Здравей Гост

РАЗКРИТИЯТА НА ЕДИН ПОСВЕТЕН

• 48 Отговора
  • 19204 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:РАЗКРИТИЯТА НА ЕДИН ПОСВЕТЕН
« Отговор #40 -: Март 23, 2010, 06:37:47 am »
"Най-дългата нощ" на Айзък Азимов и "Модната тенденция" на Л. Дилов. :blink:

"Модна тенденция", точно и знаеш ли дали беше в сборник, примерно в "Пропуснатият шанс"??..да взема да си я намеря да я поръчам, защото търсих "Модна тенденция" и не го намирам в нета отделно.. :lol:

п.с.намерих го, в "Пропуснатият шанс. Из съчиненията на моя компютър" е  ;D

благодаря пак :)
« Последна редакция: Март 23, 2010, 07:45:56 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #41 -: Март 23, 2010, 01:14:20 pm »
 Да, издание "Хр.Г.Данов" '81г. :blink:
А относно разказа на А.Азимов-претърпял е трансформация в роман, очевидно темата е била интересна и за А.А., и за читателите. Сега немога да се сетя за точното му заглавие.
« Последна редакция: Март 23, 2010, 01:31:48 pm от Uran »

*

Vision

• 3523
« Отговор #42 -: Март 24, 2010, 08:06:15 pm »
Да, издание "Хр.Г.Данов" '81г. :blink:
А относно разказа на А.Азимов-претърпял е трансформация в роман, очевидно темата е била интересна и за А.А., и за читателите. Сега немога да се сетя за точното му заглавие.

ако се сетиш заглавието, кажи и на мен, ще ми е интересно да го прочета :)
намирам много общо между тази история и сегашното състояние на обществото..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

neo

• *
  • 72
Re: РАЗКРИТИЯТА НА ЕДИН ПОСВЕТЕН
« Отговор #43 -: Декември 25, 2012, 12:52:46 am »
"Но когато хората вярват в нещо, което се лансира в медиите, то те с мислите си могат да материализират такова събитие, особено след като много хора вярват."

Нищо подобно не се твърди. Забелязъл съм, че 99% от хората не са в състояние да четат обективно дори прости неща. Аз лично съм го чел този текст поне 5 пъти от 2008/9 насам и към днешна дата съм намерил потвърждение на всичко написано, дори и за петрола който ми беше най-мътната част... Това не значи, че не се надявам да открия нови неща.

Който знае английски, по-добре да чете оригинала:

http://dc208.2shared.com/download/M-99rmge/The_Revelations_of_an_Elite_Fa.pdf?tsid=20121224-204557-4bbbdb9b

Ако някой има сериозен интерес към засегнатите теми, може да ми пише на лични.

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #44 -: Декември 29, 2012, 11:56:25 pm »
Аз лично супер много се кефя на това

How would I answer the question "what do you do when you have mastered the game?"
Checkmate.

убийствен лаф :)... жалко че малцина могат да го схванат...

« Отговор #45 -: Януари 01, 2013, 10:19:18 am »
Честита Нова година на всички!

Горещо ви препоръчвам да прочете книгите за пророчествата Слава Сиврюкова . „Бъдете в този свят, но не от този свят“ (2005)
 „Прозрения“ (2006) и „Зеница към вселената“ (2007), написани от Христо Нанев. Изключително интересни! Обърнете внимание на езика на тази жена, в него няма агресия, нападки, високомерие. Тя е истински феномен, многократно по-силна от Ванга. Не е толкова известна, защото не е "гледала" на хора, нейната мисия е малко по-друга. Все повече и повече се говори за нея обаче. Кигите могат да се четат онлайн или да се свалят от интернет. За съжаление авторът е разводнява твърде много четивото със своите си разсъждения, но поне се е постарал да отрази пророчествата й съвестно.

Ето линк :

http://www.ebookscenter.co.uk/download/%D0%91%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82_aHR0cDovL3dlYi51bmktcGxvdmRpdi5iZy92aWN0b3JpdmFub3YvYm9va3MvU2xhdmFTZXZyaXVrb3ZhMS5wZGY=

https://www.google.bg/search?q=%E2%80%9E%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%E2%80%9C+%282006%29+%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D0%A1%D0%B8%D0%B2%D1%80%D1%8E%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a#hl=en&client=firefox-a&hs=h2I&tbo=d&rls=org.mozilla:en-GB%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=%E2%80%9E%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%E2%80%9C+%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D0%A1%D0%B8%D0%B2%D1%80%D1%8E%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8&oq=%E2%80%9E%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%E2%80%9C+%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D0%A1%D0%B8%D0%B2%D1%80%D1%8E%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8&gs_l=serp.12...3626.3626.2.4877.1.1.0.0.0.0.89.89.1.1.0.les%3B..0.0...1c.1.kfN82Cv1_l0&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&fp=4f5aa68ed96ad461&bpcl=40096503&biw=1760&bih=1007

http://truden.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=1415

« Отговор #46 -: Януари 09, 2013, 02:38:44 pm »
Запознах се с тези разкрития преди около 2 години, като досега няколко пъти съм го изчел! Мога да кажа, че за много от казаното има потвърждения, дори за петрола. Някакви руски учени се изказали за това, което довело до вълна от несъгласие. Бих искал да я видя тази статия!  :blink: Интересно ми бе и твърдението му за количеството на парите или по-скоро за липсата му. Малко странно ми звучи, защото според всички останали в Световната икономика се въртят трилиони, а в сивия сектор - десетки трилиони. Колко всъщност трябва да са - милиарди, милиони или дори по-малко !? :unsure: Повече противоречиво ми се видя мнението му за Дейвид Айк, защото има много подкрепа, дори и от един български конспиратор - Еленко Ангелов ! Докато не намерих едно Интервю с рептил, което може да обясни т.нар. шейпшифтинг. Явно тези рептили владеят телепатията и телекинезата и чрез тях могат да проникнат в съзнанието ни и да ни кажат «Виж ни като един от вас» и излиза, че при някои срещи с хора, които казват, че са си променили формата явно, те просто са ги "препрограмирали'', за да видят човек !  :thinking: Другото, което ми направи впечатление е какво казва за себе си - фамилия на елита (явно не масон или илюминат, но какъв е тоя елит) и това че владее 6,7 езика. Важното за мен е не толкова, че явно е Теолог, а че английския не е от първите му езици! Странно значи не е роден и отгледах в англоезична страна и това че споменава само един израз на различен език и това е латински ама не от популярните латински изрази, а това е официалният език на Ватикана !?

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #47 -: Януари 22, 2013, 11:48:19 pm »
Човек който владее много езици се нарича полиглот, не теолог. И всъщност е напълно логично, човекът не работи и не трябва да упражнява някаква конкретна професия, така че чете и знае езици.
Парите които се въртят в икономиката са предимно кредит. Това значи, че и "твоите" пари в банката са същевременно кредит който някой друг дължи. Съвременната парична система е най-голямото фиаско съществувало някога...
Айк е очевАдно поставено лице. Фатката е, че и той не знае, искрен е и изглежда стойностен човек. Еленко играе същата роля тук, но е боклук и му личи.

По-сложната част е тази, за която имаше грешни интерпретации:

"I might add this which may sound contrary to what I said but read carefully:
When masses are made to believe something negative, they may create what they did not want,
which is how for instance the "NWO" like you people name it, works.
You are believing it is taking shape, so it will take shape and theorists are major players in
helping this taking shape by bombarding you with "facts" that it is taking shape.
Claiming you are giving in power everyday, and they control you more...while in reality you are
in full control.
So the people who are "waking up" to it are the ones who are creating it. "

Той самият започва с това, че може да звучи противно на това което пише и поред мен ключовата дума е "масите" и "вярват". Той говори точно за хората като маса, че притежават реално контролът и това наистина е така (но не става дума за индивидуално ниво). Факт е, че нов световен ред на няколко века има. Едни империи умират, и други се раждат. Бавно добиват форма, нови идеали и виждания идват и започват да стават масови. Всъщност дори една малка група хора могат наистина да вярват, другите просто трябва да бъдат убедени да приемат нещата за такива каквито им ги тиражират и да не правят нищо. Това според мен се наблюдава много често - на масата й се набиват някакви идеи, ден след ден, година след година, докато тя свикне, и ги приеме. Така че дори идеята да не е била реализирана наистина по времето когато е била тиражирана, когато наистина това тръгне да става, на никой не му прави впечатление. Според мен малко завоалирано, той говори именно за тази тактика, която в днешно време е доста очевидна. Ако нещо веднага се представяше на обществото като чиста монета, можеше да настане революция. Но когато обществото е бавно и систематично подготвяно по неофициални канали, то започва да свиква с идеята. Иронията наистина е, че тези хора които наистина са вярвали, са били точно тези чрез които това "набиване" в главите на масите се е случило. На индивидуално ниво обаче, когато разумът говори, не "вярата", конкретно въпросът какъв ще е поредният нов световен ред, дори да е безсмилен, може да наведе на други интересни теми. Безсмислен, защото от една страна - никой наистина не знае точно какъв ще е (вероятно дори и те), от друга - какво значение има? От гледна точка на индивидуализмът, масата винаги управлява, и стои единствено въпросът - какъв е кярът за теб самият. Така че интересните теми които се повдигат покрай това са, най-вече около икономическата страна на въпросът с която е свързана абсолютно всяка смяна на режима...

« Отговор #48 -: Май 11, 2013, 05:51:59 am »
ако трусовете и катаклизмите се случват на ментално ниво , бихме могли да избегнем голяма част от природните катаклизми.
озлобените и изкривени маски на света се отразяват не само на земяна , а и на космоса .

I have been a FunForFreedom survivor since 7/2/12!
Diablo 3 Gold
Buy Runescape Gold
Supporting Leon X Zara! <3
I have a blog!