Здравей Гост

Агресията във вашия натал!

• 234 Отговора
  • 34197 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Агресията във вашия натал!
« Отговор #220 -: Април 23, 2010, 11:42:14 pm »
.. абе най-добре ми е било с рибешки марс! ;)

хехе.. сичко ше си кажеш ти ..  :P  

Цитат
много искам да ти видя визитката- наталната карта! ;)

заповядай ..  :blink:   http://gdgdg.hit.bg/astro_2gw_01_g22_fa3l.73534.4948.gif

Гал , ти ме изплаши! :o
твое слънце ,мое слънце-тригон
твоя луна моя луна тригон
твой марс съвпад мой сатурн
до тук орбисите са около 1 гр.
твой юпитер точен съвпад мой дсц- до милимунда.
твой уран тригон мои сатурн
твой нептун съвпад мое слънце
твой плутон секстил мое слънце....
твоя асц съвпад мой ЮЛВ
твой мц съвпад мой плутон и уран....
малееее, имаш венера на същия градус като мъжа ми и СЛВ на същия градус като един мъжага ,детооо....няма да казвам какво му мисля ;D ;D , но този градус във везни прави кармичен аспект с моя СЛВ...
кармааа ,карма..какво да се прави? ;)
китайската метална змия ли си? ;D ;)

п.п. и двете имаме мутабелни оси... и ти имаш уран тригон марс ,както и твърд аспект уран-сатурн.....
лелеее, лееелле...
« Последна редакция: Април 23, 2010, 11:49:05 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #221 -: Април 24, 2010, 08:50:50 am »
При мен Марс е ретрограден в Рак, опозиция с Луната и Сатурн. Широк тригон с Меркурий. Не обичам конфронтациите и имам слаба самозащита като цяло. И въпреки това, не знам как го правя, но с мен не е лесно да се живее  - Марс в четвърти дом. Понякога ставам сприхава, взискателна, друг път оставям хората да ми се качат на главата и после избухвам. Или пък се тревожа за другите. Ей такива работи. Не мога някак си да намеря здравословната мярка. Най-много обаче страдам аз, защото както казах, мразя конфронтациите и агресията.

Мога да съм отровна на думи, ако поискам, но рядко си го позволявам. С Марс в четвърти дом в Рак, ретрограден- неретрограден не закачайте близките ми и хора, които обичам, ако ви е мил живота.

Моя е в Скорп на върха на 4 дом
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #222 -: Април 24, 2010, 09:02:15 am »
   Прозерпина, винаги съм искала да те питам аватара - твоя снимка ли е?  Ако е - виждам по какво си приличаме  :blink: - гърбът напомня на моя, явно е от скорпионския марс.

« Отговор #223 -: Април 24, 2010, 09:02:59 am »
и т.н.......

Интересно. Аз до сега не съм имала около мен хора с много аспектирани планети към моите.  :rolleyes: :blink: Един-два точни аспекта - да. Но иначе планетите си стоят като прани гащи далеч едни от други. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #224 -: Април 24, 2010, 09:31:10 am »

Аз като Козирог мога да кажа (визирам Марса там нищо че го нямам,но го имам в аспект със Сатурн)-че ако подхождам някъде настъпателно и искам да стане на моето,използвам открити машинации,а не манипулации.Не изнудвам,а казвам искам това и това иначе следва еди си кое си (Сатурновият елемент с последствията).

Колкото пъти съм тръгнала директно с рогите напред, толкова пъти съм сбъркала. Марса в Телец го научих да брои до 10 преди да изтрещи. Умея вече да чакам точния момент за нещо, като винаги съм нещрек, за да не го изпусна. Който не ме познава, може да има мнение, че съм агресивна, но на практика винаги търся спокойствието и разбирателството. Само да не го подцени някой сериозно и да нападне мен или мой близък. Както изглеждам блага и усмихната, така го изтрещявам с круше в десятката и докато се чуди от где му е дошло, вече съм го ...... мани, не ми се пише повече. Добре, че нямам нищо в 12 дом.  :P 

*

Марая

• 28287
« Отговор #225 -: Април 24, 2010, 11:03:59 am »
и т.н.......

Интересно. Аз до сега не съм имала около мен хора с много аспектирани планети към моите.  :rolleyes: :blink: Един-два точни аспекта - да. Но иначе планетите си стоят като прани гащи далеч едни от други. ;D

такива точни аспекти имам и със Синухе ;D.
аз също се изумих...
 :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #226 -: Април 24, 2010, 02:51:20 pm »
   Прозерпина, винаги съм искала да те питам аватара - твоя снимка ли е?  Ако е - виждам по какво си приличаме  :blink: - гърбът напомня на моя, явно е от скорпионския марс.
Моя е дълго бивша спортиска съм за съжаление поради основателни причини от няколко години не се занимавам активно но смятам да се захвана
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

tool

« Отговор #227 -: Април 24, 2010, 05:55:48 pm »
..

Е, това мисля, че отдавна го изяснихме ..  :P  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #228 -: Април 24, 2010, 06:06:36 pm »
..

да ,права си , ама чак пък толкова точни аспекти не съм очаквала :o ;D :wub:

*

tool

« Отговор #229 -: Април 24, 2010, 06:25:23 pm »
..

Ами, като цяло и аз не знам какво да мисля по този повод  ..  Единственото, което помня от отвъдното, е че се върнах заради мъж ..  ;D А, сетих се, може да питаме Марушка за повече подробности ..  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Април 24, 2010, 06:32:38 pm »
..

Ами, като цяло и аз не знам какво да мисля по този повод  ..  Единственото, което помня от отвъдното, е че се върнах заради мъж ..  ;D А, сетих се, може да питаме Марушка за повече подробности ..  :P
:86: :86: аз там "връзки"  нямам , питай я! пък ще споделиш....:wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Ноември 06, 2010, 10:46:09 pm »
   Марая, при теб не знам дали има проблем с изразяването на агресията. Но си мисля, че не. За това именно привличаш хора, които имат нужда да си я изразят, явно си нещо като катализатор за тях. В смисъл, че им помагаш да си я отработят. В случая говоря и за двата вида агресия - словесна и физическа.
   При мен словесната агресия, почти липсва. Защото в момент на словесна атака, мисълта ми препуска лудо и вниква в нещата зад, под, над и просто разбирам че няма смисъл и се отказвам. Или поглеждам тъпо и усмихнато или с тотално безразличие....
   Докато при физическа агресия, не се знае какво ще се случи. Блокирала или меле....Допускам, че при аспекта квадрат на Марс със Сатурн е по-лесно изразяването на тази агресия, канализирането й, въобще отработването й, защото не се получават засечки при отработването. Просто защото, както Марая, каза, квадратът е аспект на действието...

Много ме замисли Дейзи...., страшно много...
Питам се , дали не са замесени някой и други съвпади на тежки планети...? :rolleyes: :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #232 -: Ноември 07, 2010, 02:36:30 pm »
Как виждате синастрията между тези две агресии?
Външният е силно агресивен, но на ниво подмолност. Марс в Лъв квадратира съвсем точно Уран в съвпад със Слънцето. Луната съвпада със Сатурн и емоциите не са най-силната му страна.
Вътрешният крът е на човек със скорпионска луна, но тя опозира марс в Телец. Не е особено агресивен, докато не го настъпят. Квадратът им със Сатурн в 1д. леко го замазва агресията и не й позволява да се прояви, човекът изглежда добряк на пръв поглед. Но само на пръв.
В синастрията им -
Луната на агресивния съвпада с АЦ и Сатурн на другия. Значи ли това, че първия няма да подбужда и да бъде причина да прояви на агресия във втория?
Има точен съвпад на Слънце и Уран на агресивния с ИЦ на втория? Как го тълкувате вие?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #233 -: Ноември 13, 2010, 05:33:06 pm »
Темите ти отчаяно взеха да се дублират Марая, ама няма начин, де...и това отдавна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Ноември 13, 2010, 06:02:46 pm »
Темите ти отчаяно взеха да се дублират Марая, ама няма начин, де...и това отдавна.

Небесна , нека поговорим отделно за агресията при децата....Не става дума за дубъл!
Не мислиш ли , че понякога е редно да се поговори без 10 страници спам за нещо изключително важно..... :blink: