Здравей Гост

МАТРИЦАТА V

• 125 Отговора
  • 26623 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:МАТРИЦАТА V
« Отговор #60 -: Април 17, 2010, 09:52:02 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:48:58 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #61 -: Април 17, 2010, 11:59:35 pm »
Жиноме, нъл знаш, че най-добре се крие нещо като го изкараш на ачика и те са го направили. едва ли им пука какво си мислят редовите граждани...

В Матрицата 5 пише, че им пука:

Цитат
"Извънземните вече са тук. ВИНАГИ са били тук. Те, преоблечени, се разминават с вас на улицата. Имат променящи формата изображения, които ви карат да вярвате, че са земни хора. Те са на много ключови и авторитетни места.  Те се СТРАХУВАТ, че ще бъдат публично разкрити от едновременните инкарнации."

Е, как така извънземните хем контролират правителството на САЩ, а пък от друга страна именно от САЩ идват разни книжки и филмчета за тях? Нещо не ми се връзва. Някой послъгва сериозно, ама кой?  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #62 -: Април 18, 2010, 08:51:31 am »
Шефе, книги могат да се издават и на други места по света... аз що съм останала с впечатление, че Матрицата е издадена някъде в западна Европа... ма може и да се бъркам  :-\

па на орионци и да им пука, и да не им пука - все тая да ти кажа. времената са такива, че всичко излиза на яве и те нямат право да се бъркат. ръководили са играта хилядолетия и сега е ред на други да я водят... поне аз така си го обяснявам  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #63 -: Април 18, 2010, 02:09:52 pm »
Шефе, книги могат да се издават и на други места по света... аз що съм останала с впечатление, че Матрицата е издадена някъде в западна Европа... ма може и да се бъркам  :-\

Чаакай още не си чула всичко.  ;D

Матрицата се разпространява от някакво онлайн списание наречено LEADING EDGE RESEARCH GROUP, издател Вал Валериан с адрес: P.O. Box 7530. Yelm, Washington State C.F. 98597.
Техният уеб сайт е този: http://www.trufax.org/ и от там може да се изтегли книгата.
Проверих и се оказа, че техния сайт е физически разположен в САЩ, Вашингтон.  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #64 -: Април 18, 2010, 02:17:10 pm »
Чаакай още не си чула всичко.  ;D

Матрицата се разпространява от някакво онлайн списание наречено LEADING EDGE RESEARCH GROUP, издател Вал Валериан с адрес: P.O. Box 7530. Yelm, Washington State C.F. 98597.
Техният уеб сайт е този: http://www.trufax.org/ и от там може да се изтегли книгата.
Проверих и се оказа, че техния сайт е физически разположен в САЩ, Вашингтон.  :57:

е добре де... и кво толкова, все тая... в книгата има наистина доста точни попадения и в крайна сметка е важно кой каква информация си вади от която и да е книга...

относно Матрицата - за мен тя може и да бъде като каталог на някои неща, въпреки, че авторът си е доста краен на моменти - но той си е автор и има право да пише квото си иска. друг е въпроса хората като как го възприемат - дали всичко се приема за чиста монета или се чете избирателно  :P

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #65 -: Април 18, 2010, 02:56:46 pm »
Не мога да приема за чиста монета факта, че Вал Валериан си има адрес и сайт в САЩ, от които разпространява спокойно своите книги и в същото време чета в книгата, че САЩ са фашистка държава управлявана от диктатора Буш. Просто мразя да ме взимат за канарче.  ;D

Цитат
Не вярвайте на правителството и на военните – те изпълняват заповедите на последователно инкарниращите се. Целта им е да ни затрудняват и да ни пречат, но с това само ни правят по-силни – идеята е да се научите да не вярвате на външни сили, а преди всичко и главно да вярвате на своя Висш аз.
==============================================
Това, че някои извънземни са пожелали тъмното правителство на САЩ да притежават такава възможност само по себе си вече говори много. Това не се дава на всеки, нито дори се оповестява публично. Правят се опити за затрудняване/манипулиране на развитието на земните Висши аз посредством дейността на тъмните намиращи се на Земята.
=================================================
Хората танцуват под звуците на мелодията, която свирят продавачите на страх в САЩ.
=====================================================================
Това, което става в САЩ днес е ставало в Русия през двадесетте, в Германия – през тридесетте и в Източна Европа/Китай – през петдесетте. Императорът Буш кара поне един на всеки 24 американци да шпионира своите съграждани. Това е типично за фашистко, комунистическо и други тоталитарни правителства. ТОВА Е ИГРАТА.
======================================================================
Онова, което не бива да забравяте е, че всеки, който е гласувал за фашиста Буш и поддръжниците му, е виновен за това, че в други части на света се стреля, или че се пускат бомби, които убиват.
САЩ са настроени на военна вълна от бъдещия диктатор и това ще донесе още повече ужас на света. Както “Адолф” Буш каза, “или сте с нас, или сте против нас”.
Хората смятат, че събитията 9/11 са били нещо лошо. Нещата ще станат МНОГО по-зле. Полицейската държава хвърля сянка на САЩ, докато хората отдават своята сила на Вашингтон.
=======================================================================
Фалун Гонг не изчезна от Китай, но с организацията беше свършено. Този урок трябва да бъде използван от останалата част на света, където ВСИЧКИ хора са наблюдавани, особено в САЩ, Канада и Западна Европа. Разговорите по телефона се подслушват, правят се и още много неща.
При нас в САЩ управлява страха.
В едно радиопредаване чух изказването “Ние в САЩ сме само на 4 стъпки от “Зиг Хайл”. Наблюдателите лесно могат да забележат изпадането на страната до нещо като фашистка държава. Настоящият обитател на Белия дом се превърна в нещо като Хитлер на 21 век – той даже на два пъти вече публично заяви, че иска да е диктатор. Даже Хитлер не е правил това публично.
С известни разлики (например, ако заменим евреите с мюсюлмани) в САЩ може да се направи паралел с фон Буш (зиг хайл).
Би трябвало останалата част от света, по примера на диктатор Адолф фон Буш, да започне да настоява САЩ да премахнат своите ядрени оръжия.
Полицейската държава в САЩ продължава да затяга винтовете – мъничко тук, мъничко там, с надеждата, че никой няма да забележи какво става. Най-новото е повишеното наблюдение над американските граждани, които излизат извън страната. Обявено беше по СNN и др. новинарски канали. Възможността свободно да пътуваш до други страни намалява. Така ще стане и в самата страна
.

:41:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #66 -: Април 18, 2010, 03:38:39 pm »
Не мога да приема за чиста монета факта, че Вал Валериан си има адрес и сайт в САЩ, от които разпространява спокойно своите книги и в същото време чета в книгата, че САЩ са фашистка държава управлявана от диктатора Буш. Просто мразя да ме взимат за канарче.  ;D

Жиноме бре, че и повечето българи плюят страната си и я наричат и фашистка и всякаква държава и пак живеят тука  :57:  къв ти е проблема не моа разбера ся  ;D 

никой не те взима за канарче ти сам са взимаш за такова  :P  просто приеми този факт, че понякога /ако не и винаги/ хората са си лицемери по природа - светът е дуален - и мирясай най-накрая  :tongue2:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #67 -: Април 18, 2010, 04:37:49 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:01:48 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #68 -: Април 18, 2010, 04:41:10 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:01:58 am от Синухе »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #69 -: Април 18, 2010, 06:19:52 pm »
има неправителствени организации,фирми и прочие които могат да си издават ,защото имат тези конституционни права,без значение какво иска сегашното или дадено правителство.

Т.е. не е никакъв проблем, че правителството на САЩ се контролира от рептилите, щото рептилите са безсилни пред конституционните права на гражданите.  ;D :clap:

*

tool

« Отговор #70 -: Април 18, 2010, 07:08:17 pm »

Когато преди две години Матрицата 5 беше публикувана, в библиотеката на ниво 27 (според Монро – фокус 27) беше поставено астрално копие от книгата, за да може да я чете всеки, който пожелае.

Все пак да не забравяме, че има и хора, които имат достъп до това ниво, тъй че информацията може да се разпространява не само на хартиен носител или чрез интернет.  ;)  В краен случай може да се постигне и чрез ефекта на стоте маймуни!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #71 -: Април 18, 2010, 09:30:34 pm »
Колко хора познаваш, които имат достъп до "ниво 27"?  ;D

*

Nebesna

« Отговор #72 -: Април 18, 2010, 09:46:46 pm »
има неправителствени организации,фирми и прочие които могат да си издават ,защото имат тези конституционни права,без значение какво иска сегашното или дадено правителство.

Т.е. не е никакъв проблем, че правителството на САЩ се контролира от рептилите, щото рептилите са безсилни пред конституционните права на гражданите.  ;D :clap:

Как точно се контролира от рептилите? Телепатично или как?

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Април 18, 2010, 09:49:00 pm »

беше поставено астрално копие от книгата, за да може да я чете всеки, който пожелае.[/i]

А пропо, ти присъства ли на поставянето му?  ;)  Не се ли съдържа в Акашевите записи всичката информация за света? Доколкото знам, не е нужно някой да я поставя там.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #74 -: Април 18, 2010, 10:01:16 pm »
Как точно се контролира от рептилите? Телепатично или как?

Това е според книгата. Извадил съм цитати от нея по-горе. Според други книги на Дейвид Айк и други такива, "синята кръв", т.е. благородниците всъщност имат извънземен произход, затуй и понятието "синя кръв". Те открай време управлявали човечеството, а пък Джордж Буш бил рептилоподобен. Т.е. дори не става въпрос за телепетачно управление, а за напълно директно управление.   За официлни договори между правителствата и извънземните и т.н.

« Отговор #75 -: Април 18, 2010, 10:12:08 pm »
Цитат
благородниците всъщност имат извънземен произход, затуй и понятието "синя кръв".

"Това е така, защото много-продължителното и активно приемане на сребро водело до леко посребряване на кожата и придавало лилаво-синкав цвят на кръвта. И тъй като само най-богатите (т.е. управлявщите) са можели да си позволят да бъдат в редовен контакт със среброто, така се родил митът за хората със "синя кръв" - благородниците, които поради това считат, че са много по-различни от останалите хора."   

;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

tool

« Отговор #76 -: Април 18, 2010, 10:13:35 pm »

Няколко, включително един българин.. повечето са минали през института на Монро ..

беше поставено астрално копие от книгата, за да може да я чете всеки, който пожелае.[/i]

А пропо, ти присъства ли на поставянето му?  ;)  Не се ли съдържа в Акашевите записи всичката информация за света? Доколкото знам, не е нужно някой да я поставя там.

Не съм присъствала. Е и ?! Нещо май не сме се разбрали - аз нямам необходимост да ви убеждавам. Просто споделям информация. Чувствайте се свободни да вярвате или не ..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #77 -: Април 18, 2010, 10:25:22 pm »

Няколко, включително един българин.. повечето са минали през института на Монро ..

Имах си аз да не са минали през "института Монро". Това си е цяла институция, а цените за преминаване са съвсем приемливи, както пише на самия сайт на..."института". ;D

Цитат
Prerequisite: none
Register: Gateway Voyage Registration
Very reasonably priced at: $1995 (includes meals, lodging, seminar activities, and local transportation)
Explore: Gateway Voyage Discussions
Downloads: Program Materials
Graduates: Gateway Voyage Alumni

http://www.monroeinstitute.org/program-list/

Вероятно тия твои познати препродават платените услуги на "института", затуй не се учудвам, че лъжат като дърти цигани за някакво си "ниво 27", за чието достигане ще са нужни 2 бона в зелени банкноти, с изображение на пирамидата с всевиждащото око на върха.  ;D

*

tool

« Отговор #78 -: Април 18, 2010, 10:44:17 pm »
Е, има и един българин, който както вече казах не е минавал оттам. Ние българите не даваме току така пари за нещо, което можем и сами да си го постигнем. :P  
« Последна редакция: Април 21, 2010, 09:32:41 pm от ga3l »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #79 -: Април 18, 2010, 11:19:52 pm »
Съществува ли заговор срещу човечеството? Вярно ли е, че от много години представители на някои извънземни цивилизации имат официален договор с американските военни и работят съвместно с тях в дълбоко засекретените подземни бази?
Вярно ли е, че консумацията на генетично модифицирани храни въздейства пагубно върху ДНК на човека и възпрепятства активирането и на останалите десет нейни спирали? След целия технологичен "бум" живеем ли наистина по-добре? Какъв е критерият ни за по-добре? Закъде непрекъс-нато бързаме и какво постигнахме с това?
Много въпроси възникват, ако започнем да се замисляме - и ако не бяхме непрекъснато толкова забързани или травмирани, или заробени, отдавна щяхме да започнем да си ги за-даваме, а на много от тях може би вече щяхме да сме наме-рили и отговор.
Надяваме се, че ще намерите поне част от отговорите на те-зи въпроси на следващите страници. Ако сте готови за тях и пожелаете да ги получите. Вгледайте се в тъмното и поемете отговорността за това, което ще видите там. Защото тази отговорност е на всички ни и всичко зависи от самите нас. Защото всички сме едно - и когато наистина осъзнаем това, ще започне промяната. Разполагаме със свободна воля -въпросът е какво ще изберем да направим с нея.

http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/emilia.manolova-taini.proekti.pdf