Здравей Гост

ПЛОТИН

• 18 Отговора
  • 3461 Прегледи
*

GeminiLibraMoonPluto

ПЛОТИН
« -: Февруари 02, 2005, 11:46:16 pm »
Философията на Плотин е тясно свързана с Астрологията. Ако сте запознати с нея, как я възприемате с мисълта и сетивата?   :)

Смятам, че тези, които са доста на ,,ти" с Астрологията и със СЕБЕ СИ, ще откажат да я възприемат! Ауч!  :o  :D  

*

lin

ПЛОТИН
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2005, 08:56:36 am »
Цитат
Смятам, че тези, които са доста на ,,ти" с Астрологията и със СЕБЕ СИ, ще откажат да я възприемат! Ауч!

И защо смяташ така?
Явно искаш да ни споделиш собственото си виждане по въпроса...
Давай! Kато нищо можеш да намериш съмишленици тук!  :)  ;)  

ПЛОТИН
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2005, 09:57:33 pm »
Цитат
Философията на Плотин е тясно свързана с Астрологията. Ако сте запознати с нея, как я възприемате с мисълта и сетивата?   :)

Смятам, че тези, които са доста на ,,ти" с Астрологията и със СЕБЕ СИ, ще откажат да я възприемат! Ауч!  :o  :D
здравеите,гледахте ли филма- Александър?маи е бил голям окултист,или вси4ко идва от маика му.сравнява се с прометеи и дионисий :unsure:  

ПЛОТИН
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2005, 09:59:28 pm »
Цитат
Цитат
Философията на Плотин е тясно свързана с Астрологията. Ако сте запознати с нея, как я възприемате с мисълта и сетивата?   :)

Смятам, че тези, които са доста на ,,ти" с Астрологията и със СЕБЕ СИ, ще откажат да я възприемат! Ауч!  :o  :D
здравеите,гледахте ли филма- Александър?маи е бил голям окултист,или вси4ко идва от маика му.сравнява се с прометеи и дионисий :unsure:
грешка с ахил,а прометеевския дух го е напътствал

*

АН

ПЛОТИН
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2005, 05:49:25 pm »
аз малко знам за Плотин, но ми харесва философския дух на времената, в които са живели и той и Сократ и Аристотел :) - и астрологията и всичко тогава е било друго....

*

АН

ПЛОТИН
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2005, 05:52:49 pm »
Цитат
защо от майка му? - аз не съм гледала филма...

обаче всякак семейната среда има отношение към афинитет към каквото и да било....

*

Guest_PERSEFONA

ПЛОТИН
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2005, 07:33:17 pm »
Цитат
Цитат
защо от майка му? - аз не съм гледала филма...

обаче всякак семейната среда има отношение към афинитет към каквото и да било....
 :) майка му е била смятана за вещица а и така я представят,заобиколена от змии.може би тя самата е такава-жените и змиите си прили4ат по своето коварство и мъдрост.много властна и безкрупулна.има конфликт м/у нея и съпругът й цар Филип и може би тя привнася своята любов кам детето като го у4и да гледа на света с други о4и.казват 4е александър е син на бог,а не на филип.неиния бог е дионисии.Александър не може да избяга от маика си с години дори на стотици километри.склю4ва брак с жена която  прили4а на нея по таинственоста и вътрешната сила и която е варварка.по този на4ин раз4упва традицията.зад всеки велик мъж,винаги седи жена.и разбира се любовник/по това време/.нуждата му да превзема територии,е то4но тази да обедини хората.типи4но водолеиско.филма си струва да се гледа,мен ли4но много неща ме впе4атлиха. :D ако не си струва заради хубавото ка4ество и интересната история.

*

АН

ПЛОТИН
« Отговор #7 -: Февруари 07, 2005, 08:15:51 pm »
сигурно е така :)

у всички ни има "ин" и "ян" енергии и ако не са близки по количество, може би да си ги набавяме от другия пол... - тогава задължително се появява някаква силна и здрава връзка с човек от другия пол или с човек, у когото има това, което не ни достига...Не е задължително да е хармонична връзката...

Може би най - лесно е, ако у човека си има баланс между "ин" и "ян" и той си е самодостатъчен :ph34r: -е, пак може да не ги балансира :ph34r:  

*

Guest_PERSEFONA

ПЛОТИН
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2005, 12:07:38 am »
:rolleyes: да,определено.Всяка среща с даден 4овек не е слу4аина.не само 4е има какво да нау4ите един от друг,а и бихте могли да из4истите общата си карма./или да създадете нова... :ph34r: замисляла съм се относно връзките ми мъжете.мнението ми за себе си бе6е 4е съм прекалено "мека"или "крехка"с една дума-ин.мъжете с които съм имала по дълбоки връзки първонв4ално са изглеждали много мъжествени.ето-това което съм имала нужда./по скоро аз да придобия тези ка4ества/.в един момент-аха на мъж ли ми се прави6?и запо4ва6 да търсиш слабата,уязвимата и нежна страна в тях,докато първо ти си показвала своята-нормално за жените.караш ги да я проявят без да се 4уства накърнена тяхната мъжка гордост.и енергията се уравновесява за момент.. и така докато трябва и скогото трябва :o  

*

АН

ПЛОТИН
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2005, 05:52:58 pm »
Водолейското Слънце май само така изглежда "меко" и "крехко" :D - то е сред най-силните Слънца - след Лъва и Телеца :D - можете да издържите и да се справите с какво ли не :) - но като нищо връзките ви предлагат разни предизвикателства и си ги харесвате точно с провокациите :D - не пречи да си изключение :) - аз си говоря средно статистически :)  

*

гост

ПЛОТИН
« Отговор #10 -: Февруари 08, 2005, 07:12:14 pm »
:D На американски филми не бива да се вярва що се отнася до историята и историческите факти. Във филма за похода на аргонавтите за Златното руно ,те бяха направили Орфей -негър. Скарани са с историята и гледат да орезилят европейската история ,защото нямат своя. Киното е мощно оръжие и се използва добре от някои политически среди в Америка за манипулация на общественото съзнание . Не напразно са се заели да филмират събития от римската и гръцката история точно сега. Нито Александър е хомосексуалист,нито Патрокъл е племенник на Ахил  във филма "Троя". Нито Орфей е негър - ама на-харчи се добре! Носи пари и слава! Александър е бил ученик на Аристотел,а майка му Олимпия- жрица,а не вещица! Не виждам връзката с философията на Плотин ,нито с водолейското Слънце ,ама хайде! казах!

*

АН

ПЛОТИН
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2005, 07:52:47 pm »
Цитат
Не виждам връзката с философията на Плотин ,нито с водолейското Слънце ,ама хайде! казах!
е, няма кой знае каква връзка, ама нас не ни смущава :D

теб смущава ли те? :D  

*

GeminiLibraMoonPluto

ПЛОТИН
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2005, 12:50:18 pm »

*

lin

ПЛОТИН
« Отговор #13 -: Февруари 09, 2005, 01:48:50 pm »
Привет GeminiLibraMoonPluto!  :)

Аз нещо не мога да те разбера добре май...
Питаш ни нещо, а не изказваш собствена позиция и мнение за да стане някакъв разговор... приказка да се завърже...

Сега ни даваш URL - благодаря!
Ама защо да го чета?
Кажи ни с какво е интересна темата за теб?

... много си потаен/потайна  :(  :blink:  :ph34r:  :D  ;)  

*

Guest_PERSEFONA

ПЛОТИН
« Отговор #14 -: Февруари 09, 2005, 05:41:09 pm »
Цитат
Водолейското Слънце май само така изглежда "меко" и "крехко" :D - то е сред най-силните Слънца - след Лъва и Телеца :D - можете да издържите и да се справите с какво ли не :) - но като нищо връзките ви предлагат разни предизвикателства и си ги харесвате точно с провокациите :D - не пречи да си изключение :) - аз си говоря средно статистически :)
:) права си.като се направи равносметка,силата маи идва от неподвижността.всеки по свои си на4ин, усещане и предназна4ение.картинката се допълва от асц.скорпион и аспекти към плутон/предизвикателствата и провокациите/.сама си го търся,за да има страст и нотка на разнообразие по пътя на усъвършенстването.за мен и партниора. :D  :wub: недеи да скромни4иш :) доколкото разбрах си скорпион4е!!!изобщо не можеш да пренебрегнеш този знак.за мен може би е наи силен от абсолютно вси4ки.моща,отрицателна или съзидателна деиства на вси4ки равнища.инстинкта за оцеляване е наи истински и може да достигне много високи нива.зависи, :D  разбира се:))))))))))))))))))))))

*

Guest_PERSEFONA

ПЛОТИН
« Отговор #15 -: Февруари 09, 2005, 06:38:18 pm »
Цитат
Нито Александър е хомосексуалист,нито Патрокъл е племенник на Ахил  във филма "Троя". Нито Орфей е негър - ама на-харчи се добре! Носи пари и слава! Александър е бил ученик на Аристотел,а майка му Олимпия- жрица,а не вещица! Не виждам връзката с философията на Плотин ,нито с водолейското Слънце ,ама хайде! казах!
Kakво зна4ение има дали са представили Александър като хомосексуалист?то4но това е връзката с водолеиското слънце.Стремежа му да обедени толкова земи и разли4ни култури.липсва варварската нотка!!!любовта  към приятеля му на духовно ниво- това е  свободата да я привнесеш на физ.план.лошо няма-типи4но водолеиска наклонност.

*

АН

ПЛОТИН
« Отговор #16 -: Февруари 10, 2005, 06:52:14 pm »
Цитат
/предизвикателствата и провокациите/.сама си го търся,за да има страст и нотка на разнообразие по пътя на усъвършенстването.за мен и партниора. :D  :wub:
ами аз изобщо не ги търся :D - искам само спокойствие :D - все не ми достига спокойствие :D  - неподвижност просто :D  

*

Поли

ПЛОТИН
« Отговор #17 -: Ноември 27, 2006, 10:11:20 am »
Цитат
:rolleyes: да,определено.Всяка среща с даден 4овек не е слу4аина.не само 4е има какво да нау4ите един от друг,а и бихте могли да из4истите общата си карма./или да създадете нова... :ph34r: замисляла съм се относно връзките ми мъжете.мнението ми за себе си бе6е 4е съм прекалено "мека"или "крехка"с една дума-ин.мъжете с които съм имала по дълбоки връзки първонв4ално са изглеждали много мъжествени.ето-това което съм имала нужда./по скоро аз да придобия тези ка4ества/.в един момент-аха на мъж ли ми се прави6?и запо4ва6 да търсиш слабата,уязвимата и нежна страна в тях,докато първо ти си показвала своята-нормално за жените.караш ги да я проявят без да се 4уства накърнена тяхната мъжка гордост.и енергията се уравновесява за момент.. и така докато трябва и скогото трябва :o
6е ми помогнетели.Моляжи трябва ми какжи ка4ества притежава Ахил :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
ПЛОТИН
« Отговор #18 -: Ноември 27, 2006, 11:05:07 am »
За "ахилесова пета" не си ли чувала?  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.