Здравей Гост

вашата любима планета

• 52 Отговора
  • 6938 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:вашата любима планета
« Отговор #20 -: Март 12, 2010, 11:51:15 pm »
пропуснах  :angry: , да ви помоля да кажете какво упр. любимата ви планета и в кой дом е поставена?! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Март 12, 2010, 11:54:48 pm »
Ох, как хубаво сте се разприказвали за Нептунчо - типично за него сладко и омайно.  :blink:

Красота е стига да са от хубавите му проявления, и аз обичам да му се оставям на вибрациите, но не бива да се прекалява.  :blink: Но ме размечтахте, може би, защото се връщам от едно гости, дето си проработвахме Нептун-а та съм на вълната определено.  :wub: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #22 -: Март 13, 2010, 12:23:52 am »
при нептун нишките са много финни и тънки. тел с микронно размерче. невидимо острие и бръснач.
въобще напоследък направо се изумявам разбирайки колко важен е нептун за много от финните нещица в живота.
той не е по грубите работи като плутон и сатурн , не е категоричен и циничен като уран ,не е безпърдонен.той е мазен и ловък хлъзгав и лицемерен ,той е изкусен ,но.....
и божествен и нежен романтик и ефирен любовник и красив поет и нежен мечтател.
той е нептун- бога на дълбокото ,там където има потъване и девственна красота ,там където са съкровищата....на душите! :blink:

Марая, ще взема да си записвам всичките ти постове, в които описваш планетите.
Правиш го много образно и в същото време поетично, така че да се разбере и осъзнае. Харесвам изказа ти.
Трябва да вземеш да напишеш нещо по въпроса. Книгата ще се продава като топъл хляб  ;). Гарантирам ти го  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Март 13, 2010, 12:30:21 am »
 ;D ,мерси дивна!
винаги ,когато си усетил присъствието на планетата когато си разграничил комерсиалната любов -плътската /венера/ ;D от божествената ,вселенската /нептун/ ,когато си докоснат от него , ударен с мълния от уран , наказан от сатурн , възродил се от плутон ....можеш да говориш така ,защото повечето постове са от сърцето -слънцето ;) .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #24 -: Март 13, 2010, 02:29:42 am »
;D ,мерси дивна!
винаги ,когато си усетил присъствието на планетата когато си разграничил комерсиалната любов -плътската /венера/ ;D от божествената ,вселенската /нептун/ ,когато си докоснат от него , ударен с мълния от уран , наказан от сатурн , възродил се от плутон ....можеш да говориш така ,защото повечето постове са от сърцето -слънцето ;) .

Чудесна в изказа както винаги!

« Отговор #25 -: Март 13, 2010, 08:16:22 am »
Луната!
Тя ми е в 8 дом в Риби!
Много си я обичам, въпреки, че е лошо аспектирана и си играе с мен.
После си харесвам Марса - в 12 дом в Лъв.
и Сатурн -- на Асендента Лъв!

Тях си ги харесвам, другите просто не ги разбирам  ;D

« Отговор #26 -: Март 13, 2010, 10:44:30 am »
   Аз си обичам Слънцето. Но от астро-гледна точка, май нямам любима планета...или не съм се замисляла над това.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #27 -: Март 13, 2010, 10:49:26 am »
И Сатурн и Плутон са ми слабост. Все пак гласувах за Плутон, заради трансформациите, способността да изгради нещо от нищото или въпреки нищото. Малко е тежичък, но аз си обичам предизвикателства, иначе не е интересно.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Helo

« Отговор #28 -: Март 13, 2010, 01:25:24 pm »
По коя планета са приказките?  :rolleyes: Прекрасните детски приказки! Дали са по Нептун, защото в тях има фантазия? Или участва и Сатурн, заради скритата мъдрост в някои от тях и предаването на традициите от поколение на поколение? Каква е ролята на Луната, ако приказките са на пръв поглед за деца, но и възрастните черпят мъдрост от тях?

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 13, 2010, 02:04:32 pm »
По коя планета са приказките?  :rolleyes: Прекрасните детски приказки! Дали са по Нептун, защото в тях има фантазия? Или участва и Сатурн, заради скритата мъдрост в някои от тях и предаването на традициите от поколение на поколение? Каква е ролята на Луната, ако приказките са на пръв поглед за деца, но и възрастните черпят мъдрост от тях?

сама си си отговорила... :blink: ;)
отчасти разбира се участват и нептун и сатурн. всяка приказка има своята мъдрост.
луната не я виждам обаче :-\.

*

Helo

« Отговор #30 -: Март 13, 2010, 02:08:24 pm »

сама си си отговорила... :blink: ;)
отчасти разбира се участват и нептун и сатурн. всяка приказка има своята мъдрост.
луната не я виждам обаче :-\.

Луната, понеже са за деца.

Мисля, че и Меркурий има немалко участие в създаването и разказването на приказки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 13, 2010, 02:15:47 pm »
за меркурий съм съгласна , защото разказването и мисълта са важни за реализацията на приказките.
луната не я виждам ,дори и заради това ,че управлява цикъла от 0-7г.
защото има и приказки за възрастни :blink: ;)

*

Helo

« Отговор #32 -: Март 13, 2010, 02:47:34 pm »
Знаем,че всяка професия се управлява от различна планета или съчетание от планети. Да си Гуру не е професия, но все някоя планета или съчетание от планети управлява тази дейност. Според вас кои са планетите, които показват, че някой има подходящи данни да бъде Гуру?

Сатурн - мъдрост, която се предава от учител на ученик от поколение на поколение.

Нептун или Юпитер - духовното развитие.

Меркурий - интелекта.

Плутон - интуиция, връзка с други светове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 13, 2010, 02:54:12 pm »
Знаем,че всяка професия се управлява от различна планета или съчетание от планети. Да си Гуру не е професия, но все някоя планета или съчетание от планети управлява тази дейност. Според вас кои са планетите, които показват, че някой има подходящи данни да бъде Гуру?

Сатурн - мъдрост, която се предава от учител на ученик от поколение на поколение.

Нептун или Юпитер - духовното развитие.

Меркурий - интелекта.

Плутон - интуиция, връзка с други светове.

мъдростта не се предава от учител на ученик :blink: ,мъдростта не се купува. до нея се достига ,чрез търсене и откриване , чрез болка и радост. все състояния на емоцията /луната/ и разбирането/меркурий и сатурн/.
тя е свързана с дълбините на познанието /плутон и юпитер/.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #34 -: Март 13, 2010, 03:22:29 pm »
имам някои гурувски аспекти ( но не зная точен час на раждане пък и човекът не се е съгласил да го изтипосам тук)

роден е на новолуние; съвпад уран-юпи;съвпад на кету и нептун
реално обаче цялата му карта е "гурувска"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #35 -: Март 13, 2010, 03:33:09 pm »

Гуруто е основно по Юпитер,тъй като той отговаря за духовните,религиозни водачи,учители от всякакъв вид.

Вече някои разновидности на гуруто се съпътстват от + планети  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Март 13, 2010, 03:43:53 pm »
Обичам Венера, защото е културата, изкуството, естетиката, красотата, любовта...
Не обичам Нептун. Не обичам измамите, илюзиите,изкуствената блаженост. Обичам реалните неща, истината-колкото и страшна да е.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #37 -: Март 13, 2010, 03:44:46 pm »
Синухе,  от доста малкото гурута, които съм виждала  много  са видими разположенията на нептун по дом и аспекти с лични планети ( ясно е, че е нормално)
 тук съм склонна да се съглася, че  уран и ураническо слънце допринасят
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 13, 2010, 04:04:37 pm »
от доста малкото гурута, които съм виждала  много  са видими разположенията на нептун по дом и аспекти с лични планети

в смисъл? в кой дом ,в кой знак , при какви аспекти?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #39 -: Март 13, 2010, 04:19:41 pm »
Нептун има отношени също разбира се-особено ако се търсят масово последователи,използва се налична харизма,колективната вяра и т.н.,разбира се някои могат наистина да докоснат Невидимото,учител или "гуру" тип Нептун е бил Орфей  ;)

В смисъл зависи си от учението и от начина по който се прокламира,както и от самата личност-защото учения ако ще и много,не са толкова колкото личностите дето са наемат да ги изповядват...и всеки с различен резултат,заради това че пречупва нещата през себе си.

По Нептун може да търсим и тия гурута тип секти,които възнасят своите последователи във висшите светове като се самоубиват масово,желание за бягство от този и макар да изглежда по Плутон на пръв поглед не е-щото Плутон не дава бягство,той контролира и извлича от всеки индивидуално по нещо,там някъде май се върти Инквизицията,а и много от делата им са подземни в преносния и прекият смисъл,желанието за власт на всяка цена.

Ако Учител има само един ученик-вероятно това е Сатурнов учител.

Урановите учители са сигурно тези дето минават за кратко в живота ти-като мълния ,предават енергийни честоти,който задвижат -задвижат,продължават и не се питат какво е станало от там нататък с ударения от мълния  ;D

По Юпитер са догматичните гурута,малко или много признаи от официалните религии,ако ще да са разклонения на тях ученията им.

Хм,какво ще кажете за Хироновите гурута  :rolleyes: Това може и да е гледачката за кафе в съседния блок,при която се ходи при всяка поредна криза, може и да е някой който ту го има ту го няма като цяло,появяващ се само когато трябва,един вид мост между земния и небесният свят,без да иска да те пренася никъде,колкото само да ти даде възможността да хвърлиш един поглед и там...
« Последна редакция: Март 13, 2010, 04:28:03 pm от Синухе »