Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50382 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Хайде кажете нещо по мойта карта,започва от днес  :lol:

На мен вече ми е влязъл ;D Днес!

Хайде кажете нещо по мойта карта,започва от днес  :lol:

На мен вече ми е влязъл ;D Днес!
Милки,ще ме извиняваш,но това звучи много така многозначително!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
Вескоо, ти си човекът!

*

Veselin

• 2737
Вескоо, ти си човекът!
Ами това, което ми прави впечатление е, че К8 на натална Венера и лунарен асцендент в 5 натален дом. Освен това и пълен 12 лунарен върху 4 натален дом. Дали няма да имаш някакво ново увлечение, може би нещо несподелено? Освен това, и работата и парите също ще те вълнуват през този месец. Като цяло, доста разнообразен ми се струва този лунар, ако мога така да се изразя.

*

Нова

• 3491
Да, и аз помислих за това тайно увлечение, ами ще видим, имаме 30 дни, за да го срещна и да започна да страдам скришом. )))
Както и уран у2 се пада точно върху сол МЦ, също мислих за работа, промяна по отношение на стремление нагоре, но честно казано ми се струва невероятно.

*

Нова

• 3491
Обичам те, мерси!

*

Нова

• 3491
Весоо, виж при марса имаме известно повторение, нат. на сол к4, транзитен в 4 нат.

????

*

Veselin

• 2737
Аа да, сега го забелязах. Ами за Марса не знам какво да кажа, но може би някакво напрежение във вкъщи, възможни конфликти или поне по-голяма активност в домашните дела.

*

Нова

• 3491
Аа да, сега го забелязах. Ами за Марса не знам какво да кажа, но може би някакво напрежение във вкъщи, възможни конфликти или поне по-голяма активност в домашните дела.

Ужаст, гадна работа, карай. Възможно е, а и има мегдан за такова хоро.

*

Veselin

• 2737
То и в моя лунар за август имам Марс на К4 лунарен, но засега не се очертават конфликти. Този който беше заради колелото на баща ми, вече отмина. Ще видим де какво ще стане.

*

irina

• **
  • 587

Ужаст, гадна работа, карай. Възможно е, а и има мегдан за такова хоро.

Днес да съм оптимист и аз - може да е пък секс вкъщи, нали и без това въртите едни оферти за един диван  ;D

*

Нова

• 3491
Цъ, рожбо, не, не се връзва този марс с 4 дом и дивана. Секс няма да има или поне не е по този аспект, уви ))))))

Марс съвпад лун.АЦ-11натален-свръх енергична съм. ;D

*

Milkyway

• 3770
Да,за кариерата и работата позна ;D МС лунарен в 6ти натален-най-натоварения ми месец през годината е юли-целия!
Приятен месец ще да е.Освен лунарен АС върху венера, лунарна венера върху нат АС ;)

Ето ,че изтече този ми лунарен месец ;)От утре почва новия.
Интересен бе този.Да,влюбих се...но несполучливо.....
Кажете си мнението за новия,моля.....започва от утре :-[

Само да подчертая,излизам отпуска ;DАко видите нещо свързано с работа...няма да е! ;D Цял месец и нещо съм в отпуска :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
Ето го и новия ми лунар. Какво мислите за него? Благодаря предварително на всеки един коментар!

*

Kler

• **
  • 576
Веско, работа и пари ми се привиждат, но да каже и някой по-разбиращ
този марс на ИЦ как го тълкуваш?
« Последна редакция: Юли 31, 2013, 07:50:02 am от Kler »

*

Veselin

• 2737
Благодаря ти, Kler! Интересно пък откъде ли работа и пари.  :rolleyes: Явно ще е скучен лунарен месец, щом тези неща ще са акцент.
Марс на ИЦ не знам как да го разбирам, може би скандали вкъщи.

*

Нова

• 3491
Пак ще го играеш лудо влюбен , Весо. Ах, ти любовник такъв! Яко 5-8 домове.

*

Нова

• 3491
По въпроса на Милки, я, как домовете се разминават с един..  :rolleyes:

Но май и тя ще е пияна от любов отново по време на ваканционно пътуване - акцентирани 3 и 9 дом, венерка на асц с подчертаване на 8 /соларни/, нат юпитер в 5 сол )))))

С тези урани по 2 и 8 май ще поизхарчиш парички по време на отпуската, а пълен сол 11 върху нат 12 означава ли, че си планирала да отидеш да се позабавляваш в чужбина?

Впрочем, Милки, много хубав натал, позавидях малко. Не се учудвам вече, че честичко повтаряш, че ти върви на работа и в кариерата.... :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Я кажете по този лунар какво мислите? Има новолуние в 5ти лунарен и пети натален? Другото интересно, е че лунарния асцедент е в 12ти натален в съвпад с натален сатурн, аспект, който ще го има и в солара, започваш 3 месеца след този лунар.
« Последна редакция: Август 14, 2013, 09:48:42 pm от sladurkata »