Обяснил съм защо:
... и тъй като числата обслужват активните сили/принципи-4ката се дава на Уран.
Земята не е активен принцип,тя просто е полето където тези принципи се изразяват,приемат форма.За това няма число и отделно в хороскопа не се взима под влияние.
добре де - тъпа съм

не мога да разбера защо Земята не е активен принцип - защото ние живеем на нея ли или поради други съображения. някак ми е адски странно да отстраниш една планета от групата планети в които участва... не ми се връзва нещо...
всички налични планети си имат числа без Земята и Хуя. ми ако се появи и друга планета сигурно и за нея няма да има число... не ми звучи справедливо някак си... па за някъв къс скала дето се явява Луна на отритната планета да има число
По въпроса за летящите канчета и последователните инкарнации-ми и аз имам нещо сходно,преживях го преди месец някъде-изведнъж разбирам,че процеса 2012та е факт,другите измерения навлизат в нашето,аз се озовавам в тунел от светлина,движда се по него засмукан около 1 мин земно време и изведнъж излизайки през него се оказвам на друга планета и съм-абе нещо като летящо насекомо 2 на 2 метра,само че почти механизирано,на пръв поглед направено от дърво,но съзнанието ми беше в него,аз бях това и около мен имаше още около 10-15 такива висящи във въздуха ,вече не разбрах дали и те са съзнания на хора минали през тунела...много гадно ми стана,защото загубих хуманоидния си вид и разбрах че това е по-нисша форма на живот и процеса 2012та някак си ме свари неподготвен.
В Матрицата четох че тия от Орион използват тия изкуствени тунели от светлина като прожектират образ на починал близък да отидеш-в следваща инкарнация,следвайки образа в тунела.Ма това беше друго,усетих просто как измеренията минаха едно през друго и се отвори проход,само дето тоя проход направо те засмуква и не те пита искаш ли не искаш ли и не се знае къде ще се озовеш.
Сънувал съм се на други планети в хуманоидна форма,явно това са последователните ми инкарнации,а това е нещо друго,още се чудя какво точно,а може и съзнанието ми да е възприело тази форма на такива странни насекоми на вид,който то не може да даде друго близко за да го разбера.
тцъ, аз не видях никъде светлинен тунел - просто си бях там на нея планета

обаче сега си давам сметка този разговор как би прозвучал за човек, който няма разчупеното ураново вселеноусещане :57:
относно светлинните тунели при смъртта дето у всеки филм нареждат "Пътувай към Светлината!" и мен много ме замислиха... че като се гътнеш, то за кое по напред да мислиш бре

да се откачиш от тунела или да ходиш да дърпаш Висшия си Аз за полата да си прибира и другите от тайфата

странно ми е... и дали е всъщност точно така за тези тунели

още съм на ХИКСтопът :72: едно-две неща от тази книга не мога да ги разбера /не че не ги приемам, просто за момента акъля ми не може ги смели/ и се пощурявам заради това...