Юпитер ми е в падение - Козирог, съвпад със Слънцето (Луна в 9 дом) - чужденците.
Плутон на трон в скорпион - 12 дом, обаче Нептун - съвпад Мерк, Венера и Марс - Риби и Нептун в Козирог (Марс - Нептун - Юпитер са във връзка, не е точно рецепция, но по екзалтация и трон, освен, че са в сексил)...всичките ми лични планети са свързани с Нептун.
А да, за мъртвите, предишни цивилизации и аз ги усещам, сънувам. Иначе без проблем усещам къде има положителна земна енергия и къде отрицателна. Намирала съм жълтици от турско време, пари в парка, на улицата, заровени, обаче и баща ми ги прави тези номера с Венера в Риби на МЦ (бях заровила едни стари медни монети в саксиите на теменужките - да се чистят, и ги забравих и баща ми ги откри, ей така....).
Айде, още една случка сега се сетих - отивам да спя в мой мн близък приятел, той тъкмо се беше изнесъл с гаджето си и аз на гости, празнуваме за апартамента и оставам за цяла нощ и не можах да мигна на леглото, отидох в другата стая на дивана. Ужасно главоболие, и така всеки път когато им бях на гости в едната стая. И се оказа, че в горния апартамент на това място е умряло виетнамско дете при странни обстоятелства по времето на соц-а.

Нищо не видях, но главоболие, все едно крещят вътре в теб. След това можех да припадна, такава загуба на енергия. Приятелите ми нищо не усещат, живеят си там без проблем и до сега.