Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50610 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Какво може да се очаква при лунарен Юпитер върху ДС и на 1/2*от натален Сатурн,придружен от лунарен Марс? :blink:
Всичко :blink: ;D

*

sindi

• *
  • 64
Какво може да се очаква при лунарен Юпитер върху ДС и на 1/2*от натален Сатурн,придружен от лунарен Марс? :blink:
Всичко :blink: ;D
:confuse3: ;D

Заразихте  ме   ;) с лунарите  и  като  гледам  следващия  си  лунар  имам  точен  съвпад  на  луна  с  Вертекс  в  8 лунарен и 9 натален - как мислите,  на  какво  ли  е ?

*

vezni

• *
  • 244
Айде, ако Ви се занимава да погледнете и моите два на предната страница, щото по мои си мисли, трябва да ми се случат важни нещата ;D Дано да са хубави, както си мисля и искам :unsure: Много, много Ви моля :blink:
« Последна редакция: Май 29, 2013, 04:16:29 pm от vezni »

*

Kler

• **
  • 576
Айде, ако Ви се занимава да погледнете и моите два на предната страница, щото по мои си мисли, трябва да ми се случат важни нещата ;D Дано да са хубави, както си мисля и искам :unsure: Много, много Ви моля :blink:
ами аз нищо не разбирам от тези карти.
лунарите ги гледам като соларите - вътрешен кръг натал, външен солар.

Това е Лунара ми за този месец.Сатурн в 6-ти лунарен дом си каза тежката дума-работната среда от 3 дена насам е отвратителна! Тежко,изтощително и депресиращо е!  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Kler

• **
  • 576
ами на мен ми изглежда по-скоро да има акцент върху 9ти/3ти и 7ми дом акцентът. но пък и 6ти и 12ти са доста големички  :rolleyes: нека кажат по-разбиращите :)
как усещаш уран на К8?

Мисля си често за катастрофи и операции. Имам чувството,че ще ме сполети някаква беда. За пръв път през живота си си слагам колан докато пътувам...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
Хора, много Ви моля, помогнете ми с тези два лунара. Въпросът е, че ми предстоят много важни събития юни месец. Качвам два лунара, защото един не обхваща всичко, което предстои. Ще съм адски благодарна!
Най-добре качи лунарите като карти лунар + натална карта. Хубаво е да се види лунарните домове и планети в кои натални домове попадат.

*

vezni

• *
  • 244
Веско, страшно съм благодарна! Качвам двете карти, понеже едната не обхваща датите, които ме вълнуват :)

*

Veselin

• 2737
Веско, страшно съм благодарна! Качвам двете карти, понеже едната не обхваща датите, които ме вълнуват :)
Ами според мен, първият лунар показва, че те вълнуват главно въпроси, свързано с кариерата и парите. Може би някакви финансови проблеми, които те измъчват. 9 дом вероятно показва честите ти посещения във форума. :)
По втория лунар, там също са застъпени темите с работата и парите, и освен това отношенията с интимен партньор, които много вероятно да те зарадват.

*

vezni

• *
  • 244
Благодаря, Веско :) Аз нямам партньор, дано се появи тогава :) А някаква идея ще остана ли доволна от събитията, които предстоят, много са важни :)

*

Veselin

• 2737
Предполагам, по втория лунар може и да останеш доволна по отношение на темите по 6 и 7 дом.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
Както си мислех, по първия лунар ми беше по-важно, но и по-трудно, сигурно няма да съм много удовлетворена, ако изобщо съм :) Ще дам обратна връзка, не остана много :) Още веднъж - голямо благодаря :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Я да метна един лунар да съм в крак с модата, че време разделно настъпи  :mellow:

Благодаря предварително!  ;)

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
Да не смяташ да емигрираш в чужбина?  :rolleyes:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Да не смяташ да емигрираш в чужбина?  :rolleyes:

Не още  :86:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Ето един лунар, който се оказа абсолютно буквален:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ето един лунар, който се оказа абсолютно буквален:

В смисъл? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Я да метна един лунар да съм в крак с модата, че време разделно настъпи  :mellow:

Благодаря предварително!  ;)

Санти,да не започнеш любовна връзка? :rolleyes: Или бизнес партньорство?