Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88333 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: транзитите на нептун
« Отговор #460 -: Юни 12, 2012, 09:38:12 am »
Росин, не ти е скучничко на тебе  :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #461 -: Юни 12, 2012, 09:43:36 am »

Ми като не мога да избегна ситуацията или да и повлияя, какво ми остава освен са се  возя на вълната и да се забавлявам   ;)
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #462 -: Юни 12, 2012, 09:48:51 am »

Ми като не мога да избегна ситуацията или да и повлияя, какво ми остава освен са се  возя на вълната и да се забавлявам   ;)

Точно така, и на мен ми се случва чат-пат :)

То...опозицията луна-уран в момента ли ти е? Луна във везни?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #463 -: Юни 12, 2012, 10:02:55 am »
Да,разходяща. Ама нали ще се върне Уранчо пак, та да я закове  ;D
Луна 6* Везни

*

Papy

• 4343
« Отговор #464 -: Юни 12, 2012, 10:12:23 am »
Да,разходяща. Ама нали ще се върне Уранчо пак, та да я закове  ;D
Луна 6* Везни

Уфф, и синчето е с такава-пак 6*

А...здрава ли си?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #465 -: Юни 12, 2012, 10:26:56 am »
За здрава да.
При проследната точна квадратура на Плутон към Луната, съчетано със сходяща опозиция на Уран и транзит на Марс през 6д върху натален Плутон имах проблеми със стомаха-остри болки без причина, но аз съм си с капризен стомах. От тогава смених малко режима и храненето и сега чакам да видя резултата. Марс е на 40 мин. от точния съвпад с Плутон пак. Ако имаше нещо, което не съм отстранила или преодоляла, предполагам вече щеше да има индикации за проблеми. Но ще видя все пак какво ще стане. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #466 -: Юни 12, 2012, 12:31:36 pm »
На мойто тр плутон му е в шести

То...като се замисля...опозиция на тр уран и квадрат на тр плутон към натална луна в мъжка карта...майката я пиши бегала  ;D

« Отговор #467 -: Юни 12, 2012, 12:37:12 pm »
Цитат
Към луната - опозиция от уран и квадратура от Плутон

леле.. как се преживява такова нещо ?  :blink:
Не ми е лесно, още повече,че луната ми е на асцендента и участва в тау-квадратура,с юпитер и меркурий. Така,че най-общо казано се чувствам като разпъната на кръст.
На мойто тр плутон му е в шести

То...като се замисля...опозиция на тр уран и квадрат на тр плутон към натална луна в мъжка карта...майката я пиши бегала  ;D
Не  мисля, имам пример за удари по мъжка луна във везни, майката все още мърда и няма намерение да бега  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #468 -: Юни 12, 2012, 01:04:52 pm »

Не  мисля, имам пример за удари по мъжка луна във везни, майката все още мърда и няма намерение да бега  ;D

Те тия двамата са бавни, има време...ако нещо "забегне" жената, да пишеш  ;)

« Отговор #469 -: Юни 12, 2012, 01:13:13 pm »

Те тия двамата са бавни, има време...ако нещо "забегне" жената, да пишеш  ;)
Непременно :blink:

« Отговор #470 -: Юни 19, 2012, 10:05:43 pm »
А какво мислите за следните транзити:
Нептун секстил слънце(12ти дом)
Нептун секстил Нептун (8ми дом)
Нептун тригон Плутон (6ти)

???

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #471 -: Юни 24, 2012, 10:15:36 pm »
при мен откакто аспектира Венера - излизам с музикант. Уран в 5 дом (и аз нямам там нищо) не го усещам, освен, че започнах да пиша тук по често (астрология+лично творчество).

А какви аспекти прави с другите планети?
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #472 -: Юни 24, 2012, 10:38:51 pm »
при мен откакто аспектира Венера - излизам с музикант.

Яко проявление  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #473 -: Юни 24, 2012, 10:54:52 pm »

В натала Нептун има тригон към Луна, Меркурий, Марс, Сатурн, секстил Плутон и полусекстил Уран. Може да се каже и опозиция Венера, но е 10 градуса и не съм сигурна че се отчита като такава.

А...сънуваш ли, рисуваш ли, танцуваш ли?

*

Papy

• 4343
« Отговор #474 -: Юни 24, 2012, 11:09:21 pm »
И къде е тоз нептун в миша дупка бее???

*

Anabell

• 2022
« Отговор #475 -: Юни 24, 2012, 11:19:07 pm »
Нептун е много неуловим, и може по-късно да дойдат събитията, когато си "попила" енергията му. Аз го усещам, но имам 2 лични планети в Риби и упр асц в 12 дом. Така, че доста Нептунова енергия ми се събира.

При теб аспектът с Луна и Меркурий трябва да се усеща, с Венера също мисля, че ще се усети, ако са в знакова опозиция.

Ето ти едно проявление на Нептун - всичко е винаги МНОГО несъзнателно - в САЩ един ден на разходка минах покрай една къща и много я харесах - чисти емоции, никакво мислене. После така се стекоха събитията, че живях там и съквартирантите ми бяха студенти по музика в местния университет. И много ме успокояваше цялата атмосфера в къщата.

Докато учех в чужбина, често ходех на разходки до Австрия и много харесвах един парк и цялото пространство около него - винаги там реанимирах след някой проект и си ходех сама без други хора, и направо ме лекуваше това място. И един ден все пак реших да видя сградите какво са - оказа се музикалната консерватория. Ей така щом се оставя само на усещанията да ме водят тогава се включва Нептун.

Така се запознах и с моя хубостник - няколко дни преди Коледа, бях в страхотна вътрешна хармония - реших да отида на едни уроци, дето не ги посещавах много (за целия семестър не съм отишла и 8 пъти общо) и се оказах в непозната група, и то в музикалния салон  (учебните залите бяха заключени, заради празника) и моят реши да се прояви и да посвири (а беше Сряда, а аз по разпределение бях в групата във вторник, а той в групата в петък, ако го бяхме оставили на Сатурн никога нямаше да се срещнем).

*

Anabell

• 2022
« Отговор #476 -: Юни 25, 2012, 06:24:26 pm »

Да, точно думата неуловим му приляга страшно много! И може би неосъзнат до голяма степен в моя случай!

Много е интересно това което споделяш Анабел. Ти имаш силна вътрешна интиуция, която при мен липсва. Освен това е много хубаво да умееш да се оставиш само на усещанията си и за момент да забравиш разума, аз това не мога да го направя! Сатурн явно не оставя Нептун да се изяви с пълна сила и му поставя рестрикции, въпреки че аспекта между тях е хармоничен.

На мен също не ми е лесно да се оставям изцяло на усещанията ми да ме водят, като не говоря за глад, студ, ами за това вътрешно "усещане", което ти казва, абе ходи ми се на кино тази седмица, или искам да си купя червена рокля, или да издиря артиста, който изпълнява еди коя си песен, ей такива неща. И най-трудно ми е да си запомня тези вдъхновения, покрай целия ми ритъм и задачи и задължения. :P. Но тренировките помагат.

Обаче има и един обратен ефект - попадаш и на места с много болка, където има енергия, без значение положителна или отрицателна. Решавам да се прибера по друг маршрут и бам - огромна катастрофа, пълно е с хора, 1 ден преди 11. септември - бях на протести пред Американското посолство в Бг и ми взеха личната карта, и на следващия ден гръмнаха Световния търговски център, и после когато кандидатствах за Виза не ми беше много весело на интервюто в посолството, в Русия съм била в метрото, когато претърсваха с немски овчарки за бомби и беше ПЪЛНО с военни (аз толкова военни на куп не бях виждала през живота си) и подобни неща са ми се случват постоянно... 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #477 -: Юни 26, 2012, 12:48:34 am »
Юпитер ми е в падение - Козирог, съвпад със Слънцето (Луна в 9 дом) - чужденците.

Плутон на трон в скорпион - 12 дом, обаче Нептун - съвпад Мерк, Венера и Марс - Риби и Нептун в Козирог (Марс - Нептун - Юпитер са във връзка, не е точно рецепция, но по екзалтация и трон, освен, че са в сексил)...всичките ми лични планети са свързани с Нептун.

А да, за мъртвите, предишни цивилизации и аз ги усещам, сънувам. Иначе без проблем усещам къде има положителна земна енергия и къде отрицателна. Намирала съм жълтици от турско време, пари в парка, на улицата, заровени, обаче и баща ми ги прави тези номера с Венера в Риби на МЦ (бях заровила едни стари медни монети в саксиите на теменужките - да се чистят, и ги забравих и баща ми ги откри, ей така....).

Айде, още една случка сега се сетих - отивам да спя в мой мн близък приятел, той тъкмо се беше изнесъл с гаджето си и аз на гости, празнуваме за апартамента и оставам за цяла нощ и не можах да мигна на леглото, отидох в другата стая на дивана. Ужасно главоболие, и така всеки път когато им бях на гости в едната стая. И се оказа, че в горния апартамент на това място е умряло виетнамско дете при странни обстоятелства по времето на соц-а. :o Нищо не видях, но главоболие, все едно крещят вътре в теб. След това можех да припадна, такава загуба на енергия. Приятелите ми нищо не усещат, живеят си там без проблем и до сега. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #478 -: Юни 26, 2012, 12:52:10 am »
Много интересно, анабел
И на мен веднъж ми се е случвало да "хвана" дух, ама нищо не ми ставаше физически, просто я видях в една картина. Това сигурно пак по нептун може да се отнесе

*

Anabell

• 2022
« Отговор #479 -: Юни 26, 2012, 12:59:27 am »
Не знам по какво е. Аз го отдавам на силните Риби в натала си и планетите в 1 дом. Не познавам човек с планети в 1 дом, който да няма интуиция/пророчески дарби, лечители, нещо извън нормата. Най-добрите лекари, които познавам - всички с по 2-3 планети в 1 дом...те наистина поставят диагнози, нищо че бил хирург или кожен лекар, аз ходя при него за всичко, защото просто имат интуиция. Приятелите ми астролози - 2 планети в 1 дом. Да и планети в съвпад с МЦ дават свръх-сензитивност (сега като се замислих за познатите си, не мога да гарантирам за 4 и 7 дом - нямам наблюдение там).