Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88536 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:транзитите на нептун
« Отговор #40 -: Февруари 17, 2010, 01:34:16 pm »
Мисля си, че е без значение какъв ще е аспекта между двете, проявлението зависи от друго, което не може да се види в картата.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Февруари 17, 2010, 01:36:29 pm »
Момичета, от това което сте написали незнам какво да мисля. Сега Съвпад или тамнещо си м/у мерка и нептуня, дава лъжа за кой ?
Този с аспекта се самозаблуждава в разбиранията си или просто е мошеник  :o

Мошениците окрадаха държавата и без да имат Меркурий в Риби или връзка между Меркурий с Нептун.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #42 -: Февруари 17, 2010, 01:43:05 pm »
Момичета, от това което сте написали незнам какво да мисля. Сега Съвпад или тамнещо си м/у мерка и нептуня, дава лъжа за кой ?
Този с аспекта се самозаблуждава в разбиранията си или просто е мошеник  :o

Мошениците окрадаха държавата и без да имат Меркурий в Риби или връзка между Меркурий с Нептун.
;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Февруари 17, 2010, 01:50:00 pm »
Мисля си, че е без значение какъв ще е аспекта между двете, проявлението зависи от друго, което не може да се види в картата.

да ти имам пиленцето на аватара. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #44 -: Февруари 17, 2010, 03:56:46 pm »
настоящите транзити ме заредиха с такава доза интриги :angry: тоя нептун в тази консталция ги може тези неща..цял ден кой какво направил и как и защо и все през мен минават :-X
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Февруари 17, 2010, 04:12:40 pm »
На мен Нептун ми транзитира в 7 дом, чета тука разни неща за неясни партньорски отношения или заблуди...хммммм
А аз тъкмо си мислех че съм ги минала тези неща, сега какво ?
То сега в 7 дом е фрашкано, Хирон, Нептун, Слънце, Венера, Юпи, всичко от там минава. Пък аз не мога да се оплача...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #46 -: Февруари 17, 2010, 04:31:12 pm »
Като заговорихте за аспекти Мерк-Нептун, предстои ми Нептун да кацне върху Мерка. Мерк е У4 и У12, Нептун У10, стои в 6ти, съвпада ще е в 9ти...какво мислите, че мога да очаквам?
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Февруари 17, 2010, 04:33:35 pm »
Като заговорихте за аспекти Мерк-Нептун, предстои ми Нептун да кацне върху Мерка. Мерк е У4 и У12, Нептун У10, стои в 6ти, съвпада ще е в 9ти...какво мислите, че мога да очаквам?

Умопомрачение.... ;D ;D ;D
или просветление...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Kaya

• 2893
« Отговор #48 -: Февруари 17, 2010, 04:36:14 pm »
работни интриги, промяна на работа по чуждестранни въпроси, внимание по отношение на данъци и сметки ( да си ги оправиш); пътуване по работа.. оможе и задгранично или  нептуново обучение, започвна не чужд език от вида нептун мерк; знчителни забблуди по отношение на работата, поблеми в здравословно отношение ( с трудна диагностичност)
 умение да пишеш красиви поетични творби или  изателски интереси
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #49 -: Февруари 17, 2010, 04:43:35 pm »
Хахааха, elfidka, умопомрачението ми е по природа дадено...на къде повече?   :-[ ;D Макар, че то с транзитите на Нептун, дето и носа си трудно можеш да видиш в мъглата, знае ли човек наистина  ;D

Kaya, благодаря. Предполагам, че ще наблегна на сублимирането и ще пиша доста по-интензивно от сега. Също така вече обмислям записване на курс по още един език. Надявам се това да успокои тоя илюзорен гад и да не ме вкарва в мръсни ингрички :)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #50 -: Февруари 17, 2010, 07:25:41 pm »
Аз пък очаквам тригон към Луната си от Нептун от 5-ти дом.Нетпун управлява 6-ти, а луната 10-ти. Все още не мога да преценя как точно ще се отрази този аспект на работата ми, просто знам че ще е период през който интуицията ми ще стане по-голяма, но как ще се отрази това на работното ми място не знам.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #51 -: Февруари 17, 2010, 07:28:17 pm »
Интуицията винаги е от полза на работното място.  :blink: А пък може и да въведеш някой друг творчески подход към нещата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #52 -: Февруари 17, 2010, 07:57:14 pm »
Интуицията винаги е от полза на работното място.  :blink: А пък може и да въведеш някой друг творчески подход към нещата.

В банката :blink:  Да ти кажа ще съм много щастлива ако успея!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #53 -: Февруари 17, 2010, 08:10:08 pm »
Е ако работиш с пари все пак го имай наум, щото може да станеш по-разсеяна и милостива с клиентите и да пропуснеш важен момент, когато би трябвало да си по-концентрирана.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #54 -: Февруари 17, 2010, 08:31:36 pm »
Права си, защото и Нептун ми е в трети дом, а там са и договорите /точно с каквото работя/.Така че розовите очила по 5-ти дом да не ми объркат делата по 3-ти ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #55 -: Февруари 18, 2010, 11:13:18 am »
Не го понасям, аз и без това съм мечтателка , а сега още повече.Заседнал е в началото на 11 дом и ми е в опозиция към наталния Марс....и така до догодина.Пълна апатия, нищо съществено не мога да направя :angry:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #56 -: Юни 03, 2010, 08:07:46 am »
http://www.temura.net/%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b5%d0%bf%d1%82%d1%83%d0%bd/#more-3888

Хубава статия за ретрограден Нептун.

Да ви попитам, сънувте ли повече и по-реални сънища.
При мен се получава така и честно да кажа не мога нито да се наспя, нито да си почина. В натала Нептун ми е ретрограден.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Август 05, 2010, 08:01:26 am »
Можете ли да ми кажете ,до кога нептун ще бъде ретрограден,коя дата?

« Отговор #58 -: Август 05, 2010, 08:06:35 am »
Можете ли да ми кажете ,до кога нептун ще бъде ретрограден,коя дата?
На 7 ноември тръгва директно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Август 05, 2010, 08:28:28 am »
Мерси Лина :blink: