Здравей Гост

Да поговорим сериозно за политика

• 243 Отговора
  • 26207 Прегледи
*

abroad

Re:да поговирим сериозно за политика
« Отговор #140 -: Февруари 23, 2010, 10:00:00 pm »
Какво 3 000 000 ли :o лева или евро, или японски йени, не че са голяма сума последните, де ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #141 -: Февруари 23, 2010, 10:05:01 pm »
Абе просто се замислих като искам толкова много пари, ако ми паднат отнякъде, как ще ги легализирам.  :'(

*

abroad

« Отговор #142 -: Февруари 23, 2010, 10:11:05 pm »
 ;D ;D ;D

Като ти "паднат" и в зависимост от източника на падането може да се "измисли" схемата, ма с тоя силно активиран Плутон и още по населен натално и транзитно 2ри дом, гледай да внимаваш с финансовите инструменти ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #143 -: Май 14, 2010, 02:22:15 pm »
момичета избутвам темата напред , за да не пълним "прогноза 2010" с политически мнения...
тук можем да си говорим ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Май 14, 2010, 02:57:43 pm »
като се има впредвид компетентността на министъра ,както и отношението му към парите....за какво приказваме.
наскоро четох ,че трябва да бъдеме изключително внимателни към чуждите банки , какво остава тогава за българските?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Май 14, 2010, 06:17:27 pm »
абе хора ,тоя дали не е двуполюсен? :o

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Май 14, 2010, 06:36:34 pm »
Да, Марая, много съм напред и не се хваля изобщо. Само че допреди няколко дена нямах и грам понятие за Кабала, не че не бях чувала за нея. Има предостатъчно източници за напредване, след като изчетох ен на брой влакови композиции с книги и прекарах доста време с самоусъвършенствуване, което отстрани със сигурност изглежда като чист мързел, наистина осъзнавам при сравнения, че съм бая напред.
Интересува ме какво може да ми даде кабалата в допълнение и защо така стана, че погледът ми точно сега попадна на нея.
Първата лекция беше за точката в сърцето. Искам да отбележа, че от години имам проблеми със сърцето, не съм ходила на доктор, не болки, не нещо друго, ми някаква празнота, празнина около сърцето.
Някой от вас изпитвал ли е нещо подобно?

И аз не мисля, че Кабала може да ми даде нещо повече в допълнение. Посягала съм към нея, но не можа да ме спечели това учение.

*

Nebesna

« Отговор #148 -: Май 14, 2010, 06:39:17 pm »
Почнаха да емват банките, вижте и форума отдолу.

Този финансист много ми харесва. Слушам го с удоволствие.

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Юни 20, 2010, 10:47:11 pm »
Чужда планета

Егати държавата, дет' съм улучил!
Затуй ли летях през звездите години -
сега да живуркам кат' някакво куче?
Уредиха се само на шефа роднини.
Тях той ги прати в Канада, Европа
да гледат как на Земя да живеем,
а мене изпрати тук, на Голгота,
да пробвам дали ще можем да оцелеем.
Искам си пак на мойта планета!
Искам да ям сутрин, обед и вечер,
земята само на филми да гледам!
Не искам да гина във тоз свят обречен!

Нещо сбърках май че тука
Брей! Нагазих здраво лука!
В статистиката четох аз,
че живея като княз.

*

Nebesna

« Отговор #151 -: Август 26, 2010, 10:14:05 pm »
 Форумът не е политически, все пак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Август 26, 2010, 10:40:57 pm »
Форумът не е политически, все пак.

Съгласна съм! НО , не и сборище на недооправени ,неупотрбени стари чанти-нали? :29: :rolf: :rolf: :rolf:

Просто съм паднала от смях :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Ето защо трябва ,наложително е да се гласува!

http://www.youtube.com/watch?v=ITQ9QBjLAwo&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=aE806kcaQ7A&NR=1

Направо , ми се иска да поговориме за това :ОТИ ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА?
Саркози ги гони , Европа иска да ги интегрира.
ТОЛКОВА МНОГО ПОПУЛИЗЪМ......

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Март 02, 2011, 09:34:25 pm »
"Сталин се вози във влака на комунизма. Влакът спира.
-Защо спряхме?
-Няма релси.
-Разстреляйте машинистите. Влакът да продължава!
Хрушчов се вози във влака на комунизма. Влакът спира.
-Защо спряхме?
-Няма релси.
-Вземайте отзад, слагайте отпред!
Брежнев се вози във влака на комунизма. Влакът спира.
-Защо спряхме?
-Няма релси.
-Клатете влака, хората да си мислят, че се движим.
Горбачов се вози във влака на комунизма. Влакът спира.
-Защо спряхме?
-Няма релси.
-Покажете се през прозорците и огласете на обществото, че няма релси..."
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Март 03, 2011, 08:29:11 pm »
Гледам Волен Сидеров....по канал 3..... :blink:
Митинг за заявка за президентски пост....И плюене , ама яко плюене....,за пореден път с/у вятъра....
Срам за паметта на геройски загиналите в името на България..... :blink:

Позор и резил......

*

123

• *
  • 230
« Отговор #155 -: Март 03, 2011, 08:35:28 pm »
Еми да, то друго какво може да се очаква ... от него, или от който и да е политик български. И колко сериозно може да се говори за политика въобще? То с говорене не става, преливане от пусто в празно и обратно ... Да поговорим за Белгия примерно? Вече половин година без правителство ... Кой ли го е измислил да е така ... и с каква цел най-важното ...
« Последна редакция: Март 03, 2011, 08:49:43 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #156 -: Март 03, 2011, 09:22:17 pm »
Ако знаете колко автобуси с хора от цяла България се изсипаха на митинга, имаше и от Бургас, Варна, от всички кътчета. :unsure:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Март 03, 2011, 09:29:13 pm »
Ако знаете колко автобуси с хора от цяла България се изсипаха на митинга, имаше и от Бургас, Варна, от всички кътчета. :unsure:

Мила Кали , що ли си мисля , че този популизъм отдавна не вълнува българина.... :rolleyes:
Количеството не определя качеството.... :(...Успях да зърна хора на средна възраст...,млади хора не видях...,а това не коренспондира с неподправения ми оптимизъм..,който сякаш е заспал в зимен летаргичен сън.....

*

123

• *
  • 230
« Отговор #158 -: Март 03, 2011, 09:33:05 pm »

Количеството не определя качеството.... :(......,млади хора не видях...,а това не коренспондира с неподправения ми оптимизъм..,който сякаш е заспал в зимен летаргичен сън.....

Младите хора или отдавна ги няма вече в БГ, или бачкат и събота и неделя и по празници за да изкарат някой мизерен лев, или просто им е ясно ... че не могат да оправят държавата ... и че гласът им отдавна вече е купен и продаден някъде за нещо си ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Март 03, 2011, 09:35:19 pm »
Младите хора или отдавна ги няма вече в БГ, или бачкат и събота и неделя и по празници за да изкарат някой мизерен лев, или просто им е ясно ... че не могат да оправят държавата ... и че гласът им отдавна вече е купен и продаден някъде за нещо си ....

Така е, бачкат си през официалните почивни и празнични дни, при това срещу редовна надница, без никакви доплащания за извънреден труд. Бизнес по български.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.