Здравей Гост

Пустотата...

• 249 Отговора
  • 38792 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Пустотата...
« Отговор #180 -: Февруари 25, 2010, 02:15:55 pm »
kaily, при толкова желание от твоя страна за партньорска връзка, заеднене и все в тази насока ...що не ти го "сервира" Вселената - визирам филма "Тайната" ?
Този филм го гледах преди 2-3 години. Виждам, че има и книга издадена. С някои неща мога да се съглася, защото са ми се случвали, но когато бях някакси по- невинна. Детска магия някаква.  Сега ако взема да се пъна, визуализирам, изживявам, почувствам, случвам нещата, които искам, имам леки съмнения в крайният им успех.
 Този тип "магия" принадлежи на децата.

« Отговор #181 -: Февруари 25, 2010, 02:28:47 pm »
   Точно Уран, сега и аз се сещам, че съм чела нещо подобно. Някои неща и при мен са се случвали. Но каквото и да е ставало, винаги съм продължавала да гледам на нещата с големи детски очи. Карай, някои хора ме виждат като голяма наивница. И съвсем скоро стигнах до извода, че точно тази ми детска наивност ме е спасила от много по-лоши неща, които бяха в потенциал да се случат.

« Отговор #182 -: Февруари 25, 2010, 08:36:34 pm »
Кайли, ти си като д-р Хаус, чрез обмен на енерго-информация с екипа , да ти просветне и да си поставиш диагноза сама,ти в момента наясно ли си на къде си се повела, какво търсиш :rolleyes: и защо ти е да се докопаш до същността, за да ти стане по- лесно
материалните неща могат да те улеснят, ама дали ще запълнат празнината :rolleyes:
дали ще те вкарат в първият кръг на Рая или в деветият на Ада :'(всичко започва и свършва с една мисъл, т.е се ражда и умира в главата ни, изпозваме едва 5% от капацитета на своя мозък,питам се защо :-\ съзнанието ни е 12%,подсъзнанието е 88%,но трябва да се пребори с тези 12%, за да използваме интуицията
първото търси логика,анализира, иска подвърждение с факти и опит, а на интуицията просто се доверяваме, 12 срещу 88 , на кое да се доверим, кое ни дава повече възможности и защо мозък ни все още е най-малко изследваният орган,трудно разгадаем
и в същото време команден център, не само за норм. ни физическо отцеляване, но и за психическото,много въпросителни без
 отговор и ако живота на земята е лесното, защо се раждаме, ако е да учим, се получава противоречие
скуката убива наравно с глада  :-X
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #183 -: Февруари 26, 2010, 12:07:20 am »

много въпросителни без
 отговор и ако живота на земята е лесното, защо се раждаме, ако е да учим, се получава противоречие
скуката убива наравно с глада  :-X

Сигурно животните, отглеждани за кланниците и подлагани на мъчения още преди това си задават същите въпроси.

Гледали ли сте филма Earthlings  :( :'(

Има го в youtube.

С превод:

http://nanoset.net/torrent/18/12/140063/Earthlings

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #184 -: Февруари 26, 2010, 02:16:34 am »

няма пустота , сами си я създаваме.
това чувство никога не съм го имала и не искам да го имам....
ето един поздрав за всички  и най-вече за кайли :wub:
http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #185 -: Февруари 26, 2010, 04:09:42 pm »
в доста  теми са подхванати езотеричните истини -

да си призная отдалеч избягвам "духовна" литератра  и самоизтъкващи се "духовници", а за интересите ми в областта е осведомено предимно интернет пространството (в реалността не ми се иска да ми "личи")

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #186 -: Февруари 26, 2010, 04:50:15 pm »
 Mммддаа, и аз така. Само нет пространството и съпругът ми знаят за залитанията ми по астрология и някои духовни практики. ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Февруари 26, 2010, 05:23:26 pm »
Да, и аз забелязах, че някои колеги в службата не гледат на тези занимания с добро око или реагират подигравателно. Но има и много използвачки, веднага се нареждат на опашката. Затова се старая вече да не афиширам заниманията си. Но пък сега вече не съм официално на служба, работя си вкъщи и служебните ми контакти са ограничени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #188 -: Февруари 26, 2010, 06:56:03 pm »
Mммддаа, и аз така. Само нет пространството и съпругът ми знаят за залитанията ми по астрология и някои духовни практики. ;D ;D ;D ;D

защо? :o
каква е причината?! :lol:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #189 -: Февруари 26, 2010, 07:10:02 pm »
Лили, като посочиш ценовия еквивалент на това което ги интересува, съотнесен с времето, което ще отделиш и количеството знания които ще използваш, да видиш опашка тогава ... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #190 -: Февруари 26, 2010, 07:54:04 pm »

защо? :o
каква е причината?! :lol:
Не изглежда сериозно в очите на другите. :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #191 -: Февруари 26, 2010, 08:37:38 pm »

няма пустота , сами си я създаваме.
това чувство никога не съм го имала и не искам да го имам....

И на мен това състояние ми е чуждо. Затова и не се включвам в темата.  :49: :88: Аз съм си бохем човек, кЪк да се чувствам самотна или да ми е пусто с цял харем мъже около мен.  ;D 

*

Nebesna

« Отговор #192 -: Февруари 26, 2010, 11:50:13 pm »
Не ги подценявай мъжете чак толкова. Някои проявяват интерес към езотерика....Или, ако жената му дава това,от което има нужда, дреме му на манерката, че се занимавала през свободното си време с езотерика, докато той ходи за риба, например. Не е необходимо двамата да имат едно и също хоби или да се интересуват от едни и същи неща.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #193 -: Февруари 27, 2010, 08:11:23 am »
Не ги подценявай мъжете чак толкова. Някои проявяват интерес към езотерика....Или, ако жената му дава това,от което има нужда, дреме му на манерката, че се занимавала през свободното си време с езотерика, докато той ходи за риба, например. Не е необходимо двамата да имат едно и също хоби или да се интересуват от едни и същи неща.

Не мога да се въздържа да не пусна този цитат:
Цитат
затова, колкото и да сте красиви и привлекателни свободните жени във форума, предпочитам да си намеря някоя не толкова взискателна жена, която да не ме притиска и да се чувствам постоянно като на изпит, защото знам, че стреса рано или късно ще ме направи импотентен, а това ми е едно от трите най- важни неща, заедно с храната и спорта..

Абсолютно съм съгласна. Чувала съм го от приятели-мъже. За съжаление.  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #194 -: Февруари 27, 2010, 08:24:41 am »

Кайли, аз, ако бях мъж- нормален, хетеро, бял, с образование, с професия, неженен, без ангажименти и т.н. и четях тук мисля, че щях да съм изплашен..
е така си разсъждавам, опитвайки се да се поставя на страната на другия, което правя често..
щях да съм стресиран от това, че жените са много силни и имат много големи претенции..
нямаше да съм сигурен дали съм в състояние да ги изпълня..
освен да работя и да съм нормален, трябва и да усещам състоянията ви и да съм духовен, да се занимавам с езотерика и прочее глупости, а това ми се струва дори малко гейско..но не мога да си позволя да го кажа, защото губя, а да играя ми отнема много енергия..
затова, колкото и да сте красиви и привлекателни свободните жени във форума, предпочитам да си намеря някоя не толкова взискателна жена, която да не ме притиска и да се чувствам постоянно като на изпит, защото знам, че стреса рано или късно ще ме направи импотентен, а това ми е едно от трите най- важни неща, заедно с храната и спорта..

ако ме разбираш накъде бия  :wink2:

хъммм тука си абсолютно права!!! големи женски претенции без покритие правят така, че мъжете се скриват в миша дупка обикновено...

ся изобщо не ми се разисква тука тая тема щото повечето от половината женуря тука ще им се прииска да ми издерат очите  ;)  а аз съм пристрастна - в повечето си инкарнации съм мъж и този факт го усещам мноо осезателно  :P

обаче едно ми прави впечатление - след цялото изчитане на тази тема до тук, стигам до следния извод: така наречената празнина може да бъде запълнена само от мъж /прочетете се отново и ще видите, че така звучи  ;D /. ми аз ще ви дам един съвет бре: купете си по един вибратор и хоп готово - не мрънка, върши точната работа през точното време и винаги ти знае къде ти е Г точката, не иска да яде, не иска да го переш /освен да го миеш преди и след употреба/ и хаби по някоя и друга батерия годишно. освен това, вече са го доказали, че не се ослепява от мастурбация...  :-[

:49: :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #195 -: Февруари 27, 2010, 08:43:10 am »

купете си по един вибратор и хоп готово - не мрънка, върши точната работа през точното време и винаги ти знае къде ти е Г точката, не иска да яде, не иска да го переш /освен да го миеш преди и след употреба/ и хаби по някоя и друга батерия годишно. освен това, вече са го доказали, че не се ослепява от мастурбация...  :-[

:49: :88:
   Ще ме умориш от смях.  :57: Но си адски права. Повече работа, сурови дръвца и един здрав секс, па било то и с вибратор /който си няма жив ...../.  ;) Така никой няма да има време да изпада в депресии. Вярно,че си е друго да имаш другарче до себе си, но за всяко нещо има време.
« Последна редакция: Февруари 27, 2010, 08:50:56 am от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #196 -: Февруари 27, 2010, 09:43:05 am »
Абе девойки, обърнахте екзистенциалната ми тема с опит за философски разсъждения на секс шоп тука! Мъже, вибратори...  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #197 -: Февруари 27, 2010, 10:03:54 am »
Абе девойки, обърнахте екзистенциалната ми тема с опит за философски разсъждения на секс шоп тука! Мъже, вибратори...  ;D ;D ;D

Пък после Марса в Близнаци не бил сексуален.  :P Дрън,дрън.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #198 -: Февруари 27, 2010, 10:07:52 am »

ааааа въобще не ме брой мене в тоо кюп... аз просто констатирах очеизвадното  :tongue2:

Марса ми в близнаци предпочита да си чеше езика, отколкото нещо друго  :57: :57: :57: :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #199 -: Февруари 27, 2010, 10:15:10 am »
 марс в близнаци е " бодльо" ;D
Lillie - темата наистина е екзистенциална, а не от лексикона "Защо съм сама?" и " "защо само мен не ме обичат"- извъртането  в "няма мъж" не е същото като да се реши празнината
във връзка с темата ми беше интересно къде ти е прогресивната луна?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.