красота извън сивото ежедневие, по време на нептунов транзит към Венера човек може да се почувства разочарован от настоящата си връзка и да копнее за повече романтични мигове. Аспектът, след като се разпадне, действа доста отрезвяващо и в крайна сметка разбираш, че в един-единствен човек (мъж/жена) не може да бъде въплътен идеалът, защото е просто илюзия.  :piscess:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #290 -: Февруари 03, 2011, 05:16:23 pm »
Сега погледнах в ефемеридите и да добавя още нещо, няма да си редактирам горния пост вече.
Когато се повтори точният секстил на Нептун (при ретроградно движение) с наталната ми Венера, се разделихме с бившия, връзката и без това се беше затлачила и наникъде не вървеше... Горе-долу по същото време се появи друг мъж, по който се увлякох в следващите няколко месеца, но реални отношения нямаше (само влажни погледи  ;D) и след като точният аспект се разпадна, човекът просто изчезна (имаше Слънце в съвпад с Нептун). В моята карта транзита на Нептун към Венера свързвам повече с разочарование от една илюзия, невъзможна любов, отколкото с реални взаимоотношения.  :blink:
А първата раздяла в живота ми се случва при точен квадрат на тр. Нептун към нат. Венера.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 05:21:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #291 -: Февруари 03, 2011, 09:07:41 pm »
А първата раздяла в живота ми се случва при точен квадрат на тр. Нептун към нат. Венера.

Уф, че гадно.. още 2 градуса и при мен този квадрат ще стане точен.. Ти ли пожела раздялата? Имало ли е други аспекти, които да вещаят това..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #292 -: Февруари 03, 2011, 09:25:18 pm »
Става въпрос за първо гадже, но не първа любов. Просто се намесиха обстоятелствата, а и се съмнявам да е било нужно такава връзка (на крехката 16-годишна възраст) да продължи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ivi

• 7
« Отговор #293 -: Февруари 04, 2011, 03:39:55 am »
И при мен тр. Нептун прави квадратура с нат. Венера, в резултат на което след пет годишна връзка се разделихме с приятеля ми уж, но всъщност не сме точно разделени. В момента има и други лица намесени, затова ще изчакам да премине квадратурата, за да преценя по- трезво. Иначе нат. Нептун на приятеля ми е в точен съвпад с нат. ми Слънце и нещата все са едни такива размити  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #294 -: Февруари 04, 2011, 04:30:47 am »
И при мен тр. Нептун прави квадратура с нат. Венера, в резултат на което след пет годишна връзка се разделихме с приятеля ми уж, но всъщност не сме точно разделени. В момента има и други лица намесени, затова ще изчакам да премине квадратурата, за да преценя по- трезво. Иначе нат. Нептун на приятеля ми е в точен съвпад с нат. ми Слънце и нещата все са едни такива размити  ;D

"Размити" е точната дума....аман значи! Не искам неустановени и размити отношения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Инти

• 2068
« Отговор #295 -: Февруари 04, 2011, 04:39:53 am »
Транзите на висшите планети влияят години, така аз една квадратура към наталната Луна от тр. Нептун си го носих години, докато се събудя от сън.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #296 -: Февруари 04, 2011, 04:55:02 am »
Не е много по темата, защото става въпрос за дирекционен аспект, но тъкмо взе да отзвучава квадратът на дир. Нептун към нат. Меркурий и трябва да се готвя за квадрата му с Венера, да му се не види. Да не цъфне некой гей-вълшебник на вратата?  :-\ :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #297 -: Февруари 04, 2011, 05:03:35 am »
От 2008ма Нептун ми прави тригон към Сл/Уран. Все още имам усещането, че съм в сън и не мога се събудя. Сякаш карам ден за ден и ми е съвсем нормално така. :unsure: Дето вика Стела е като някаква анестезия....лека зашеметеност. Явно дългоочакваното пробуждане ще  стане като влезне в Риби. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #298 -: Февруари 04, 2011, 05:06:18 am »
За теб може и да е, но ние дето имаме лични планети в Риби, ще сме още по-зашеметени от сегашното.  ;D

Между другото, четейки разни книжки по астропсихология преди няколко години, съвсем други неща си представях във връзка с предстоящия транзит на Нептун през ИЦ, но те по-рано се случиха. И сега преминаваме от вариант Х към вариант У, уравнение с три неизвестни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #299 -: Февруари 14, 2011, 07:58:27 am »
Духовното израстване е свързано с него.... ;D Нептун...,той е виновен! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците