Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50624 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Вчера започна новият ми лунар.Как ви се вижда?
ИС -МС върху опозицията слънце плутон,не е ли тежко?
да ти се очертава път в чужбина, свързан с творческа дейност?

Не,за сега нищо подобно не се очертава :-\
Но знам ли.....

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Пурпур, не ми изглежда да е скучен - би трябвало да изпълнен с комуникация, срещи, вероятно нестабилен период, но е подходящ за творческа работа, с някакъв екип или участие в проект  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

Ще може ли мнения по новия ми лунар?

« Последна редакция: Юли 05, 2013, 04:45:19 am от MoonLight »

По последният лунар,който съм постнала имам въпрос -детето ми се разболя-възможно ли е това да се индикира от лун.ац съвпад К5? :-\

*

Veselin

• 2737
Да, освен това е върху натален Сатурн, който ти е У6.

*

Veselin

• 2737
Какво бихте казали по този мой лунар? Какви събития да очаквам?

*

Milkyway

• 3770
Както знаеш ,има няколко варианта:

1.Месецът да премине в задълбочено занимание с астрология.
Ако учиш,да имаш успех с учененто.
Или да получиш предложение за път/чужбина или някъде другаде/.

2.Да се занимаваш с парични въпроси.Банки ,кредити или секс ;D
3.Да се влюбиш внезапно,съдбовна среща. Да срещнеш брачния си партньор.

*

Milkyway

• 3770
А как ти се вижда моят Веско? :blink:
Разбира се ,приемам и други мнения ;D

*

Veselin

• 2737
Според мен, повечето събития ще са ти свързани с кариера, работа, пари, контакти с близки и познати. Лунарен асцендент върху натална Венера е хубаво - предполага един спокоен месец.  :blink:

*

Veselin

• 2737
Както знаеш ,има няколко варианта:

1.Месецът да премине в задълбочено занимание с астрология.
Ако учиш,да имаш успех с учененто.
Или да получиш предложение за път/чужбина или някъде другаде/.

2.Да се занимаваш с парични въпроси.Банки ,кредити или секс ;D
3.Да се влюбиш внезапно,съдбовна среща. Да срещнеш брачния си партньор.
Благодаря ти за тълкуванията, Милки!  :blink:
Все се надявам този лунар да показва така мечтаното пътуване до Кюстендил, което ще си е една хубава почивка за мен. Днес Б. си заминава за там и няма да може да влиза така често в интернет и ще ми е малко мъчно за отсъствието му (вероятно това показва Сатурн в 11 лунарен дом). От друга страна обаче К11 лунарен е почти на натална Венера, така че се надявам да се видим на живо през юли още. Как мислите?

*

Milkyway

• 3770
Според мен, повечето събития ще са ти свързани с кариера, работа, пари, контакти с близки и познати. Лунарен асцендент върху натална Венера е хубаво - предполага един спокоен месец.  :blink:
Да,за кариерата и работата позна ;D МС лунарен в 6ти натален-най-натоварения ми месец през годината е юли-целия!
Приятен месец ще да е.Освен лунарен АС върху венера, лунарна венера върху нат АС ;)

*

Нова

• 3491
Вескооо, ти си човекът, ти си по лунарите. Ей го моят, който започва довечера. Ще си запаля една фъншуйска свещичка, че май любов на работа ме чака )))) Или любов по и към работата, щото един хорар ми каза, че през юли няма да видя любов към ближния ))))))))
Ти какво мислиш?

*

irina

• **
  • 587
Ако някой има желание за подвизи и по моя лунар, който е започнал вчера, ще се радвам ...  :blink:

*

Veselin

• 2737
Вескооо, ти си човекът, ти си по лунарите. Ей го моят, който започва довечера. Ще си запаля една фъншуйска свещичка, че май любов на работа ме чака )))) Или любов по и към работата, щото един хорар ми каза, че през юли няма да видя любов към ближния ))))))))
Ти какво мислиш?
Дай по-добре лунар заедно с натална карта, както се прави по соларите. От значение е и в кой натален дом попада лунарния асцендент, както и дали някоя куспида съвпада с натална планета.

*

Нова

• 3491
Не е като да няма съвпади, Веско. Ас на к12 ))))

*

irina

• **
  • 587
Ето и моя с натала  :blink: Юпитер и Слънце в лунара в 3 в натален 1 ми се връзва - път до море + палатки на язовир  :blink:
Нептун в 11 лунарен също се връзва - водолазна компания на морето, Луна и Уран в лунарен 12 и натален 11 - нашите са на екскурзия до Швейцария (ако така може да се обясни?)
Не знам дали трябва да ме притеснява Сатурн в 7 в квадат с Венера и ДС върху Плутон в 5?

*

Veselin

• 2737
Както и К9 почти на натален Юпитер. Да не вземеш да идеш някъде с приятели на екскурзия? И с този Уран във 2 дом сигурно и парички ще похарчиш. Да не преживееш обаче някаква разочарование свързано с работа - квадрат Луна - Меркурий във 2 - 6 дом?  :-\

*

Нова

• 3491
Както и К9 почти на натален Юпитер. Да не вземеш да идеш някъде с приятели на екскурзия? И с този Уран във 2 дом сигурно и парички ще похарчиш. Да не преживееш обаче някаква разочарование свързано с работа - квадрат Луна - Меркурий във 2 - 6 дом?  :-\

Благодаря ти, то статуквото на разочарованията по работа са ми по хороскоп ))) Хм, колкото юпи на к9, толкова и уран на мс... и не само. Екскурзия засега не се очертава, но пък опасност от харчове при мен, пак по хороскоп, винаги има.

*

Milkyway

• 3770
Хайде кажете нещо по мойта карта,започва от днес  :lol:

На 8-ми ми влиза в сила новия Лунар.Какво ще кажете за него? Прави ми впечатление съвпада между Лунарния АЦ и Сатурн...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд