Здравей Гост

Посещения от извънземни

• 60 Отговора
  • 13234 Прегледи
*

Helo

Re:Посещения от извънземни
« Отговор #40 -: Март 03, 2010, 10:44:47 pm »

Това е образно казано, бе жена! С това започва стария завет, а началото му е преписано от по-древни източници.

Само началото на Библията ли е преписано от по-стари източници?  :rolleyes: Аз пък мислех, че цялото християнство е такова.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Март 03, 2010, 11:00:24 pm »

Това е образно казано, бе жена! С това започва стария завет, а началото му е преписано от по-древни източници.

Само началото на Библията ли е преписано от по-стари източници?  :rolleyes: Аз пък мислех, че цялото християнство е такова.

А ти не знаеш ли историята. Еврейските мъдреци биват поканени в библиотеката на Ашурбанипал. По това време евреите пазели част от границите на вавилонците и онези искали да им благодарят. Натоварили ги с дарове, но и ги развели из древната библиотека. Било им позволено да препишат каквото могат, но нищо да не изнасят със себе си. така и направили - преписали каквото можали. Оттам вземат историята за Ноевия ковчег, като променят това-онова (например заменили са враната с гълъб).
« Последна редакция: Март 03, 2010, 11:05:47 pm от Небесна »

*

Helo

« Отговор #42 -: Март 03, 2010, 11:02:15 pm »
Цитат
въх ти знаш ли, че и това съм го срещала като обяснение ама ся не се сещам точно къде

В Библията ли?  :o

Само заради теб, а малко и заради Вещичка слагам тук откъса от Библията. Останалите не заслужават.  ;) ;D

Битие

ГЛАВА 6.

1. Когато човеците взеха да се умножават на земята и им се родиха дъщери,
2. тогава синовете Божии видяха, че дъщерите човешки са хубави и взимаха си от тях за жени, кой каквато си избереше.
3. И рече Господ (Бог): няма Моят Дух да бъде вечно занемарван от (тия) човеци, защото са плът; нека дните им бъдат сто и двайсет години.
4. В онова време имаше на земята исполини, особено пък откак синовете Божии почнаха да влизат при дъщерите човешки, и тия почнаха да им раждат: това са силните, от старо време славни човеци.
5. И видя Господ (Бог), че развратът между човеците на земята е голям, и че всичките им сърдечни мисли и помисли бяха зло във всяко време;
6. и разкая се Господ, задето беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си.

*

Helo

« Отговор #43 -: Март 03, 2010, 11:08:40 pm »

А ти не знаеш ли историята. Еврейските мъдреци биват поканени в библиотеката на Ашурбанипал. По това време евреите пазели част от границите на вавилонците и онези искали да им благодарят. Натоварили ги с дарове, но и ги развели из древната библиотека. Било им позволено да препишат каквото могат, но нищо да не изнасят със себе си. така и направили - преписали каквото можали. Оттам вземат историята за Ноевия ковчег, като промят това-онова (например заменили са враната с гълъб).

История за всемирен потоп имат всички народи и племена, дори и откъснатите на осторви.

А Библията е преписала историята от Епос за Гилгамеш - плочка XI.
И там си е имало гълъб. Обаче гарванът е този, който не се е върнал и така е станало ясно, че има земя.

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Март 03, 2010, 11:16:20 pm »

А ти не знаеш ли историята. Еврейските мъдреци биват поканени в библиотеката на Ашурбанипал. По това време евреите пазели част от границите на вавилонците и онези искали да им благодарят. Натоварили ги с дарове, но и ги развели из древната библиотека. Било им позволено да препишат каквото могат, но нищо да не изнасят със себе си. така и направили - преписали каквото можали. Оттам вземат историята за Ноевия ковчег, като промят това-онова (например заменили са враната с гълъб).

История за всемирен потоп имат всички народи и племена, дори и откъснатите на осторви.

А Библията е преписала историята от Епос за Гилгамеш - плочка XI.
И там си е имало гълъб. Обаче гарванът е този, който не се е върнал и така е станало ясно, че има земя.

добре си информирана.

*

Helo

« Отговор #45 -: Март 03, 2010, 11:21:05 pm »

добре си информирана.

Аз прочетох Епос за Гилгамеш. Така, както ще прочета и останалите книги, смятани за Свещени или просто важни за митологията. Вече съм споменавала, че изучавам световната митология, заради книгите, които ще пиша.

Мен Плутоновите теми винаги са ме вълнували, обаче докато при другите - криминология, медицински и други имаше и отрицателен ефект върху мен, освен интересът, понякога и обсебването на ума от тях, сега при митологиите се чувствам щастлива.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Март 04, 2010, 08:34:48 am »
За да изучаваш митологията трябва да владееш чужди езици - древногръцки, латински, иврит, както и някои изчезнали езици, за да можеш да изучаваш нещата от първоизточника. Но това е само, ако смяташ да правиш собствени открития.  Иначе книгата, която смяташ да напишеш само на чужди цитати и предположения ли ще се основава?

В Британския музей има много артефакти и там хората ходят на място, за да ги изучават. Там е бил открит Епосът на Гилгамеш (съвсем случайно) от едно момче, което  (също като теб) се е интересувало от история и по тази причина е започнало работа като уредник в Музея. Но плочката е била слупена наполовина и съпътствана с надпис кой и къде я е открил. Тогава се разчува, че историята за ноевия ковчег е много по-стара от Библията. Без малко да стане скандал, понеже дълго време църквата е твърдяла, че библията е свещена книга, писана в състояние на съновидения (господ им се явявал на сън и им говорел). Тогава един британски вестник обявява награда за този, който ще открие останалата част от плочката с епоса на Гилгамеш, което изглеждало непосилна задача (все едно да търсиш игла в купа сено). Но същото това момче заминава за мястото, където е била открита първата плочка (на територията на днешна Турция) и намира продължението.
« Последна редакция: Март 04, 2010, 08:46:34 am от Небесна »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #47 -: Март 04, 2010, 11:43:41 am »
Разводнили сте хубавата тема! Абе то може ли Хелото някъде да не се включи и да не се метне върху библията,хайде стига вече!  :angry:

Давайте да разглеждаме карти на хора за които има доказателства,че са имали контакт с извънземен разум-независимо какъв!  ;)

Иначе темата отива за Мистиката,не за тука,ако не разглеждаме астрологични карти.

*

Helo

« Отговор #48 -: Март 04, 2010, 11:50:04 am »

Иначе темата отива за Мистиката,не за тука,ако не разглеждаме астрологични карти.

Отдавна питам дали ти не си админа на сайта под прикритие.  :rolleyes: ;D

Ама той администраторът е много по-спокоен и по-голям непукист от теб.  :rolleyes: Ама все още се чудя дали ти не си той.  :rolleyes: ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Март 04, 2010, 11:51:56 am »
Не е той, иначе щеше да въведе други правила. А и по принцип правила. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Март 04, 2010, 12:08:28 pm »
Разводнили сте хубавата тема! Абе то може ли Хелото някъде да не се включи и да не се метне върху библията,хайде стига вече!  :angry:

Давайте да разглеждаме карти на хора за които има доказателства,че са имали контакт с извънземен разум-независимо какъв!  ;)

За съжаление нямам точни данни на хора. Тук има имена на такива личности.
http://ufo-stiver.blogspot.com/2008/08/blog-post_07.html

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #51 -: Март 04, 2010, 12:13:45 pm »
Не е той, иначе щеше да въведе други правила. А и по принцип правила. ;D

Тия дни си мислех, че след форумите на бегемама тоя е най-готин, спокоен и приятелски.
Важна е групата, не са важни правилата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Март 04, 2010, 12:20:10 pm »
Тия дни си мислех, че след форумите на бегемама тоя е най-готин, спокоен и приятелски.

Искаш чат, искаш астрология. От всичко има по малко тук.
Това място все още се нарежда сред нещата, без които не мога. Имам навика да си пия кафето, преглеждайки форума. С него ставам, с него лягам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #53 -: Март 04, 2010, 07:05:03 pm »
 ;D ;D ;D

Свидетели на НЛО:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #54 -: Март 09, 2010, 03:10:14 pm »
Съвпада Юпитер/Уран би трябвало да доведе до засилени контакти с извънземен разум и чужди цивилизации,особено по време на съвпада му в Риби-тъй като мунданно Рибите/12 дом са космоса,9 дом-чужденците,чуждите култури,цивилизации,далечните неща като цяло,11 дом-групите и необикновените срещи, намесата на различни йерархии от духовен или друг план,а Уран като цяло най-добре се свързва с неземният разум.
В Овен-военни сблъсъци с извънземен разум или доставяне на нова техника за военни цели от тях?

Вчера се замислих за 9ти дом,защо се гледа за такива контакти-1во това са други цивилизации и видове,далеч от нас,досега с чужда култура,с неща отдалеч,с чужденците. Вчера се замислих за тази дума ключова за 9ти дом и отделно разглеждан при такъв вид контакт- корена на думата е чужд и това не е никак случайно съвпадение.Друго за което се сетих,е че много от тези пътници през космоса се вживяват в ролята на Учители тук на Земята,основават или манипулират религии,някои пречат,други помагат с това-но това е една от основните им дейности тук.И разбира се навсякъде в различните социални и политически системи(тук се намесват и други домове),но все пак имат отношение към закона,а той е по 9ти дом.

Ако вземем планетата управляваща мунданно 9ти дом-Юпитер,прави впечатление,че той определя върховното божество,това което е във форма и организира небето и земята (дори и чрез посредници-негови братя,сестри,деца и т.н.-функцията на Юпитер е разпостранение-но на неговия божествен клон,сега се сещам че това се прави чрез кръвта,това са кръвните линии,а кръвообращението се съотнася и към Юпитер) или т.нар. висша инстанция.Повечето извънземни тук биват обожествявани,символично им се дава статуса като този който е имал Юпитер на Олимп.Отделно много от извънземните цивилизации или по-скоро техните представители тук обитават високи планински местности (наред с подземните).При това божествата винаги си остават чужди за хората,нямат един корен.

11ти дом и Уран-това са срещите с Колективен Разум,с неправителствени организации (  ;D ),с високоразвити технологични групи,общества,всичко което идва сякаш от бъдещето,което носи новото,нетипичното,уникалното,крайно различното,гениалното.В окултната астрология по 11 дом се търсят Бели Братства и всякакви други аспекти на Духовни Йерархии или с други думи групи имащи отношение към еволюцията.Извънземният разум-само като такъв е първо по Уран,тъй като това е различен вид разум ,разума или по-скоро висшия разум е също по Уран,а извънземен добре се свързва с небесният Уран,който е горе в небето и взима за съпруга Гея (Земята),това е Първичната Двойка ,в Библията това са ангелите съешавали се с земните дъщери,обединявайки небето със земята, въздуха със земята.

Разбира се дори Уран е роден от Гея или с други думи чрез материята:

"Гърците ме наричат Гея, но съм по известна като Земята. Аз съм могъща и
силна и давам живот на всичко, което расте и живее върху мен.
Аз родих безкрайното синьо Небе - Уран, проснало се над мен като покрив.
После станах негова съпруга и майката на деца му...
"

Извънземните са също толкова зависими от нея,но и продължават с експериментите си тук,а те са пак по 11ти дом,желанието на ума/разума да изменя материята (ДНК намесите).Интересен паралел е,че 11ти дом-са децата на другите,били те партньори или врагове ,другите са по 7 дом (откритите враговете/съюзниците или противостоящите и балансиращи отвън/отсреща сили) и за това на мунданно ниво се взима и 7ми дом-но това при открити контакти или при взаимодействие на човечеството или правителства тясно с тях,нищо че това се опитват да го изтеглят към тайните на 12ти дом,да го избутат в подсъзнанието на човечеството,да забулят нещата по Нептун.Чуждите деца-11 дом,деца на кой-кое е чуждо  :rolleyes: ,нефилимчета и разни други,възможно е целта им е да създадат нова раса или общества от определен вид (11ти дом пак),а обединяващото ще са ДНК промените или направо вместването на извънземни съзнания в генно модифицирани земни тела.11 дом търси и унифицирането,колективното съзнание като форма на разумен живот ...а голяма част от извънземните са точно такива и точно това искат да направят и с нас.

Уран е и Бащата,Небесният Баща,този който държи първоначалното семе,а човека определено е продукт на небесни семенца от разен произход  ;D
Уран играе ролята на сътворец за Космоса и тази функция я имат всякакви извънземни,но по важно е че Уран е ключа към всичко различно,което не е от тук,нито е от сега-той винаги показва това което е в разрез с типичното,земното,условното и в някои направления-това което възприемаме за естествено.В чистата си форма някои извънземни видове са точно като астрологичният Уран-много силен интелект,слаб емоционален спектър или никакъв, надличностен начин на живот в името на групата,колективните цели и интереси.Разбира се и там има бунтари или т.нар. синдром на Прометей.

И донякъде тук прозира и защо Венера (любовта,връзката,еротиката) има 2 лица- Афродита Пандемос (Телец) /хтонична богиня на простолюдието/ и Афродита Урания (Везни) /била за гърците богинята на идеалната любов, любовта към отечеството, към приятеля, неопетнената обич между мъж и жена/,тъй като самото обвързване е по Венера,а първото обвързване е било между небето и земята (ако ще и на ума/съзнанието с тялото),между Уран и Гея,тя е тяхното дете и носи по нещо и от двамата.С други думи смесването на земни и извънземни гени.

"Макар Венера традиционно да се свързва с романтичното привличане, тя има също толкова важна функция като път за интеграция на низшата и висшата природа на човека и оттам привличането на удовлетворяващи връзки, занимания и придобивки. В езотеричната астрология  Венера е свързана с шеста чакра или т. Нар. “трето око“- носител на вътрешното  виждане, разбиране и вдъхновение. В Библията се казва “ Следвайте любовта, но копнейте и за духовни дарби, особено за дарбата да пророкувате.“ ( Послание към Коритяните 14: 1). Но също “ И ако имам пророческа дарба и зная всички тайни, и ако имам пълна вяра, тъй щото планини да премествам, а любов нямам, нищо не съм.“ (Послание към Коритяните 13:4). източник

Сега обръщам внимание на нещо интересно,което до преди това не го бях забелязал:

"Венера...тя се явява от този океан все още облечена в златна светлина,усмихната поради познанията за други царства;тя е медиатрикс-водач към най-дълбоките нива на подсъзнанието" - извадка от "Митична Астрология"

Венера-божествена любов в земна форма (екзалтация в Риби)- златна

Златният цвят в езотериката е по принцип цвета на божествената любов-или Афродита Урания,а също така е и цвета на безсмъртието.Което навява за нейната първична функция и за божественият и небесен статус.За божествата се знае че са безсмъртни (или според земните представи за време и други), а също така се знае и че небесните пришълци без значение дали са в хуманоидна или нехуманоидна форма,са били обожествявани.Те играят ролята на враг или съюзник спрямо човечеството-това е 7 дом,като могат да създават и връзки от интимно ниво.По този начин те издигат материята,макар че това си зависи от това кой как се намесва,но това е все пак дъщерята на Уран-или функцията на обвързване и контакт цели всъщност еволюция и разрушаване на стари форми (били те и ДНК спирали и т.н.),промяна на вида.Любовта на боговете е често безлична т.е. обслужва не романтични цели,а цели обслужващи нечий научен или друг прогрес или понякога експеримент заради експеримента.

Така-основно приемам Извънземният Разум като вид-по 11ти дом и Уран.Когато този Разум дойде тук и предаде нещо на Земята-това е 9ти дом и Юпитер.
За самите чужди разуми идването им тук е далечно пътешествие-отново 9ти дом.Много от тях са и част от някаква глобална мрежа от цивилизации и видове-отново 11ти дом.Откритата намеса и тесни връзки с хората-7 дом или другите.От 9 дом те действат на универсално равнище-дават закони, спускат познания или други шаблони и така въздействат на масата.Когато обаче работят с определени правителства или единици хора (често и с гении ,което идва от ген и ще рече хора с изменени гени-познайте от кой  :mellow:)-тогава е 7 дом;откритият конфликт военен или други с Другите също мунданно е по 7 дом+9ти дом (сблъсък с чужда култура,цивилизация,разум).

12 дом също може да се разглежда като свързан с тях-но в зависимост от типа връзка или начина по който ТЕ се манифестират.Това е дома на открития Космос,на връзката ни с Цялото,на тайните и кармата ,на Невидимото и Неясното.Също така това е АСТРАЛА.Когато имате среща в астрала с тях-това е по 12 дом,а те също са и там.Когато някой бива отвлечен или поканен от тях на тяхна планета-това е емиграция и това пак е 12ти дом- може да заминете в открития космос и ако не се върнете ,се брои за емиграция,асимилация от страна на другият свят.Другият свят е и синоним на астрала.Посещението или пътуване с кораб или друго е по 9ти дом-това е отиване и връщане,екскурзия,посещение на чужди земи и култура-това важи както за нас,така и за тях!Ако извънземен разум дойде и остане до края на живота си тук-това за него е също емиграция ,а не просто досег с друга цивилизация и пътуване по 9ти дом.12 дом е символ на затворите-за мнозина вероятно оставането им тук е като да останат в затвор,но същото може да се каже и за даден човек,ако остане в чужди условия на чужда планета.Разбира се затвора може да се превърне и в рай-всичко зависи от изявата на 12 дом.
По 12 дом са конспирациите,колективните тайни,тези които дърпат невидимите конци-попадането ни в такава структура тук,може пак да се отнесе към 12 дом където са многонационалните компании,а защо не и разно видовете компании  :mellow: Агенти на извънземни внедрени някъде тук (част от емиграцията) е също по 12 дом,както и хора играещи роля на агенти на чуждите.По 12 дом е и всичко старо-това могат да бъдат и стари цивилизации,които са си отдавна тук,забулени и скрити,емигрирали много,много отдавна от родният си дом.Забележете че ,чуждите цивилизации са по 9ти дом основно (индивидуалният извънземен разум е по Уран)-а новият им дом свързан с емиграция-12ти дом,е точно 4ти от техен 1чви дом във производните домове (12 дом е 4ти от 9ти).Също така 11ти дом е трети от 9ти дом или по-него можем да съдим за внедрените техни братя/сестри в нашите социални системи,а мунданен 7ми за тях е 11ти-те предпочитат да се групират с нас или по-скоро да прегрупират нас към тях,към една световна организация, колективност+реформи.Техен 12 дом е мунданно 8 дом-те имат натрупана карма свързана с отвличания и смърт,генните мутации и т.н. или с други думи там са техните най-големи тайни,но има и една огромна скрита (12) власт (8)!
Управителят Нептун на 12ти-има връзка с водата,с подводни бази,с манипулацията на водите (и прати им Господ потоп),с измамите,заблудите и то на масово равнище.Вижте колко е интересно-потопите са по Нептун или мунданен 12 дом-когато те искат да приключат с експеримента си тук и да започнат на чисто-хоп потопче,а това е точно 4ти от 9ти дом-приключване,край.Или приключват с окончателно влияние върху вярата ни,внедряване на масови заблуди,хамелеонщина.В поредицата Връзката с Атлантида - става ясно,че когато Зевс/Юпитер се ядосва на хората и почва да гърми и да пука,казва на брат си Нептун да ги заличи,не на някой друг,нито той самият го прави, това отново е аналог с връзката 9ти 12ти дом като производен 4ти!  :o 4ти е и семейството,родата на Пантеона на Божествата-9ти дом ,но ако вземем заради функцията на Юпитер като върховно божество-само за него-то той е президента или 10 дом и тогава 12ти-Нептун му е не просто рода 4ти,а и брат-3ти дом ,какъвто е  :rolleyes:
Още по-интересен аналог е с 8 дом Плутон/Хадес другият брат-3ти от 8 дом е 10ти.Тук не е важно,че 10ти знак е Козирог/Сатурн,а че мунданно 10 дом е Шефа,а Шефа е бил Юпитер  :mellow:

Излиза,че макар основно да се гледа мунданно 9ти и 11ти дом-за чужди цивилизации и извънземен разум,колективните домове имат като цяло участие по отношение на темата.8 дом и Плутон също има своето място-там са Егрегорите,Скритата Власт,Смъртта,Отвличанията,Преобразуванията,Сексуалното Насилие,Общите Ресурси-все неща от които се възползват чуждият разум.При тясно взаимодействие с нас-7 дом се стига до 8 дом-така те или предизвикват смърт,травма,манипулации в ДНК или споделят ресурси,дават сили и т.н.

Хирон също има своето място в цялата картинка-защото той е моста,който свързва обичайното с необичайното,връзката между два свята или две измерения и същевременно равновесната им точка.До някъде Хирон в това си влияние съвпада с астрологичните теории,че му пасва границата Дева/Везни- самата граница между личното и колективното,между завършеният земен човешки Аз-и Другите.Също така е и моста през измеренията-а чужд разум има само не във тази физическа вселена или астрала,а и в паралелните светове.И някои идват от там,а други от нас могат да ги посещават или се свързват с такива (аз съм имал подобни контакти с Хирон в 9ти дом).При това се разширява съзнанието -и за тях,и за нас.

Има 3 дома които се свързват със сънищата в астрологията-4ти,9ти и 12ти дом.2 от тях са част от колективните домове и прави впечатление-че някои техни намеси от нас стават по време на сън,в астрала (астрални пътувания-9ти дом) или биват забулени физически такива с хипноза (12 дом),често напълно затиквайки спомена дълбоко в подсъзнанието -отново 12 дом,понякога струвайки се че всичко е било един сън...Работата е там,че те не са един вид,за да имат едни инструменти и цели,но като цяло действията и влиянията им могат да се опишат чрез някои ключови домове и планети.

Тъй като много хора преживяват това персонално,това е отразено в картите им.Сега ми хрумна,че в някои карти на държави ,може да се проследи при кои може да има по-засилена тенденция да имат допирни точки с другите и по-точно как става обмена между тях.Динамиката е във транзитите и т.н.

Контакта с извънземен разум по Юпитер и Уран,ще се различава от този по Нептун и Плутон,а по Хирон ще е напълно друг,както и по отношение на домовете.Може да изведем някои основни насоки,макар че те лесно се подразбират,но е много вероятно че натално или транзитно особено ще има манифестация на безлична сила (външните планети) в колективен дом 7 до 12ти -плоскостта е света,външният,обективният,а не вътрешният или личният от 1ви до 6ти.Разбира се всички домове като области от самият свят могат да бъдат и обективни-примерно транзит/дирекция от 3 дом-събитието става по време на път;в 4ти дом-посещения в дома;5ти дом-отвличане на дете +8ми,както и за сексуални контакти с такива или деца от тях и т.н.Но като мунданни връзки конкакта е винаги по колективните домове започвайки от 7 дом където за първи път срещаме другите,в смисъл това трябва да работи и за картите на държавите.

« Отговор #55 -: Март 10, 2010, 09:07:27 am »
шаш  :o

по 9 и Юпитер е и вярата/ или не  в съществуването на извънземни/ чужди цивилизации , разум

аз се подготвям за среща с тях с нова баня, първо ще се изкъпят от дългият път, да заприличат и те на хора, чистички ;D асц.Дева
« Последна редакция: Март 10, 2010, 09:11:45 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #56 -: Март 10, 2010, 09:13:06 am »
[quote author=strelicka link=topic=4102.msg88759#msg88759 date=1268208447
аз се подготвям за среща с тях с нова баня, първо ще се изкъпят от дългият път, да заприличат и те на хора, чистички ;D асц.Дева
[/quote]

хахха, аз  първо ще ги отупам ( марс) и предпочитам явно да са мъже ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #57 -: Март 10, 2010, 10:30:47 am »
при асц.дева, транз. съвпад юпитер/уран  е в 7 дом , директно указващ срещи с
чуждоземен интелект, пък може и партньорски бизнес да се заформи,
предлагам туристическа дестинация до Земята, със софра, ГМО храни
 ;D и останалите екстри по желание на клиента
чудех се как да си проработя  рожденият ретро Юпитер в 9 дом Телец
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #58 -: Март 10, 2010, 01:03:04 pm »
Ето картите на USA,страна за която се твърди че има най-тясна връзка от страна на правителството с извънземните:

1та карта с изгр Стрелец по им се връзва някак си покрай фактора връзка с извънземни:

Уран е точно на ДСЦ-връзки с чужд разум
АСЦ Стрелец-идентифициране с божественото;Упр на АСЦ в 7 дом-божественото отвън
Юпитер в 7 дом-с какво взаимодействат-оказва се че това са точно Юпитер и Уран
Нептун е в 9ти дом-вероятно някаква връзка с Атлантида и техни представители освен другите моменти
Съвпад на Управителите на 1 и 9 дом на границата 7/8

Ми те и да искат не могат да се скрият,картата им го показва  ;D
Но управител на 7ми-ретро Меркурий в Рак в 8ми дом в опозе на Плутон упр на 12ти-ясно е колко усилено се опитват по принцип да скриват много от връзките си и за какво се изпозлват тези връзки  :mellow:
Пък и с Юпитер упр на 1ви в 7ми-истината за тях е обречена да лъсва,като са си избирали картата ,са пренебрегнали тази важна подробност  :P
Управителите на 9 и 12ти са във 2/8-материални интереси и придобивки от такива контакти

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #59 -: Март 10, 2010, 01:31:24 pm »
те са сред нас много отдавна , тея човечета....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците