Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50399 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност
« Отговор #260 -: Септември 14, 2013, 08:58:54 pm »
раздвижване в любовен план

*

Veselin

• 2737
« Отговор #261 -: Септември 14, 2013, 09:02:45 pm »
Защо да е труден месеца?
Да не би пък тези Луна и Марс в 7 да говорят по-скоро за късане с някого?  :-\

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #262 -: Септември 14, 2013, 09:12:56 pm »
какво мислите за този лунар? по-скоро за препратките на 4-ти дом. това, което ми идва на ум е прекъсване на отношения, 4-ти като дом на края

*

Veselin

• 2737
« Отговор #263 -: Септември 14, 2013, 09:18:46 pm »
какво мислите за този лунар? по-скоро за препратките на 4-ти дом. това, което ми идва на ум е прекъсване на отношения, 4-ти като дом на края
Защо пък прекъсване на отношения, като на К4 имаш Слънце? Не е ли по-скоро 7 дом, ако гледаме за прекъсване на отношения?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #264 -: Септември 14, 2013, 09:19:45 pm »
Много сте прави, раздвижване имаше сериозно, но ми е трудно да взема решение, направо откачам. Харесвам го, но имам някакви задръжки. Малко е сложно. Може ли да погледнете в следващия дали има начало на връзка или може би край....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #265 -: Септември 14, 2013, 09:20:36 pm »
Знам че има време до следващия ми лунар, но ми е интересно какво ще кажете по него?
Венера на К11 лун. мисля, че е добре и се надявам и през целия лунарен месец да е така.
Как да тълкувам обаче лунарен асцендент върху натален Нептун?
А по моя лунар някой няма ли да каже нещо?  ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #266 -: Септември 14, 2013, 09:51:21 pm »
Знам че има време до следващия ми лунар, но ми е интересно какво ще кажете по него?
Венера на К11 лун. мисля, че е добре и се надявам и през целия лунарен месец да е така.
А по моя лунар някой няма ли да каже нещо?  ;D

Аз ще опитам  ;D

ще задобряваш в секса  ;D
На фокус са партньорските отношения:) нови запознанства:) може да пътуваш в чужбина или да имаш контакт с чужденец:) този месец ти си гоподар на съдбата си:))) може да поемеш по-голяма отговорност в професионален план :) подкрепа от приятели, забавления:)
А за лунарсния асц. върху натален нептун, може да си по-обаятелен, замечтан:) да излъчваш повече чар:) да се вглеждаш повече в себе си:)
неочаквани новини, вести:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #267 -: Септември 14, 2013, 09:57:33 pm »
Благодаря ти много, xtz!!!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #268 -: Септември 14, 2013, 10:12:18 pm »
Защо пък прекъсване на отношения, като на К4 имаш Слънце? Не е ли по-скоро 7 дом, ако гледаме за прекъсване на отношения?
защото са в много начален стадий и ги гледам по 5ти

и на мен много наситен със събития ми се струва твоят лунар и в личен и в продесионален план;
нептунът - рибите ти са заключени натални в 1ви дом, може би сега ще се проявят. съуправител юпитер и у1 соларен в 7ми соларен с луната и 5ти натален...ще пускаш любовни хорари ми се струва  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #269 -: Септември 14, 2013, 10:13:52 pm »
Благодаря! Ще видим какво ще стане.  :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #270 -: Септември 25, 2013, 05:44:12 am »
Моля, хвърлете око на този ми лунар!
Нещо ме притесни 6-ти лунарен в осми натален, както и позицията на лунарен У6 в лунарен 8-ми дом в тригон с Марс на лунарната К12.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #271 -: Септември 29, 2013, 12:06:57 pm »
Моля, хвърлете око на този ми лунар!
Нещо ме притесни 6-ти лунарен в осми натален, както и позицията на лунарен У6 в лунарен 8-ми дом в тригон с Марс на лунарната К12.
Не виждам нищо притеснително в тази насока. По-скоро обърни внимание на лунарен асцендент върху натален Марс в 3 дом и Луна в 7 лунарен дом - възможно да прекъснеш контакт или да го подновиш. Юпитер на К11 - може да получиш помощ от приятел или да те радва приятелството с някого.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #272 -: Септември 29, 2013, 04:36:12 pm »
Това с прекъсването на отношенията стана факт почти веднага след началото на лунара.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #273 -: Октомври 02, 2013, 05:08:53 am »
лунарен 6-ти в 8д и лун 8-ми на Мц- нали работата ти е свързана със здраве, интервенции, остри инструменти по Марс, нормално е да излиза по картите ти
лун АСЦ в 3д- да не се каниш пак да пътешестваш за кратко на някъде?

Точно по работата е, много, много операции тоя месец. А аз се бях притеснила да не е операцията върху мен. Нещо последната лунация върху Сатурна ми изостри черногледството ми.
За сега не се каня, но може нещо изненадващо да излезе.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #274 -: Октомври 16, 2013, 07:33:33 am »
ОВ: Общо взето почти целия лунарен месец преминава под знака на общуването по интернет с един приятел, помагам му за някои неща, които се налага да прави, както и играем на игри в нета. Странното е, че имаше и няколко скучни дни, а преди не се беше случвало подобно нещо.
На мястото, където работим с майка ми, нещо не върви, а от фирмата започнаха по-малко стока да носят, имали някакви проблеми.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #275 -: Октомври 16, 2013, 07:38:06 am »
Какво ще кажете за новия ми лунар, който ще започне другата седмица? Притеснява ме това, че Луната е в 12 дом, а не ми се вярва да е любовен, понеже нямам почти никакви социални контакти, а и дотогава няма и как да направя.
Още отсега имам проблеми с брат ми и вероятно ще ескалират, тъй като гледам този Марс в 3 дом.

« Отговор #276 -: Октомври 16, 2013, 08:00:38 am »
От вчера започна лунара ми.Аз също имам Луна в 12 и си мисля,че ще насоча емоциите навътре в себе си и ще се изолирам.А пък сол асц в натален 4 дом май пак на дневен ред ще бъде дома и семейството ми.Интересно ми е какво ще кажете?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #277 -: Октомври 17, 2013, 05:34:15 am »
Притеснява ме това, че Луната е в 12 дом, а не ми се вярва да е любовен, понеже нямам почти никакви социални контакти, а и дотогава няма и как да направя.

Като гледам този лунарен АСЦ в 5 натален, си мисля, че все пак има вероятност за флиртче. Може да е някакво тайно. Друго, което ми хрумва, но нещо не ми се връзва, да не се занимаваш с някакви деца от институции?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #278 -: Октомври 17, 2013, 09:09:23 am »
Притеснява ме това, че Луната е в 12 дом, а не ми се вярва да е любовен, понеже нямам почти никакви социални контакти, а и дотогава няма и как да направя.

Като гледам този лунарен АСЦ в 5 натален, си мисля, че все пак има вероятност за флиртче. Може да е някакво тайно. Друго, което ми хрумва, но нещо не ми се връзва, да не се занимаваш с някакви деца от институции?
Не, не се занимавам.
Благодаря много, Зара! Може пък и да се случи нещо, знам ли. То май нищо вече не може да ме изненада.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #279 -: Октомври 17, 2013, 09:24:38 am »
в такъв случай, може би къмнякакви хобита ще се обърнеш или преосмислиш. то и 5ти лунаен ти е пълен