Питат ме кое е божеството – божеството сте ВИЕ, вие сте своето божество. ОСНОВНА стъпка с много голямо значение е да стигнете съзнателно до този извод. Играта нарича това “грях” – ако само посмеете да си помислите да се сравнявате с “бог”. Те НЕ искат да знаете кои сте.
Щом сте напреднали достатъчно посредством опита, вие осъзнавате нещата и вашите способности ще се проявят. Основното е доверието и възвръщането на вашата сила. За щастие, ВСИЧКИ Висши Аз евентуално ще възвърнат своята сила и полярностите ще бъдат преодолени. Засега помнете и осъзнайте, че трябва да се справите с фалшивата скромност на полярностите.
Именно лечителят е онзи, който изцелява. Изцелението става много по-силно, когато осъзнаете и ЗНАЕТЕ, че това идва от вас. Докато не стане това, вие не можете да достигнете своя пълен потенциал като лечител.
Друго, което трябва да помните като лечител: Всеки Висш Аз има свой собствен Път и ще се придържа към него. Ето защо истинският лечител ще знае, че не може да промени избраната от друг Висш Аз съдба. Не можете да изцелите някого, ако това не съвпада с Плана на Висшия Аз на болния човек. Можете да го улесните при преминаването му по пътя, но не да промените този път. Ето защо никой шаман или лечител не може да спре онова, което Висшият Аз на това лице е решил - даже ако инкарнацията не е достатъчно напреднала, за да го знае.
Мнозина се прехласват по това колко са по-напреднали от нас извънземните цивилизации: “Андромедианите използват 80% от мозъка си, а ние само 15%, те са много по-напреднали в науката, но въпреки това ние сме равни на тях”, прочетох в един сайт.
Някои боготворят “науката” и мислят, че напредъкът в научно отношение върви ръка за ръка с “разбирането”. Това не е така. Колкото повече разчиташ на наука и технологии, толкова по-малко разчиташ на духовността. Така отдаваш силата си на “науката и технологиите”. Истински духовните същества обаче нямат нужда от кораби, за да правят нещата. Няма нужда да боготворим извънземните. Помнете за външните божества от всякакъв вид.
Освен това, ние не сме равни на тях, освен на етапа Инкарнации от Средно Ниво и малко Напреднали Инкарнации. Щом стигнем до МНОГО Напредналите етапи, ние вече сме духовно напреднали отвъд тяхното ниво. Ние “всички сме равни” е част от глупостите и от извънземните манипулации, които целят да ви държат съсредоточени върху ТЯХ (външните божества).
Споменатите проценти от мозъка са друго погрешно изявление. АКО не използвате нещо в течение на стотици хиляди години, то атрофира. АКО земните хора използваха само малък процент от мозъка, той нямаше да е с тези размери и да се намали. Но не се е намалил. Не знам кой е направил такова твърдение, но то явно се е вкоренило тук. Даже интересния филм, който отразява фокус 24 от Астрала “Да защитиш живота си” (Defending Your Life) говори там за проценти от мозъка въпреки, че хората там са МЪРТВИ и НЯМАТ мозък. Някои извънземни искат да поддържат позиция на превъзходство само въз основа на технологиите.
За съжаление, извънземните генни инженери, когато създали отделни полове тук, направили така, че оригиналните ДНК команди, които сме имали и с помощта, на които сме можели СЪЗНАТЕЛНО да използваме пълния капацитет на мозъка си, били изключени и направени неизползваеми.
Това означава, че докато инкарниращият се дух МОЖЕ (и ИЗПОЛЗВА, в зависимост от нивото си на напредък), пълната мозъчна функция, то тялото не може – освен, ако духът е достатъчно зрял, да превъзмогне изключените ДНК команди. Това става при екстрасенсите и при хората с пси-способности. Малко е трудно да се обясни това, но ще го разберете, когато станете готови. Съществуват КУПИЩА лъжи и полу-истини, за които другата страна на Играта НЕ иска да сте осведомени, защото ако ги осъзнаете, ще спечелите Играта, като намерите пътища да излезете от нея.
леле мале, ей ся вече екстрасенсите ще умрат от глад :57: