Здравей Гост

Сексуална ориентация и карма

• 29 Отговора
  • 10600 Прегледи
*

Kristian

Сексуална ориентация и карма
« -: Февруари 16, 2010, 02:58:56 pm »
Каква е кармата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация? Трябва ли те да се опитат да променят тази своя грешна природа в настоящия си живот, ако се чувстат нещастни за това че са такива? Аз съм такъв по рождение мисля (въпреки че имаше и много фактори в живота ми, които биха могли да са оказали влияние и да не е по рождение както си мисля), но се чувствам доста нещастен от това. Сексуални контакти не съм имал защото осъзнавам, че е грешно и се въздържам съзнателно. Не знам по кой път да тръгна? Каква е кармата на такива като мен според вас?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Сексуална ориентация и карма
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2010, 03:54:46 pm »
Така като гледам в момента изразяваш разни насаждения,които се носят по повърхността на не до там просветените общества,след като ми говориш за грешни природи и прочие. Тръгнал си да говориш за карма,а до в каква степен си осъзнал божественото устройство-на човека и света? Там няма неразбиране или осъждане,става въпрос за поляритет на енергията,а и душата е безполова-въпроса е по-скоро до колко реално съществува каквато и да е перманентна ориентация,от гледна точка на прераждания,карма и т.н.

Виж всичко е свобода на избора.Явно си млад така като гледам по думите ти и в момента още нямаш необходимата зрялост или духовно разбиране за нещата, които да поставят вижданията ти за това положение на по-обективна основа.Вероятно нещастието ти идва от това,че си мислиш че се конфронтираш с някои колективни ценности.Защото ако наистина имаш вродена определена сексуална ориентация,просто ще трябва да я приемеш такава каквото е-но избора ти дали да имаш контакт или не си е изцяло твой.Някои случаи на "нетрадиционна" сексуална ориентация може и да са патология на психиката,но мисля че ти сам знаеш какво точно е положението при теб-възможно е както казах,това просто да е в следствие на поляритета на енергията ти (за това говори и хороскопа) или защото повтаряш определен кармичен модел.Но хората с "традиционна" ориентацият повтарят също кармичен модел,в смисъл всяко действие което се повтаря е вид карма,от духовна гледна точка проблема е по-точно в зависимостта от това да се въртиш в даден цикъл,а не как се въртиш в него.

Сигурно не ме разбираш в момента,а и въпросите ти са донякъде не точни-примерно на първият каква е кармата на такива хора?-ами какво е карма,закон за причината и следствието, не за наказанието ,защо ли имам чувството че мислиш за последното,което ще рече че просто последствията на твоите действия те застигат,а не помня секса да е престъпление,че да се плашиш чак толкова.По-скоро на духовно ниво трябва да си зададеш въпроса дали сексуалната ти ориентация и евентуален контакт или връзка отразяват в действителност същността ти?Защото ако е така проблем няма.Проблемите възникват тогава когато човек бяга от това което е и точно тогава последствията на едно или друго му се връщат не само като карма,но и като изкривен и объркващ образ или обратното-идеално отразен.В света и в живота си ние се срещаме със себе си.Важното е в случая дали ти си готов за това.

На въпроса трябва ли да се променят заради "грешната" им природа-не знаех,че има грешна природа,ама честно! Има само изкривена природа,но това изкривяване има толкова много форми...а и природата съдържа Ин и Ян,явно всичко зависи от баланса.Моята лична позиция е че самото пристрастяване към секса,към роли или друго е грешката в случая,изкривяването,а това може да го допусне всеки независимо от ориентация.

Как можеш да питаш нас по кой път да тръгнеш? Явно си много несигурен и объркан,за което мога и да те разбера-в света има всякакви хаотични течения и по-слабите се носят по вълните им,но трябва да намериш сигурният център в себе си и да се спреш;да спреш да се водиш от разни преценки; да разбереш кой си и какво искаш без да се сравняваш;тогава може би ще и разбереш че щастие и нещастие са доста субективни параметри.

В този сайт може би ще ти бъдем по-полезни ако първо ти видим астрологичната карта,но ти си решаваш дали искаш това (за целта се изисква точна дата и час+място на раждане).Разбира се това е само едно от нещата,но от сега ти заявявам че ключа винаги е в теб  ;)

*

Kristian

« Отговор #2 -: Февруари 16, 2010, 04:15:11 pm »
Работата е там че вътрешно се отваращавам да правя секс с човек от същия пол, въпреки сексуалното влечение. За мен това е наказание, защото в този случай няма да мога да създам семейство и да имам деца а това е желанието ми. Не са насадени от други мисли, не го смятам за наказание поради общественото мнение а затова че с тази сексуална ориентация са ми отказани някои неща, които имат други (семейство, съпруга, деца). Има голямо разминаване при мен между ценности желания за бъдещето и сексуална ориентация.
Това дали ми е вродено, не знам защото от малък съм отгледан от майка си която е много силна и волева, а баща ми много безволев. Може това да е повлияло. За паталогия не знам, но имам голяма нервност и силно раздразнение и избухливост от мнго малък. Явно че едното влече другото.
Ако в този живот избегна живот, който водят други като мен, значи ли че в другия живот пак ще съм поставен в това положение как мислите? Знам че има лекари хомеопати които могат по енергиен начин да променят сексулната ориентация на човек, казвали са ми за такива случаи. Ако това не стане, мисля да направя тибетския ритуал за отказване от секс но никога не бих легнал с човек от същия пол!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3 -: Февруари 16, 2010, 04:56:44 pm »
Има голямо разминаване при мен между ценности желания за бъдещето и сексуална ориентация.

От този ти пост вече се убедих,че масовото съзнание ти влияе много,дори и на това което възприемаш за свои ценности.Точно това имах предвид,а не че някой ти вменява чужди мисли.
Искаш семейство,съпруга и деца-а защо си мислиш,че това е твое желание-само защото го изразяваш ли?Имаме си тема за егрегорите ако искаш влез чети там.И тук случаят е същият- искаш нещо само защото масата го цени и го има и си мислиш,че това ще ти даде сигурност или ще те вмести в "правилните" граници.Докато вътрешният ти Аз,тялото ти си имат свой разум и тук не става въпрос просто за някакъв си нагон.А и сексуалната енергия най-пряко отразява истинската ни природа.Защото нейните вибрации се определят от вибрациите на същността,а тя не е ума който се оформя от външният свят.Виж не казвам че има нещо лошо в това да желаеш всичко това-семейство,въпросът е защо и как го желаеш.Ако срещнеш жена с която го усещаш и го правиш заради вас двамата е едно,а друго е да си търсиш жена,само за да си следваш неосъзнатата програмка.Аз така и не разбрах имаш ли въобще някакво полово влечение към жени?
Но...като казах,не можеш да избягаш от същността си,от природата си.Можеш да я подтискаш-но докога?Знаеш ли колко много мъже има изоставили деца и жени след време заради това че повече не могат да се контролират?Тогава вече кармата им се утежнява още повече,защото първо преди това са поели отговорности за това семейство,после от гледна точка на духовни уроци и т.н.

Истината е,че нищо не ти е отказано,ти сам си слагаш ограниченията и границите.Ако искаш деца-начини много,не ме карай да ги изреждам,а отделно има и осиновяване.После до колкото знам в развитите страни тези с нестандартна ориентация също си създават семейства.Говориш само за сексуалност,така и не разбрах в каква степен я свързваш и дали с любовта.Защото във висшия си смисъл семейството се създава заради любовта,а не заради това да се правиш на нормален(то не че съществува нормалност).Задай си въпроса можеш ли да обичаш някоя жена и по-скоро дали ще я обичаш заради самата нея,а не заради ролята която може да изиграе в живота ти.Това че в момента не приемаш нестандартният (който е стандартен в много страни) сексуален контакт покрай тези ти изявления,не ми се струва особено правдоподобно,значи причините са други или просто заради впримчването ти в масовият модел,поради и което има разрив между вътрешни желания и засмукани ценности от средата.А и любовта не е притежание-за любовта целта не са деца и семейства,те могат да бъдат само едно следствие,тя е резонанс и споделяне,връзка между душите,така че ти първо се научи или прояви това преди да тръгнеш за където и да е,след като разбереш с кой това ти се отдава,ако ти се отдаде от съдбата  :mellow:

Идеята за трансформация ми се струва по-адекватна за настоящето ти осъзнаване и възприемане на нещата,но не съм сигурен дали си способен.Нищо не ти пречи да опиташ-в крайна сметка всичко подлежи на трансформация,но тя често е и един естествен процес и се случва само тогава когато може да се случи,когато има какво да се трансформира-а това често не се решава от ума,а от духа.Но не мисля,че начините които си изброил ще ти свършат работа,по-скоро работи върху осъзнаването и приемането на сексуалната енергия,след което може и да и смениш поляритета или друго,но отказването от секс е просто като отказване от храна,а не от чувството за глад.Не знам и до колко хомеопатията е способна на това,но определено има вещества ,които изменят съзнанието в дадена насока-но дали е естествено това и не се върви срещу него?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2010, 05:08:45 pm »
Ако в този живот избегна живот, който водят други като мен, значи ли че в другия живот пак ще съм поставен в това положение как мислите?

Никой не те кара да живееш като другите,дори и да имат нещо сходно с теб,ти избираш как да го проявиш това навън,дали да го проявиш или да го трансформираш в нещо друго  ;)

Защо се прераждаме? Една от многото причини е и незавършената работа,като под това имай предвид неосъществени напълно желания и цели и не само това-трябва и да се научим да се освобождаваме от тях,в смисъл да не ни действат обсебващо.Тъй като не си говори за единичен импулс,който минава и заминава,а за цялостното ти усещане и естествена наклонност е много вероятно още в този си живот в бъдещето да се връщаш към това разрешаване,а ако не го завършиш сега-то в следващият си живот ще продължиш там до където си стигнал.За това е важно какво правиш тук и сега по въпроса.

*

Kristian

« Отговор #5 -: Февруари 16, 2010, 05:12:48 pm »
Имал съм сексуално влечение към жени но по-слабо за съжаление, но те са ме отблъсквали, защото не съм бил на тяхното ниво (не съм богат нито красив). Децата мисля, че ако човек ги иска трябва да са негови собствени, осиновяването на дете води често до големи проблеми а най-важна е средата в която ще живее това дете, за да се формират у него правилните ценности. Какво ще каже едно дете ако вместо майка и татко има двама татковци или две майки а види че при другите деца не е така? ще се обърка повече, ще има въпроси а как да му обясниш?
Нормалното при хората е мъж с жена. Щом Бог ме е създал мъж а аз съм се променил значи съм сгрешил, а не вярвам Бог да греши при избора на тяло.
Вярно е че не искам хората да ме отбягват ако разберат за това влечение, не искам цял живот да живея изолирано или пък с хора които няма да са ми приятни, пък и все пак щом съм имал малко влечение към жени, може би имам шанс.
А какви са тези вещества за които говориш, ако не искаш във форума, пиши на лични моля те. За ЛСД ли имаш предвид?
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 05:17:50 pm от Kristian »

*

Kristian

« Отговор #6 -: Февруари 16, 2010, 05:14:13 pm »
Никой не те кара да живееш като другите,дори и да имат нещо сходно с теб,ти избираш как да го проявиш това навън,дали да го проявиш или да го трансформираш в нещо друго  ;)

А в какво  друго може да се трансформира сексуалната енергия?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #7 -: Февруари 16, 2010, 05:27:45 pm »
В духовна енергия-която може да се изпозлва за много работи.Но се иска работи с чакри и кундалини,с определени системи за дишане,тантра и други.

Това разбира се не променя сексуалната ориентация,но начина по който ти влияе самата енергия вече ще е съвсем друг,както и начина по който ти ще я изкарваш навън.

За промяна или по-скоро баланс,ще трябва да работиш с душата си,с балансиране на Анима и Анимус,а ако има баланс,няма да има и крайности.Но тогава може да нямаш и никакви конкретни ориентации,дотолкова доколкото ако си в пълен баланс няма какво и как да те привлече.Но това е само от гледна точка на нагона,а не на възможността за взаимоотношения.

" Тъй като Шива и Шакти живеят във всеки от нас,партньорите,практикуващи тантра,могат да изберат да представляват единия или другия.Най-често женският аспект,Шакти,е призоваван от партньора от женски пол,а Шива-от мъжа,но това в никакъв случай не е задължително,нито е твърдо установено правило.Сексуалните роли могат и трябва да бъдат разменяни за постигането на цялостно разбиране и въпреки че древните ръкописи не споменават кой знаке колко по този въпрос,хомосексуалните двойки са в състояние да практикуват тантра също толкова,колкото и двойките от противоположните полове.
Онези от нас,които в по-голяма степен са в едната крайност на противоположността,твърде мъжки или твърде женски,могат да почувства по-голяма нужда да се обединят с тяхната противоположност.Онези,които са по-уравновесени в себе си по отношение на полярността мъжко-женско,могат да не основават своята сексуалност толкова върху единството на противоположностите,колкото на празника на единството вътре в себе си.Основната същност на тантра е нашето единение с другия,за да се постигне чувството за единство,което има за резултат разширяването и трансценденталността
."   Източник : Чакрите Колелата на Живота - Енодиа Джудит

Какво е влечението? Противоположните енергии търсят баланса отвън,който не е възникнал отвътре.Разбира се контакта не е гаранция за баланс.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2010, 05:45:15 pm »
Нормалното при хората е мъж с жена. Щом Бог ме е създал мъж а аз съм се променил значи съм сгрешил, а не вярвам Бог да греши при избора на тяло.

Вече ми става забавно,първо се появи на съвпада Луна/Уран (те и звездите сами показват коя енергия надделява в теб  :P ),сега като ги чуя тия и вече яхвам метлата  ;D

При кои хора?  :unsure: Човечеството е едно цяло и дори в изкуствено разделените територии-вътре в тях си става всичко.Явно пак си говорим за масово съзнание-разбира се ума на човек се храни с това което е там,където го оставя-ако е на повърхността е едно,на дълбочината е друго.Виж тази приказка за кладенците-колко е лесно да си продукт на масово съзнание и колко по-рядко и изискващо усилие е да си плод на индивидуално претворяване:  Пост 20ти

Бог не те е създал мъж,защото това което си ти не е тялото ти.Бог е създал божествени души,които са безполюсни и в началото докато са по-неосъзнати играят ролята на полюсите в материята,чрез телата които е създал Бог.Но това е една игра,която е само за в началото докато се осъзнаят определените енергии-защото не може да тръгнеш да обединяваш нещо,което не познаваш.Дъъълга и широка,а и виждам че не си човека с който трябва да се отплесвам.Както и да е-значи и животните грешат (а кажи ми как като създания лишени от индивидуален висш разум го правят),щом сред самата природа на животинският свят е установено висок процент хомосексуалност.Или и Бог е създал тях грешни  :o Божке,оставил си си ръцете  ;D

За веществата имах предвид хомеопатията-макар че там са само информация на веществата и за това е и по-силно де,защото приемаш чиста информация,а не вещество от което да я извличаш  ;)

Явно имаш проблеми със създаване на връзка по принцип.Което ще рече че проблема ти не е един,но пак ти казвам-търси развитието в себе си,за да се прояви и развитие навън.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2010, 02:57:58 pm »
Целта е духът да получи 95% контрол над тялото, за да може духът да изрази себе си. Почерпете тялото с нещо, което обича – шоколад, пица – ако ви сътрудничи докато стигнете определено ниво на контрол, но не забравяйте, че то ще се опитва да се върне към своите команди отново. Не забравяйте, че контролът на тялото над духа: женитба, създаване на потомство, религии, национализъм, контрол/доминиране по полов признак, са признак за контрол от страна на тялото. Колкото по-духовни ставате, толкова по-малко религиозни сте. Тази информация ще помогне много на Финалните и Доминантните инкарнации независимо какъв пол са.
Когато безсмъртният дух активира човешкото тяло, духът е подтиснат от генетиката на това тяло. Ако пуснете ток в изправно устройство, то работи, но ако пуснете в дефектно устройство, то или няма да работи, или ще работи зле. Извънземните генетици направили така, че перфектното устройство да стане дефектно. Ако духът не може да надмогне – устройството ще работи дефектно.
С напредъка на духа той ще търси тяло на гей или лесбийка, за да изрази себе си в тях. Това са “повреди” в някои тела. Повредите в ДНК кодирането карат древните спомени да излязат на повърхността. Ако тези “повреди” са достатъчно значителни, влизате в такова тяло (с оглед сексуалната ориентация.) Ако не са значителни – влизате в бисексуално тяло. Ако извънземното ДНК увреждане е напълно активно, влизате в хетеросексуално тяло.
Обикновено най-близките приятели на човек са от същия пол, както трябва да бъде. След това обществото упражнява натиск за връзки с противоположния пол, за да се създава потомство, като твърдят, че Бог иска така.  Този бог е на извънземните и иска повече човеци във фермата. В древността имало съвсем малко население. Хората не живеели, за да се размножават, както след намесата на извънземните генетици. Влечугоподобните вярват в максимата “разделяй и владей”. Затова разделили перфектните древни човешки тела на два пола – за да завладеят Земята и разделят местните обитатели.
Вземете като пример две приятелки, които споделят всичко, всяка своя тайна, но не и секса. Защо не? Омъжват се и плюят мъжете, но пак се връщат към тях. Същото важи и за мъжете. Духът знае, че е отвратително да си с онези, които не вибрират като теб. Непрекъснато чувате от жени какво не им е наред на мъжете и от мъже – какво не им е наред на жените, но все пак и едните и другите продължават да се занимават едни с други, за да угодят на своите извънземни господари. И тези господари са доволни. Най-добре е да правите каквото искате да направите. Въпреки дълбоката си привързаност към приятелите си от същия пол, отказвате да сте интимни с тях – това показва, че отричате духа, за да угодите на извънземните господари. При все това всички ние трябва да преминем през групата на  “създаващите потомство” – за да израснем.
Твърди се, че да си бисексуален значи “да имаш най-доброто от двата свята”. Това не е вярно, защото техният свят е секс и то не истинската причина за секса (обмен на духовни енергии). Бисексуалните се придържат към физическото усещайки “нещо” от древното минало.
Хомосексуалистите са най-свързани със своя оживяващ дух. Извънземните кодове при тях са дадени на късо - за голямо неудоволствие на извънземните. Това неудоволствие се показва в религията и повечето общества като ужас, отвращение, срам и т.н. Бъди като нас. “Бог” иска така/”Бог” ще ви осъди – този бог принадлежи на влечугоподобните извънземни. Богът на конформизма, богът на контрола и на безмозъчните овце. Човек трябва да е в по-късна инкарнация, за да остави духа да контролира и да пренебрегне мнението на масите.
Никоя от трите сексуални ориентации не може да помогне за излизането от затвора тук САМО чрез сексуалната си ориентация. Всички ние трябва да преминем през всички сексуални ориентации по време на стотиците инкарнации – това са преживявания за духа и колкото по-силни са те, толкова повече той може да контролира тялото.
Древната земя е била идеала. Монро го казва, казвам го и аз. Не е имало войни и полове. Постоянната борба между половете отразява осъзнаването, че “нещо не е в ред”. Лансира се идеята, че жените превъзхождат мъжете – никой от половете не превъзхожда другия – те просто са различни и служат за различни цели.

това е цитат от МАТРИЦАТА 5, но го пускам и тука понеже си отговаря на темата  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2010, 03:03:11 pm »
Знаеш ли, Kristian, чета ти постовете и основно виждам противоречия. От една страна секса с мъжете те отвращава, от друга имаш привличане; жените те привличат, но те отблъсват, заради това, което според теб не си...А какъв всъщност си?? Незнам до колко си сигурен в сексуалната си ориентация, но на мен ми изглежда така сякаш единственото, в което си сигурен е, че търсиш нечие одобрение за това което /евентуало/ си. Робуваш на някакви стереотипи за нормално и искаш да отговориш на нечий очаквания. А къде в цялата схема са твоите разбирания, мисли, представи? Къде е твоето одобрение на теб самия? И кое точно е нормално или ненормално според теб, а не според това какво казва масата? Отговорите са най-често индивидуални, а не универсални и са вътре в нас, а не някъде във външния свят.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2010, 03:50:44 pm »
И аз ще пусна някои извадки по темата ,те са полезни за всички.Тези извадки са от определени глави ,в книгата "Вестителите на зората" на Барбара Марчиняк.Има я в електронен вариант в спиралата.

СЕКСУАЛНОСТТА - МОСТ КЪМ ПО-ВИСШИ НИВА НА СЪЗНАНИЕТО

Много от вашите страхове са основани върху това, което сте създали за себе си и това, което сте направили на другите в сексуалния си живот. Сексуалната ви история влияе на всяка частица от душата ви, така че всички проблеми на душата ви се излъчват ясно и силно чрез тялото ви. Понякога не искате да мислите за това, защото е твърде болезнено и го осъждате, защото мислите, че е нещо лошо. Престанете да осъждате и се отнесете неутрално към това, което сте правили - независимо какво ще откриете, независимо колко чудовищно изглежда то, независимо колко трудно изглежда и независимо колко нарушения на правилата се изискват. Разберете, че вашата цел е била да съберете данни и да разберете себе си.

Сексуалността е честота.

Висшата честота на любовта се открива в любовното изживяване. Няма никакво значение дали отношенията са хомосексуални или хетеросексуални. Важното е човешките същества да си доставят удоволствие по начин, който отваря честотите на съзнанието. Подлъгали са ви да възприемете много представи за това кое е прилично и кое не в сферата на сексуалните изяви.
Любовта е същността, която трябва да се създава във всички взаимоотношения. Ако обичате и почитате някого, няма никакво значение как сте устроени. Единственото, което е от значение е вибрацията на любовта и как проучвате тази любов, която в идеалния вариант носи и е съчетана със съединяването на мъжкото и женското начало, които съставят двойния пламък.

Много от хората, с които сме разговаряли са изживявали съвсем дълбоко своята сексуалност. Искаме отново да подчертаем, че не правим разделение и не осъждаме това, с кого имате връзка и ви съветваме и вие да престанете да се самоосъждате. Това е стара програма. Няма значение дали връзката ви е с представител на другия пол или с представител на вашия пол. Говорим за две човешки същества, които се събират, съединявайки се физически по начин, който им допада, какъвто и да е той и създават любов, защото споделят тази любов. Когато достойнството и любовта липсват при едно съединяване на човешките тела, хората възприемат като лошо своето изживяване. Това може да навреди по най-различен начин на физическото тяло.

Свързани сте с многоизмерния си Аз чрез своите чувства и именно тези чувства най-често ви създават проблеми. Приемете, че вашите "разни неща" ви се случват по определена причина. Много от вас биха искали да погребат своите "разни неща" и да ги изхвърлят на боклука, сякаш са нещо отвратително. Тези "разни неща" са тъмната част от вашата самоличност, с която не искате да се занимавате и да приемете.
Ние разбираме, че понякога, когато нещо възникне, вие му слагате клеймо и казвате: "Мразя тази част от себе си. Искам просто да се справя с нея, да я изритам под килима и да я забравя. Тези неща са минало." Изненада! Вашите "разни неща" - вашите проблеми са съкровищата на живота ви. Те са начинът, по който учите.

Тъй като светлината е информация, трябва да се справите с всички неща, които сте скрили от себе си. Сексуалността е основният проблем, защото тя е вашия таен Аз - този Аз, от който се криете. Обществото ви е казало: "Това е добро. Това е лошо. Трябва да правите това. Не трябва да правите онова." Кой е постановил тези закони? Всъщност кой е постановил всичките ваши закони?

Сексуалността може да бъде много объркваща в този момент, защото сега възстановявате и проучвате своите честоти. Когато съединявате телата, дори когато прегръщате някого, разменяте честоти. Когато правите секс, тялото ви отделя хормони. Хормоните пробуждат определени енергии в клетките и се осъществява пренасяне на същността на единия човек върху другия. Ето защо, когато правите секс с някого често не можете да се измъкнете от неговата енергия. Въпреки че не искате да бъдете с този човек, сексуалното изживяване не може да бъде изличено, защото е протекъл електромагнитен обмен.
Вие изживявате тази промяна на честотата и се научавате да издигате честотата до нивото на постоянна информация, любов към Аза и интимност с него. Затова за вас може да е много объркващо и понякога страшно да се съберете и слеете с някой друг, защото научавате за себе си много уязвими неща. Колкото по-осъзнати ставате, толкова по-сериозно започвате да внимавате как използвате тялото си, къде го включвате, къде сядате и определено с кого имате сексуални отношения.
Ако сексуалната изява спомага за израстването ви, ще започнете автоматически да си създавате това изживяване, защото ще сте готови за него. Разберете, че в процеса на развитие на Аза, много често има един период на намаляване и изчезване на сексуалната активност. На сексуална честота вие правите обмен с някой друг. Така че, ако се свържете и направите химически обмен с човек, който не ви допада, вие приемате неговите отпадъци, тъй като обменяте енергия по доста интимен начин.

В крайна сметка няма да можете да се сближавате или да бъдете с някой, който не работи на същия волтаж като вас. Просто няма да си подхождате. Това ще бъде като опит да сложите на човек, който носи 45-ти номер обувка номер 36. Няма да стане. Няма да си подхождате, защото няма да можете да слеете вибрациите си.
С времето ще разберете колко важно е вибрационното захранване, когато започнете да осъществявате сексуална връзка. Сексуалната връзка е начин за сливане на хора, които имат еднакви или съвместими волтажи. Вашата действителност е много интересна за нас, защото в съзнателния ви свят има толкова много знаци. Когато отидете в чужбина, електрическите ви уреди не могат да се включат в мрежата. Волтажите са различни, така че имате нужда от адаптер. Ще ви бъде много напрегнато, ако трябва непрекъснато да се адаптирате към дадена вибрация по време на интимната си сексуална връзка. Ще ви коства твърде много усилия. Цялата ви енергия ще отива за създаването на механизми за приспособяване. Тогава ще се откажете от това и няма да си позволите да продължавате по-нататък, защото по този начин занижавате стандартите си.

ЗАПАЛВАНЕ НА ВЪТРЕШНИЯ ПЛАМЪК

Както споменахме, вие търсите своя партньор от двойния пламък не извън себе си. Вие търсите обединяването на женската с мъжката същност във вас. Те образуват едно завършено цяло. Завършените хора търсят други завършени хора, за да влязат във взаимоотношения, основани на вярата, желанието и личния избор. Взаимоотношенията не са основани на: "Имам нужда от теб в живота си, за да ме допълваш и да оправдаваш съществуването ми." Ставате цялостни сами по себе си и работите в сътрудничество с някой друг, който също е цялостен сам по себе си и ви предлага една съвсем нова територия за проучване.

Когато сключите брак с този двоен пламък във вас, осъзнавате интуитивната, божествената, даряващата живот, чувствителна част от себе си както и тази част, която е силна, разумна и мислеща. Едната принадлежи в голяма степен на земното ниво, а другата на духовното ниво. Когато слеете тези енергии в себе си, задължително ще трябва да намерите някой, който има същите качества. Няма да си подхождате с човек, който не е завършен и цял.
Автоматически ще привличате завършените хора към себе си и това няма да ви коства никакви усилия. Ще можете да се включвате на една честота, защото желаете и сте се познали един друг, а не защото имате нужда. Ще постигнете нещо, което никога не сте смятали за възможно във всичките си предишни взаимоотношения и ще дадете на взаимоотношенията съвсем ново лице, нови граници и ново определение. Ще станете свой собствен пример за подражание в този нов вид взаимоотношения. Много от вас ще установят, че бракът е безсмислен като институция. Той няма да отговаря на това, което знаете и на начина, по който искате да живеете.

Тъй като всички вие сте тръгнали по пътя към примиряването на крайностите вътре във вас, непрекъснато ще възникват трудни проблеми. Приветствайте трудните времена, тъй като те могат да бъдат най-големият ви учител. Бъдете съсредоточени върху собственото си израстване, собствения си път и собствения си Аз, а не върху това, което другите правят. Повикайте своето вътрешно женско и мъжко начало и установете диалог между тях, за да могат да работят в сътрудничество и хармония. Дайте си много любов и подкрепа. Направете си среща със себе си и кажете: "Обичам те, мое аз. Ти си едно прекрасно аз. Ти си номер едно, най-доброто аз."

Когато си окажете честа да споделите собствената си любов, като кралска особа, която приема почести от хората всичко се променя. Силата и достойнството стават ваши, тъй като обичате и вярвате на това, което сте. Когато обичате и вярвате на себе си, започва да ви върви във всичко. Най-трудното нещо за повечето от вас е да повярвате твърдо, че заслужавате любов. Не е необходимо някой друг да ви обича. Вие не сте тук, за да събирате любов от други хора и да убеждавате себе си, че сте я заслужили.

Вие сте тук, за да се справите с една трудна задача, в една система, която е мрачна и ви дава много малко данни, стимул или информация за истинската история. Вие сте тук да направите невъзможното. Като се задължите да обичате себе си и действате за изпълнението на това задължение всеки ден всичко ще си дойде на мястото. Ставате цели и завършени. Тогава сте готови за връзка с друг човек, който също е завършен и тази връзка може да ви отведе в неизследвани висини.

*

Иво

• 35
  • Познанието се добива лесно за разлика от мъдроста
« Отговор #12 -: Февруари 18, 2010, 11:00:53 am »

Кристияне,защо си изтри последния коментар?Разбрах,че си възмутен от моето мнение но -
КОГАТО КАЧВАШ ТАКАВА ПРОВОКАТИВНА ТЕМА,БЪДИ ГОТОВ ДА ПРОЧЕТЕШ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ И НЕ ВСИЧКИ ЩЕ ТИ БЪДАТ ПРИЯТНИ.Е ще махна коментара си, щом толкова те е възмутил,но това едва ли ще ти реши проблема със сексуалната ориентация :-X
...И как да разбера кой съм аз?И дали наистина съм аз?И накрая ако се окаже,че аз не съм аз,а някой друг?Егати и системата!!!!

*

Kristian

« Отговор #13 -: Февруари 18, 2010, 11:17:23 am »
Така е. Проблемът едва ли лесно ще се реши. Но все пак бъди по-внимателен с това което пишеш. Не че съм се отказал от мнението си но реших все пак да помисля какво да напиша не толкова грубо,защото нямам навика да обиждам хората и да ги провокирам.

*

Kristian

« Отговор #14 -: Февруари 18, 2010, 11:24:26 am »
КОГАТО КАЧВАШ ТАКАВА ПРОВОКАТИВНА ТЕМА,БЪДИ ГОТОВ ДА ПРОЧЕТЕШ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ И НЕ ВСИЧКИ ЩЕ ТИ БЪДАТ ПРИЯТНИ.
Не съм пуснал темата за да провокирам другите. Защо всеки мисли че такива теми са за д апровокират? Просто исках да си изясня някои неща.
А колко по-лесно щеше да бъде,ако душите ни можеха да си спомнят защо нещо така се е получило. Така поне и аз щях да знам защо е така при мен и как е правилно да се справя с проблема.

*

Иво

• 35
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2010, 12:02:45 pm »
Така е. Проблемът едва ли лесно ще се реши. Но все пак бъди по-внимателен с това което пишеш. Не че съм се отказал от мнението си но реших все пак да помисля какво да напиша не толкова грубо,защото нямам навика да обиждам хората и да ги провокирам.

Добре,занапред ще бъда внимателен в коментарите си.Явно не си ме разбрал.Не съм имал за цел да те обиждам и провокирам.Исках да ти покажа,на какво отношение ще бъдеш подложен в обществото или една част от него,които не възприемат за нормално еднополовите връзки.А рано или късно ти ще изявиш вътрешната си духовна нагласа,няма да успееш да се пребориш с нея.И тогава ще се сблъскаш с доста унижения и враждебност от страна на околните и моя груб коментар ще ти изглежда ,като комплимент.Познавам мъже,които дълго време не се решаваха да заявят открито своята различна сексуална ориентация,но го направиха.И сега изобщо не обръщат внимание на нападките на околните,не се обиждат и си живеят така както си искат и не им пука за хорското мнение.Дано сега да си ме разбрал!!
...И как да разбера кой съм аз?И дали наистина съм аз?И накрая ако се окаже,че аз не съм аз,а някой друг?Егати и системата!!!!

*

Kristian

« Отговор #16 -: Февруари 18, 2010, 12:11:55 pm »
Да разбрах те.  ;)
Нямам намерение никога да признавам нищо пред никого! По-скоро бих станал асексуален отколкото да призная такова нещо което и без това ми носи само мъка и страдания.
А обществото да има да взима - то точно тези дето не одобряват тези неща, точно те са по-склонни към същото.

*

Иво

• 35
« Отговор #17 -: Февруари 18, 2010, 12:54:50 pm »
КОГАТО КАЧВАШ ТАКАВА ПРОВОКАТИВНА ТЕМА,БЪДИ ГОТОВ ДА ПРОЧЕТЕШ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ И НЕ ВСИЧКИ ЩЕ ТИ БЪДАТ ПРИЯТНИ.
Не съм пуснал темата за да провокирам другите. Защо всеки мисли че такива теми са за д апровокират? Просто исках да си изясня някои неща.
А колко по-лесно щеше да бъде,ако душите ни можеха да си спомнят защо нещо така се е получило. Така поне и аз щях да знам защо е така при мен и как е правилно да се справя с проблема.

Бъди сигурен,че душите много добре си спомнят и знаят как да се справят с проблема.Има книги по темата, потърси и прочети.Ето накратко по този въпрос-всяка душа по пътя на духовната си еволюция,се преражда във женски и мъжки  физически тела многократно.Когато в даден живот има проблем със сексуалната нагласа,това означава че в последните няколко прераждания душата е живяла в тяло от друг пол.И в този живот ще и бъде трудно да се адаптира към тялото.Преди всяко прераждане, душата е запозната подробно с уроците и изпитанията, които ще преживее в предстоящата инкарнация.Така че ние сами си избираме в какво тяло ще се преродим-избора си е лично наш.Всички сме се прераждали като мъже и жени и всички ние сме имали проблема,който те вълнува  в момента.А как ще се справиш стози проблем,зависи изцяло от теб-избора си е твой.

*

Kristian

« Отговор #18 -: Февруари 18, 2010, 01:11:13 pm »
Всички сме се прераждали като мъже и жени и всички ние сме имали проблема,който те вълнува  в момента.А как ще се справиш стози проблем,зависи изцяло от теб-избора си е твой.
Щом сега се сблъсквам с това, значи съм по-назад от повечето (имам по-малко прераждания)  :o
Винаги съм мислел че в предишни животи съм бил пак мъж, така се и чувствам сега ама знам ли, може да се изненадам неприятно. Ще се опитам да си спомня ако трябва ще прибегна до ребъртинг.
Можеш ли да посочиш някои книги, които третират точно този проблем на душите?

*

Иво

• 35