Здравей Гост

Северен възел - транзити

• 108 Отговора
  • 31282 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Северен възел - транзити
« -: Февруари 22, 2010, 07:20:33 pm »
Е, и аз да започна една полезна тема :blink: (ако нямате нищо против)
Търсих за такава, но не намерих.
Споделете как ви се е отразил транзитния северен възел през домовете.Съвпади с планети също.
Аз сега изживявам транзит на северен възел през 6ти.През септември ще направи съвпад с юпитер.
По натал ми е съвпад с ДС.
По времето когато ми е транзитирал върху слънцето(9 дом) съм взела решение за задомяване и няколко градуса след точният съвпад съм заченала.Е естествено и други предпоставки е имало за задомяването.
Та сега като ми минава през 6ти,мисля отново за здравословно хранене и диети.Някой ми бе казал от вас,че ще имам промени и в работата си.Дано да са за добро.
Кажете ми,какво се случва като минава през 5ти? Освен нещо свързано с децата на човек ,случва ли се някаква любов например или нещо в творчеството? ;)

Благодаря.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Северен възел - транзити
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2010, 07:47:20 pm »
Аз да кажа, че ми минава през втори, тъкмо ще ми настъпи Сатурн, а после по реда си Юпитер, Слънце и Меркурий.
Темата за парите ми е първостепенна във всяко едно отношение.
Ма йок. Квото и да било.

*

abroad

« Отговор #2 -: Февруари 22, 2010, 07:47:58 pm »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2010, 10:04:41 am »
Аз да кажа, че ми минава през втори, тъкмо ще ми настъпи Сатурн, а после по реда си Юпитер, Слънце и Меркурий.
Темата за парите ми е първостепенна във всяко едно отношение.
Ма йок. Квото и да било.

Планетите понякога играят ролята само на прожектори,осветявайки актуалните теми през периода и не винаги са катализатори на промени.По-скоро показват нуждата от такава,но не я предизвикват.Понякога разбира се създават обстоятелства в които определени промени могат да се случат-но кога става това? Трябва да има акценти от няколко места едновременно и най-важното-съзнанието да предприема действия в дадената посока.Защото действието е енергията която се проявява,принципа (на планетата) се проявява само в съзнанието  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2010, 11:34:12 am »
Е възел във втори, транзитен Плутон във втори, прогресивна луна във втори, прогресивен асцендент във втори връз слънце, дирекционен Нептун връз слънце.
Само Плутон във втори би трябвало да стига.
Мисля мисля за парите и освен да ограбя банка, за друго не се сещам.  :-[

*

Синухе

• 4978
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2010, 11:37:30 am »

Мисля мисля за парите и освен да ограбя банка, за друго не се сещам.  :-[

За това ще ти трябва и акцент върху 8 дом  ;D

Абе ясно,ма нали това викам-просто си показват актуалните работи,пък вече как се достигат ...мисля има още време за теб.

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2010, 12:54:37 pm »
Е имам акцент връз осми, нали Мерка ми го управлява, а е във втори и таман прогресивна луна е отгоре му.

Цитат
...мисля има още време за теб.

Време за койе?  :bedtime2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2010, 01:03:15 pm »
плуто транзитира през 2-ри , слънчо пр. е върху венера ,пр.асц. е 2-ри.
СЛВ транзитира от тук......м,. пр. луна също е 2-ри.
мн. труден период.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8 -: Февруари 23, 2010, 01:17:59 pm »
Сега възлите ми са разменили местата си -
 http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pd0fileT8O458-u1264246921&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=24&mth=gw&sday=23&smon=2&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&node=-Yn&asp=1&ast=
 четох, че това не е хубав период, какво да очаквам и повечето планети в 8 дом са се струпали
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2010, 02:20:09 pm »
мн. труден период.....

Труден в кои аспекти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2010, 02:31:36 pm »
мн. труден период.....

Труден в кои аспекти?

каили , във всяко.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2010, 02:57:37 pm »

Време за койе?  :bedtime2:

Да ти се материализира потенциала по 2 дом,как за кое.То нали за това идва енергията и импулсите на планетите-за да се материализират нещата.Или за да се осъзнаят просто,ако целта на материализацията е всъщност нещо да стигне до съзнанието.Само че ако вече е стигнало до там,не знам до колко нещата могат да се материализират   :unsure:

*

kaily

• 5145
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2010, 03:33:50 pm »
Ти пък - значи ако не го осъзнаваш, се материализира. Ако го осъзнаваш, не се.
Точно наобратно на мойта пък логика.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2010, 03:54:33 pm »
Ами така е (но това не е единственият начин)-защото нещата се проектират навън,когато не ги виждаме вътре.Специално при транзитите това е тенденция- случват се неща ,за да ги интегрираме в себе си.Но ако са интегрирани-какво ще се случи?

Може да се даде и шанс-обратният път,да се материализира това което в момента се носи,усеща и желае,осъзнава и разбира.Но ако ти наистина можеш и разбираш нещо,няма да чакаш определена планета да те чукне,ще си го правиш със или без неин транзит.

Абе има няколко начина,работата как обикновено работят нещата за теб,кой е канала така да се каже  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Февруари 23, 2010, 04:58:21 pm »
Май не ви е интересна тази тема :blink:
Споделяйте за другите домове.....който иска разбира се :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Февруари 23, 2010, 07:59:16 pm »
И мен са ми по тая ос, че съм седнала и аз да ги редя за финансовото си бъдеще. :blink:  Засега чертая планове и ви чета по въпроса. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Февруари 23, 2010, 08:08:13 pm »
Тригоните и секстилите със собственото положение са спокойни периоди. Обратите и квадратурите - трудни периоди, особено, когато съвпадат с планети. СЛВ ми транзитира върху светилата във 2-ри дом, във Водолей (квадрат с нодалния в Телец)- научих се да правя пари по трудния начин. Моя втори дом е широк, поради интерсептация, така щом транзитния влезе в Козирог (все още 2-ри дом) вече правех пари по лесния начин - възможностите сами идваха при мен (тригон с наталния СЛВ в Телец).

Сега СЛВ ми транзитира през 1-ви дом (нямам планети тук). Ще видим дали ще окаже влияние върху имиджа ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 01, 2010, 04:56:57 pm »
тригона на транзитния СЛВ , към плутон и уран спохождал ли ви е? , а към МЦ :blink: и нещо интересно последвало от аспекта :blink:.

*

гост

• 10
  • всичко е написано във времето
« Отговор #18 -: Март 02, 2010, 11:30:03 pm »
добре по-натална карта слв ми е в стрелец 9 дом.сега транзита минава в козирог и ето какви аспекти прави.квадратура с слънце в овен 1.дом;съвпад с луна козирог 11дом;72 градуса с меркурий 1 дом риби на_ 29 градуса по_натал;тригон натал венера 2 дом телец;36 градуса марс 12 дом водолей;опозиция на сатурн 5 дом в рак;36 градуса нептун стрелец 9 дом;100 градуса плутон 7 дом в везни.ако някой може да  разталкува аспектите много благодаря.явно има нещо важно но не разбирам какво е то
асц.риби

*

Diyana

• 2705
« Отговор #19 -: Март 03, 2010, 07:26:36 am »
тригона на транзитния СЛВ , към плутон и уран спохождал ли ви е? , а към МЦ :blink: и нещо интересно последвало от аспекта :blink:.

При последния тригон на СЛВ към Уран мъжът ми замина за около година на работа в чужбина. Не че не си идваше често, но, си реорганизирахме битието с малкия, за да се справяме сами. Имаше динамика в работата ми и значително повишаване на доходите. Горе-долу при транзита на възела към Плутон мисията му приключи и се върна.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda