Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50485 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
и 6ти дом е активиран  :-\

*

Uran

• 6041
Има ли вероятност да си останеш в дома било за ремонт, било за нещо друго?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Има ли вероятност да си останеш в дома било за ремонт, било за нещо друго?

О, да и това планирам.

Клер, аз 6-ти дом го свързвам с работата, медицинска ми е специалността. Обикновено винаги като се активира, особено в някаква връзка с 10, става мазало.

Чудех се по-скоро любовта на къде ще върви. Очевидно ще си остане тайна. Аз поне не виждам аспект за явна или пък за приключване.

*

Kler

• **
  • 576
опозиционните лунари следи ли ги някой? какви са ви впечатленията от тях?

аз за сега не виждам някака събитийност по тях  :-\ може би вълнения малко по най-акцентираните домове, но нищо съществено. като че ли лунарът ми е по-показателен  :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
Какво ще кажете по новия ми лунар, който ще започне след няколко дена?
Като гледам, пак пълен 11 дом, като през юни, този път обаче върху 5. И вътре - Луна, Юпитер и Марс (аман от него!) - не знам ще се сдобряваме ли, ще се караме ли, или и двете. Освен това пък и 1 върху 7 - и там Слънце и Меркурий, и Венерин възврат във 2 лунарен дом.

*

Нова

• 3491
Весо, хитра лисицо, кротуваш, а наталната ти карта е огън и жупел. Любов трябва да има с тази луна и дупи. Възврат! Ще пуснем карта и за възврата )))

И аз ще съм любовна май, ама къв е тоя асц, беееее.

Весо, хитра лисицо, кротуваш, а наталната ти карта е огън и жупел. Любов трябва да има с тази луна и дупи. Възврат! Ще пуснем карта и за възврата )))

Към всички си добра само мен нападаш, като тигър шест месечна антилопа....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
Може да говори за секс.  ;D Виж, че имаш Юпитер и Марс в 8 дом, Луната пък в 5 върху 1 дом, освен това и Венера почти на К11. Само с този Сатурн до К12 да не стане така да изпиташ някакво силно огорчение (примерно поради финансови несгоди)?

*

Нова

• 3491

С акцентираните лъвове колкото по ги биеш, толкова са по-дресирани са.

Весо, пак само кекс ти е в главата. Цънки, аз съм честна и се пазя. Или поне такава се чувствам.
От сатурн не се боя ))))))

С акцентираните лъвове колкото по ги биеш, толкова са по-дресирани са.

Весо, пак само кекс ти е в главата. Цънки, аз съм честна и се пазя. Или поне такава се чувствам.
От сатурн не се боя ))))))
Да не те е одраскала някое лъвче по сърцето и босле дим да го няма...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
Не, никога. Други са ме драскали, лъвове не.

Не, никога. Други са ме драскали, лъвове не.
Абе гадна работа е с драскането, ама живот...
напоследък всички ми се оплакват от любовните си драми...
Не знам как става това и на какво се дължи...Живот..хахахаха

*

Veselin

• 2737
Ами за моя какво ще кажете? Венериния възврат във 2 дом значи ли, че ще се радвам на финансово удовлетворение?

*

Нова

• 3491
О, Нова, какъв лунар само, аз имах подобен и ще ти кажа на ушенце как мина, за да не ни завидят тук ;D
А за тотото - сега е моментът! Хвани луната в стрелец или водолей.

Хм, наистина ли е така специален?  :-\

А за тотото, не ми говори, значи аз последно съм виждала тото преди найси години и сега бях на всяка крачка изненадана от иновативните им подходи, да не споменавам разочарованието, което изпитах от това, че пуснах 7 възможни комбинации на 6/42 и една моментна игра Зодиак Овен и познах... единица ))))))))))))))))))))) :o
А пусках и на луна върху слънце, и на луна-луна, безкурсна, ама луна...

И на всичкото отгоре вече за 6/42 се провеждало само едно теглене! А аз готова да пиша и смятам фермани.
Толкова съм разочарована, че за тези пари не пих една ментичка, та се чудя да пускам ли още при к5 във втори  :'(

*

Veselin

• 2737
Благодаря ти много, sunnily!
Да, по 3 дом, брат ми ми е обещал пари, но ще видим на каква цена.  ;D

*

Veselin

• 2737
Re: лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност
« Отговор #255 -: Септември 14, 2013, 08:22:42 am »
Знам че има време до следващия ми лунар, но ми е интересно какво ще кажете по него?
Венера на К11 лун. мисля, че е добре и се надявам и през целия лунарен месец да е така.
Как да тълкувам обаче лунарен асцендент върху натален Нептун?

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #256 -: Септември 14, 2013, 08:40:49 am »
 Този лунар е влязъл в сила вече- дългоочаквана среща с човек ,живял в чужбина -показателно е. Какво може да е тълкуването тук на разменените оси ?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #257 -: Септември 14, 2013, 04:37:59 pm »
Този лунар е влязъл в сила вече- дългоочаквана среща с човек ,живял в чужбина -показателно е. Какво може да е тълкуването тук на разменените оси ?
За лунарите не са важни всичките тези астероиди и точки. По-добре не ги слагай. Планетите до Сатурн са си съвсем достатъчни.
По лунара: лунарен асцендент в 6 натален дом - вероятно през месеца усилията ти ще са насочени повече към работата, ежедневните дейности, грижата за другите.
Новолуние в 8 лунарен/2 натален дом - може да те занимават финансови проблеми или пък да се разрешат.
Венера на К9 лунарен - възможно е да те радват комуникацията с чужденци или просто общуване по интернет.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #258 -: Септември 14, 2013, 04:56:44 pm »
Благодаря,Веско , за отговора.
« Последна редакция: Септември 14, 2013, 05:06:24 pm от zora »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #259 -: Септември 14, 2013, 06:04:02 pm »
Това е настоящият ми лунар. Много труден месец...