Здравей Гост

Духовете от астрала

• 17 Отговора
  • 4554 Прегледи
*

Helo

Духовете от астрала
« -: Февруари 23, 2010, 08:49:33 am »
Да си поговорим за съществата, които обитават Астрала и други измерения и които влизат в контакт с хората и им въздействат. Какво искат тези същества, каква им е ползата от хората, има ли такива които помагат на хората или само такива, които им вредят, те ли предизвикват у хората емоции, за да се нахранят с отделената тях енергия?  :rolleyes:

*

jinom

• **
  • 1753
Re:Духовете от астрала
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2010, 09:37:27 am »
Повечето от тия същества помагат на хората и в някои учения се наричат "съюзници". С емоции се хранят по-скоро едни крайно неприятни същества, които са поробили хората, докато ония които наричаме "съюзници" имат интерес от развитието на хората. Прятелски настроените същества търсят не как да се нахранят с енергията на хората, а по-скоро желаят една обмяна на енергия, коятода е от полза за двете страни и която реално не ощетява нито една от страните.

*

Helo

« Отговор #2 -: Февруари 23, 2010, 09:43:19 am »
Повечето от тия същества помагат на хората и в някои учения се наричат "съюзници". С емоции се хранят по-скоро едни крайно неприятни същества, които са поробили хората, докато ония които наричаме "съюзници" имат интерес от развитието на хората. Прятелски настроените същества търсят не как да се нахранят с енергията на хората, а по-скоро желаят една обмяна на енергия, коятода е от полза за двете страни и която реално не ощетява нито една от страните.

А съюзниците как обменят енергия с нас? И каква е ползата и за двете страни от този обмен на енергия?

И знаеш ли някаква хубава книга по въпроса?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2010, 09:47:34 am »
В сънищата. Още не съм разбрал каква е ползата, поне не съм усетил.  :rolleyes:

"Изкуството на сънуването" - К.Кастанеда.

*

Helo

« Отговор #4 -: Февруари 23, 2010, 10:15:29 am »

С емоции се хранят по-скоро едни крайно неприятни същества, които са поробили хората, докато ония които наричаме "съюзници" имат интерес от развитието на хората.

А какво ще кажеш за съществата, които се хранят от енергията на кръвта? Съществата, които обичат кръвопролитията, защото така си набавят енергия.

*

Helo

« Отговор #5 -: Февруари 23, 2010, 10:17:19 am »
докато ония които наричаме "съюзници" имат интерес от развитието на хората.

А защо някои същества имат интерес от развитието на хората?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2010, 10:29:25 am »
А какво ще кажеш за съществата, които се хранят от енергията на кръвта? Съществата, които обичат кръвопролитията, защото така си набавят енергия.

Не знам нищо за енергията от кръвта, но пък кръвопролитията винаги са свързани с емоции, а емоциите отделят енергия, от която се хранят ония същества, които държат хората в робство.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2010, 10:31:22 am »
А защо някои същества имат интерес от развитието на хората?

Защото само същества от плът и кръв (хората) могат да постигнат т.нар. абсолютна свобода. Съществата, които обаче помагат на хората да постигнат абсолютната свобода от своя страна, помагайки, също се доближават до свободата.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2010, 11:23:28 am »

Защото само същества от плът и кръв (хората) могат да постигнат т.нар. абсолютна свобода. Съществата, които обаче помагат на хората да постигнат абсолютната свобода от своя страна, помагайки, също се доближават до свободата.

Много интересно  :rolleyes:

Да ви се оплача,днес сънувах вампир който искаше кръвта ми-сега се чудя дали това е било някое астрално тварче или просто сън,но щом се събудих стресиран,може и да е първото.Защото и преди съм сънувал вампири,но или ги утрепвам или нещо друго и не се плаша.Днес бяха двама и даже след като вече ме ухапа единия и умирах,другия ми даде да пия чаша вино,за да имам повече кръв-и аз си го изпих поне малко Нептуна да ми махне стреса  ;D

Та ми прави впечатление-кръв и вино,все червено,а това е Марс-кореспондира с 1ва чакра или основната жизнена енергия.То е ясно че искат енергия.А и доколкото знам в кръвта се съдържат и вибрациите на духа,за това магии с кръвен носител са много силни.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2010, 12:17:41 pm »
Да ви се оплача,днес сънувах вампир който искаше кръвта ми-сега се чудя дали това е било някое астрално тварче или просто сън,но щом се събудих стресиран,може и да е първото.

Определено, щото стреса се получава именно от досег с чужда енергия. Що се отнася до останалите неща в съня като кръв, чаши с вино и т.н., това е най-обикновенна драматизация от страна на Его-то, Аз-а, човешкото в нас, което няма никаква стойност, дори символична такава. Именно затова е нужно човек да упражнява контролирано сънуване, с цел да се постигне по-чисто и директно осъзнаване на процесите в съня.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Февруари 24, 2010, 08:59:26 am »
Да ви се оплача,днес сънувах вампир който искаше кръвта ми-сега се чудя дали това е било някое астрално тварче или просто сън,но щом се събудих стресиран,може и да е първото.

Определено, щото стреса се получава именно от досег с чужда енергия.

Напълно споделям това мнение. Аз съм си хармонична сама по себе си или поне имам всички изначални условия да бъда хармонична. Дори вътрешните бури, които преживявам ги изживявам като предизвикателства по пътя на собственото си развитие. Т.е. аз се намирам в ДИНАМИЧНО РАВНОВЕСИЕ, което лесно си възстановявам като си набавя необходимата доза стрес или като се изолирам за известно време от хорската суета. Обаче някои персони с несъвместимите си енергии могат да нарушат това равновесие, изтегляйки го непрекъснато в една или друга посока. Тогава започвам да хабя енергия за възстановяване на баланса в себе си, вместо да вървя напред и да творя в света около мен. Необходимо е да се избягва постоянния контакт с такива хора.

*

Helo

« Отговор #11 -: Февруари 26, 2010, 09:45:28 am »
Вещичке, няма ли и ти да се включиш да кажеш нещо за духовете?  :rolleyes:

Разчитах на теб!  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #12 -: Февруари 26, 2010, 10:00:13 am »
Вещичке, няма ли и ти да се включиш да кажеш нещо за духовете?  :rolleyes:

Разчитах на теб!  ;D

ми кво да ти кажа бе Хело  ;)

духовете от астрала са някви неориентирани същности дето се чудят ква простотия да свършат. те сами са се заклещили в астрала и не мърдат по-нагоре /визирам израстването им и поемането по нови пътища на развитие/. досега с тях си е чиста проба загуба на време.

иначе теорията е, че астрала е всъщност 4 измерение и честно казано приемам това за вярно. 4 то измерение сбъдва веднага това, което мислиш, но 4 то измерение е нестабилно - когато нормално напредващ дух се окаже там, то той остава кратко време там и после продължава напред и нагоре, ама повечето говеда са там от как се помнят и не могат да се освестят да продължат напред.

и в този случай възниква въпроса: бе ти кво очакваш от затъпели, скучаещи същности, които си търсят забавление  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #13 -: Февруари 26, 2010, 10:10:42 am »

и в този случай възниква въпроса: бе ти кво очакваш от затъпели, скучаещи същности, които си търсят забавление  :57:

Имах предвид какво ще кажеш за духовете, които се хранят с енергията на хората.  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #14 -: Февруари 26, 2010, 12:14:26 pm »
Хело бе, те всички духове се хранят с енергия - тъмните със страх, а светлите с бялата. понеже в астрала нямат материални тела, то нямат и материална храна  ;)

*

Helo

« Отговор #15 -: Февруари 26, 2010, 05:45:39 pm »
Хело бе, те всички духове се хранят с енергия - тъмните със страх, а светлите с бялата. понеже в астрала нямат материални тела, то нямат и материална храна  ;)

Каква е тази бяла енергия, с която се хранят светлите дхове?  :unsure:

Ти какви книги си чела по въпроса?  ;) :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #16 -: Февруари 26, 2010, 05:55:28 pm »
ами влез в темата за Матрицата 5 и виж поста за бялата светлина и ще разбереш  ;)

не съм чела такива книги. не съм имала нужда да се ровя в тези неща и каквото ти казвам е това, което съм разбрала по между другото  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #17 -: Февруари 27, 2010, 07:30:38 am »
ей ти тука едно интервю, което потвърждава доста неща и какво правят аджеба рогатите от астрала  ;)
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=865