Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88410 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:транзитите на нептун
« Отговор #320 -: Май 17, 2011, 01:35:11 am »
тази квадратура на нептун /у7/ със себе си много гадна бееейй.. :41:

добре че вече е разходяща, малко остана!! :33:

нямам желание да общувам с абсолютно никого, едва понасям повечето хора с техните вечни хленчове и сополи, а как ми се лепят точно такива!!не е истина!!..нали нептун е милостив и търпелив /характеристики на Бог, приписани на планета, но няма значение в случая/, обаче при квадратурата важи следното: за кокошка няма прошка!!..въобще не оставям никого да ми вкарва някакви негативни мисли и чувства, прекъсвам ги моментално, отклонявайки темата и като го направя десетина пъти, ставам много лоша според тях..чудесно, тъкмо ще ме оставят на мира!! ;)

иначе бях общителен човек, даже за два три месеца покрай венерината антардаша бая купони и кръчми изръшках, обаче сега само гледам по- бързо да се прибера след работа, само децата изтрайвам, защото са толкова невинни и чисти..дано да е от квадратурата, иначе ще стана мизантроп.. :93:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #321 -: Май 17, 2011, 01:43:32 am »
абе Вижън, кво му е лошото да не търпиш сополите на околните. и аз не ги търпя отдавна вече - за срам на Нептуня  ;D ;D ;D 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #322 -: Май 17, 2011, 01:46:07 am »
тази квадратура на нептун /у7/ със себе си много гадна бееейй.. :41:

добре че вече е разходяща, малко остана!! :33:

нямам желание да общувам с абсолютно никого, едва понасям повечето хора с техните вечни хленчове и сополи, а как ми се лепят точно такива!!не е истина!!..нали нептун е милостив и търпелив /характеристики на Бог, приписани на планета, но няма значение в случая/, обаче при квадратурата важи следното: за кокошка няма прошка!!..въобще не оставям никого да ми вкарва някакви негативни мисли и чувства, прекъсвам ги моментално, отклонявайки темата и като го направя десетина пъти, ставам много лоша според тях..чудесно, тъкмо ще ме оставят на мира!! ;)

иначе бях общителен човек, даже за два три месеца покрай венерината антардаша бая купони и кръчми изръшках, обаче сега само гледам по- бързо да се прибера след работа, само децата изтрайвам, защото са толкова невинни и чисти..дано да е от квадратурата, иначе ще стана мизантроп.. :93:

С риск да те разочаровам Нептун пак ще се връща назад и ще излезе от Риби.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #323 -: Май 17, 2011, 01:50:22 am »

уфф, верно..защо ме подсети.. :(..постепенно ще ми се обезчувстви това място, то сигурно това е и целта..а някой друг д'артанян като мен няма ли с квадратура да каже какво е станало при него.. :blink:

трябва обаче освен нептун да е и У7..

*

Vision

• 3523
« Отговор #324 -: Май 17, 2011, 01:54:59 am »
абе Вижън, кво му е лошото да не търпиш сополите на околните. и аз не ги търпя отдавна вече - за срам на Нептуня  ;D ;D ;D 

нали нептун е любов, пък аз станах грубиянка.. :-[
викам само- айде стига си ревал, айде стегни се вече, че ми писнА на магданоза от тебе../и такива други бисери, просто нямам сили да ги изтърпя да ми се оплакват, а всеки ден по десетина човека ме разпознават като обект, на когото е приятно да се пооплачеш..направо полудявам!!..не искам да съм лоша, искам да ги изслушам и го правя два три пъти, но те не престават!!ужас!!..не мога../

*

abroad

• 2187
« Отговор #325 -: Май 17, 2011, 02:00:54 am »
просто нямам сили да ги изтърпя да ми се оплакват, а всеки ден по десетина човека ме разпознават като обект, на когото е приятно да се пооплачеш..направо полудявам!!..не искам да съм лоша, искам да ги изслушам и го правя два три пъти, но те не престават!!ужас!!..не мога../

това само иде да рече, че и ти имаш нужда от същото...
и не ми обяснявай за Меркурия на АС в Дева, че с такъв имам съвсем интимна опитност вече 30 години ;D
но ти нямаш със същия в Козирог :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #326 -: Май 17, 2011, 02:01:48 am »

нали нептун е любов, пък аз станах грубиянка.. :-[
викам само- айде стига си ревал, айде стегни се вече, че ми писнА на магданоза от тебе../и такива други бисери, просто нямам сили да ги изтърпя да ми се оплакват, а всеки ден по десетина човека ме разпознават като обект, на когото е приятно да се пооплачеш..направо полудявам!!..не искам да съм лоша, искам да ги изслушам и го правя два три пъти, но те не престават!!ужас!!..не мога../

понякога Любов е да оставиш околните сами да изстрадат живота си  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #327 -: Май 17, 2011, 02:03:36 am »
Вещичка, а има ли СЛВ ретро в книгата?
Ако да, би ли споделила за СЛВ ретро в 3 дом.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #328 -: Май 17, 2011, 02:06:00 am »
Вещичка, а има ли СЛВ ретро в книгата?
Ако да, би ли споделила за СЛВ ретро в 3 дом.

е че те възлите нали са си ретро по презумпция бе  :unsure:

има само за ретроградните планети и прераждането и интерсептирани знаци и прераждането.

*

Vision

• 3523
« Отговор #329 -: Май 17, 2011, 02:14:53 am »

това само иде да рече, че и ти имаш нужда от същото...
и не ми обяснявай за Меркурия на АС в Дева, че с такъв имам съвсем интимна опитност вече 30 години ;D
но ти нямаш със същия в Козирог :blink:

знайш как съм се зажалила за един тригонален мерк..да си гукаме и да се разбираме и без гукане даже..
мъжки мерк., без интимности..ето, оплаках се и аз.. :P да, ето сега зацепих..квадратурата на у7 със себе си, особено като е нептун води и до чувството за пълно неразбиране на това какво говорят околните..питам по няколко пъти- каквоо, каквооо...и съответно /потвърждавам за козирожкия мерк/ и аз се чувствам неразбрана..

понякога Любов е да оставиш околните сами да изстрадат живота си  ;)

ако се чувствах ОК, нямаше да хленча и аз тука..не се чувствам добре така да избягвам хората..ако можеше да не ми влияят като говорят, да ги пропускам някак покрай ушите, щях да ги изслушвам, за да им олекне..то че не мога да им помогна /дори и да се опитвам не мога/, но поне да не ме дразнят..сегашното състояние противоречи на природата ми..

*

elfidka

• 3129
« Отговор #330 -: Май 17, 2011, 02:20:32 am »

уфф, верно..защо ме подсети.. :(..постепенно ще ми се обезчувстви това място, то сигурно това е и целта..а някой друг д'артанян като мен няма ли с квадратура да каже какво е станало при него.. :blink:

трябва обаче освен нептун да е и У7..

При мен ще е в точен кв. с наталния като отиде на 3 градуса в Риби и ми е У8 и транзитира в 7 дом. Сега забелязах
че на 2 гр. ще съвпадне с дир.СЛВ .
Ха какво ли ще е това ?/?
Либоффффф ??? Да ни повярвашъ... :o

При транзитен Нептун в съвпад с нат.СЛВ се запознах с първия ми мъж.....
Чакай да се сетя къде беше Нептуня когато се запознах с втория.......Май беше в сходяща опозиция с наталната ми Венера хммм да така си беше. Та Нептуня винаги носи либофф да знаете . е не че не знаете де  ;D
« Последна редакция: Май 17, 2011, 02:31:19 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #331 -: Май 17, 2011, 02:30:40 am »
Нептуна носи любов , ама при едни други обстоятелства....Иначе си е цар на илюзийте.... ;D на лъжите , на измамите...Транзитите през кардиналните оси са важни...Като е в падащи домове , не се усеща толкова...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #332 -: Май 17, 2011, 02:35:11 am »
Нептуна носи любов , ама при едни други обстоятелства....Иначе си е цар на илюзийте.... ;D на лъжите , на измамите...Транзитите през кардиналните оси са важни...Като е в падащи домове , не се усеща толкова...

Да де то беха едни филми .....едно чудо  ;D ;D ;D
Чакай да се сетя кога е минал през ДЦ ....2009 лятото.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Май 17, 2011, 02:37:19 am »
На мен ще ми транзитира през ИЦ, но на лъжи съм свикнала... Освен аз да се науча да лъжа и всички да ми вярват. Хич няма да е зле, много по-лесно ще се интегрирам в обществото и ще си намеря съмишленици.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #334 -: Май 17, 2011, 02:38:45 am »
Нептун в тригон с Меркурий някой да е преживявал?

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Май 17, 2011, 02:41:27 am »

тОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ ОТ 7-МИ И КАТО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ ЕДНИ ОЧИЛА , ЕДНИ МАСКИ , ЕДНИ ВОАЛИ.../извини ме за капса , докато се усетя.../

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #336 -: Май 17, 2011, 02:43:38 am »

е че те възлите нали са си ретро по презумпция бе  :unsure:

малцина са избраните с директен ход... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #337 -: Май 17, 2011, 02:43:59 am »
На мен ще ми транзитира през ИЦ, но на лъжи съм свикнала... Освен аз да се науча да лъжа и всички да ми вярват. Хич няма да е зле, много по-лесно ще се интегрирам в обществото и ще си намеря съмишленици.  ;D

крайно време е да направиш промяната.... ;D ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #338 -: Май 17, 2011, 02:45:01 am »

тОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ ОТ 7-МИ И КАТО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ ЕДНИ ОЧИЛА , ЕДНИ МАСКИ , ЕДНИ ВОАЛИ.../извини ме за капса , докато се усетя.../

Ехеее.....то това ще стане чак 2018 а до тогава,  я камилата, я камиларя...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #339 -: Май 17, 2011, 02:46:28 am »
Точно пък лъжи по Нептун в транзит към Марс не очаквам, то да не е Меркурий да върти и да усуква. По Марс само "право, куме, в очи".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.