Здравей Гост

вашата любима планета

• 52 Отговора
  • 6898 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:вашата любима планета
« Отговор #40 -: Март 13, 2010, 04:43:19 pm »
Мой Нептун в 12, скорпион, управлява 4, вътре луна, която пък управлява 9.

*

Helo

« Отговор #41 -: Март 13, 2010, 04:55:31 pm »
Нептун има отношени също разбира се-особено ако се търсят масово последователи,използва се налична харизма,колективната вяра и т.н.,разбира се някои могат наистина да докоснат Невидимото,учител или "гуру" тип Нептун е бил Орфей  ;)

В смисъл зависи си от учението и от начина по който се прокламира,както и от самата личност-защото учения ако ще и много,не са толкова колкото личностите дето са наемат да ги изповядват...и всеки с различен резултат,заради това че пречупва нещата през себе си.

По Нептун може да търсим и тия гурута тип секти,които възнасят своите последователи във висшите светове като се самоубиват масово,желание за бягство от този и макар да изглежда по Плутон на пръв поглед не е-щото Плутон не дава бягство,той контролира и извлича от всеки индивидуално по нещо,там някъде май се върти Инквизицията,а и много от делата им са подземни в преносния и прекият смисъл,желанието за власт на всяка цена.

Ако Учител има само един ученик-вероятно това е Сатурнов учител.

Урановите учители са сигурно тези дето минават за кратко в живота ти-като мълния ,предават енергийни честоти,който задвижат -задвижат,продължават и не се питат какво е станало от там нататък с ударения от мълния  ;D

По Юпитер са догматичните гурута,малко или много признаи от официалните религии,ако ще да са разклонения на тях ученията им.

Хм,какво ще кажете за Хироновите гурута  :rolleyes: Това може и да е гледачката за кафе в съседния блок,при която се ходи при всяка поредна криза, може и да е някой който ту го има ту го няма като цяло,появяващ се само когато трябва,един вид мост между земния и небесният свят,без да иска да те пренася никъде,колкото само да ти даде възможността да хвърлиш един поглед и там...

Много интересно!  :rolleyes:

Синухе, ако аз бях Гуру, според теб от кой тип щях да съм?  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 13, 2010, 04:55:31 pm »
Мой Нептун в 12, скорпион, управлява 4, вътре луна, която пък управлява 9.

и мой нептун в 12-ти в скорпион , упр. 4-ти в 4-ти хирон на 2гр. от иц./ако приемем хирон за управител на дева -то това е управителя на мц ,които се намира на иц./ и ако приемем ,че юпитер е съуправител на рибите ;D ;D ;D ,стана манджа с грозде ;D. щото юпитер е упр. на ЮЛВ ,които се намира в първи дом....., а упр. на СЛВ се намира в 7-ми в близнаци.
малееее , то аз съм била родена за гуру бе! ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Март 13, 2010, 05:39:55 pm »
кайли , тя и синухе са хората в този форум ,които могат да провокират мислене отвъд осезаемото.... та заради кайли е този пост:

нептун в 12-ти дава на притежателите си грация , естествена красота , талант ,афенитет към изкуствата и магическа харизма. склонност към самота , защото тези хора имат чувство за превъзходство над масите , защото са по-специални отвътре , понякога държат другите на разтояние.
парадоксално е , но това са хората ,които изпитват съчуствие и помагат на всички в нужда , дори и от разтояние.
само внимателно подбран любим човек и някоя и друга приятелка могат да проникнат през онази неуловимост ,за да достигнат до дълбокото на нептун в дома на рибите/12-ти/.
склонноста за размишления в/у езотерични теми , философски аспекти на живота /и смъртта/ , са присъщи на нептун в 12-ти и още нещо.... :blink: необикновенна духовна интуиция и психически способности.
12-ти дом е свързан най-вече с кармата , с болниците ,затворите , манастирите , мисловните модели ,психологията и психиатрийте , положителните и отрицателните методи на бягство, миналото , психичните дарове  , като лечителство , подсъзнание , мистика ,метафизика.
четвърти дом е вътрешната емоционална сигурност , дома не само като дом , а и като кармичен корен , като част от създаването на началото и края. при кайли луната е в 4-ти дом , стремеж да намери себе си , да пренареди заложеното в душата си , да промени "интериора" на кармичните модели и поведение от предишни инкарнаций. цел в живота е изграждането и опазването на огникето , на семейното гнездо. огнището и вътре в душата и. майката ,като цяло играе основна роля в живота , корените и .... всичко свързано с предците.
9-ти дом е дома на стрелеца , философията , идеалите , пътуванията надалеч не само в чисто физически план , откриването на чужди култури на древни ценности и философий....
всичко това наложено и пречупено през призмата на психиката говори категорично за духовното начало заложено у индивида от много предишни инкарнаций , опит и мъдрост усвоени от слънцето в козирог с цената на много болка и лишения ,много пътувания в търсенето на душата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #44 -: Март 13, 2010, 06:51:53 pm »
Синухе,  там където намираш  нептуновите последователи могат да бъдат поставени  и кофти нептуновите с марс последователи. фанатизацията е толкова често марсово- нептунова
а плутон често е танатосът- така, че пак пасва
относно хироноите гурута- намирам ги в полезните съвети, на хиронови хора, които  имат  определена сензитивност към света и  могат да  опишат чуждия и много често никак не могат да оправят своя ( тук не става дума за  безплатни съвети тип  съседката кинче);
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Март 13, 2010, 06:55:27 pm »
Абсолютно точно, Марая!  :clap:
Сега вече ставате ли ми ученици, че време не остана?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 13, 2010, 07:11:48 pm »
Абсолютно точно, Марая!  :clap:
Сега вече ставате ли ми ученици, че време не остана?  :P

има време , има.... ;D. времето ще го има и след нас ,както го е имало и преди нас :blink: ;).

не ти ли е труден този нептун в 12-ти?!
при мен е същия на 20гр. в скорпион в 12-ти дом , и някъде бях чела но не помня къде ,че дава емиграция на по-късен етап.
на мен като упр. на 4-ти в момента по транзити ми прави тригон с юпитер натален ,съуправител на риби и така ми се ще къщичка край вода ,че идея нямаш.....

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Март 13, 2010, 07:14:18 pm »
Цитат
и някъде бях чела но не помня къде ,че дава емиграция на по-късен етап

Е айде де, айде де!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Март 13, 2010, 07:52:50 pm »
чакам го , пък шЪ видиме! нептун действа по-късно , нали е тежкар и той?!

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Март 14, 2010, 01:59:07 pm »
до тук никой не е посочил марс! ;D
интересно?! :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 17, 2010, 11:22:59 am »
времето за гласуване е към своя край :blink: , ако някой е пропуснал нека сподели. :blink: ;)

« Отговор #51 -: Март 17, 2010, 10:10:10 pm »
Марая, аз на второ място писах, че си харесвам моя Марс. В крайна сметка разбрах,, че той е най-силния в хороскопа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 21, 2010, 10:56:50 pm »
извода е ясен- кристално ясен!
венера ,следвана от нептун :blink:.
хармония и любов , романтика и желание за дълбоки познания , за висша космическа любов!
колко и коя от двете енергий е застъпена в натала и проявена?!
планетите на любовта са фаворити , а щом има любов има и живот! :wub: