Лунарът, който покрива рождения ми ден, съответно и соларът, и вече е в сила. Луна в 9ти, лунарен У9 (натален У7) - точно. Всичко ми е насочено навън в момента, и работа, и семейство и т.н. Освен това ще пътуваме скоро, в рамките на лунара. Любопитна е размяната на осите и двойното подчертаване на МЦто, защото соларът акцентира пак там. Тук лунарният Асц е върху нат МЦ, а лунарното МЦ е в съвпад с Парс Фортунае и нат Вертекс. Принципно, би следвало да се покатеря до някакво ниво, което от моя гледна точка да е постижение. По 1/10/7. С акцентиран многократно Меркурий по натал и лунарен, и двоен съвпад със Слънце, мисля че мога да постигна нещо хубаво в отношенията със сина си. Ако не е това, то би следвало да се задвижи по-осезателно комуникация свързана с кариера. А може да са и двете. Надявам се и разни болести и подобни да ни забравят в тази връзка. 11ти и 12ти лунарни са сцена на двойния съвпад, приятелства, контакти, групи, планове, всичко което си работя без да го афиширам, си продължава.
Има два точни лунарни тригона: Юпитер в 8 (5) със Слънце в 11 (9) - това за мен е "friends with benefits". Но по-скоро пътуването ни ще премине приятно, ще се срещнем с приятели, ще изкараме добре. Вторият тригон е Венера в 10 (

към Плутон във 2 (12). Тук пак по страстното нанадолнище вървят нещата. Всъщност е факт, че така стеклите се обстоятелства ме изправиха пред необходимостта да си пренаредя приоритетите. Ако ще има страсти по този лунар, то ще да са знаменателни.