Здравей Гост

вашата любима планета

• 52 Отговора
  • 6939 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
вашата любима планета
« -: Март 12, 2010, 12:52:20 pm »
за всеки от нас съществува плланета ,която по един или друг начин харесваме.
усвойли енергията й , ние я наричаме любима планета.
коя е вашата?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:вашата любима планета
« Отговор #1 -: Март 12, 2010, 12:59:14 pm »
И ако на мен любима ми е Меркурий как да гласувам за нея?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 12, 2010, 01:17:06 pm »
готово нухе , мислих ,че тежките са по-любими! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Март 12, 2010, 01:24:03 pm »
Гласувах за Слънцето, защото го обожавам, обожавам да медитирам на Слънце и да играя с живителната му енергия. То си личи от аватара ми  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Март 12, 2010, 01:32:15 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Март 12, 2010, 01:27:22 pm »
Виждам, че съм първа за Сатурн.  :blink:
Давам своя глас не, защото личните не са ми любими, напротив, най-вече Слънцето разбира се, но Сатурн за мен е мъдростта и то отвъд стандартните му тълкувания, извън ограниченията, които всички смятат, че налага, които имат своя далеч по-дълбок смисъл. Сатурн ни учи на всичко това, което ни е нужно, за да бъдем хора. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Март 12, 2010, 01:40:23 pm »
Нямам любима. Не давам предпочитание на никой планетен принцип, стремя се да интегрирам всички тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #6 -: Март 12, 2010, 02:17:58 pm »
...това малко като астро-лексикон ми звучи  :P Няма как да отделим нещо от цялото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7 -: Март 12, 2010, 02:19:37 pm »
Е, хайде пък и вие, това е ясно - няма как да се дели, но всеки си има някаква слабост към определена планета и когато я види в даден аспект я се усмихва, я му се плаче...  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Март 12, 2010, 02:56:58 pm »
Макар че много харесвам Уран,Сатурн и Плутон си избрах Меркурий заради неговата способност да ходи навсякъде и да играе всякакви роли,нещо което останалите планети не могат  ;D :P

Съзнанието е там където е мисълта,осъзнаването е изолирането от мисълта-за това Близнаци са двама-Меркурий може да гледа дори собствения си сеир  ;D

Харесва ми заради неговата живост,оставането вечно млад-заради това че постоянно изменя формата си и запазва интереса си жив-към всичко,за това че играе и възприема реалността за една игра (което прекрасно се връзва с моя Мерк в 5ти).И както казах-за мен само Меркурий може да наблюдава сам себе си. Глифът му е съставен от 3 части-Кръг,Полумесец и Кръст,което го прави доста богат от към възможности (в това число му импонира само Плутон- но там има разпокъсване и отделеност на 2те части от 3тата,докато при Мерка са свързани).Не случайно и Меркурий е един от символите в магията,изисква се силен такъв за тази област,тъй като мисъл формата е в основата и числото 5-съзнанието над елементите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 12, 2010, 05:35:38 pm »
мисля ,че годините интегрираха енергията на плланетите ,наложи се да усвоя всичко от тях.
сякаш камо нептун ми бяга....,понякога!
но уран ми е любимец! защото всичко при него е спонтанно и неподправено.без думи/меркурий/ ,без излишни договорки ,без красиви обещания/юпитер/ , той е мълния и лъч в сивото ежедневие /сатурн/.

« Отговор #10 -: Март 12, 2010, 07:03:28 pm »
Уран  :-[, въпреки, че ме пра'и сама да си говоря  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #11 -: Март 12, 2010, 07:09:20 pm »
юпитер , сит, дебел,прекаляващ  и добродушен мечо пух :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #12 -: Март 12, 2010, 10:26:05 pm »
Vision,  това поради интимност с подобни или  поради  социално приетия транквилант :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #13 -: Март 12, 2010, 10:27:01 pm »
Коя е тая планета, де дава хармония, божествена благодат, семпло съществуване на брега на морето, дето половината ден си зяпаш вълните, а другата половина си зяпаш пъпа, докато другите наричат това чист мързел. А ти го наричаш най-накрая измъкване от проклятието адамово, според което въпросният трябвало да си изкарва комата с пот на челото, човъркайки от сутрин до вечер земята.

*

abroad

« Отговор #14 -: Март 12, 2010, 10:34:56 pm »
Коя е тая планета, де дава хармония, божествена благодат, семпло съществуване на брега на морето, дето половината ден си зяпаш вълните, а другата половина си зяпаш пъпа, докато другите наричат това чист мързел. А ти го наричаш най-накрая измъкване от проклятието адамово, според което въпросният трябвало да си изкарва комата с пот на челото, човъркайки от сутрин до вечер земята.

Юпитер, Венера и Нептун в съвпад, последният за да си останеш вечно в заблуда ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 12, 2010, 10:36:46 pm »

;D , нептун! по него е мечтанието и съзърцанието , възвишеното чувство . но и илюзийте и мечтите са по него.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #16 -: Март 12, 2010, 10:38:57 pm »
мечтите, алкохолът, водата, медитациите, другият свят сънищата= ок
заблудите, лъжите, неяснотите :-X
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #17 -: Март 12, 2010, 10:44:06 pm »
Бе и аз си виках Юпитер, Венера и Нептун с акцент на Нептун.
Не знам случвало ли ви се е, през годините акцентите върху планетите се местят. Преди години много се радвах на Плутон, на Сатурн, по едно време на Уран,, радвала съм се на Мерка и прочее.
Преди няколко години изведнъж обърнах внимание на Юпитер, никога не му бях обръщала внимание. После акцентирах на Венера.
А сега в последните седмици изведнъж много почнах да мисля за Нептун. Той ли е и на магиите?
На високите нива, на тънките светове, на високите вибрации?
Ако е той, ще се окаже, че водещата ми планета в живота е Нептун, независимо аз и всички астролози какво си мислим.

Аха, начи се пак на мен най-важната ми планета е Нептун. И през алкохола минахме, и през блеенето, и през медитациите, и непрекъснато сме с един крак и половина отвъд. Изчезне ли понякога това отвъд, тук не ни свърта и не ни се живее.
А и няма да забравя като ми наседна над Венерата какво ме направи преди години.
Аз съм нептунианка. :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 12, 2010, 10:57:24 pm »
при нептун нишките са много финни и тънки. тел с микронно размерче. невидимо острие и бръснач.
въобще напоследък направо се изумявам разбирайки колко важен е нептун за много от финните нещица в живота.
той не е по грубите работи като плутон и сатурн , не е категоричен и циничен като уран ,не е безпърдонен.той е мазен и ловък хлъзгав и лицемерен ,той е изкусен ,но.....
и божествен и нежен романтик и ефирен любовник и красив поет и нежен мечтател.
той е нептун- бога на дълбокото ,там където има потъване и девственна красота ,там където са съкровищата....на душите! :blink:

*

Divna

« Отговор #19 -: Март 12, 2010, 11:09:10 pm »
Венера