Здравей Гост

хорар

• 17 Отговора
  • 2280 Прегледи
хорар
« -: Март 06, 2010, 09:20:54 pm »
Мога ли да помоля някой ,който има желание да ми каже кои са сигнификаторите за хорарен въпрос"Ще се срещна ли отново с този мъж?" и съответно крайният резултат .Данните са 23.02.2010 17:04 гр.Казанлък.Благодаря Ви предварително.

*

Lillie

• 30532
Re:хорар
« Отговор #1 -: Март 06, 2010, 09:41:51 pm »
Това е хорарната карта.

Ако приемем, че мъжът, който те интересува, е по 7 дом, тогава сигнификаторите му ще са Сатурн и Уран.
Голямо струпване на планети има в 7 дом, а Луната в хорара е в Близнаци в 11 дом. Да не сте се запознали/срещнали на обществено място, сред голямо струпване на хора, в компания? Аспектът на Луната преди задаване на въпроса е тригон с Меркурий.
Първият сходящ аспект на Луната, който предстои, е квадрат с Уран. Почти веднага следва тригон с Нептун, но в случая Уран е по-значим, тъй като се явява косигнификатор на мъжа. Другият му сигнификатор /Сатурн/ е ретрограден.
Луната е в бързите Близнаци и според мен ако дотук сходящият тригон с Нептун в 7 дом не е проработил, значи не е от чак толкова значение за по-нататъшното развитие на въпроса. Нептун в случая няма директно отношение към естеството на въпроса, нито се явява сигнификатор на мъжа. Ако имаме предвид, че диспозира Слънцето в Риби, което е твой сигнификатор, тригонът му с Луната загатва за очаквания от твоя страна...
И все пак, ако трябва да сме оптимисти, двата сигнификатора в картата - Слънцето и Уран - впоследствие ще се срещнат, това ще се случи по време на предстоящото новолуние в знака Риби. Там ще е и транзитният Меркурий. Така че, ако в крайна сметка новолунието не даде нов шанс за неочаквана повторна среща, следваща такава може и да няма.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Март 06, 2010, 10:00:04 pm »
Благодаря много за вниманието ,искам да попитам в случая след като се касае за интимна среща 5 дом ,управителя му и планетите в него вземат ли се под внимание

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 06, 2010, 10:02:00 pm »
Не се занимавам много с хорари... Мисля, че 5ти и 7ми домове трябва да се гледат за такава среща. Венера и Марс като класически сигнификатори също би трябвало да са активни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Март 06, 2010, 10:10:11 pm »
Благодаря много за вниманието ,искам да попитам в случая след като се касае за интимна среща 5 дом ,управителя му и планетите в него вземат ли се под внимание

Управителя - да. Освен това - твоят сигнификатор и този на 5-ти дом са в 7-ми. Развитието на въпроса зависи от него. ;)
Предполагам срещата да е до 21-2 дни. Май се пада около 15-ти март.
Последния аспект преди Луната да напусне знака е с Уран т.е. него  :unsure: :unsure: :unsure: това не е много подкрепящо за една бъдеща среща.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5 -: Март 06, 2010, 10:13:19 pm »
Не последният аспект на Луната е с Нептун -тригон,но Нептун не дава ли илюзии

« Отговор #6 -: Март 06, 2010, 10:15:58 pm »
Не последният аспект на Луната е с Нептун -тригон,но Нептун не дава ли илюзии

Нептун няма отношение към въпроса и е външна планета. Обърнах внимание на Уран, защото е негов сигнификатор иначе и на него не бих обърнала внимание  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Март 06, 2010, 10:18:50 pm »
Всъщност Луната в хорара е сигнификатор на питащия, неговата нагласа и какво евентуално ще направи той. Така че каквито сходящи аспекти да прави, твоето желание дадено нещо да се случи не е достатъчно, нужно е да има и насрещна воля. Затова гледаме и сигнификаторите на мъжа, дали управителите на АС/ДС се срещат в аспект и какъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Март 06, 2010, 10:28:51 pm »
Благодаря Ви за съдействието ,приятна вечер :blink:

« Отговор #9 -: Март 06, 2010, 10:56:59 pm »
Попитах и в друг форум днес,въпроса ме мъчи,неистово :(
Ще се върне ли(името)във връзката...т.е.ще запазя ли брака си?????????
Въпросът е зададен на 06.03.2010 г в 15:04:50 в град София...

« Отговор #10 -: Март 06, 2010, 11:06:55 pm »
Попитах и в друг форум днес,въпроса ме мъчи,неистово :(
Ще се върне ли(името)във връзката...т.е.ще запазя ли брака си?????????
Въпросът е зададен на 06.03.2010 г в 15:04:50 в град София...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 06, 2010, 11:07:27 pm »
Временно завръщане на съпруга може и да има, доколкото Сатурн в картата /неговият сигнификатор/ е ретрограден. Или, да кажем така, период на преосмисляне преди да вземе окончателно решение. Това може да бъде и оттегляне на исковата молба, и забавяне някакво в тази връзка, и предоговаряне на условията, имайки предвид позицията на Сатурн в 3 дом. Но дали и докога ще запазиш брака си не мога да кажа, твърде много квадрати сключва Луната и не всичко върви в унисон с твоите желания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Март 06, 2010, 11:10:24 pm »
И аз така мисля  :-\

« Отговор #13 -: Март 06, 2010, 11:15:10 pm »
Само да поясня за Kristal, че хорарите се отнасят до близкото бъдеще 3-4 месеца.

« Отговор #14 -: Март 06, 2010, 11:23:57 pm »
Благодаря,и аз не виждам категорично да/не...да не говорим,че не съм наясно съвсем със собствените си желания :( Изглежда,не само аз... Зная,че се отнася до близкото бъдеще,Aurora...
Искрено благодаря и на двете ви :blink:Приятна вечер!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Март 07, 2010, 09:42:36 am »
Два въпроса от хора, които отбират нещо от хорарна и поне са чували за нея в общи линии, пък се крият и не са участници във форума.  :rolleyes: Странно ли е или само на мен така ми се струва...?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Март 07, 2010, 11:46:52 am »
Може би просто са искали да си сверят часовника с друг астролог, често и аз така правя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Март 07, 2010, 11:56:42 am »
Лошо няма разбира се, но мисълта ми беше що са с непознати никове или може би не са от форума.
 Абе какво съм се замислила и аз, днес много взех пак да разсъждавам, я да си работя, че и без това ми стигат ангажиментите.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.