Здравей Гост

Да поговорим сериозно за политика

• 243 Отговора
  • 26160 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Да поговорим сериозно за политика
« -: Февруари 20, 2010, 12:53:40 pm »
инспирирана съм от много неща ,за тази тема , които по редица причини не мога да споделя в пространството.
да си поговориме за политическата обстановка ,за миналото и бъдещето , за картите раздадени под масата и на масата , за хората ,които са управлявали и управляват.
за техните силни и слаби страни. за очакванията ни ,за бъдещето.
бихме могли последователно да проследиме наталните карти и наложим към тях мунданните за времето на управлението им.
потенциала на времето бил ли е/ и ще бъде ли в резонанс/ с тях?
нека всеки сподели свойте астрологични и неастрологични мисли.
да бъдем откровенни !
« Последна редакция: Април 24, 2011, 08:56:14 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

Re:да поговирим сериозно за политика
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2010, 01:01:15 pm »
инспирирана съм от много неща ,за тази тема , които по редица причини не мога да споделя в пространството.

Защо си по английскому инспирирана, вместо по българскиму вдъхновена?  :rolleyes:

Доколкото разбрах, ти си свързана с БСП и затуй сега пускаш такава тема.

*

Veselin

« Отговор #2 -: Февруари 20, 2010, 01:04:15 pm »
Според мен положението в България ще се влошава все повече и повече занапред, ако ние българите не си променим начина на мислене и възприемане на нещата. И все такива политици ще ни се падат и занапред. Ама ние сме си виновни затова, защото все пак ние ги избираме.
Лично мен ме е страх България в момента да не се превърне в авторитарна държава, издигайки в култ една единствена личност. Това, което ни преди в момента е, че политиците се стремят предимно към разистване на сметки с опонентите си, вместо да мислят за интересите на страната и народа.
Нещо ми се струва, че Плутон в Козирог няма да ни донесе нищо хубаво.

*

Veselin

« Отговор #3 -: Февруари 20, 2010, 01:05:34 pm »
Ааа, нека в тази тема да пишат само политически неутрални, а не свързани по някакъв начин с една или друга партия. Иначе представям си в какво ще се превърне в темата.  :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2010, 01:13:05 pm »

няма , персона на мойта възраст ,която да не е докосната от БСП. такива бяха времената.
но не съм свързана само с тях :blink:.
постоянно повтарям ,че уран и плутон на мц не се свързват просто хей така. :blink:
пускам темата по редица причини ,които този път не мога да споделя :(.
но пък ,който иска може да подълбае и да разбере причината.
защото повода в повечето случай е различен от нея. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #5 -: Февруари 20, 2010, 01:17:01 pm »

няма , персона на мойта възраст ,която да не е докосната от БСП. такива бяха времената.
но не съм свързана само с тях :blink:.
постоянно повтарям ,че уран и плутон на мц не се свързват просто хей така. :blink:

Ясно!  ;)

Цитат
пускам темата по редица причини ,които този път не мога да споделя :(.

Досещам се каква е причината, но не мога да я споделя.  ;)

« Отговор #6 -: Февруари 20, 2010, 01:17:38 pm »
Даммм, да поговорим сериозно! Познаваш ли министър Николай Младенов? Ако може да ме запознаеш с него  :P Хвърлила съм му оЧо  ;D  ;D  ;D
Обвързан ли е?  :P ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2010, 01:21:11 pm »
Даммм, да поговорим сериозно! Познаваш ли министър Николай Младенов? Ако може да ме запознаеш с него  :P Хвърлила съм му оЧо  ;D  ;D  ;D

:blink: , не го познавам , но доколкото знам е обвързан по по странен начин.
харесва и ти като политик? за визията разбрахме :blink: ;).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2010, 01:29:28 pm »
Аурора, той е от Варна. Имам известни впечатления от него от преди доста години. Беше в СДС. Не бих го нарекла мъж на място. Предлагам само да си го гледкаш.   ;D На мен и визуално не ми допада, но това си е въпрос на вкус.

Между другото е Телец. Външно не намирам с нищо да си личи слънчевия му знак, странна работа.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #9 -: Февруари 20, 2010, 01:30:11 pm »

:blink: , не го познавам , но доколкото знам е обвързан по по странен начин.
харесва и ти като политик? за визията разбрахме :blink: ;).

Обвързан по странен начин? :-\ Нищо чудно - той има Венера съвпад с Марс в Близнаци...... в точен тригон с моето Слънце/Уран ;D Може би Луната му е около моя Юпитер. :rolleyes:
Знам, че навремето се навърташе около хубовото Наде, което аз винаги съм намирала, че прилича за травестит, но това си е негов вкус.
А като политик - нямам наблюдения. Ама много убав бееее  :-[

Предлагам само да си го гледкаш.   ;D  

Е, то обикновено съм така.  :-[ Аз не съм по първите крачки  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2010, 01:33:44 pm »
Е, то обикновено съм така.  :-[ Аз не съм по първите крачки  ;D

И то остана и да правиш крачка, ако един мъж не го стори, просто не ти трябва - това от мен да го знаеш.  ;) Да не разводнявам темата на Марая, толкоз.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2010, 01:38:15 pm »
хубавото наде ;D ;D , от секретарския стол на СДС до поста външен министър. ;D
и кратък път до него....
тръмплин обаче и за много политици , от поколението на 70-те.
огромно желание за блясък и признание.
никога не съм представяла дипломат № 1 по този начин. за мен дипломацията е велико изкуство и основен лост в определянето на политическата визия както в страната ни ,така и в глобален план.
 ;D , ха! вижте започнахме темата с бивши и настоящи вътрешни министри. показателно...за планетните движения. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 20, 2010, 01:41:41 pm »
Между другото е Телец. Външно не намирам с нищо да си личи слънчевия му знак, странна работа.   

защо да го няма телцовото у него? :-\
от носа до челото си личи . а наред с това е и доста умерен и премерен. прагматик е!

*

Isis

• 30
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2010, 01:43:35 pm »
Политиката е мръсна работа. Прекалено политизираните държави също. Човек се чувства измамен , когато залага на илюзорни мечти. Когато човек защитава фалшивите ценности, на които същата тази, система го е учила, той няма как да не се чувства измамен и нещастен. Значи, първо трябва да се осмислят ценностите, да се отхвърлят етикетите, с които са ни налепили, да видим кои сме ние  в действителност. Едва тогава можем да започнем търсенето, но търсенето на нашето собствено усещане за добро, а не това, което системата е наложила, като модел. Моделите са средство за потискане на Духа на всеки човек. Вкарването в калъп на едно цяло общество не позволява изявата на индивидуалната Душа. Много хора разбират това малко преди смъртта си. Умират с усещането за неудовлетворение.
Ние не можем да оправим света или държавата или някой друг, не ни е това работа и не сме родени за това, единственото, което можем да направим в този живот е да поправим себе си и собственият си живот. Да опознаем себе си. Останалото са празни приказки.
Земята, като планета, такава, каквато я познаваме сега е пригодена за началните нива от развитието на Духа. Това е едно училище за началните класове за обучението на душите сега. Тук са двете противоположности, двете основни сили, центростремителната, която затваря духа в материята и центробежната, силата, която самият Дух създава в стремежа си да излезе от затвора на материята. Двете основни сили поддържат равновесието и създават материята , условията на земята необходими за развитието на Духа. Хората се намират на различно ниво в развитието си, младите души естествено са водени от животинските страсти, за тях е присъща груповата дейност, по старите и напреднали съответно имат по-голям опит и се чувстват по-малко обвързани с материята.
Когато се опитваме да коментираме въпроси от глобално естество, като този за политика, държави и събития на планетарно ниво, ние на практика не сме застраховани от една субективна преценка, която съответно няма и да е реална. Значи, ние като не достатъчно духовно напреднали същества не можем да отразим в нашите умове реалната картина и съответно да дадем обективно становище. Ние не включваме всички фактори в търсенето на отговори и за това отговорите ни ще са половинчати.
Положението, в което се намира днешна България, а и всяка друга държава на света е такова, каквото трябва да бъде в зависимост от народите, които населяват тези земи.
За да се промени това положение, трябва всеки човек по отделно сам себе си да промени.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2010, 01:47:35 pm »
Незнам външно на мен не ми прилича на Телец. За мен това са добре сложени мъже, излъчват стабилност.
А г-н бившия министър на отбраната дори не е бил в казарма и ми лъха на госпожица.  :P  
Но може би в характера го има, дето казваш...

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 20, 2010, 01:50:05 pm »
ирис , звучи ми анархично!
за съжаление не можем да бъдем аполитични . живеем в свят ,в който политиката се отразява на всеки житейски процес и ситуация. тя е част от битието и ние следва да я приемем.
въпроса е доколко  можем да променим нещата?!
не мисля ,че ние не сме тези от  които не зависи нищо?
напротив! смятам ,че всеки е малка част от цялото.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #16 -: Февруари 20, 2010, 01:53:42 pm »
политиката, това са най-големите лайна, в които може да нагази човек. това е гнусна и мръсна работа.

ако някой си въобразява, че може да се намърда в политиката и да бъде индивидуалист то той е или пълен идиот или полуидиот. в политиката хората, които виждате като лица, са подставени лица и са марионетки.  който в каквито думи иска да го облича, но там справедливост, защита, мисъл за другарчето няма и никога не е имало...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Февруари 20, 2010, 01:54:45 pm »
Да, особено в Бг.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2010, 01:58:56 pm »
в политиката хората, които виждате като лица, са подставени лица и са марионетки.  

на кого?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2010, 02:00:03 pm »
в политиката хората, които виждате като лица, са подставени лица и са марионетки.  

на кого?

те ако искаха да се знае, нямаше да сложат подставени лица  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/