Здравей Гост

Пустотата...

• 249 Отговора
  • 38755 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Пустотата...
« Отговор #220 -: Март 02, 2010, 06:40:46 pm »
Бог дали има планове някой да бъде крадец, убиец или най-обикновен неудачник?!

Определено

Цитат
да си дадеш някакви данни в агенция за запознанства с чужденци не е ли прагматично :)

Това отдавна е сторено по всички сайтове за запознанства, до които се докопах. Ако имаш нещо конкретно предвид, давай да се включвам и там.

*

Nebesna

« Отговор #221 -: Март 02, 2010, 07:00:30 pm »
Бог дали има планове някой да бъде крадец, убиец или най-обикновен неудачник?!

Всичко по хората ходи. Щом се случва по белия свят, значи светът е така е устроен. А кой е устроил така света?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #222 -: Март 02, 2010, 07:05:39 pm »
директна..от това зависи каква риба ще захапе въдицата :)

Що бе може да е някоя скарида или змиорка,к'во ли няма из тия води днешните  ;D :rolleyes:

« Отговор #223 -: Март 03, 2010, 07:54:02 am »
и за рибите,кълването и прочие изпускате най- важното , фазите на Луната, кълве най-много малко преди пълнолудие, "да избиеш рибата" е казано по пълнолуние, след него си просто кибик покрай реката, хващаш тен ;D

тайминг,дедо Попе, иначе усилията са на пусто :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #224 -: Март 03, 2010, 07:56:41 am »
Както казваш - Бог кой знае какви планове има за мен...докато това не установя, все ще си блъскам главата в стената.

Бог ни дарява с живот, плановете ги е оставил ние да ги творим, той просто ни наблюдава ;)
не пускаш фиш,когато е паднал джакпота :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #225 -: Март 03, 2010, 09:55:47 am »
Тайминг му е майката, верно е.

Обаче не всичко зависи от нас, не се увличайте. Нещата са разпределени, ние работим в сътрудничество с вселената или бог, веднъж той направи крачка, веднъж ние, в зависимост от нашата крачка той прави своята, в зависимост от неговата превим ние следващата.
Има свободни от карма крачки и има принудителни.
И освен това има качество на времето или тайминг.
А на всичко отгоре и вселената е инертна, изисква време за реализация. Както Ошо навремето каза - даже да решиш да обереш някого, за да имаш пари веднага, пак ти трябва време да му бръкнеш в джоба.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #226 -: Март 05, 2010, 11:36:08 am »

нали си морски- трябва да знаеш тогава, че всяка риба кълве на определена примамка..но не те виждам като рибар, не.. :19:

Хаха така е-няма как да съм рибар,защото това изисква да се занимавам с риби  :P

« Отговор #227 -: Март 06, 2010, 08:02:28 am »

нали си морски- трябва да знаеш тогава, че всяка риба кълве на определена примамка..но не те виждам като рибар, не.. :19:

Хаха така е-няма как да съм рибар,защото това изисква да се занимавам с риби  :P

абе с тоя рибешки Дсц. с ко се занимаваш с акули

« Отговор #228 -: Март 06, 2010, 08:50:02 am »
абе друго си е усещането некоя огромна перка да пори водата зад теб ,без да я виждаш

« Отговор #229 -: Март 06, 2010, 09:06:12 am »
шегобиики :P

май открихме формула за справяне с пустотата, да те поставят в критична ситуация да се бориш за живота си :o със зъби и нокти

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #230 -: Март 06, 2010, 09:09:35 am »

май открихме формула за справяне с пустотата, да те поставят в критична ситуация да се бориш за живота си :o със зъби и нокти

ами да, като имаш работа не мислиш за глупости  :57:

те затова навремето мъжете са държали жените боси и бременни в кухнята  :85:  и тези жени пустота не са усещали  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #231 -: Март 06, 2010, 09:18:26 am »
   По вероятно пустотата идва от липсата на адреналин...Щото, когато животът ти е запълнен с проблеми, болести, кризи - някак си се стягаш и неусетно времето минава. Но когато всичко поспре малко и ти остане време да осмислиш преживяното, но вече знаеш че каквото и да ти се изправи ще си способен все някак си да се справиш....тогава почваш да се питаш - а има ли смисъл? Момичета поне аз по съвсем различен начин усещам пустотата. Нещо като състояние на духа, а не че животът ми е пуст и празен...За това най-голямата мъдрост е да живееш всеки един миг, да влагаш енергия в него, адреналин и не знам ко си още, че да се чувстваш жив, да не му мислиш много. Мислите само изопачават истината...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Март 06, 2010, 11:15:23 am »
те затова навремето мъжете са държали жените боси и бременни в кухнята  :85:  и тези жени пустота не са усещали 

Боси пък защо? За да не избягат надалеч?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #233 -: Март 06, 2010, 11:28:04 am »
не знам бе Лили, тоо лаф не съм го измислила аз  ;D ;D ;D  ма сигурно ще е за да не бягат далеч  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #234 -: Март 06, 2010, 08:02:14 pm »
боси, щот са все бременни, беднотия и дечурлига ,няма пари за
обувки, майка ми ,по време на войната ми е разправяла,че  само
най-голямото дете има обувки,за да ходи на училище, ако са повече ученици си е катастрофа, ходели боси, голямо тегло е било през
40-те години на миналият век, а сега компютри, интернет, а процента на неграмотни се увеличава  :'( и това ако не е духовна пустота

*

Uran

• 6041
« Отговор #235 -: Март 06, 2010, 09:02:10 pm »
 Това е било точно така Стреличка.
 Даже и в литературата е документирано.В "Емил от Льонеберя", бащата на Емил недоволства, че съпругата му ползва обувките у дома и възмутено казва: "Минат не минат 10 години и си купуваш обувки." :( :( :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #236 -: Март 06, 2010, 11:22:22 pm »
40-те години на миналият век, а сега компютри, интернет, а процента на неграмотни се увеличава  :'( и това ако не е духовна пустота

никой в момента няма интерес да има умни и кадърни хора!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #237 -: Март 07, 2010, 12:01:06 am »

никой в момента няма интерес да има умни и кадърни хора!

За съжаление е така, и не само в момента

*

Divna

« Отговор #238 -: Март 07, 2010, 12:06:24 am »
Това е било точно така Стреличка.
 Даже и в литературата е документирано.В "Емил от Льонеберя", бащата на Емил недоволства, че съпругата му ползва обувките у дома и възмутено казва: "Минат не минат 10 години и си купуваш обувки." :( :( :blink:

А като се има впредвид, че Швеция е държава, която от край време е с висок стандарт, един от най-високите в Европа. И именно в тази държава се е "родила" тази книга.

*

abroad

• 2187
« Отговор #239 -: Април 07, 2011, 08:21:22 pm »
Нека коментираме тук тази тема, който иска да се включи, защото наистина няма нищо общо с политиката. Става въпрос за състояние, през което почти всеки от нас рано или късно преминава...

Цитирам Кайли:

Цитат
Искам да отбележа, че от години имам проблеми със сърцето, не съм ходила на доктор, не болки, не нещо друго, ми някаква празнота, празнина около сърцето.
Някой от вас изпитвал ли е нещо подобно?

Аурора:

Цитат
Аз съм така поне от около 8 години. Мисля, че при мене се задълбочи /и си остана така/ при транзита на Сатурн през натални ЮЛВ и Луна.  Cry

В изминалите години си мислех, че нищо не ме радва или това, което ме радва е много временно. Сега вече съм на мнение, че нищо няма значение стига да си лягам и ставам здрава. Хората, на които държа - също.

преодолява ли се пустотата :(
и какъв спусък (астрологичен) би могъл да противодейства?