Здравей Гост

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ

• 112 Отговора
  • 18585 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Говорихме си за секс.
а защо не споделим личния си опит или наблюдения на близки приятелки за тези мъже ,които са направили най-силно впечатление като любовници. :-[
не мъжете ни  ;D , а онези който са ни карали да треперим ,да очакваме ,да ги искаме..
хайде момичета , наша тема!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2010, 12:47:21 am »
скорпион , като асц , като слънце там. е мама му стара много ми е на сърце. много чувства и емоций ,много двузначна игра , много любов към секса.
абе въртя суча  , ама все на плутон попадам :57:
и реабилитация за рибешкия марс ;D ;D ;D ;D  е много става за секс. просто е уникален като любовник :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2010, 01:06:35 am »
Кой знае колко добри не съм имала, не знам всъщност какъв трябва да е критерият за "добър любовник", сигурно комплексен... Но откъм изпълнение мога да посоча за такъв Слънце в съвпад с Марс в Телец, дори да са заедно в един знак е достатъчно. Но не може да се сравни със сензитивността на един воден Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2010, 01:22:45 am »
Кой знае колко добри не съм имала, не знам всъщност какъв трябва да е критерият за "добър любовник", сигурно комплексен... Но откъм изпълнение мога да посоча за такъв Слънце в съвпад с Марс в Телец, дори да са заедно в един знак е достатъчно. Но не може да се сравни със сензитивността на един воден Марс.

марс в телец :o  , в съвпад със слъвце :-\. телеца е по-муден и бавен - това добре ,издържа и вероятно е по-консервативен. не е бързак като близнака ;D :-[. ама и марса в телец :-\ , де да знам все ми се струва ,че е по-мързеливичък :P.
всъщност мързеливи ли са според теб марса и слънцето в телец?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2010, 01:31:51 am »
Зависи...
Присъствието на Меркурий в един знак със Слънцето и Марс доста "раздвижва" темперамента, ако говорим за Телец, няма я пословичната мудност. Марс в Рак, между другото, също е доста активен, нищо че тоя знак го свързват с инфантилност. Навремето имах един със съвпад Меркурий/Марс във Водолей и в по-нататъшните градуси Слънце във Водолей, беше като парче лед, но същевременно доста ексцентричен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Февруари 18, 2010, 07:48:27 am »
Добър любовник - това е интересно понятие, защото сексуалния апел идва от излъчването на индивида, а когато тази енергетика е силна, то тогава индивида се явява като силен източник на сексуална енергия- сексуален егрегор за жените.
Имам една приятелка, която в момента има връзка с такъв мъж. Тя, много добре знае,че не е единствена, той дори не крие това от нея, но казва, че въпреки болката не може да се измъкне от привличането.
Ще взема данни и ще погледна.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Февруари 18, 2010, 08:08:24 am »
 Слънце в съвпад с Марс в овен. ;) :-[

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Февруари 18, 2010, 08:09:21 am »
Ето неговите данни
17.03. 1976 София, но е без час на раждане
Аз не мога да преценя, пзк и нищо сзществено не виждам.
Явно трябва да се погледне синастрията.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2010, 08:17:54 am »
онези който са ни карали да треперим ,да очакваме ,да ги искаме..

Това с утреперването е много красиво изживяване, лично аз съм го преживявала с  Лъвски марс, но то и моята венера е там,затова винаги съм го приемала като резултат на широкия им съвпад.  
А иначе, мъжът ми имаше този проблем с мен в началото на връзката ни, дори се беше стигнало до там, че един ден беше изтърсил, че връката ни била на сексуална основа. Ми щом така, рекох, тогава няма връзка      ;D
 ;D ;D 
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 08:23:41 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Февруари 18, 2010, 08:56:00 am »
Много пъти сме обсъждали, че става дума за съвместимост на енергиите. Всичко е въпрос на синастрия. Обсъждали сме и Дон жуановците, разглеждали сме хороскопите им в други теми (на тези дето им се носи славата).

За съвместимост в ухажването трябват съвместими венери, а за съвместимост в секса - марсовете да са от една и съща стихия. Според мен даже е по-добре схиите да не са едни и същи, а допълващи се: земя - вода или огън-въздух. със съпруга ми имахме Венера Риби/Венера Козирог. Марс въвВезни/ Марс в Лъв. Перфектна комбинация.

С везнишките Марсове нещата стават от само себе си, но нямам тази страст както при огнените марсове.
С рибешки Марс съм била, заради Венерата ми в Риби, струва ми се доста пасивен и очакващ, по-скоро разчитащ на фантазиите си.
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 09:03:26 am от Небесна »

*

Isis

• 30
« Отговор #10 -: Февруари 18, 2010, 09:57:21 am »
Аз мисля че жените със силна интуиция надушват добрите любовници от много километри разстояние ,без да е необходимо да знаят нито наталната им карта ,нито някакви съществени подобности около тях
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

« Отговор #11 -: Февруари 18, 2010, 10:14:04 am »
 :93: аз ги надушвам отдалече и от километри. Само едно докосване и вече знам - ще стане ли - няма ли да стане. Нооо - явно си привличам хората, които на мен ми трябват. Харесвам лъвския Марс, Козирожката Венера, която обича ненатрапчиво да обгрижва, чувствителните рибешки Луни и ценителите на изяществото - телешката Луна....и естествено страстния Скорпион...

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #12 -: Февруари 18, 2010, 11:01:06 am »
Бившият имаше Слънце в Риби и Венера в съвпад с Марс в Овен.Другото всичко ни куцаше, но привличането и секса бях супер. :blink:Дай боже пак огнен Марс като моя да си намеря. :-[ :-[

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Февруари 18, 2010, 12:32:05 pm »
Аз мисля че жените със силна интуиция надушват добрите любовници от много километри разстояние ,без да е необходимо да знаят нито наталната им карта ,нито някакви съществени подобности около тях

О, да особено тези дето не подбират и "овършават" половината свят. А за останалите - да, съгласна съм - "подобното се привлича от подобно" - няма нужда да надушваме, сетивата са от природата и се наричат рецептори за феромони. А иначе някои се женят по съвсем други съображения и после си блъскат главата, че не им вървяло в секса.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #14 -: Февруари 18, 2010, 12:56:15 pm »
Като гледам до тука най-добрите ми попадения са били с Марс във Везни - точно като моя.
Освен това на всички им липсва или е много слабо застъпен земният елемент в картата.
Привличам хора с огнено-въздушни стихии, а аз самата съм с преобладаващ водно-въздушен елемент.
Овен и Стрелец като най-сексуални връзки. Страст обаче истинска, скорпионска досега не съм изживяла.
Може би трябва да срещна някой по-емоционален и чувствен тип, а не бързо "запалимите" огнено-въздушни господа...  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2010, 01:46:47 pm »
според мен сексуалността не е единственната предпоставка за качеството на любовника,той следва да бъде романтичен/нептун/, забавен /меркурий/,широкоскроен/юпитер/, въобще всичики планети участват в неговия облик.
срещала съм и мн.лигави любовници , много комплексирани , много говорещи и нищо не струващи.
опозето на марс и венера , е характерно за по-грубите мъже...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Февруари 18, 2010, 02:23:17 pm »
Цитат
опозето на марс и венера , е характерно за по-грубите мъже...

Не винаги, сетих се за един мнооого отдавнашен бивш с Марс в Телец в опозиция с Венера в Скорпион, Слънце в Дева и Луна в Близнаци. Като любовник не беше кой знае какво, но беше много чаровен, забавен и се ползваше с голяма популярност сред жените. Впоследствие, като се ожени, не си седна на задника, изневеряваше на жена си.

Сетих се за един добър /в леглото/ любовник. Слънце в Рак в квадрат с Плутон и тригон с Уран, Венера в Рак /в точен съвпад с моята Луна/, Луна между Козирог и Водолей /неизвестен час на раждане/, Марс в Близнаци в квадрат със Сатурн.  :72:

И най-потентният  ;D - Слънце в Дева, Луна в Телец, съвпад на Венера, Марс и Плутон във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 18, 2010, 02:38:49 pm »
започнахте мн. да ми възбуждате любопитството с везнишкия марс. ;D :-[ вероятно опозицията на упр. на овена ,работи на принципа огледален образ....
замислям се дали да не потърся такъв? :-[ :-[ ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 18, 2010, 05:33:33 pm »
явно периода на кризата се отразява и на сексуабността.

на вас ви е лесно , но аз вде помече се замислям за щерките ми ;D , с тая импотентност ,интернет и виртуален контакт....кой ще ........... момите ми?
смешно и жалко е! ;D :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Февруари 18, 2010, 06:27:04 pm »
Инспирирана от темата ти за "големите" любовници, пуснах друга.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.