Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50520 Прегледи
Re: лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност
« Отговор #40 -: Септември 07, 2012, 10:23:40 pm »
Пускам лунар за края на месеца - предстои ми трансфер/ин витро/.Накой да вижда какъв ще е резултата?Благодаря предварително :blink:

Избрала ли си дата вече?
Хайде да изберем по-подходяща накшатра на Луната и Асцендента за момента на трансфера.  :blink:
Лили,то,не зависи от мен,а от цикъла ми;0
Мисля,че ще е около края на месеца - някъде между - 27 - 2 окт.

Аааа, ясно. Те по време на овулация вземат яйцеклетка, оплождат и присаждат?
Такава ли е процедурата?

Ще стискаме палци този път да имаш успех и прогнозите за 2013 да се сбъднат!  :blink:
Следвам прогнозата ти :blink:исках да попитам дали месеца / лунара/ предполага забременяване

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Септември 07, 2012, 10:25:00 pm »
Да ти кажа, аз на лунари почти не разчитам, предпочитам да хвърля око на текущите ти даши (планетни периоди).

По принцип не се препоръчва да се зачева дете в дните, когато транз. Луна съвпада с наталната си позиция, същото важи и за транз. Слънце в съвпад с нат. Луна. Новолунието мисля, че също не се препоръчваше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Септември 07, 2012, 10:26:42 pm »
Милки, лунарът ти определено сочи към работа, добри пари и висока оценка/премии. Това виждам сега, на прима виста. Ти определено ще си влагаш енергията в отношения по 7ми дом и по всичко личи, ще си влюбена по Венера в 5ти, но реалният ти успех по този лунар ще дойде, ако се вложиш в работа.
Да,така е предполагам.Защото дефакто от 10 ти съм на работа и няма лабаво вече.....Просто трябва да се съсредоточа и да си върша работата :-[
Каквото се разсейвах август мина.....и вече трябва да съм по- сериозна,за да не станат гафове.

« Отговор #43 -: Септември 07, 2012, 10:40:21 pm »
Да ти кажа, аз на лунари почти не разчитам, предпочитам да хвърля око на текущите ти даши (планетни периоди).

По принцип не се препоръчва да се зачева дете в дните, когато транз. Луна съвпада с наталната си позиция, същото важи и за транз. Слънце в съвпад с нат. Луна. Новолунието мисля, че също не се препоръчваше.
аз не разбирам от индийска астрология,но те моля да хвърлиш едно око когато можеш.Това ще ми е 5 опит и незнам дали ще продължавам,ако този не стане :(

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2012, 01:04:22 pm »
Асц в Рак, Луна в 1ви върху 7ми. Емоционално ще го продължавам явно.
Венера е върху Сатурн в 7ми, но предвид залитането ми по успял и по-възрастен, това не е новина. И да, богат също, 2ри соларен, а и това е ценно за мен в момента.
Обаче не ми харесва съвпада върху лунарното ИЦ.
Слънце лунарен У3 и Меркурий лунарен У4, 12... Нещо не ми изглежда добре. Че и върху Венера (натален У4) в 8ми.
Марс на МЦто, ще се влагам на тема кариера май.  Макар че в 5ти лунарен... Май паК за влюбването в мъж с висок статус си говори и това.
Друго съществено не виждам, струпването на ИЦто обаче...

По този неизтекъл още лунар, определено работят. Нещата са фокусирани около Меркурий (и лунарен, и натален) - У5, свързани със сина ми - детска градина (4ти дом), промени в дома (върху Венера У4,9), тревоги за мен като майка на преден план (Луна в 1ви) и Сатурн в 5ти квадрат нат Луна. Надявам се съвпадът на Меркурий със Слънцето и тригонът на Юпитер към нат Меркурий да помогнат на сина ми да премине леко през това.

П.П. Забелязвам, че което е вярно за картите ми (гадателски) е вярно и тук - и солари, и лунари, винаги покриват повече от една тематика на дадена планета и събитията са по различните тематики. Важи за всички карти, които досега съм си разчепквала по-сериозно.
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 02:08:57 pm от Ronia »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2012, 11:39:50 pm »
Последно време един голям оптимизъм ме е обзел и ме загложди да поразгледам как работят тези лунари и намерих съответната проява - Юпитер в/у лун.АСЦ и един доста наблъскан 5 дом във Везни-7/8 натален - явно пак ще ме вълнуват любовни въпроси  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #46 -: Октомври 03, 2012, 08:23:54 am »
Гледай и следващите, така можеш да проследиш развитието на даден въпрос. Аз от няколко месеца следя първо транзити, после проверявам има ли засечки по прогресии за вътрешна нагласа и по дирекции за външни събития, както и солара потвърждава ли нещо от това. като засека повторения по теми, започвам да въртя лунарите и досега определено показват кой месец ще се изяви конкретното нещо. Сега за следващия лунар и следващия солар е особено очевидно, но има време, ще ги пусна.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #47 -: Октомври 16, 2012, 03:06:45 pm »
Лунарът, който покрива рождения ми ден, съответно и соларът, и вече е в сила. Луна в 9ти, лунарен У9 (натален У7) - точно. Всичко ми е насочено навън в момента, и работа, и семейство и т.н. Освен това ще пътуваме скоро, в рамките на лунара. Любопитна е размяната на осите и двойното подчертаване на МЦто, защото соларът акцентира пак там. Тук лунарният Асц е върху нат МЦ, а лунарното МЦ е в съвпад с Парс Фортунае и нат Вертекс. Принципно, би следвало да се покатеря до някакво ниво, което от моя гледна точка да е постижение. По 1/10/7. С акцентиран многократно Меркурий по натал и лунарен, и двоен съвпад със Слънце, мисля че мога да постигна нещо хубаво в отношенията със сина си. Ако не е това, то би следвало да се задвижи по-осезателно комуникация свързана с кариера. А може да са и двете. Надявам се и разни болести и подобни да ни забравят в тази връзка. 11ти и 12ти лунарни са сцена на двойния съвпад, приятелства, контакти, групи, планове, всичко което си работя без да го афиширам, си продължава.

Има два точни лунарни тригона: Юпитер в 8 (5) със Слънце в 11 (9) - това за мен е "friends with benefits". Но по-скоро пътуването ни ще премине приятно, ще се срещнем с приятели, ще изкараме добре. Вторият тригон е Венера в 10 (8) към Плутон във 2 (12). Тук пак по страстното нанадолнище вървят нещата. Всъщност е факт, че така стеклите се обстоятелства ме изправиха пред необходимостта да си пренаредя приоритетите. Ако ще има страсти по този лунар, то ще да са знаменателни.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #48 -: Октомври 20, 2012, 09:41:30 pm »
Как ви с е вижда този мой лунар? :-[
Ще започне на 31ви октомври?

« Отговор #49 -: Октомври 21, 2012, 04:05:22 pm »
Много секси. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Октомври 21, 2012, 04:09:24 pm »
Много секси. ;)

Искаш да кажеш секс,любов и рокендрол ли? ;D

« Отговор #51 -: Октомври 21, 2012, 04:17:02 pm »
Да, само тези, без третото, което рокаджиите използват. ;D

Виж как всичко сочи към 5-ти дом, Венера и Марс - лунарен АС в 5-ти натален, Луна в 5-ти лунарен. Лунарен У5 е Венера в съвпад с натален Плутон. Марс е на лунарен АС.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Октомври 21, 2012, 05:36:39 pm »
Цитат на: Mirabella li
nk=topic=4069.msg289775#msg289775 date=1350829022

Виж как всичко сочи към 5-ти дом, Венера и Марс - лунарен АС в 5-ти натален, Луна в 5-ти лунарен. Лунарен У5 е Венера в съвпад с натален Плутон. Марс е на лунарен АС.
Да Мирабелче :-[Мерси.

И аз се пошегувах,за рокендрола...и без това не си падам по него.Но нали има такава приказка ;D
Аз съм по лежерния джазец :rolleyes:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #53 -: Октомври 21, 2012, 08:37:10 pm »
И при мен основната активност е по пети дом и малко по шести. Да видим какво ще ми донесе следващият лунар, защото с тр Уран в съвпад с нат. Луна и тя в квадратура с тр. Плутон, ми се разказа играта.

*

Milkyway

• 3770

Колко интересно.
Преди 2 дни започна този мой нов лунар.Където всичко сочи любов и рози.
Но нещата май стигнаха до крах :'(
Трябва чудо да стане ,за да се прояви този лунар :-\

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Ммм, май тук трябва да задам въпроса си, макар че не съм много сигурна. :) Гледам си днешния хороскоп и пише "Same lunar phase as natal (Aquarius), exact at 21:00 ", както и че е активен само на днешната дата... Какво значи това? :) Построих си и Lunar Return Revolution , но не знам дали това е правилната карта за лунар? :) Гледам, че Луната в този лунар е в същия градус на наталната ми Луна...това ли се има предвид, или всъщност при такива карти Луната не се променя?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Ммм, май тук трябва да задам въпроса си, макар че не съм много сигурна. :) Гледам си днешния хороскоп и пише "Same lunar phase as natal (Aquarius), exact at 21:00 ", както и че е активен само на днешната дата... Какво значи това? :) Построих си и Lunar Return Revolution , но не знам дали това е правилната карта за лунар? :) Гледам, че Луната в този лунар е в същия градус на наталната ми Луна...това ли се има предвид, или всъщност при такива карти Луната не се променя?

Това е правилната карта т.е момента когато тр. Луна премине през наталната позиция . С подобна карта в добавка към други техники може да се направи месечна прогноза, но ползвайки се така отделно в нея се очертава емоционалният фон през месеца или това, което би те вълнувало, а съвсем отделен въпрос е самото развитие .

В случая се обръща внимание на АСЦ, Луната и Слънцето - знак, дом, аспекти :) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

На този адрес http://grupovenus.com/main.htm има съвсем кратичка интепретация на лунара. Основно е наблегнато на аспекти на транзитни планети към натална Луна. Избирате FREE Astrological Reports (има и други освен лунари) и въвеждате рождените си данни. Лунарът е третата опция от дясната колонка. Избирате я и след това натискате бутона Calculate.
Интерпретациите на опциите, отбелязани със синьо тикче, са достъпни безплатно само частично, т.е. не целият анализ. Тези с червено тичке могат да бъдат поръчани изцяло безплатно чрез бутона Request for free.

*

Milkyway

• 3770
Ето го лунара,който ще започне на 21 януари.
Как ви се вижда? :lol:

*

vezni

• *
  • 244
Тук ще си кача предстоящия лунар. Обхваща ми доста решителен период за момента. Ще кажете ли нещо?