Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88567 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: транзитите на нептун
« Отговор #420 -: Март 13, 2012, 07:11:58 pm »
На мен ми предстои съвсем скоро тригон на транзитен Нептун към Слънце, което ми е У1 и У2. Нещо да кажете като преживяно.

При транзитен тригон на Нептун (в 3 дом ми е и е управител на 7 дом, даваше транзит от 5-ти дом във водолей) към Слънце (в 9 дом и управител на 12 дом) бях в чужбина и до централната поща на чуждата столица ме спря готин мъж с колело - пожела да се запознаем (беше лято, уговорихме се за среща след час и половина и ме заведе на открит театър). После се изкачихме до един техен огромен дворец. Мамка му, бях омъжена и се влюбих в тоя пич и той в мен. Не пожелах да си призная какво ме спира да искам да съм с него, разделихме се скарани, а на сутринта той ме намери, казах му, че съм омъжена и се разделихме веднага. На следващата сутрин си заминавах и той неочаквано дойде да ме изпрати на влака - сутринта в 5.30  и ми каза, че ще ме чака :blink: След година пак бях там за няколко месеца и той веднага дойде, за да ме попита дали се разбирам с мъжа си. Казах му, че се разбираме и тогава той ми обясни, че търси съпруга, писнало му е от другото  :blink: Около година си бях влюбена, но той ме избягваше и така нямаше развитие между нас  :blink: Интересното е, че нептун транзитираше през 5-ти дом, който ми е в козирог и после водолей, а този мъж беше зодия водолей с асцедент козирог и преподаваше рисуване и керамика на деца  :blink:

Колко красива и романтична история.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #421 -: Март 13, 2012, 07:18:21 pm »
eaglet, много впечатляваща история и много показателна астрологично !

Спестих ви как го преследвах като луда около 3-4 месеца и исках да съм с него, много бях изперкала, толкова влюбена дотогава не съм била  :blink: А в момента, в който реших да приключа с това, защото МЪЖЪТ СЕ ПАЗЕШЕ ОТ МЕН КАТО ОТ ЛУДА и си пренасочих енергията към себе си - постигнах огромен растеж в кариерата  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Grace

• 2257
« Отговор #422 -: Март 13, 2012, 07:26:54 pm »
ами с Нептун шега не бива, знам си аз. и аз имах голяямо влюбване преди доста време, когато транзитираше през 5-я ми дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #423 -: Март 13, 2012, 08:06:01 pm »
Нептун ще ми направи съвпад с У7 и У5 /Меркурий и Венера/, които управлява. Съвпадът ще бъде в 3 дом. Дано Нептун на трон да даде най-доброто от себе си.

Иначе съм имала съвпад на Нептун със светилата във Водолей, които управляват 8-ми дом.
Съвпадът беше във втори. Безпаметни влюбвания-не, но беше много романтичен период -имах любовен романс- 5 години продължи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #424 -: Март 13, 2012, 09:08:46 pm »
Нептун ще ми направи съвпад с У7 и У5 /Меркурий и Венера/, които управлява. Съвпадът ще бъде в 3 дом. Дано Нептун на трон да даде най-доброто от себе си.

този път ще е интернет романтика  :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #425 -: Март 13, 2012, 09:48:16 pm »
е, при вас е съвпад с К5, при мен беше съвпад с У5, ма тя буквата отпред май не е много важна ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #426 -: Март 13, 2012, 10:02:55 pm »

Така ли мислиш? Аз с Уран в 3 дом не си завъдих интернетско гадже, та с Нептун ли?
Надявам се да е реално, а не виртуално. Нептун ще е втората транссатурнова планета, която ще мине през 3-тия ми дом, след Уран. А той е важен за мен, понеже има отношение към връзките ми - там са господарите на 5-ти и на 7-ми.

*

Papy

• 4343
« Отговор #427 -: Март 13, 2012, 10:08:05 pm »

Така ли мислиш? Аз с Уран в 3 дом не си завъдих интернетско гадже, та с Нептун ли?
Надявам се да е реално, а не виртуално. Нептун ще е втората транссатурнова планета, която ще мине през 3-тия ми дом, след Уран. А той е важен за мен, понеже има отношение към връзките ми - там са господарите на 5-ти и на 7-ми.
уран не дава романтиката
аз нептун много не го признавах, докато не погледнах транзитите назад- май не прощава :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #428 -: Март 14, 2012, 09:04:06 am »

още по-важното е откъде идва и какво управлява, а при теб - 11 дом, и У3. Тъй че делата и аналогиите на 3 дом ще са двойно подчертани. Като стигне Венерата, която е в аспект с нодалната ос, като нищо една кармична връзка да излезе.

*

Papy

• 4343
« Отговор #429 -: Март 14, 2012, 09:21:23 am »
Не знам колко е важно-на мен ми управлява 6-ти и се намира в 3-ти
И пак е имало влюбвания (не е диспозитор на никой)

*

Grace

• 2257
« Отговор #430 -: Март 14, 2012, 09:24:06 am »
Не знам колко е важно-на мен ми управлява 6-ти и се намира в 3-ти
И пак е имало влюбвания (не е диспозитор на никой)

в кой дом е транзитирал и какви аспекти е правел? 3 дом в смисъл на срещи има отношение също.

« Отговор #431 -: Март 14, 2012, 09:25:11 am »
колко орбис му давате на тр.нептун на разходящ асп.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #432 -: Март 14, 2012, 09:31:03 am »

зависи дали има ретроградна сянка. Тогава отпускаш повече.

*

Grace

• 2257
« Отговор #433 -: Март 14, 2012, 09:54:29 am »

2-3 градуса

PS само моя ли компютър зарежда толкова тежко тук, да не говорим, че ми погуби една публикация за Плутон и сега не ми се пише пак, че беше дълго. пуу..ретро Мерк ли да е?!

« Отговор #434 -: Март 14, 2012, 09:59:08 am »

2-3 градуса

PS само моя ли компютър зарежда толкова тежко тук, да не говорим, че ми погуби една публикация за Плутон и сега не ми се пише пак, че беше дълго. пуу..ретро Мерк ли да е?!
Не е само от твоя, явно има някакъв проблем.
« Последна редакция: Март 14, 2012, 10:27:15 am от Lina_re »

*

Asol

• 4140
« Отговор #435 -: Март 14, 2012, 10:05:21 am »
При мен също едва се зарежда форума. Може да има проблем с "видимостта" от хостинга, където са намира.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #436 -: Март 14, 2012, 10:06:37 am »
И при мен е така, често се случва с този форум  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Papy

• 4343
« Отговор #437 -: Март 14, 2012, 06:25:56 pm »

в кой дом е транзитирал и какви аспекти е правел? 3 дом в смисъл на срещи има отношение също.

1-я път: тр нептун съвпад слънце в 5, широк голям тригон с плутон 1-ви и марс-9
не е бил чужденец :)
2-я път: тр юпитер кв нат нептун, тр нептун още в пети-пак в голям разпадащ голям тригон с горните

*

Grace

• 2257
« Отговор #438 -: Март 14, 2012, 06:29:02 pm »

1-я път: тр нептун съвпад слънце в 5, широк голям тригон с плутон 1-ви и марс-9
не е бил чужденец :)
2-я път: тр юпитер кв нат нептун, тр нептун още в пети-пак в голям разпадащ голям тригон с горните

ами какво да кажа - класика - транзит в 5-и дом, аспекти към мъжките планети Слънце и Марс

*

Papy

• 4343
« Отговор #439 -: Март 14, 2012, 06:32:47 pm »

ами какво да кажа - класика - транзит в 5-и дом, аспекти към мъжките планети Слънце и Марс

Да  :blink: просто исках да кажа, че по мои скромни наблюдения-зависи къде и какво транзитира, а не какво управлява...за любовта
Иначе може да дава и по управлението, ама нямам такъв спомен