Здравей Гост

ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ

• 23 Отговора
  • 12489 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ
« Отговор #20 -: Януари 21, 2011, 09:22:19 pm »
Бихте ли споделили вашето мнение по темета. :blink:
Дали наистина картините оказват положително влияние и имат ли лечебно действие? :-\

Енергиините картини които виждате са заредени с положителна енергия, сами те по своята същност са един вид енерго информационни канали, през които протича различен вид положителна енергия и сила, .Енергията им е достатъчно силна да изчиства магия тежки проклятия проблемни любовни взаимоотношения , да отваря бизнес успехи и най-важното да остава за цял живот при своят притежател.

малко е стара темата, но на мен тези двете картини са ми много въздействащи...особено първата, но не мога да преценя дали е положително....силно усещам първата.......

тази също ми харесва, но по-скоро усещам картината в горната й част...има насищане там на нещо хубаво....

тези също са мнго хубави...

« Отговор #21 -: Януари 27, 2011, 11:59:29 pm »
Повечето харесва, някои повече, други по-малко. Обаче искам да знам, HERMES TRISMEGIST, откъде знаеш че са заредени с положителна енергия и то толкова силна? И откъде ги взе тези картини?

« Отговор #22 -: Февруари 04, 2011, 03:13:06 am »
        :blink:  Да Ропотамо,много правилен въпрос,откъде е сигурен,че са с положителна енергия? Но според мен трябва ние самите да си знаем дали са положителни,защото ако ги харесаме много,значи ще имат положителна енергия според мен е така,но ако не ги харесаме,значи ще са с отрицателна енергия. Но мен ми харесаха тези картини,значи според моето мнение е, че са за мен са с положителна енергия. Всеки си има различно мнение де.

« Отговор #23 -: Февруари 04, 2011, 03:16:53 am »
Бихте ли споделили вашето мнение по темета. :blink:
Дали наистина картините оказват положително влияние и имат ли лечебно действие? :-\

Енергиините картини които виждате са заредени с положителна енергия, сами те по своята същност са един вид енерго информационни канали, през които протича различен вид положителна енергия и сила, .Енергията им е достатъчно силна да изчиства магия тежки проклятия проблемни любовни взаимоотношения , да отваря бизнес успехи и най-важното да остава за цял живот при своят притежател.

Енергията коиято излъчва или приема, защото когато се прочиства негативна енергия , магия взаимоотношения тя започва да привлича към себе си, да засмуква проблемите и негативните наслоявания, за това тя се изработа индивидуално според нуждата на хората. Създадени са и универсални които действа с положителната си енергия на всеки, прочистват домът, хармонизират отношения, балансират чакрите и здравето.

На мен всички картини ми харесаха,само 5-та нещо не ми хареса в нея.