Здравей Гост

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ

• 112 Отговора
  • 18587 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2010, 07:49:35 pm »
марс в телец :o  , в съвпад със слъвце :-\. телеца е по-муден и бавен - това добре ,издържа и вероятно е по-консервативен. не е бързак като близнака ;D :-[. ама и марса в телец :-\ , де да знам все ми се струва ,че е по-мързеливичък :P.
всъщност мързеливи ли са според теб марса и слънцето в телец?

Я си хвани един с Марс в Телец и после ще си говорим пак. Може би при мъжете е по-различно от жените.  ;)

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #21 -: Февруари 18, 2010, 07:53:23 pm »
Марс в Лъв, Венера  съвпад със Слънце в Скорпион. Ужасно обсебващ като характер, но невероятен любовник . Абе с огнените Марсове най се разбираме. Независимо от моята Венера в Скорпион с Марс в Риби и Рак - тц :(
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Isis

• 30
« Отговор #22 -: Февруари 18, 2010, 08:01:47 pm »
А какво ще кажете за Марс във Везни в 7 Дом?
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

abroad

« Отговор #23 -: Февруари 18, 2010, 08:26:30 pm »
Много пъти сме обсъждали, че става дума за съвместимост на енергиите. Всичко е въпрос на синастрия

Това изглежда като единственото адекватно мнение. Това, което е привлекателно за едни, може да бъде доста отблъскващо за други,
или
Някой може и да не е "голям" любовник по принцип и по показатели, но да действа на друг по коренно противоположен начин до умопомръчение..., то зависи и колко си пристрастен по натал към подобни прояви...може и да си безпристрастен

п.п. Написаното е продиктувано от личен опит

*

abroad

« Отговор #24 -: Февруари 18, 2010, 08:29:48 pm »
Инспирирана от темата ти за "големите" любовници, пуснах друга.  ;D

Чудесно, но тук на повечето ще ни трябва преводач ;D, в буквалния и преносен смисъл...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Февруари 18, 2010, 08:35:38 pm »
Diyana, тя обяснява добре!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #26 -: Февруари 18, 2010, 08:48:25 pm »
Diyana, тя обяснява добре!  ;D

Аз нямам оплаквания от теб с обясненията ;D

*

Divna

« Отговор #27 -: Февруари 19, 2010, 04:35:44 am »

Аз имам наблюдения за Марс във Везни в 8 дом. С огнено Слънце в 7. Мъж мечта за в леглото на всяка жена  :72:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #28 -: Февруари 19, 2010, 01:40:01 pm »

Аз имам наблюдения за Марс във Везни в 8 дом. С огнено Слънце в 7. Мъж мечта за в леглото на всяка жена  :72:

Същата работа с Марса, но огненото Слънце е в 11 ти! Перфектна работа
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Isis

• 30
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2010, 03:35:01 pm »

Ха Ха Ха, сега ми е ясно защо на толкова кучки им изтекоха лигите по този марс, и все се опитват да седнат върху него.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Февруари 19, 2010, 05:41:00 pm »
А къде са кучките?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Февруари 19, 2010, 05:47:21 pm »

Ха Ха Ха, сега ми е ясно защо на толкова кучки им изтекоха лигите по този марс, и все се опитват да седнат върху него.

Крайно не възпитано изказване  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Февруари 19, 2010, 05:49:48 pm »
Изглеждаш много разочарован от жените.
То и аз съм се разочаровала от мъжете, но въпреки това не ги хуля и не слагам всички тях под един знаменател.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Февруари 19, 2010, 05:51:05 pm »

Крайно не възпитано изказване  

Елфидке, не го взимай лично не се отнася за теб

Кой  знае.... ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Февруари 19, 2010, 05:52:44 pm »
Само не разбрах кой с е с Огнения Марс   ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Isis

• 30
« Отговор #35 -: Февруари 19, 2010, 06:09:03 pm »
За кучките, марс, любовниците и възпитанието.
Елфидка,
възпитанието в по-вечето случаи е само външна форма за заблуждаване на другите.
Прикритие и  начин, посредством които нещата не се казват директно, защото не звучат красиво))) Възпитанието е вид дресировка, посредством която приучаваме децата от малки да не казват директно това, което искат да кажат. По скоро да казват, това , което искаме да чуем. В доста от случаите \"доброто поведение\" е равно на лицемерие. Но това е добре прието от така нареченото \"Възпитано общество\". От своя страна лицемерието е доста добре приемано в България, като форма и начин за оцеляване.
Аз за разлика от другите членове на този форум няма да толерирам този вид изкривени взаимоотношения, нито ще си оправям личните сметки на лични съобщения както доста пъти се случва тук. Каквото имам да го казвам, го казвам тук и то без много заобиколки.

*

abroad

« Отговор #36 -: Февруари 19, 2010, 06:28:10 pm »
възпитанието в по-вечето случаи е само външна форма за заблуждаване на другите.
Прикритие и  начин, посредством които нещата не се казват директно, защото не звучат красиво))) Възпитанието е вид дресировка, посредством която приучаваме децата от малки да не казват директно това, което искат да кажат. По скоро да казват, това , което искаме да чуем. В доста от случаите \"доброто поведение\" е равно на лицемерие. Но това е добре прието от така нареченото \"Възпитано общество\". От своя страна лицемерието е доста добре приемано в България, като форма и начин за оцеляване.
Аз за разлика от другите членове на този форум няма да толерирам този вид изкривени взаимоотношения, нито ще си оправям личните сметки на лични съобщения както доста пъти се случва тук. Каквото имам да го казвам, го казвам тук и то без много заобиколки.

Така е, но аз бих го нарекла добри обноски, а не възпитание...

Възпитанието по-скоро го свързвам с изградената ценностна система, която няма нищо общо с лицемерието.

А, иначе и аз харесвам английската нация, най-вече заради благородството /разбирай исторически погледнато където и да са стъпили са облагородили мястото години напред/, но и заради способността да ти кажат искреното си мнение, по начин описан много точно в книжките по дипломация :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #37 -: Февруари 19, 2010, 06:29:23 pm »
Как човек може да си изяснява нещо с някого или ще смята че някоя жена е кучка, щом реално не познава човека отсреща както е случая с форума ? Нашето отношение в повечето случаи е субективно и въз основа на наши преживявания. Не можах да схвана какво общо имат с темата кучките и виреят ли те във форума, в който пишем.  ;D :o

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Февруари 19, 2010, 06:33:46 pm »
Как човек може да си изяснява нещо с някого или ще смята че някоя жена е кучка, щом реално не познава човека отсреща както е случая с форума ? Нашето отношение в повечето случаи е субективно и въз основа на наши преживявания. Не можах да схвана какво общо имат с темата кучките и виреят ли те във форума, в който пишем.  ;D :o

И аз така,
ама  пак не разбрах, кой от форума е с Огнен Марс
 :tongue2:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 19, 2010, 06:34:50 pm »
Изис, ако толкова ти е неприятна атмосферата в този форум, защо го посещаваш? Или се опитваш с включванията си по някои теми да го промениш? Възможно ли е според теб да се променти манталитетът на хората, с който са закърмени от младенческа възраст?

Цитат
От своя страна лицемерието е доста добре приемано в България, като форма и начин за оцеляване.

Съгласна съм, във връзка с което и аз изпитвам погнуса. Но трябва ли да пренасям погнусата си в отношенията със съфорумците?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.